מחזור 20 בליגת העל - תל אביב אדומה, טייק טו!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏15/2/08.

  1. Proud Cockerel Member

    הצטרף ב:
    ‏7/11/07
    הודעות:
    806
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אל תדאג, אנחנו נפסיד לכם עם או בלי קשר לנצחון הענק אתמול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  2. הפועל_23 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/6/07
    הודעות:
    1,125
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם כבר הזכרת את אנטבי...הוא חייב לפרוש מכדורגל ויפה שעה אחת קודם.
    כמעט יריתי בטלויזיה אתמול בגללו

    גוש דן אדום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
     
  3. RH7 Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/08
    הודעות:
    63
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אומנם עבר זמנו אבל זה יהיה עצוב אם הוא באמת אפרוש, הוא הזכר היחידי מהזמנים הבאמת טובים שלנו, מהדאבל המפורסם ועד להצלחות באירופה, הוא תמיד היה שמה בשבילנו, וגם אני לא מוצא שום שחקן שיחליף אותו, יש לנו מגנים שמאלים אבל צעירים ועוד צריכים להתפתח.
    עדיף שאנטבי לא יפרוש לפחות עד שנשיג מגן שמאלי ברמה.
     
  4. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    עמית,
    אני חושב שאתה אחד שמבין בכדורגל ונהנה לקרוא הודעות שלו בדר"כ, אבל מה שרשמת על הפועל זה קשקוש. אין לנו את האמצעים לשחק כדורגל כזה גדול, לא חייבים לקחת נקודות בעזרת משחקי התקפי מובהק, אפשר לנצח משחקים גם בבונקר.
    דבר שני, תצא מהבועה, הרצליה לא קבוצה כזו אדירה כמו שאתה מציג אותה. קבוצה שלא מנצחת בבית לא צריכה להיות בליגת-העל. הרצליה משחקת כדורגל חיובי או לפחות מנסה, אבל היא לא הרבה יותר טובה ממכבי, הפועל או אשדוד. השבוע אומנם ספגתם שער במזל רע בדקה האחרונה, אבל בוא נזכור שלאשדוד גנבתם נקודות ושפ"ת באותו משחק החטיאו שני מצבים של 100%.
    קהל זה אחד הדברים הכי חשובים בכדורגל.
    כל אוהד כדורגל יירצה לראות הפועל - בית"ר, מאשר הרצליה - בית"ר. הפועל מביאה למשחק בית 8,000 אוהדים קבוע ובמשחקי העונה כל איצטדיון מלא, אצל הרצליה יש 2,500 צופים וזה ביום טוב.

    ----------------------------

    הקהלים
    אוהדי שתי הקבוצות יצרו אווירה ממש מחשמלת. היו דגלים, ניירות והיה מדהים. את אוהדי מכבי שמעו ממש חזק בשער 5 לפני תחילת המשחק, אבל לאחר הגול האוהדים השתתקו וחזרו לעודד רק אחרי השיוויון של ארז מסיקה. לא צריך לתאר את האטרף אחרי השער של ג'וניור, או אחרי ה-3-1. אחרי הגול של טלקיסקי כולם היום בהלם. מייד בתום המשחק כל 10,000 אוהדי מכבי יצאו, זה היה ממש מהר, תוך 5 דקות. אם לא היה לי בית-ספר הייתי נשאר לעודד אחרי המשחק ליד האיצטדיון, אבל מה לעשות...
    אומנם אין לי נתונים מדוייקים, אבל אני בטוח שבדרבי שהפועל אירחו במחזור ה-9, היו יותר צהובים מאשר מספר האדומים שהיו אמש. משום מה במשחקי הבית היריבות מקבלות המון כרטיסים, גם נגד בית"ר זה היה ככה.

