מחזור 21 בליגת העל: ה.חיפה מביסה את ה.ת"א ושירזי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏12/1/12.

1. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

והנה השלישי. עשו לנו בית ספר. כל הכבוד להפועל חיפה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים. הפועל ת"א הגיעה למספר הזדמנויות והשער השלישי לא בא אחרי דקות של משחק גדול של האדומים מהכרמל. הפועל ת"א הגיעה לדעתי ליותר הזדמנויות במחצית השנייה מאשר מכבי חיפה במשחק אחד עם 11 שחקנים. ברצינות, אני מבין את התסכול והאכזבה של האדומים, אבל אחרי השער השני של הפועל חיפה אני דווקא ראיתי הפועל ת"א די נחמדה. נכון, היא לא הבקיעה, אבל לך תדע מה היה קורה אם השופט כן היה שורק לפנדל?

כמו נגד מכבי חיפה ומכבי ת"א, הפועל חיפה מנצלת עד תום את המשברים של הקבוצות הגדולות, אבל היא לא במקרה נמצאת בתחתית!

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/12
  3. yedidel Member

עד כמה שהתוצאה הזאת רעה לנו (הפועל חיפה עקפה אותנו בעוד 7 בהפרש שערים תוך יומיים) - מגיע לטביב, מגיע לניצן שירזי הסמרטוט. זה היה כל כך רע אם הם היו מצליחים.

4. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

מה זה נחמדה? חוץ מזה שהגיע לנו פנדל, לא היה כלום. אז שלטנו בכדור יותר. לא יותר מזה. לא יודעים לנצל מצבים, ומי שלא כובש - סופג. אנחנו ניראה ככה גם במחזור הבא, וגם במחזור שאחריו וגם במחזור שלאחר מכן. הפועל היום היא לא קבוצת כדורגל, היא קבוצה חובבנית, עם בעלים שאין לו קשר לכדורגל, בלי צוות הנהלה, צמד מאמנים שלא מתאים לקבוצת תחתית בליגת העל ועם סגל שחקנים חובבני ומטה. ככה אי אפשר להצליח, ככה אף פעם לא נצליח. אפילו למכבי יבנה בגביע המדינה יש סיכוי לעבור אותנו.

5. Don Joan Roman Member

וראה את הניצחון הזה של הפועל חיפה ושוב יוצא לי מהפה את המשפט: "כוסאמא שלך יובל נעים", הפחדנות שלו איבדה לנו הזדמנות פז לנצח את הנבלות מתל אביב.

כל הכבוד להפועל חיפה ולטל בנין - הייתה לי תחושה שהוא יצליח שם לפחותב אופן יחסי, אחלה בנין שבעולם.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא ממש נכון. אני זוכר למשל היטב את ההזדמנות של טוטו תמוז. לגבי מצב הקבוצה אין לי הרבה להתווכח איתך. כבר הרבה שנים שאין שקט בקבוצה, אבל בחודשים האחרונים נראה שטביב מנהל דיקטטורה של ממש. רודנים שמים במשרות טובות לרב גם בני משפחה שלהם...איך הבת של טביב פתאום במועדון רק טביב יודע.

7. Don Joan Roman Member

וח"ח לבר נתן שבפעם הראשונה מזה כמה שנים מחליט החלטות אמיצות נגד הנבלות באדום.
    כנראה כשלא הולך, גם האיש עם המשרוקית לא לא הולך עם הזרם.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא זוכר שהייתי כל כך מעורב רגשית במשחק שמכבי נתניה לא הייתה חלק ממנו. כל כך רציתי נצחון של הפועל חיפה. זה היה פשע אם ניצן שירזי היה מצליח להוציא משהו מהמשחק הזה.
    הפועל חיפה של טל בנין היא קבוצה קשוחה, שיודעת מה היא רוצה על המגרש. טל בנין הוא מסוג האנשים שאני מייחל שיהיו בכדורגל הישראלי. מאמן צעיר שכבר בהיותו שחקן היה סוג של מאמן.

ניצן שירזי יכול להצליח בהפועל תל אביב, אבל לבד יהיה לו קשה. הוא צריך לחשוב בכיוון של יועץ מקצועי. עצה ממני בחינם - לפנות לשלומי דורה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    מחזור הבא הפועל תל אביב מארחת את מכבי נתניה. עבור האדומים זוהי הזדמנות טובה, שלא צפויה לחזור בשבועות שלאחר מכן.

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/12
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל חיפה מוכיחה שוב שאין דבר כזה נקודות בונוס השנה. כל קבוצה יכולה לנצח כל משחק השנה.

כשאנחנו משחקים מול הגדולות אנחנו מתחילים במינוס של שער רק בגלל הפחד מהשם.
    אמרתי לאחר התיקו מול הפועל ת"א שהייתה לי הרגשה של פספוס וידעתי למה. גם מול מכבי חיפה בבית איבדנו 2 נקודות בגלל גארידו שעשה פנדל מיותר.
    רק אנחנו מסוגלים לחטוף מהקבוצה הבינונית של מכבי ת"א שתי רביעיות.

למי שיש אשליות שהמאבק נגד הירידה הולך להיות קל, קיבל היום רמז עבה מהפועל חיפה שהמאבק יהיה קשה וארוך.

10. Gnus Avenue Member

רן אבוקראט נכנס לדעתי לקטגוריה של חן עזרא, אדריאן רוצ'ט, או בקיצור- אנדרייטד. שחקן כל כך יצירתי וטכני, פשוט היה בכל מקום על המגרש היום, מקווה שיצא לאירופה בקרוב.

11. Mellow29 Kopite

הפרחים ל-ET, שהפך את הפועל לבדיחה של ת"א, ול-EL שהפך את מכבי לבדיחה של חיפה. מעניין אם מכבי חיפה הייתה עוברת את החצי, לו הדרבי היה נערך היום.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שחקנים בהפועל ת"א אמרו לקהל בסיום שהם שבתו על המגרש

במידה וזה נכון, חמור מאוד
    השחקנים פוגעים בקבוצה ובאוהדים כנקמה על הבעלים

זאת צריכה להיות מטרה שלהם להיות אלופים לא של אף אחד אחר
    אפסים.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא מאמין שמשהו קונה את זה.
    אם היו אומרים את זה לפני המשחק, היו עולים לכר הדשא ומיד יורדים, אוקי, מחאה, שביתה, מה שתרצו. לא אחרי שרואים שהם ייתאמצו והגיעו למצבים. אולי ככה הם חושבים לצאת טוב בפני הקהל.

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אתה יודע מה, מסכים איתך, היו מצבי כיבוש. כבשנו?

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי כל הסימנים (והשמועות) - בשנה הבאה הם משלבים כוחות. מה נאמר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx