מחזור 20 בליגת העל: 3:3 מטורף בין הפועל ת"א לנתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏29/1/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עודכנה הטבלה, תוצאות המחזור ומשחקי המחזור הבא.

מחר יעודכנו הכובשים והמבשלים בהתאם.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/31.Xxx הפועל רעננה - מכבי אחי נצרת http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/16.Xxx

ראשון, ה-31/01/10. 19:30 בערב. אצטדיון לויטה.

הפועל רעננה מגיעה למשחק כשהיא מדורגת במקום ה-14 ובמאזנה ישנן 16 נקודות. במחזור האחרון סיימה הקבוצה בתיקו מאופס עם מועדון ספורט אשדוד של יוסי מזרחי.
    הקבוצה של אלי כהן יודעת היטב את המשמעות של הפסד במשחק הקרוב - התבססות במקום האחרון ומתן אפשרות ליריבה לטפס מעט בטבלה ולאפשר לה בריחה מהקו האדום, לפחות עד למחזור הבא. הפועל רעננה נראית לא רע בשבועות האחרונים ולפחות ברמת התוצאות, היא עושה את שלה ולא מפסידה ליריבות עדיפות ממנה, גם אם היא נקלעת לפיגור.

הרכב משוער: שאול סמדג'ה; ארמנוס סלמקיאס, איתי טואף, רועי לוי, עמרי עטיה; דיוויד דיגמלשווילי, תמיר פור, סטיבן כהן; אבי כנפו, כריסטיאן דוס סאנטוס, ריקרדס בניוסיס.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/2148465/A68B0033_gd.Xxx
    הכח המניע של הקבוצה יכריע? סטיבן כהן.

מכבי אחי נצרת מגיעה למשחק כשהיא מדורגת במקום ה-16 ובמאזנה ישנן 16 נקודות. במחזור האחרון ניצחה הקבוצה 1-0 את הפועל עכו של ירון הוכנבוים.
    אצל הירוקים מאיזור עמק יזרעאל יכולים בשבועות האחרונים לחייך. הקבוצה מטיבה לשחק היטב, למרות חומר שחקנים בינוני והיא מגלה אופי מול יריבות חזקות ממנה ולא מתייאשת גם מפיגור גדול של שני שערים. ג'ון גרגורי הכניס רוח חדשה לקבוצה, אך מעבר לכך גם יכולת טובה ונראה שהוא למד את המפה מהר מאוד.

הרכב משוער: ז'וסלן מאייבי; רמי דואני, מור דהן, מג'ד יונס, איסמעיל עמר; שלומי חנוכה, מייקל טוקורה, יניב לוזון, גיא דיין, לואב כיאל; תומר חמד.

http://img.mako.co.il/2009/10/29/gg893568.Xxx
    נמצא בכושר נהדר. תומר חמד.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שגיב פרידמן במשפט ענק: 2 לאפות ממלאות בן אדם, כמה ממלאות את ערן לוי?

התשובה: בודקים את הגובה הממוצע לבן אדם בישראל, רואים את הגובה של ערן לוי ומשקלו ומזה מפחיתים את ההפרש ומחלקים בלאפה עם 2 שיפודים.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אנחנו קבוצה עלובה.

לא ציפיתי להתקיף יותר מדיי כאשר אנחנו מובילים 1-0 בטדי, אבל לפחות לעשות משהו בהתקפות האלה. מרביבו מליקסון ובדש (גם כן רכש) ציפיתי ליותר.

והצהובים של הרוש, פשוט בדיחה, אני מאמין שזה בין המקרים הבודדים בעולם. הבנאדם אשכרה נגע ביד אבל השופט נתן יתרון (למרות שאין יתרון לנגיעת יד), החזיק את הצהוב בכיס ואז הרוש עשה פאול מכוער - אדלר הוציא לו צהוב כפול באותה שנייה..מה זה?!

שבוע הבא מול חיפה, אוי אוי אוי...

5. alexshw Member

נתון מעניין: עד הנסיעה של אניימה לאליפות אפריקה - 15 משחקים - 9 ספיגות להפועל ת"א, מאז הנסיעה 5 משחקים - 7 ספיגות.
    תלות גדולה מאוד בניגרי. אניימה זה חצי קבוצה בהפועל. חוץ מזה הפועל ת"א כבר עשתה 3 תוצאות תיקו בתקופת היעדרותו.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/10
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם מישהו שם לב לזה, יכול להיות שאנחנו נשחק את כל 5 המשחקים שלנו בפלייאוף בבלומפילד. שלוש הראשונות מארחות 3 משחקים ואילו 3 האחרונות מארחות רק פעמיים.

