מחזור 20 בליגת העל: 3:3 מטורף בין הפועל ת"א לנתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏29/1/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא תתן לו צ'אנס. אני מסכים שרפאלוב בנתיים לא תמיד הציג כדורגל טוב, אבל אולי גם הוא הבין שהוא קיבל מתנה משמיים. עם גולסה בקבוצה סרור שרפאלוב אולי היה עובר קבוצה, עכשיו? בוא נראה מה הוא יכול לנו לתת.

ברור שלמכבי פ"ת הגיע פנדל, אבל הדברים האלה קורים ב-99 אחוז מהקרנות. בהילוך החוזר רואים בבירור שהכדור אפילו לא היה באזור כך שדי ברור למה השופט לא שרק. אגב, העניין הזה טיפוסי גם לקינן. בכל מקרה שליפת הצהובים לכיוון קטן ומסיללה גם היתה מיותרת, אבל בוא נעזוב את זה. בסופו של דבר מכבי פ"ת פשוט שיחקה 89 דקות בונקר והיא קיבלה את מה שמגיע לה.

2. נועם אסולין Member

יאללה חבר'ה הליגה נגמרה
    בואו נסגור את הבאסטה ונחכה לגביע המדינה..

3. ogabona Member

אגב, עלוב שכל כך קצת אוהדים של חיפה באו למשחק, קבוצה שמפרקת את הליגה ורצה לאליפות סולו.
    לפני שבועיים הבאנו הרבה יותר, אחרי זה שיתגאו ה40 אלף שהגיעו לר"ג.
    אבל שאני מסובב את הראש ימינה ושמאלה פה בפורום אני רואה איפה כל האוהדים שלהם.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה לא נכון, החוק אומר ברגע שיש תפיסה ברחבה אז זה פנדל, בלי קשר למיקום הכדור, כמובן שאם הכדור היה מכוון לאותו שחקן שנתפס בחולצה, לשופט היה קל יותר לשרוק, אך גם כך זה שווה שריקה, הקוון היה בזווית מצוינת ולא נשמעה שריקה, אך הוא יכול לישון בשקט, הוא מסודר לחודשים הקרובים לאחר ששחר שיחד אותו טרם המשחק, הוא יכול להיות רגוע, שחר האשם העיקרי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/10
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

החוק הזה לא נועד לשום עצירה של חיפה, להיפך כשהיה את החוק הזה זה היה בתקופת גאידמק והוא נועד לעזור למכבי חיפה ושאר קבוצות הליגה שבית"ר ב-150 מיליון שקל טיאטאה אותם מהדרך והם סיימו ב-30 נקודות אחריה.

כך או אחרת גם קיזוז של 70 אחוז מהנקודות לא ימנע ממכבי חיפה אליפות, מכבי פ"ת שיחקה בונקר מגעיל והיחידי שבא באמת לשחק זה דרגוסלב יבריץ', הדבר היחידי שמעצבן במשחק של חיפה זה איך שהיא השיגה את הגול, שהוא כל כולו טעות של מכבי פ"ת, כי היו לה הרבה הזדמנויות והמשקוף/יבריץ' עצר אותם ודווקא שער הניצחון מגיע מטעות שמלמדים בגיל 5 כל שחקן שנמצא ברחבה, הכדור שם, תעיף.

מכבי פ"ת שיחקה בונקר מחליא ופרט ליבריץ' אין שום שחקן שאפשר לציין לטובה שם, מכבי חיפה ניצחה בצדק רב יש לומר. אבל העיקר שסימנו את המשחק הזה כמוקש עבורם...מכבי פ"ת פשוט באו ועמדו עם 10 שחקנים ברחבה במשך 90 דקות. 0 התקפות.

מכבי חיפה אלופת 2009/10, אליפות מספר 12, נתראה ביולי במוקדמות ליגת האלופות.

6. ogabona Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    עלוב כל כך..

