מחזור 20: מדריד נצבעת (שוב) בלבן , רק 1-0 לברסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/1/08.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי חודש וחצי שלא ראה את משחקי ברצלונה מהספסל חוזר היום אולגר לסגל של רייקארד , יחד איתו כמובן מסי והרכישה החדשה פינטו.

ואלדז, פינטו
    אולגר, זאמברוטה,מארקז, פויול, מיליטו, תוראם, אבידאל, סילביניו
    אינייסטה, צ'אבי, דקו, גודיונסן
    דוס סאנטוס,הנרי,בוז'אן,מסי

בסנטאנדר שלושה נעדרים קריטים בדמותם של איוזה המורחק , סמוראלק ופדרו מוניטיס שלא כשירים במאת האחוזים , מרסליניו גם הודה שהמשחק הזה פחות משמעותי עבורו לעומת המשחק באמצע השבוע מול בילבאו בגביע (ששם סנטאנדר מתכוונת ללכת חזק) ולכן צפויים שינויים בהרכב .

קולטורטי, אנחל דיאס;
    פיניוס, סרחיו סאנצ'ס,אזקיאל גאראיי, מארסאנו, סזאר נבאס, אוריול, לואיס פרננדס;
    אוסקר סראנו, קולסה, סזלטה, חורחה לופס, דושר;
    פלפטו, אלבארס, בולאדו,מוחמד צ'יטה;

2. Sergio Ramos Member

פעמיים לבוא בטענות וביקורות למאמן, נשמע הזוי, כי בסך הכל הוא רואה את הדברים טוב מאיתנו. אבל...... במקרה של קומאן, זה כבר דבר לא יאומן. ממתי אריזמנדי, חלוץ שפיץ, משחק כמגן? אולי הוא שיקח את זה בגיל 9 או משהו כזה, שקומאן שם אותו שם?

קצת יורמני להגיד שהיה טעות להעיף את קיקה, כי עוד בתקופתו ולנסיה הייתה נראת די רע מנטלית. הטעות הגדולה, היא בחירת המאמן. כשקיקה עף, ראיתי במארקה את האופציות החלופיות, והיו שם כמה וכמה אופציות טובות בהרבה מההולנדי. הטעות כאן היא של ההנהלה בבחירה השגויה ולא רק זה, אלא גם התמיכה שמפגין באטוטיסטה כלפפי קומאן. כשאלבלדה עף, אף אחד לא פצה פה. אפילו אלבלדה שבכה במסיבת העיתונאים, עקץ את ההנהלה, ונתן סימן עד כמה שלא אכפת להנהלה ממנו.

ה4-3-3 לא מתצאים מכל הבחינות. חואקין, שחקן משכמו ומעלה מתבזבז במערך הזה, אין לקומאן שחקני מרכז שדה מספיק טובים- באחרה הוא פצוע כרוני שגמר את הסוס, מרצ'אנה הוא בכלל בלם שמשחק כקשר באילוץ, סילבה, גם כן, טוב בהרבה כשהוא משחק בכנף, ובאנגה, הוא ההבטחה לעתיד של העטלפים, אבל כרגע, אי אפשר לבנות עליו שיוציא את ולנסיה מהבוץ לבד.
    וויאה...אוי כמה שעצוב לי, כמה עצוב. החלוץ הנהדר הזה פשוט נקבר תחת בערוגת הבוץ יחד עם כל הקבוצה השבורה שלו. כמה עצוב.

נראה כאילו קומאן משחק בקבוצה כאילו הייתה עכבר של ניסוים. כל המהפכות הללו, כל הניסיונות הללו, לא מביאות שום דבר חיובי, ואני מתקשה להאמין שאי פעם יניבו משהו.

סביליה מאבדת נקודות חשובות, וחבל. תמדי נראה שהנה היא חזרה, אבל שוב, שתי הפסדים רצופים שמורידים ואיבוד של שישה נקודות תוך שתי מחזורים.
    חוסר היציבות ממשיך להוות פקטור שלילי באנדולוסים. ההגנה מאוד חלשה, וההתקפה לא מספיק חדה. פביאנו ירד קצת בכושרו, וקרז'וב שלא שיקח הרבה זמן, לא מזכיר בכלל את החלוץ שראינו בעונה שעברה.
    חטאפה יריבה קשה שמוציא את המיץ מהקבוצה. כל הכבוד על הנחישות ועל הלחימה של הקבוצה הזאת.

