מחזור 20 בליגת העל: 3:3 מטורף בין הפועל ת"א לנתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏29/1/10.

1. Raulito Madridista

איזה משחק!!!

עשר דקות רעות במהלך המחצית השנייה והפועל נקלעה לפיגור 3-0 אכזרי, בעיקר בזכות יכולת זוועתית של אברבאנל. רק השער האחרון של נתניה היה של מהלך כדורגל איכותי. כמובן שכעסתי - האליפות בורחת, לא רואים אותה מעבר לפינה, וברור שזו בושה וחרפה שהפועל מתפרקת בבית אחרי שער אחד ולא מסוגלת לעמוד כמו שצריך גם בדקות הרעות. יותר מזה הרגיזה אותי האדישות של החבר'ה, כי קורה שהדברים הולכים הפוך, אבל השחקנים פשוט צלעו על המגרש.

בסופו של דבר, מדובר במשחק הכי מרגיש שהייתי בו מאז ומעולם, ואני לא מגזים. בפעם הראשונה התרגשתי לראות את הקהל האדום מעודד את הקבוצה שלו גם בפיגור כה גדול ועוד בשלב מאוחר של המשחק - תראו לי עוד קהל בארץ שמתנהג ככה(רמז: לא תמצאו). בפעם השנייה התרגשתי לראות את כל השחקנים עומדים על החצי ורצים כמו משוגעים לגנוב את הכדור משחקני נתניה, זה קרה אחרי השער של באדיר שצימק את התוצאה. כמה חבל שהפועל לא משחקת ככה כל-פעם, ולמה מתעוררים רק אחרי השער השלישי שסופגים? ולמה תמיד הכל מתפקשש שאפשר להתקרב לחיפה? - אבל בואו ניהיה חיובים. ובפעם השלישית, כמובן, ברגע השיוויון של ורמוט. בעשר הדקות האחרונות היו להפועל עשרה מצבים לכיבוש, וליפשיץ ושחקניו חילצו הכל. כל-כך הרבה הרחקות מהקו, הצלות מפוקס ומה עוד. אבל נתניה איבדה את הניצחון בצדק - זה מה שקורה למי שמתבנקר. אני חושב שגם נקודה לא הגיעה להם. השופט גם היה חייב להוסיף יותר זמן!

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/7/Black354X281/156387.Xxx

איש המשחק שלי הוא ממש לא ורמוט, אתם תתפלאו כנראה לשמוע - ביבראס נאתכו. הוא איבד היום כדורים וכמעט ולא חילץ, אבל שירפת הקילומטראג' וההשקעה העצומה גם כשהכל היה נראה אבוד - זה מרגש יותר מבעיטה לחיבורים. זה בידיוק מה ששכטר החרפה לא עשה וגם גילי הוריד את הראש אחרי החמצת הפנדל אבל בסוף הבקיע. בחזרה לנאתכו - הוא נותן אלף אחוז עבור הפועל ואני גאה בו על צורת המשחק שלו. הוא סחף את חבריו לשיוויון, בייחד עם באדיר, דגלאס וגילי. וגם אבוקסיס שהטריף את החבר'ה מהספסל. ואחרון חביב שעזר - עומרי קנדה. תרומה התקפית נפלאה בדקות שבהן שיחק. אני מריח את הדחת בונדר מההרכב.

יצאתי מהמשחק הזה בתחושה של ניצחון. אולי זה מטופש להגיד, אבל אני כנה לגמריי. שישה שערים, דרמה מטורפת והכי חשוב - חזרתי להנות מהמשחקים של הפועל. בזמן האחרון תמיד יש את הלחץ שחיפה תברח. אז עכשיו חיפה תברח ולפחות הפועל תשחק משוחרר. עוד מעט עומדים בפתח גם משחקים קלים יותר על הנייר ונוכל לצבור רצף נצחונות. אני גם סקרן לגבי החלוץ החדש.

2. ישראל היום Member

שי, לא תצליח לשכנע ,כי תוכי יישאר תמיד תוכי, וימשיך לדקלם מה שאמרו לו.

