מחזור 20 בליגת העל: 3:3 מטורף בין הפועל ת"א לנתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏29/1/10.

1. yedidel Member

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

0-0 באורווה.
    אני רוצה להאמין שאם מכבי חיפה ממשיכה לשחק בצורה הזאת השער יגיע. הקבוצה המארחת בקושי עוברת את החצי, אבל ברגע שהאלופה משחקת בקצב איטי מדי למכבי פ"ת יש את כל הכלים להוציא מהמשחק הזה נקודה.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מחצית מגעילה באצטדיון מגעיל מול קבוצה עם שיטת משחק מגעילה, כמובן שזה לא תירוץ להופעה הבינונית מינוס של השחקנים שלנו, אך זה בהחלט גורם לא קטן. העיקר שדני נוימן אמר לפני תחילת המשחק שמשטח הדשא טוב, שמענו עליו.
    מדי פעם היו הברקות אך אסור לנו להשען על זה מול קבוצה עיקשת וקשה, מצפה שבמחצית השניה השחקנים יעלו חדורי מוטיבציה וגם כמובן חילוף של אלישע שיכניס את ארבייטמן על חשבון גדיר הלא יעיל, או פוזאלוב.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

'פוזאלוב' מדביק עכשיו כדור למשקוף. לא מבין את הביקורת שלך כי לדעתי לרפאלוב יש כרגע משחק בהחלט טוב, דווקא קטן מזייף.

5. ogabona Member

כמובן שהגיע פנדל לפ"ת, אבל אז נזכרתי מול מי היא משחקת..

6. נועם אסולין Member

אני שומע נכון?
    אוהדי חיפה לא מפסיקים לקלל את אבי לוזון..
    למה?

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל שהשיטה שלו עשויה לדפוק לנו אליפות קלילה...

משחק טוב מאוד שלנו שרק בשל חוסר ריכוז מול השער לא נגמר מוקדם יותר. באמת שלמעט גאדיר (כרגיל) וקטן (כמעט כרגיל) קשה לציין מישהו שלא היה טוב.

אני לא נרגע עדיין מההגבהה עם הפאלש שבירם כיאל שם לארבייטמן על הרגל דקה אחרי שהוא נכנס. הליגה הזאת קטנה על בירם, אני לא רואה סרט שבו הוא ממשיך אצלנו גם בשנה הבאה.

8. ogabona Member

הם מודעים לכך שהאחראי לחוק הזה הוא למעשה.. שחר?

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מסכים עם דבריך.
    שי, רפאלוב אמנם בלט במחצית הראשונה אך לא מיהרתי לשפוט אותו מכיוון שייתכן היה שהוא בלט לטובה עקב חולשה של שאר חבריו בקישור (קטן וגאדיר).
    אך ליאור נתן מחצית שניה מצוינת, עבד קשה והשקיע, מה שבדרך כלל לא אופייני לשחקן, חבל שבמשחק הבא הוא שוב יציג יכולת חושך, חוסר היציבות זה דבר שכיח אצלו.
    מחצית שניה הרבה יותר טובה מהראשונה, שיחקנו משוחרר והגענו ללא מעט מצבים, לפ"ת הגיע פנדל ומוזר איך הקוון לא ראה את זה, אך אני לא רוצה לדמיין בכלל מצב שהם היו יוצאים עם נקודה לאחר המשחק החלש שלהם, הקבוצה הטובה ביותר ניצחה וזה מה שחשוב.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שכחתי ששחר יו"ר ההתאחדות, תודה שריעננת את זכרוני.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון חשוב במקום נוראי. בסה"כ הניצחון קטן, אבל ללא ספק מוצדק. דני נוימן יכול אולי להיות מבסוט שמול בית"ר קטן וקולמה לא ישחקו, אבל מותר לנו גם להפסיד משחק אחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני מבסוט שעברנו מוקש שעליו האדומים למעשה התפוצצו. טוב לראות את רפאלוב תורם ואני מקווה שהוא הראשון שמבין שבגלל גולסה הוא קיבל מתנה מהשמיים. בסה"כ אני הייתי רוצה לראות עוד קשר התקפי בקבוצה, אבל חוץ מזה הכל בסדר. אגב מי הבלם הטוב במדינה? בדיוק טשיירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

במחזור הבא הפועל ת"א כבר עלולה לאבד את המקום השני כשיוצאת למשחק לא קל באשדוד. מכבי חיפה משחקת בבית מול באר שבע והצהובים/כחולים של נימני משחקים בבית נגד רעננה.

12. ogabona Member

נו מה אתה עושה את עצמך?
    שחר הוביל את החוק, כמובן שלוזון הוא זה שהחליט, אבל שחר היה זה שתמך ועזר לחוקק את אותו החוק.
    אז כמובן, כדי שישחק נגד השלטון של בית"ר-גאידמק.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:
    נדמה לי ששחר בסתר גם ראש ממשלה של מדינת ישראל...

עזוב, מכבי חיפה צריכה להמשיך במשימה שלה ואולי כבר בשבוע הבא מכבי ת"א עוברת את האדומים. כנראה שזה גם בגלל שחר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

פער של 12 נקודות, אליפות מספר 12.
    הירוקים יכולים ללכת כבר לים.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עזוב, כבר אין טעם להתייחס לכל מיני פרזיטים קשקשנים שמחפשים להבעיר את האווירה, המרמור שלהם נודף מקילומטרים, נותר לי רק לרחם עליהם, תנחומיי.