3. riquelme1 Member

אני מבטיח לך שולנסיה לא הית נמצאת איפה שהיא נמצאת היום עם קיקה היה נשאר, הוא לא היה כול כך גרוע, ולנסיה סימה בעונה שעברה במקום ה-4, ונעצרה רק ברבע גמר ליגת האלופות משאר בדקה ה90 נגד צ'לסי, גם העונה היא פתחה אותו לא רע ביכלל, טעות היה לפטר אותו באמצע העונה. ובטח שלהביא את החולה נפש, רונאלד קומאן.

4. Sergio Ramos Member

גרוע קומאן מקיקיה, זה כן, בודאי. אילו אוהדי ולנסיה היו יכולים לחזות לאן יגרור קומאן את ולנסיה, הםא היו מעדיפים להישאר עם קומאן עוד 10 עונות. שוב, גם אצל קיקה הקבוצה הייתה מקרטעת, ואוהדי ולנסיה אף קראו לפיטוריו. היה מקום לפטר אותו. השחקנים כבר איבדו את האמון בוא, והקבוצה הייתה גם אז במצב מנטלי ירוד, למרות שעדיין הייתה דבוקה לצמרת, לא הייהת טביעת אצע של האמן במשחק, וקיקה לא ניצל במעט את החומר הרחב שלו. אבל מכאן ועד בחירת המאמן שיחליף את קיקה, זה משהו אחר. אני מבטיח לך שבמקרה שהיה נוחת במסטאייה מאמן כמו מוריניו לדוגמא, ולנסיה הייתה נראת אחרת, מה שבטוח לא כמו היום.
    אבל מה לעשות שסולר וראשי ההנהלה הדבילים הלכו על מאמן ניסיונות כמו קומאן, ועוד תמכו בצעדיו הנבזים.

לא מגיע לסגל כזה רחב מאמן שכזה. אני רק רוצה לחשוב, אילולא היה בולנסיה מאמן שידע להתפעל את הכלים החזקים שבא, איזה קבוצה היינו מקבלים.

5. xavi6 Member

צאו כבר מהסרט ששחקן מסוים יכול לשחק רק בתפקיד אחד. בעולם הכדורגל כיום חייבים לא רק צריכים, הם חייבים לדעת לשחק יותר מתפקיד אחד, בכל זאת, כדורגל זה לא מדע מדויק. במחלקות הנוער מחליפים כל חמישי ושני לשחקנים תפסיק וכשהם נהיים גדולים יש להם יותר אפשרויות, תראו את איניסטה שיכול לשחק קשר אחורי, קשר אמצע 50\50, פליימיקר וגם קיצוני. אומנם בכל תפקיד הוא יעשה עבודה פחות טובה או יותר טובה, אבל הוא יודע לשחק! גם מארקז, גם קש"א וגם בלם. גם פויול שהוא מגן ובלם, שלא נדבר בעבר על לואיס אנריקה שהיה ה-כ-ל. אז קומאן מנסה אותו מגן, זה לא אומר שזאת טעות, אולי זה בכלל טוב, גם קאפו בתחילת דרכו אם אני לא טועה היה קשר, וגם ג'יו היה היה קשר אמצע. אל תפסלו שינוי תפקיד מהר כ"כ.