בינתיים, יעקב שחר ישן בבית שלו ברמת גן, אבל מי שישן על הרצפה ( מה הוא לקח לפני? ) בבית של החבר שלו, העבריין אסי Wאקנין, הוא המאושפז הכפוי ,שכרגע ישן קשור מלא קקי ( לפי דבריו ) בבית החולים לחולי נפש אברבנל, וזאת מתוקף צו אישפוז כפוי שהוצא כנגדו על ידי שופט.

שי,

טוב שאתה זהיר, אבל לדעתי זכיתם היום באליפות, ומגיע לכם מזל טוב. לך תקנה בגד ים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. ארסנל ונגר Member

למה שלא נאחד כוחות מול לוזון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל שמכבי חיפה תדאג ממכבי ת"א מכבי חיפה צריכה לאבד נקודות נגד מכבי פ"ת ונגד בית"ר לפחות ושמכבי ת"א, תמשיך לנצח ובעוד 3 שבועות גם תנצח את הדרביוכמובן גם לנצח את מכבי חיפה בקריית אליעזר ...קשה לי לראות את זה קורה אבל אתה יודע, כדורגל זה המשחק הכי מפתיע/לא צפוי שיש בעולם. בשורה התחתונה מכבי חיפה פייבוריטית וצריכה לקחת אליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/10
  5. alexshw Member

RAULITO, איזה תחושה של ניצחון יכולה להיות אצלך? אם מכבי חיפה לא מפסידה, הפועל ת"א רק התרחקה היום מאליפות.
    אצל מכבי חיפה זה נגמר 2:0 להזכירך בלי הרבה בעיות ומול אותו בונקר של נתניה ברוב שלבי המשחק.

זה כמו שאוהדי מכבי חיפה היו יוצאים עם תחושת ניצחון אם לדו לא היה שם את הרביעי מול אקטובה.

6. ogabona Member

איכס איכס איכס.
    יותר גרוע מהפסד, לא מגיע לנו נקודה.
    איך אפשר לקרוא למה שהיה היום אופי?! איפה הם היו 80 דקות?!
    למה ורמוט לא דפק ספרינטים ב0-0?!
    אין טעם כבר להסתכל למעלה בטבלה, שום סיכוי.

7. דמתק Member

כל אוהדי מכבי פה, מה יעזור לכם מקום 2 שאתם כ''כ מפנטזים עליו?
    גם מקום 2 וגם 3 הולכים לאופא אז מזה משנה?
    חיפה כבר לקחת תאליפות ולנו נשאר להלחם על הגביע

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי הקבוצות מרגשות ואני לא חושב שצריך לעשות השוואות. הקבוצה הנוכחית מרגשת מאוד, בטח כשאני רואה כשרונות מבית היוצר של מכבי נתניה שכבר עכשיו הם מהמובילים בארץ בתפקידם, למרות גילם הצעיר. גם הקבוצה של לותר מתיאוס סיפקה רגעים יפים, כשהבולט היה בקרית אליעזר, בדקה ה-39, כש-12,500 ירוקים תופסים את הראש ולא מבינים איך 2,000 צהובים חוגגים כבר שער שלישי.

הקבוצה הזאת יכולה להיות התחלה של שושלת והשאלה היא לאן דניאל יאמר מכוון. בינתיים רובם המכריע של השחקנים שלנו לא חתומים לעונות הבאות, ככה שיוצא שעכשיו כל הבנייה עשויה לשרת בעיקר קבוצות אחרות, אבל לא את מכבי נתניה, אולי רק את הכיס של דניאל יאמר.

9. ogabona Member

אני חייב - אתה פטאתי. לשמוח מתיקו מול הנוער של נתניה.
    באמת שלא מגיעה אף מילה טובה לאף אחד בהפועל על המשחק היום, כלום.

