כאילו שאת הבעיות האחרות האוהדים שלכם תוקפים. העיקר שמעודדים. אף מאמן לא היה כזה שקרן, לא בנאדו, לא בלבול ובטח לא הסרבי.
רוני לוי מכשיל את עצמו. אין מה לתת לו הנחות, הקבוצה נראית קטסטרופה. לעכו יש הרכב יותר טוב? ברור שלא. אז למה נראו הרבה יותר טוב על הדשא? אי אפשר לציין שום עבודה של מאמן. אנחנו יודעים להתגונן? לא. להתקיף? לא. להניע כדור? לא. להפעיל לחץ? לא. יש לנו כושר? לא. שחקנים משתפרים באופן אישי? לא. הדבר היחיד שיש זה תירוצים.
תורג'י, עוד מאמן אחר? לא הגיע הזמן לבעלים אחרים, מנהל טכני ושחקנים ברמה יותר גבוהה? ומה שאורנפו אומר מאד נכון. הקבוצה נראית כבויה, עכו לדעתי עלתה עלינו ברב דקות המשחק. גם רוני לוי צריך לעוף, אבל מבחינתי הראשון שעף זה שחר.
אני אומר לא לעולם חוסן. אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן. סתם בשביל הספורט מעניין אותי איזה גימיק יש לו בשרוול? אלון חזן כמנהל טכני? לא חושב שיקנו את זה. נחיה ונראה.
@Turgi כל מנוי זה אחד יותר מדי. אני שוב אומר, רב האוהדים לגמרי איבדו את הדרך בדיוק כמו הנשיא. בשום מקום בעולם אוהדים מקבלים בצורה כל כך אפטית את מצב הקבוצה. בטח לא בקבוצת צמרת. יותר מדי אוהדים שכחו מיהי מכבי חיפה האמיתית.