6. Raulito Madridista

עמי,
    סביליה מאוד איכזבה אתמול, זה נכון. היא כבר כבשה שער שיויון בדקות האחרונות במשחק חוץ לא טוב שלה, אבל שוב נרדמה ולא ידעה לשמור על הנקודה וירדה ללא הנקודות בפעם העשירית העונה - הפסד כל שני משחקים וזה עלוב. מצד שני, להגיד שהסגל שלה הוא מדהים זה ממש לא. ההגנה קטסטרופה, פשוט ככה. לקבוצה אין מגן שמאלי טבעי, מותו הטראגי של פוארטה השפיע על העונה לא רק בפן המנטאלי, אלא גם בעובדה שבסביליה בנו על המגן הצעיר שהפך לשחקן מצויין, וכעת נדפקו בעמדה הזו. מרכז ההגנה גם שכולם כשירים לא מדהים. מוסקורה הוא בלם לקבוצת תחתית.
    קשה לי לראות את סביליה מגיעה לגביע אופ"א בקצה הזה, עם חוסר העיקביות. ראסינג סנטאנדר לטעמי לא שווה מקום שישי, אבל כרגע היא נראית לא רע. וולנסיה תשתפר מתישהו למרות קומאן ומתוך ויאריאל, אספניול ואתלטיקו, אחת בוודאות תיהיה באופ"א.
    חטאפה אתמול שיחקה כדורגל מצויין. השער הראשון שלה היה מדהים ללא ספק. ההגנה של סביליה חלשה מאוד בהגבהות וזו בעייה.
    דה לה-רד משדרג את הקבוצה בצורה פנומנאלית.
    עוד נושא בקשר לסביליה. הקבוצה לא התחזקה מספיק בקיץ ולכן היא רואה קבוצות כמו אתלטיקו, ויאריאל ואספניול מעלייה. להגיד שזו ההשתפות בליגת האלופות זה לא רציני, כי בגביע אופ"א הקבוצה שיחקה כמות משחקים אולי גדולה יותר.
    אספניול הייתה קבוצה מצויינת אשתקד והריצה באופ"א מנעה מהם להגיע למיקום גבוה יותר בליגה. ויאריאל לדוגמא התחזקה בשחקנים כמו רוסי וקאסורלה שהוא מחליף מצויין. ניהאט אשתקד רוב הזמן היה פצוע והעונה הוא סוף סוף משחק. פורלהאן היה משחק בשנה שעברה והיה המבקיע היחיד, היום יש שניים שנותנים גולים. על החיזוק של אתלטיקו באמת שלא צריך לדבר. אגווארו השתפר, פורלהאן מבקיע יותר מטורס, סימאו שחקן מדהים ויש ספסל לא רע בכלל.
    בסביליה למעט אולי דייגו קאפל שקצת פרץ ופביאנו שמבקיע, רוב השחקנים לא עשו קפיצת מדרגה והשאר לא מגיעים ליכולת משנה שעברה.

וולנסיה של אתמול הייתה צריכה להראות הרבה יותר טוב. השער של ויאריאל הימם אותם בפתיחה. ויאריאל הראתה אתמול שיש לה פוטנציאל גדול ואני לא מבין מה חשבתי שהאמנתי שוולנסיה תנצח. השער של פירס פשוט נפלא, השחקן הזה בארסנל היה אחד מהטובים בעולם, היום הוא רחוק משיאו, אבל עדיין קשר ענק. הדרך שבה הוא העביר לאלביול בין הרגליים לפניכן - מדהים.
    הקבוצה של קומאן ספגה 32 שערים ב-20 משחקים = 1.5 שערים במשחק. היה ברור שניהאט ורוסי יינצלו את זה.
    ניהול המשחק של קומאן כרגיל היה כושל והחילופים לא היו במקום. אני מחכה לרגע שבו לוולנסיה יימאס והיא תשתחרר ממנו. ההחלטה למנותו הייתה מפגרת עוד לפניכן ואני לא מבין למה הוא לא מתפטר.

להגיד שבתקופה של קיקה הקבוצה הייתה טובה זו לא אמירה נכונה, מצד שני, קטסטרופה כמו היום בטח שלא הייתה. בתקופה של קיקה ויאה היה מצויין והעונה הוא לא מקבל מספיק קרדיט מקומאן ובנוסף קחו את הפציעות בחשבון. לפחות קיקה שיחק במערך שמתאים - 4-4-2. אשתקד הקבוצה של קיקה הייתה לא רעה בכלל. היא סיימה רביעית בלבד, אבל לא הייתה רחוקה מחצי גמר ליגת האלופות ונאלצה להתמודד עם פציעות קשות. אני מאמין שעם קיקה הקבוצה הייתה אוגרת יותר נקודות והכדורגל היה טוב יותר. לא מדהים, אבל בהחלט טוב יותר כי לוולנסיה יש את הסגל. גם לקיקה היו את הבעיות והטמטום שלו. לדוגמא הוא היה מספסל לפעמים את חואקין ומאמין באנגולו והכדורגל היה רע. מה עוד היה רע? הקבוצה הייתה מסתגרת בבית נגד קבוצות תחתית והכדורגל היה מאוד הגנתי. מה שכן, בתקופתו דוד סילבה פרח. טעות מרכזית של וולנסיה זו בניית הסגל שכולל הגנה שערורייתית. נראה מה ייקרה במשחק הבא.