10. alexshw Member

לסיים מעל יריבה עירונית זה גם חשוב. בשביל מכבי ת"א מקום שתיים יהיה הישג. חוץ מזה יש את עניין המענקים וכמובן גם יש השפעה על שלב ממנו מתחילים את המוקדמות בליגה אירופית, שזה שבועיים מאוחר יותר לסגנית. זה מאוד חשוב בקיץ.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי להיות מקום 2 עם קבוצה ב-10 רמות מתחת להפועל, עם כל הטררם שלהם והגלאקטיקוס שלהם, זה מרשים בפני עצמו, אבל הדרך לזה עוד ארוכה...הרי אליפות אני לא ייקח נכון? אז מה יותר טוב מלסיים מעל להפועל?

השנה זה לא משנה אלכס כי לכולם תהיה מנוחה כי יש מונדיאל אז בין יוני ליולי כולם ינוחו.

תחושה של ניצחון מהמשחק הזה? זה יכול לקרות רק אם מכבי חיפה לא תנצח ביום שני אחרת אין שום סיבה להרגיש הרגשה של ניצחון...תחושה של אכזבה למרות הכל כי הפועל עם כל האיכויות שלה, ועוד מול נתניה עם טלאים ונערים בהגנה ובשער, היתה חייבת לפרק אותה ולא להתעורר בדקה ה-83 וללחוץ.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, הפתעת אותי לטובה. מאז שהחלפת חתימה אתה מביא תגובות מצויינות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

כרגע לא ברור לי למה כל כך שמחים בצד האדום של הכביש התל אביבי. נקודה היא כמו הפסד להפועל ת"א בטח כשמכבי ת"א כבר עלולה במחזור הבא לעלות למקום השני. דור, אני משום מה לא מצליח כרגע לעקוב אחריך. משחקים כאלה תמיד מרתיחים אותי כי פתאום הקבוצה שלי מסוגלת לכבוש שלישייה בתוך 10 דקות? איפה היתה היום הפועל ת"א במשך 80 דקות?

איתי, במצב הכי גרוע הפועל ת"א מתקרבת אלינו בנקודה אחת. אחרי כל הבלאגן שהיה בבלומפילד זו רק נקודה אחת מסכנה (ומה יקרה אם מכבי חיפה מנצחת ביום שני?)

הגיע הזמן שהפועל ת"א תתחיל לדאוג למכבי ולהסתכל פחות על המקום הראשון...

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי, גרגורי הביא לי עדנה אנגלית...מחליף חתימה מחליף מזל, אבל זה השבוע הראשון כך שאתה יודע יש את אפקט המוטיבציה, נראה בהמשך.

שי אם מכבי חיפה מנצחת היא תהיה 12 מהפועל, אני מקווה שלא לוקח לך הרבה זמן לדעת את זה, את האמת זה ייקח בדיוק 1:20 שניות מהפתיחה ביום שני בשביל לדעת את זה.

14. ישראל היום Member

יש לך כאן טעות חמורה:

בית"ר עדיין שייכת חוקית, ורשומה בהתאחדות, על שמו של העבריין הנמלט שנשפט ל 6 שנות מאסר בצרפת, ולא חזר ממקום מחבואו למשפט פלילי שמתנהל נגדו על עבירות הלבנת הון.

המאושפז בכפיה ( ולפי דבריו קשור למיטה מכוסה קקי ) הוא בסך הכל ספונסר הזוי, שחושב שהוא בעל הבית/משיח/מציל אלפי אנשים/בעל נכסים בעזה/שיחרר את גילעד שליט.

הצרה הגדולה היא, שמי שצריך לארגן את השורות, ומקבל לצורך זה משכורת מופרכת של 900,000 ש"ח נטו בשנה, עסוק במציאת ג'וב אצל אבי לוזון, ובהפרכת ספינים על יצחקי כדי לנסות לשפר את מעמדו המידרדר אצל אוהדי בית"ר שכבר התחילו להבין שהוא כלומניק חסר יכולת.

15. ogabona Member

תאמין לי שאף אחד לא שמח. וגם אף אחד לא עצוב.
    לא יודעים איך לאכול את המצב הזה.