    המשחק עצמו

    השחקנים נלחמו אבל עלו קצת מפוחדים. בפעם הראשונה שבאמת ניסו לעשות מהלך כדורגל הבקענו. הייתי בהלם שהכדור של טלקיסקי נכנס, אחד השערים הגדולים שהובקעו במשחקי הדרבי, ואני ראיתי שערים אדירים כמו של בלילי לפני 5 שנים. מעטים השחקנים בליגת העל שהיו בועטים את הכדור למסגרת, ואני בספק אם יש מישהו שהיה בועט את זה טוב יותר ממנו, הכדור נעצר פשוט בחיבורים!
    אחרי השער כמובן פחדנו וירדנו אחורה. אניימה עשה שטות אדירה ושילמנו על כך ביוקר, למרות שטופוזאקוב היה יכול להרחיק(לא מאשים את הבולגרי המצויין חלילה, הטעות עולה של אניימה). אני לא מבין למה לא לבעוט את הכדור לחוץ ולחזור מהר לשער, למה להתחכם? זו תוצאה של ביטחון עצמי מופרז. אבל, אני לא הייתי מרוצה שהכדור הארוך הגיע בכלל לקמאנן שם, מישהו בהגנת הפועל שבר את קו הנבדל.
    מכבי החלו לשלוט קצת במרכז השדה לאחר-מכן, אבל שתי הקבוצות לא הגיעו למצבי כיבוש.
    דבר שאני לא אוהב בהפועל זו העובדה שהקבוצה תוקפת רק דרך אגף שמאל. דגו ואטבי זה צמד פחות טוב מאשר טלקיסקי וקנדה. כל שלושת השערים שלנו באו מצד ימין. חבל שהבולגרי לא קיבל יותר כדורים ולא היה מעורב יותר, אולי אם זה היה קורה, הדרמה הייתה מתבטלת.
    במהלך כל המחצית השנייה רציתי שראובן עובד ייכנס. הוא חייב לשחק, הוא פשוט שחקן מוכשר. הוא לא ממושמע הגנתית כמו דגו או נאתכו, אבל רציתי עוד שחקן יצירתי בחלק הקדמי, הרגשתי שמכבי לא גדולים ואפשר לנצח. בשני מהלכים שלו הוא ניצח את המשחק. קנדה בישל מצויין לג'וניור, אבל זה הגיע אחרי מסירה שלו, ומה שהוא עשה בשער השלישי זו בכלל אומנות. אני שמח עבור ג'וניור שכבש צמד, הקהל מאוד אוהב אותו למרות כל הנקודות שהוא איבד לנו העונה. חבל שלא כל יום דרבי. ג'וניור כבר עם שלושה שערים בדרבים, לא רע.
    רציתי לדבר כאן על השופטים. לא יכול להיות שאנסומבו לא ייקבל אף שריקה, וכל פעם שהוא קצת דוחף או עושה גליץ' זה עבירה, באמת, זה בלתי-נסבל, עושים לו עוול. משחק הקרבה מצויין שלו ושל שלישיית הקישור האחורי. גם מדגו וטלקיסקי הייתי מרוצה. מחמאות לטופוזאקוב על היציאה קדימה בשער השלישי ועל משחק הגנה טוב. אנטבי ובאדיר עם הרבה לב, פחות יכולת. עמרי קנדה אומנם לא פיזי, אך הוא שחקן שיכול להפוך למגן טוב מאוד, אני מאוד מרוצה ממנו. חבל לי על ארבייטמן, אני מקווה שהוא לא ייפתח נגד חיפה, שייקבל מנוחה שבוע ויהיה כשיר. נותרו לנו שני מחזורים קשים מאוד עד תום הסיבוב ואני מקווה שנדע ללקט ניצחון אחד בכל-זאת, ההישארות בליגה לא הובטחה.
    תל-אביב אדומה!
    בעונת 04\2003 ניצחה מכבי את כל שלושת הדרבים, זה היה מביש מאוד. יש לנו הזדמנות העונה בדרבי האחרון לנצח גם ולעשות וי ענק על משחקי הדרבי. המאזן של גוטמן בהפועל - 13 נק' מתוך 27.
    רק שטלקיסקי יהיה כשיר נגד חיפה.
    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg796811.Xxx
    מלך העיר
    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/9/73359.Xxx
    איזה טיל!
    http://www.ynet.co.il/PicServer2/02012008/1383626/IMG_4717-(Large)_wa.Xxx
    איזה קהל!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/2/08
  5. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    http://img217.imageshack.us/img217/2382/17482503ph0.Xxx

    הכל בשביל מכבי, לעולם לא תצעדי לבד
    הכל בשביל מכבי, עד המוות אני אוהב אותך
     
  6. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דווקא אתמול הוא היה סביר, בדר"כ זה הרבה יותר גרוע.

    תרנגול כפרות, אם תקרא את ההודעה הראשונה שלי כאן תראה שהחמאתי לקנדה.
     
  7. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראיתי הרבה דרבים, עוד מעונת 1995/1996. כזה עוד לא ראיתי.
    אני צרוד כבר מהבוקר, אין לי קול. אנשים צריכים להתאמץ בשביל לשמוע אותי.
    ואני מקווה שהם יבינו.
    לנצח כזה דרבי, כשהמצב הוא כזה קריטי בטבלה, כשמכבי מארחת (לא עשינו את זה 6 שנים),
    בדקות האחרונות, ועוד מצמד של פאביו ג'וניור...
    חלום. מקווה שאני לא אתעורר.
     
  8. M U Member

    הצטרף ב:
    ‏26/12/07
    הודעות:
    60
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Raulito,

    בעניין הכרטיסים. זנה בגלל ש2 ו-13 אמנם אלו שערים שמוגדרים ביתיים להפועל או מכבי בהתאם למארחת, אבל בעצם זה שערים שדי פתוחים לכל אחד מצדדי הקהל האמת.

    ולמכבי יש הרבה יותר אוהדים מלהפועל, וגם הרבהי ותר מהסוג ש"יושב טוב" ככה שהם די משתלטים על 2 ו13 בכל משחק.

    כשאנחנו מארחים אז המנויים של 2 אצלנו עוד ממלאים את היציע והוא נראה אדום. כנ"ל 13
     
  9. RH7 Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/08
    הודעות:
    63
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אומרים שהקהל של מכבי יותר גדול, כמו שהרגע אמרת, אבל.. לפי ממוצע הקהל השנה להפועל יש קהל (במגרשים כמובן) יותר גדול.
    ולגבי היציעים, עצוב לראות אוהדי מכבי יושבים בכיסאות שאנחנו אוהדי הפועל יושבים עליהם, אבל תזכרו תמיד, בלומפילד של האדומים!!
     