7. Raulito Madridista

http://realmadrid-futbol.com/L-atletico.Xxx אתלטיקו מדריד - ריאל מדריד http://realmadrid-futbol.com/L-realmadrid.Xxx

דרבי חם כזה לא זוכרים במדריד הרבה זמן. שתי הקבוצות נמצאות בצמרת הגבוהה, כאשר אתלטיקו השנה מפתיעה ונראית כמוכנה להגיע לצ'מפיונס-ליג ולשבור את הנאחס נגד ריאל מדריד, אותה לא ניצחה מאז עונת 00\1999. באתלטיקו לא מתביישים ומצהירים על ניצחון. במדריד יותר שקטים ורגועים בעקבות הפער בצמרת, אך היכולת לא מבשרת טובות. 90 דקות של כדורגל מהנה, מלחמה אדירה ואווירה מטורפת, כל זה יהיו בקאלדרון – מחר, 20:00, שידור ישיר בספורט 5+. אני בטוח שלא תחמיצו.

http://img85.imageshack.us/img85/3800/33733399pr0.Xxx

"יש לנו פוטנציאל לנצח את ריאל מדריד", אמר השבוע ראול גארסיה לתקשורת. אתלטיקו מדריד של השנה היא קבוצה מצויינת שמשחקת כדורגל טוב, בניגוד לשנים הקודמות שם דישדשה במרכז הטבלה. הקולוצ'ונרוס במקום השלישי במרחק 10 נקודות מהמקום הראשון ומאוד מאמינים בעצמם. מעבר להצלחה בליגה, גם באופ"א ובגביע המלך הקבוצה מתפקדת והיא העפילה לרבע הגמר שם תפגוש את וולנסיה, אותה ניצחה בקאלדרון 1-0 משער של אגווארו המצויין, במחזור שעבר.
    קון אגווארו, מלך השערים של הקבוצה העונה בליגה עם תשעה כיבושים, יודע שיהיה קשה להכניע את קסיאס שלא ספג חמישה משחקים ברציפות, אך אומר:"זה לא קל להכניע את קסיאס, אבל בטח שזה אפשרי".
    ההרכב של אגירה לא אמור להיות שונה מזה שניצח בקלילות את וולנסיה. השוער המצויין לאו פראנקו ימשיך להיעדר וכך גם סייטיארידיס. חוראדו, אקס ריאל מדריד, שמשתלב לא רע העונה באתלטיקו, פצוע גם הוא וייעדר. חוסה אנטוניו רייס שהיה בספק למשחק, כשיר אך ייפתח על הספסל נגד האקסית, בה כבש צמד במשחק האחרון שלו בלבן וסייע לה לזכות באליפות.
    בין לבין הקבוצה וויתרה על מאניש, או יותר נכון השאילה אותו לאינטר. כבר חשבנו שפציעתו של חוראדו והחלודה של מוטה(שיחק העונה 61 דקות בלבד בשלושה משחקים, כולן כמחליף), יועילו לקלבר סנטאנה, ששיחק העונה כבר כמה פעמים לשחק ליד ראול גארסיה כמו במשחקים האחרונים, אך ישנה הפתעה בהרכב של הקולוצ'ונרוס. אגירה הכריז רשמית שהוא מאמין במוטה והוא יישחק בקישור עם ראול גארסיה ולא הברזילאי.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/motta231107_ES.Xxx
    מוטה ואגירה באימון המסכם. אחריות כבדה על הקשר שחזר מפציעה.