במצה הנוכחי: מכבי מארחת את מכבי חיפה, מתארחת אצל הפועל בדרבי, מתארחת אצל בני יהודה ומארחת את אשדוד ובית"ר, כך שיוצא שכל משחקי הםלייאוף של מכבי הם בבלומפילד...

אחרי הניצחון הקשה היום, יש לנו עוד 2 משחקים שאנחנו פשוט חייבים לנצח בהם, אם ננצח, המקום השלישי גם אחרי הפלייאוף מובטח ואיתו הכרטיס לאירופה!

7. אלי מתחן Member

אין יתרון לנגיעת יד זאת המצאה של הרמאים בשכונה, למה שמישהו יקבל פרס על ניסיון לעצירת משחק?
    חוץ מזה שממתי עונש על עבירה אחת פותרת אותו מעוד עונש? הוא עשה 2 עבירות של צהוב אחת אחרי השנייה, מה ציפית שיוותרו לו כי הוא ממש טיפש?

8. yedidel Member

מילא הצהובים האלה... חמש דקות לפני השוויון של בית"ר רביבו השאיר אותו לבד לבד מול הרוש השני... במקום לעצור להתקדם ולתת את השני הוא החליט לבעוט בנגיעה ולפספס את המסגרת.

9. קובי ברייאנט Member

ביתר קבוצתי ממשיכים לאכזב אותי.שבוע אחרי שבוע משחקים גרוע ובמזל לא הפסדנו היום וגם שבוע שעבר במזל לא הפסדנו.אנחנו קבוצה ממש חלשה.שום ללכת בסוף העונה הביתה.לפחות אנחנו קרובים למקום 4.מקווה מכל העונה הגרועה הזאת שנסיים מקום רביעי ונגיע כמה שיותר רחוק בגביע המדינה.משהו אחד שמנחם אותי מהעונה הגרועה הזאת של ביתר-זה שיש לנו את גביע השוקו.5 שנים 4 גביעים.2 אליפויות 2 גיבעי המדינה ו אחד גביע השוקו.לפחות לקחת תארים אנחנו יודעים וזה חשוב!

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכהרגלי, מסקנות משבת:

* מכבי חיפה לא יכלה לקוות ליריבה יותר פאתטית מהפועל ת"א, הלוזרית של הכדורגל הישראלי, בנתה השנה את אחת הקבוצות הטובות בתולדות המועדון אם לא הטובה שבהן, ועדיין למרות כל הרכש המרשים, כרגע לפחות, לא מדגדגת אותה במאבק אמיתי על התואר. ביום שני אפשר לפתוח שמפניות ולחגוג בדאדו.

* מכבי ת"א עם ניצחון של אופי חשוב, אבל האופי האמיתי יתגלה החל מעוד שבועיים, כשהקבוצה תיכנס לסדרת המשחקים הקשה שתתחיל עם הדרבי, תימשך עם מכבי פ"ת בחוץ וב"ש בבית (שלא תבוא להתבנקר) ומכבי חיפה בחוץ.

* אני מקווה שדניאל יאמר ראה את המשחק היום, כי יש לו בקבוצה חבורה צעירה של שחקנים שאם באמת תהיה השקעה של הבעלים, נתניה יכולה להגיע לפחות לאותם הישגים שהגיע עם עטר בקדנציה הראשונה ועם מתיאוס, ואולי אפילו יותר, ואני מבטיח לאדון יאמר שגם הקהל ינהר לקופסא, והקופסא 2.0 גם תיבנה עוד בזמנו.

* אם אני שחקן בבית"ר ירושלים, אני אומר היום לא נורא, כי לפחות לפי כל הפרשנים וגם שום עצמו (ואני לא מתייחס לקומץ ה-"לה פמילייה-אייסוקר" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) הקבוצה שיחקה היום טוב, אין ספק שאם תשחק ככה בהמשך היא גם תיקח 3 נקודות.

* הפועל חיפה מידרדרת מרגע לדודלי, אם לא יעצרו מהר את הסחף במאי הם עשויים למצוא את עצמם במאבקים עם עראבה.

* פתח תקווה, אם אתם מחפשים את איפה שהרוע של הניהול מתחיל, זה בכדורגל בפ"ת ודני לוי. אם אתם מחפשים את הגועל של המתקנים, זה במפ"ת, ואםא תם מחפשים את השכונתיות, זה אצל אבי לוזון, היו"ר, שהוא גם מפ"ת, של מכבי. המסקנה: פתח תקווה לפלשטינאים.

11. חדרתוס Member

איפה אפשר לראות תקציר של הפועל ת"א - מכבי נתניה?

