מחזור 21 בלאומית: עירוני ק"ש יוצאת לסכנין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏16/2/07.

1. Love Is Red Member

לכל אוהדי הפועל באר שבע באר תתעודדו הקבוצה עדיין יכולה לעלות (תיאורטית לפחות) ו8 נקודות זה לא הרבה נקודות וקרו מיקרים מעולם של קבוצות שהיו רחוקות אפילו 13 נקודות (ראו מקרה האליפות שחיפה לקחה מביתר ירושליים) אז תאמינו ותחזיקו אצבעות עד סיום העונה כי בלי אמונה אנחנו בחיים לא נעלה ליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/2/07
  2. roeiuzan Member

אלאק לא ראיתי יותר מ3 משחקים, ולא קראת את ההודעה הארוכה שלי,
    אמרתי שם שאני יודע שיותר מדי דיברתי בקיץ אבל מאז נרגעתי בהרבה...
    ועכשיו דבר שאני באמת לא מבין. אני לא אומר שעכו תעלה בוודאות, או שסכנין וק"ש לא..
    אבל... אם לעכו יש 33 נקודות וב"ש מפסידה כל שבועיים ויש לה 31, אז למה הסיפור של עכו כבר גמור לטענתכם, ואילו ב"ש היא המתחרה האמיתית והיחידה לגנוב את העלייה ?!

אמנם נכשלנו בגדול מול סכנין והסגל שלנו לא הכי מתאים לעלות ליגה אבל למה שוכחים שעשינו 10 משחקים בלי הפסד והיינו הקבוצה הטובה ביותר בסיבוב ה-2?

עריכת הנהלה: תשמור על הפה שלך, פה לא מקללים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/2/07
  3. לא מצאתי כינוי Member

רועי, לטובת הקבוצה שלך ולטובת הליגה עדיף שלא תעלו. גם משום שלדעתי הקבוצה שלך אם היא תעלה תוותר על השתתפות בליגת העל בגלל מחסור בתקציב, וגם שלא חסר לליגה עוד קבוצה סטייל הכח, שתביא 55 אוהדים כל משחק בית. ועוד במיוחד שאתם לא משחקים בבית. קבוצות כמו סכנין, עם כל שנאתי אלייה, וקריית שמונה יפיחו רוח חיים. דבר ראשון בגלל שכרגע יש רק קבוצה אחת לצפון, ולדעתי אמורות להיות עוד. וגם בגלל שלשתי הקבוצות יש קהל אוהדים גדול, בין אם הוא טרמפיסטי/אהד בעבר את חיפה/בית"ר או לא משנה מה, הוא קיים. וכרגע, בטוח שהם עדיפים על הפועל עכו. אני די בטוח שאם קריית שמונה יעלו שנה הבאה ליגה איזי יפתח את הכיס ויעמיד תקציב של 30 מיליון שקל לפחות.

4. הרצליה Member

נצרת עילית והפועל חיפה נפרדו בתיקו 0-0.