בריאל מדריד לא זוכרים כזאת עונה מבחינת אחוזי הצלחה. הקבוצה השיגה לא פחות מ-47 נקודות בחצי הראשון של העונה והיא מוליכה את הטבלה בפער של 7 נקודות הפרש. מצד שני, הקבוצה הודחה השבוע על ידי מאיורקה בשמינית גמר גביע המלך ועוד עונה תחכה ריאל עם זכייה בתואר הזה, משהו שלא קרה כבר 15 שנה. בנוסף, הקבוצה משחקת כדורגל רע מאוד לאחרונה ובקושי ניצחה את לבאנטה, האחרונה בטבלה.
    לריאל מדריד לא חסרות בעיות ופצועים. אריאן רובן, כריסטוף מצלדר וגבריאל היינצה פצועים לא מהיום ולא יישחקו. חאבייר סביולה נפצע במשחק נגד מאיורקה ביום חמישי וייעדר כחודש וגם סולדאדו פצוע וייעדר. אפשר להזכיר גם את דיארה שנמצא באליפות אפריקה. למזלה של ריאל, פפה שהיה בספק רציני למשחק החלים מהפציעה(השתתף עם הקבוצה באימון המסכם ביום שבת) וייפתח בהגנה לצידו של קנבארו, מה שייאפשר לראמוס לשחק בעמדה האהובה עליו – מגן ימני. גם מיצ'ל סאלגדו וחאבייר בלבואה החלימו מהפציעות ויחזרו לסגל שנראה טוב יותר מאשר מה שחשבו לפני כמה ימים. היה נראה שלא צפויים שינויים מההרכב שעלה נגד לבאנטה, ומי שמאוכזב מאוד מכך הוא גונזלו היגואין(כבש את שערו הראשון בספרד נגד אתלטיקו) שהצטיין נגד מאיורקה, אך בסופו של דבר ישנו שינוי מרכזי. גוטי שסופסל בששת משחקי הליגה האחרונים, יחזור להרכב במקומו של בפטיסטה שהיה חלש מאוד במשחק נגד לבאנטה.
    ראול, שגדל באתלטיקו מדריד אבל היום הוא המלך של הקבוצה היריב, כהרגלו מפרגן ליריבה ואומר:"אתלטיקו של השנה היא שוב קבוצה גדולה".

http://mexico.futbolizados.com/wp-content/uploads/2007/08/17751y.Xxx
    פפה. כשיר.

הרכבים משוערים:

אתלטיקו מדריד: אביאטי; פראה, פאבלו, אללר, אנטוניו לופז; מוטה, ראול גארסיה, סימאו, מקסי רדורגיז; אגווארו ודייגו פורלהאן

ריאל מדריד: קסיאס; ראמוס, קנבארו, פפה, מרסלו; גאגו, גוטי, סניידר, רוביניו; ראול וואן ניסטלרוי

דברי המאמנים

חאבייר אגירה בטוח בעצמו ולא כל-כך מתעניין ביריבה. "אנחנו ממש לא מקנאים בריאל מדריד. יש לנו סגל שחקנים נפלא ואנחנו הולכים לנצח את הדרבי לאחר הרבה זמן". אגירה נשאל לגבי עייפות מעומס המשחקים ואמר:"בדרבי אין עייפות. כמעט כולם כשירים ומי שכשיר ואיתנו מוכן ורוצה לתת הכל כדי לנצח, יש לנו הרבה רצונות. אנחנו לא מרגישים נחותים גם לא מריאל מדריד ורוצים לעשות הכל כרגיל – ניצחנות וכדורגל טוב. זה חשוב למאבק על ליגת האלופות"

ברנד שוסטר מאוד זהיר לקראת המשחק. "בויסנטה קאלדרון אתלטיקו מדריד היא הפייבוריטית למרות המצב בטבלה. אם ננצח מחר ניתן זעזוע גדול ליריבות שלנו בקרב על האליפות. אנחנו מגיעים רגועים בגלל הפער שיש לנו בטבלה ורוצים לתת משחק טוב ולנצח, דרבי זה לא סתם עוד משחק או עוד 3נקודות". שוסטר נשאל לגבי ההרגשה שלו לחזור לקאלדרון, הפעם כמאמן "זה תמיד נחמד לחזור לקאלדרון", אמר שוסטר ששיחק גם באתלטיקו מדריד וזכה עימה בשני גביעים.