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אני ראיתי עכשיו את התקציר של בית"ר נגד ב"ש...אני ספרתי 9 החמצות של בית"ר ירושלים לשערים בטוחים!!! (לא כולל הגול שנכבש והגול שנפסל שלא בצדק), ואני בטוח שהיו עוד שלא היראו, אם זה לא סימן למשחק טוב מהקבוצה שלך אז מה כן? ועדיין אני בטוח שמזה חודשיים וחצי לא היה משחק של בית"ר שהיא שיחקה כל כך טוב גם כשניצחה וזה אפילו לא נגמר בניצחון.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אירוע אחד די נשכח בכל ההמולה בבלומפילד. מישהו שם לב שלמעשה נתניה שיחקה עם 9 שחקנים מתי שהשיוויון הושג? מאיר לוי נתן למשחק להמשיך כששחקן נתנייתי שכב בתוך הרחבה. אני אישית חושב שלוי עשה מצויין כי ברור שהשחקן בצהוב רצה למשוך זמן, אבל שלא יגידו עכשיו שכולם נגד הפועל ת"א כי השער הזה היה למעשה נגד חוקי הפייר פליי ואוי ואבוי אם הפועל ת"א היתה סופגת כזה שער בדקה ה-95...התיקו הגיע לאדומים, אבל חשוב לציין את הקטע הזה.

14. Jose Mourinho Member

עד מתי יימשך הסבל הזה עם עזורי..בושה וחרפה שהבנאדם הזה מחשיב את עצמו למאמן כדורגל. תקציב של 25 מיליון שקל, 7 חודשים שלמים הוא מקבל את כל הכלים האפשריים לייצר קבוצה יציבה וכל מה שאנחנו רואים זה בונקר מכוער מול קבוצה בינונית והגנה שוות ערך לזו של האחות הקטנה מהליגה הלאומית.

קאלה נתן משחק גדול אבל מה לעזאזל הייתה היציאה האיטית והמרושלת הזאת בשער של בן-יוסף, פשוט חבל. אני לא מבין, אם כבר שיחקו בונקר כל המשחק, קיבלו מתנה מהשופט, איך אפשר להירדם ככה בקרן ולקבל גול כזה בתוספת הזמן? הקבוצה הייתה חייבת לשמור על הניצחון הזה כמו אוויר לנשימה לפני שנקבל בראש חזק ממכבי חיפה בקריית-אליעזר במחזור הבא.

אייל שן הורג אותי מצחוק. הוא מהשחקנים האלה שהכדור פוגע בהם בטעות ובמקריות ונראים כאילו הם תיכננו את זה והם יודעים מה הם עושים. היה איזה מצב באגף ימין במחצית השנייה שהכדור נפל לו על הרגל והיה נראה כאילו הוא השתחרר בין שני שחקנים, ואז שכל מה שהוא היה צריך לעשות זה למסור פס בקו ישר כדי להעמיד את החלוץ מול השוער, הוא מסר את הכדור במדוייק לרגל של אחד משחקני ההגנה של בית"ר. שאפו.

שמעון הרוש הזה ליצן, אני לא מבין על מה ולמה הוא ממשיך לקבל את הקרדיט ואני אומר שוב, אפילו דודי פדלון היה יותר טוב ממנו.

בדש שיחק טוב ואני מרוצה ממנו באופן יחסי, אני מאמין שברגע שהוא יצבור דקות משחק הוא יתרום מנת שערים לפחות כמו בעונה שעברה בהכח ר"ג. יש לו שליטה בכדור וטכניקה ברמה טובה וכל מה שהוא צריך זה להסיר את החלודה, כדי להראות שהוא יכול להיות "זלאטן מווסרמיל" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגענו להרבה מצבים אבל אני לא מתלהב יותר מכמה סיבות:

* הפועל ב"ש קבוצה מאוד חלשה, בלי מליקסון וקאלה הם עמוק בתחתית.

* הפקרנו לחלוטין את ההגנה במחצית השנייה וקבוצה יותר חכמה הייתה כובשת את השני.

* אם במשחק כזה אנחנו לא כובשים רביעיה אז מתי אנחנו נבקיע, ההחמצות של טוטו ויצחקי הם על גבול הפשע וזה לא פעם ראשונה העונה שהם מחמיצים כל-כך הרבה פעמים, יש לנו בעיה עם החלוצים ועם כל זה שפסלו לנו שער חוקי ולקחו לנו 2 נקודות עדיין ההחמצות של תמוז ויצחקי זה מה שהרג לנו את המשחק.

* משחק הבא אנחנו לא ננצח את בני יהודה בבלומפילד ולא משנה מה יהיה כי אנחנו קבוצה בינונית שמתקשה במשחקי חוץ וגם המשחק בבלומפילד שם אנחנו תמיד מתקשים אז מה שווה המשחק הזה.