7. Igi Member

יציע מלא(ממה שראיתי באיצטדיון), הרבה מצבים שנעצרו אצל יבריץ', 2 משקופים ו-3 נק' משער של הגרוזיני מול הקבוצה שבעצם לעולם לא באה לשחק נגדנו כדורגל... לא נהיה חמדנים, לא יכלנו לבקש יותר היום. אוהדי הפועל יכולים להמשיך לחפש את הקטנות בניצחונות של הירוקים, כדי להשכיח לעצמם טיפה את המרמור על האיבוד נק' של הקבוצה שלהם מול הקבוצות שחיפה מנצחת. 6 הפרש, אבל כמו שאנחנו אומרים- "גם השיטה לא תעזור, ת'ירוקים לא תעצור..." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

כיאל(כרגיל מצטיין במשחקים נגד הקטנות) ורפאלוב שסוף סוף נתן 90 דק' טובות הצטיינו אצלנו ואסור לשכוח גם את טשיירה שהיה נהדר כהרגלו. בלם ברמה גבוהה מאד. אני מתלבט אם כיאל או יבריץ' היו המצטיינים היום...

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יבריץ' הציל ללא ספק את מכבי פ"ת מהפסד כואב, רק חבל שהמשקוף הציל אותו פעמיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני לא ראיתי את הניצחון של מכבי פ"ת בטדי, אבל לדעתי היא הושגה באותה השיטה. דני נוימן אמר בצדק שאין לקבוצה עושה משחק, לכן היא פשוט מתקשה ליצור התקפות ראויות לשמה. נגד בית"ר היא לדעתי גם בקושי עברה את החצי.

המצטיין שלי להיום הוא רפאלוב ואח"כ כיאל וטשיירה.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו השיר אווו אבי לוזון מת, לא שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. alexshw Member

שמח שחששותיי התבדו.
    למכבי חיפה גם לא היה מזל עם 2 משקופים ועדיין ניצחנו. עוד יום עבודה. הקבוצה עבדה טוב בסך הכל. אני רק לא מבין לאן נעלם קטן.
    אגב כל המוצהבים של מכבי חיפה אחרי המשחק היום, יעדרו בגביע ולא בטדי.

אנשים אומרים שקבוצות לא עוברות נגד מכבי חיפה את החצי. אז נכון הן לא עוברות, לא פעם כי הן לא כל כך רוצות לעבור. מכבי חיפה לוחצץ ושולטת, אבל אין קבוצה שלוחצת 70-80 דקות, כן.
    עוד קבוצה מתבנקרת, הפעם אצלה בבית.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני לא טועה, צהובים בליגה נכנסים רק לגביע הטוטו, לגביע המדינה אם אני לא טועה יש שיטת כרטיסים עצמאית.

רק קולמה קיבל צהוב 5 לא?

12. alexshw Member

ממה שהבנתי, הצהובים כן תופסים לגביע והעונה גם שינו את החוק והם לא תופסים אחרי 10 ימים, אלא במשחק השני מיום קבלת הכרטיס.
    המוצהבים הם קולמה, קטן ולדעתי גם מסיללה.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם ערוץ הספורט כבר עדכן את מספר הצהובים, אבל כרגע, ואני מדגיש כרגע, יש גם ליצחקי ובנאדו 5 צהובים...לקטן יש 4 כמו לכיאל ולמסיללה.
    הנה הרשימה המלאה:
    http://www.sport5.co.il/Statistical/League...r=4&cssdir=2008

14. ori76 Member

יניב קטן: "הניצחון הזה מוקדש ליענקל'ה שחר"

המשפט הזה אומר הכל לגבי חיפה השנה- קבוצה של לוחמים, עם מנטליות אדירה שלמרות המקרה שקרה עם גולסה ויכל לגרום לראש להיות במקום אחר, השחקנים עשו את מה שצריך וניצחו מוקש. חיפה השנה היא קבוצה מדהימה, לא רק מבחינת יכולות. וגולסה? ליגה איטלקית? מאחל לו בהצלחה אבל הסיכוי שלו להצליח נמוך.

15. Igi Member

אין מה לדאוג, ה-3 לא ישחקו מול כפס, לטדי הם יחזרו.