מיספרים מספרים

http://img237.imageshack.us/img237/285/2003qy5.Xxx http://img232.imageshack.us/img232/325/52670151ww6.Xxx http://img340.imageshack.us/img340/2372/34303461cl1.Xxx http://img167.imageshack.us/img167/8206/19218407mq9.Xxx

* בויסנטה קאלדרון נערכו 70 משחקי דרבי. 27 נצחונות לריאל מדריד, 23 לאתלטיקו ו20 תוצאות תיקו. הפרש שערים: 108-108
    * ראול הוא השלישי בטבלת כובשי השערים של ריאל בקאלדרון, עם 4 כיבושים. די-סטפאנו(8) ורונאלדו(6) נמצאים לפניו.
    * בשנות האלפיים אתלטיקו לא ניצחה את ריאל מדריד.
    * המאזן הכללי: 11 מפגשים; 7 נצחונות לריאל מדריד, 4 תוצאות תיקו. הפרש שערים – 22-7 לריאל.
    * המאזן בקאלדרון: 5 מפגשים; 4 נצחונות לריאל מדריד, תיקו אחד. הפרש שערים – 13-2 לריאל.
    * המאזן בברנבאו: 6 מפגשים; 3 נצחונות לריאל מדריד, 3 תוצאות תיקו. הפרש שערים – 9-5 לריאל
    * הניצחון האחרון של אתלטיקו על ריאל מדריד היה דווקא בברנבאו, בעונת 00\1999, אז ניצחה הקבוצה 3-1.

אתם מוזמנים :הפינה של אתר ה-מארקה למשחק

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/08
  8. Raulito Madridista

אני מקווה מאוד שהפער שלנו מברצלונה לא ייקטן לאחר המשחק הערב. ניצחנו העונה באל-מדריגל, במאסטייה ובקאמפ-נואו, כך שלפסול אותנו בקאלדרון מראש זו שטות. מצד שני, במשחקים נגד אספניול וסביליה היינו חלשים מאוד והיינו בדיחה, אפשר לומר בוודאות. נגד אספניול לא היה לנו מהלך אחד התקפי במשך כל המשחק, ונגד סביליה אותו סיפור, רק שם יכלנו לצאת עם חמישה כדורים ברשת.

היכולת
    דבר שפחות חשוב במשחק הזה. אני לא מצפה מריאל מדריד לבוא ולשחק כדורגל קלאסי באחד המגרשים הקשים בספרד(קהל עוין), לאחר שנגד סראגוסה האומללה בברנבאו ונגד לבאנטה, שיחקנו קטסטרופה. מה שכן, אני מצפה להקרבה ונחישות של השחקנים, להמון תנועה ולהפסיק עם הגישה הזו שהגול יבוא לבד. אני רוצה לראות ריאל מדריד נלחמת, משהו כמו שהיה בסופר-קלאסיקו.

גוטי, טוב או רע?
    היה ברור שגוטי יחזור מתישהו להרכב ולנוכח היכולת החלשה של ג'וליו בפטיסטה, מן הנמנע אולי לשנות דברים ולא להיתקע על אותו מערך. יהיה מישהו שיוכל להוציא אותנו קדימה. נצטרך לקוות שהוא יהיה ביום טוב ולא הססן ואיטי. יהיה לנו עוד שחקן מוכשר בקישור שיכול ליצור מכלום מצב לגול והעומס שיש על רוביניו יירד קצת.
    מצד שני, זה משאיר את העורף שלנו חשוף מאוד, כל התקפה של אתלטיקו תיגמר במצב לשער וזה רע, מה שמוביל אותי לנקודה הבאה.

גאגו - הגנתי, סניידר - התקפי;
    גאגו העונה כישלון חרוץ בריאל מדריד. אני מתחיל לאבד סבלנות בקשר לשחקן הזה ונראה שלא ייתפתח ממנו משהו רציני. הוא נראה איטי מאוד, לא מספיק פיזי ולא מתאים לקבוצה כמו ריאל מדריד. הערב, כאשר אין את דיארה, הוא אמור להיות מחלץ הכדורים הראשי שלנו. מצחיק שהתפקיד המרכזי והחשוב הזה נופל על שחקן שמנומנם ברוב הדקות. נראה שיום טוב של גאגו יוכל לעזור לנו להדוף את הלחץ שאתלטיקו תפעיל.
    ווסלי סניידר בריאל מדריד משחק בתפקיד לא ברור. אני לא ראיתי ממנו שום דבר בחלק הקדמי כבר הרבה זמן, והיום הגיע הזמן לתת איזו מסירה או משהו. הוא מוסיף את האפקט של לבעוט מרחוק. אני הייתי רוצה לראות אותו קרוב לשער, שמיידי פעם הוא ומידיי פעם גוטי יעזרו לגאגו.

חוליות חלשות באתלטיקו+ איך לשחק?

מרכז ההגנה מאוד לא מרשים אותי. פראה שהוא בלם נהדר, לא אותו דבר בתפקיד המגן. אללר בלם בינוני ופאבלו גם לא מספיק טוב. אביאטי מידיי פעם עושה שטויות ואני חושב שהקבוצה צריכה לבעוט מרחוק ולא לחפש לעשות הכל דרך האמצע. לבעוט מ-20 מטר זו ממש לא בושה וזו גם דרך להבקעת שערים. עוד חולייה חלשה באתלטיקו תיהיה מוטה. הוא לא שיחק המון זמן, מפתיע שהוא נכנס למערכה בצורה כזו. בטח הוא יהיה חלוד וחובה לנצל את זה.
    צריכים לנסות לתקוף גם מהאגפים, עם סרחיו ראמוס שיעלה בוודאי קדימה. אני כולי תקווה שמיגל טורס יישחק באגף שמאל ולא מרסלו. אולי זה ייתקע את משחק ההתקפה מבחינת אופציות למסירה, אבל טורס אחראי יותר בחלק ההגנתי.
    אני הייתי רוצה לראות יציאה מהירה קדימה ולא להרגיע את הקצב כל הזמן.

לא לשכוח את...
    סימאו! הבחור הזה לא מוערך אבל הוא שחקן פנטסטי שיוצר המון מצבים וכבר כבש השנה כמה גולסואים. כולם מתרכזים בחוד הנהדר של אתלטיקו, אבל בואו לא נשכח שיש גם את סימאו ומקסי רודריגז שעושים עבודה טובה מאוד ומוציאים את אתלטיקו מדריד קדימה. אף-פעם לא הבנתי איך לסימאו יש קריירה דיי בינונית ואיך הוא לא בקבוצה גדולה.

שיישחזר את יכולתו מהשנה: רוד
    ההולנדי השנה מבקיע אבל נראה חלוד מאוד. הוא מפספס כדורים, יותר מידיי כאלו הולכים לשמיים ולי הוא נראה מגושם. לא אותו שחקן שהבקיע אשתקד 33 שערים והיה הפיצ'יצ'י של הליגה הספרדית. רוד נשאר שחקן שמאיים על כל הגנה, אבל הנגיעה האחרונה שלו חסרה. הוא יותר איטי ומסורבל ופחות מעורב במשחק שלנו. ריאל מדריד חייבת אותו בשיאו וכמובן גם את קסיאס.

ולסיום, בהצלחה לריאל!

http://img237.imageshack.us/img237/285/2003qy5.Xxx
    לא אתנגד לראות תמונה כזו בסוף הערב, במקום פיגו רוביניו יבוא לברך.

9. xavi6 Member

ואני מבין שבישבילך לשחק בברצלונה, ולאחר מכן להיות הקפטן הבלתי מעורער של בנפיקה זה לא הרמה הגבוהה.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשחק בברצלונה ולא להתמיד שם או לעבור משם לקבוצה ברמה דומה זה עדיין לא נחשב לזה שסימאו ברמות הגבוהות (ובטח לא בליגה הפורטוגלית)

11. Sergio Ramos Member

ירדן, לגבי אריזמנדי,
    אני מסכים איתך שמאמן צריך לדעת לשלב שחקנים גם בעמדה אחרת. גדולה של מאמן אשר בונה קבוצה, זה לקנות שחקנים שיודעים לשחק בעוד עמדות פרט לעמדתם הטבעי.
    אבל לגבי אריזמנדי... נו באמת?! כאן הגזמת. אנחנו לא כאן בליגת נערים שהשוער הופך פתאום לחלוץ בגלל שהחלוץ נפצע ואין לו מחליף. קומאן לקח חלוץ, ושם אותו כמגן. לא ידוע לי שהיה לארימנדי איזה עבר כמגן,במקרה שכן, תקנו אותי.זה קטסטרופה לדעתי. תתאר לך שסמואל אטו, חלוץ הקבוצה האהודה עליך מחליף את פויול כמגן? נשמע לך אופייני?
    כמו שאמרתי, קומאן פשוט עושה מהלכים לא יאומנים שפוגעים בקבוצה ורק מדרדרים את מצבה המנטלי.
    ולנסיה שבורה, והעונה היא כבר אבודה. היא לא תלחם על שום תואר, אבל בחייאת קומאן, עם כבר המצב גרוע, למה לדרדר אותו עוד בכל הניסוים הזוועתיים הללו? ככל שולנסיה תצבור עוד הפסד ועוד הפסד, כך המוראל שלה ירד עוד ועוד, וכך גם יהיה לה הרבה אבל הרבה יותר קשה לחזור לעצמה.

12. REAL MADRID Member

אתם מופתעים מידי. אני לא האמנתי שלונסיה יש מה למכור נגד ויאריאל ויעיד על כך טופס הווינר בו הימרתי על ניצחון של ויאריאל. כמה שזה עצוב לומר, ולנסיה לא משחקת העונה כדורגל והפיטורים של פלורס היו טעות בדיעבד.
    כל קשר בין קומאן לבין עמדת המאמן בכדורגל הספרדי הוא מקרי בהחלט, ברור לי שאי אפשר לפטר עכשיו את קומאן. להנהלה לא יהיה מה להגיד שבמידה וקומאן יפוטר כשישאלו אותם על אלבלדה וקניזארס..

עצוב. פשוט עצוב.

13. riquelme1 Member

לא, זה לא טוב ירדן, עם הית רואה אתמול את המשחק, ואת המשחקים האחרונים של אריזמנדי כמגן, הית מבין שזה טעות, הוא לא מפסיק לאבד כדורים, הוא לא עושה כלום בהתקפה, וגם בהגנה משאיר הרבה מאוד חורים, אתה יודע מה מילא, אבל שיש לך את שתי המגנים של נבחרת פורטוגל, לואיס מיגל וקניירה, מה אריזמנדי עושה כמגן ימני?

לגבי סימאו, בנפיקה היא קבוצה גדולה בכל קנה מידה, וזה שהיא משחקת בליגה הפורטגלית לא אומר כלום, גם אתלטיקו מדריד קבוצה גדולה, וחלק לא מעריכים אותה מספיק.

14. xavi6 Member

שוב, לואיס אנריקה שיחק בתור מגן, וגם בתור חלוץ, בשתיהם הוא היה לא רע ואף מצוין. זה לא אומר שמסי ואטו יהיו מושלמים בתור בלמים, אבל גם בפטיסטה מקשר אחורי נהפך לסקורר מטורף. כדורגל זה לא מדע מדויק. אין קשר באיזה ליגה אתה לגבי החלפת תפקיד, גם אם אתה בנערים ב' וגם אם אתה בבוגרים בברצלונה אתה יכול לגלות שאתה יכול לשחק לא רע בתור בלם\מגן, ואני גיליתי את זה על בשרי. תנו לארזימנדי זמן, אולי הוא אף יפתיע אותכם ויהפך למגן לא רע בכלל. לי זכורים החורים שג'יו השאיר אחריו בהתחלתו בברסה, ולאחר כמה זמן נהפך למגן טוב מאוד.

את' לא קבוצה גדולה כ"כ, ואי אפשר להשוות בכלל בין בנפיקה לאת'.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויאדוליד ממשיכה לעשות חייל בביתה מול הגדולות , אחרי שברצלונה ריאל וויאריאל (וגם אתלטיקו באמצע שבוע ) לא הצליחו לנצח שם גם אספניול כנרראה לא תעשה זאת כשהיא בפיגור 2-1 אצל המארחת בדקה ה70.