  10. M U Member

    הצטרף ב:
    ‏26/12/07
    הודעות:
    60
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ככה זה כשאתה "הקבוצה של המדינה" עלק.. כל ילד 2 שנולד חושב ששמעון מזרחי הוא ראש הממשלה ואבי נמני שר החוץ



    אבל זה מה שכיף בלהיות אוהד הפועל, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  11. Mr.Eko Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,664
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פשוט לוזרים,עזבו לוזרים זה לא מילה....
    עם כל הכבוד להפועל תל אביב השחקנים היחידים שהכניסו חוכמה למשחק שלהם ועשו משהו הם טלקיסקי(כמה רמות מעל הליגה) ועובד שאפשר להגיד שניצח להפועל את המשחק. 2:1 יותר נכון להגיד על המשחק הזה כי הגול האחרון היה כבר שמכבי ממש שמה זין..... ניר לוין הוא מאמן פשוט בינוני ומטה. במקום לבוא ולצעוק על רודי חדד כמו שצריך ולהחזיק אות וקצר הוא נותן לו להמשיך לעשות שטויות.... חלאס! תמסור!! אתה רואה שאתה לא יכול להתקדם תמסור!!!! הוא פשוט לא יעיל. הוא באמת שחקן עם יכולות גבוהות אבל זה לא עוזר כשהוא לא מנצל את זה קרוב לרשת..... במכבי ללא ספק חסר השחקן שידחוף את הקבוצה,שיחלק צעקות כשצריך,אין פשוט אין שחקן כזה! קבוצה בלי נשמה. וחבל, ביום שההגנה עמדה נהדר,הקישור היה יציב אבל ההתקפה... בתוספת של אלי גוטמן שעשה לנו בית ספר לבונקר הייתה נוראית.
    וממה ניר לוין בדיוק מפחד אפשר לדעת??? יש לך גם את עזרן וגם את פרץ על הספסל לפחות תפתח עם אחד מהם.... והכי אבל הכי כואב זה על הקהל שפשוט השקיע בצורה מדהימה ועודד לכל אורך המשחק. פשוט לא מגיע להם קהל כזה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/2/08
  12. BeitaReaLiverpool Member

    הצטרף ב:
    ‏6/5/07
    הודעות:
    1,336
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גול מדהים של טלקייסקי.
    מכבי כאלה פראיירים. מביך.
    6 נקודות להפועל מול מכבי, מתוך כמה, 19 בכללי?

    80% מהגולים של ג'וניור בליגה באו מול מכבי.
    מוזר, מוזר, מוזר.
    טוב, האמת שאני שמח שהוא כבש, אולי ככה הפועל יחשבו שהוא שחקן וישאירו אותו עוד שנה.

    והתוצאה הזו לא מבטיחה לאף קבוצה את המקום בליגה. אפילו כפ"ס מסובכת, ובטח שהתל אביביות.
     
  13. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,401
    לייקים שהתקבלו:
    1,351
    כל הגולים שמכבי ספגה באו מהאגף של ארזי מסיקה שאמנם כבש שער יפה אבל להגן הוא לא יודע בגרוש.
    בגול הראשון והמדהים של טלקייסקי הוא היה חייב להיות שם ולמנוע ממנו את אופציית הבעיטה, ב-2 השערים של ג'וניור הוא הפקיר את האגף שללו ומכבי שילמה על זה בריבית דריבית.
    סה"כ תיקו היה יותר משקף את המשחק הזה אבל אם כבר מגיע למישהי לנצח אז זה להפועל ולו בגלל העובדה שרודי חדד הוא אולי השחקן הכי מעצבן בליגה, כל הזמן מכדרר ועד שהוא מואיל בטיבו לשחרר כדור זה לא מסירה זה בעיטה מ - 40 מטר, אשכרה חי בסרט שהוא קומאן והדבר הכי מעצבן ופאתטי זה שניר לוין מרוצה מזה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/2/08
  14. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,627
    לייקים שהתקבלו:
    2,442
    תשמע דור אני גם מאוד מעריך אותך ומחשיב אותך לאחד הכותבים הטובים בפורום הכדורגל הישראלי אבל אם יש משהו שמרגיז אותי אצלך זה שאתה רואה תקציר של 3 דקות ומסיק לגביו מסקנות של 90 דקות.

    גנבו נקודות לאשדוד? נתחיל מזה שהם הבקיעו שער מקרי 3 דקות אחרי שנטויה החמיץ לבד מול שקל ושליו מנשה בעט מחמש מטר החוצה, שיחקנו אמנם לא בשמיים אבל היינו ראויים לנקודה במקרה הרע להגיד שגנבנו מהם נקודות רק מוכיח את הטענה שלי שאתה חי על תקצירים.
    את מכבי פתח תקווה היינו צריכים לפרק, כי רק בזכות יום גדול של אוהד כהן,יום איום ונורא של שליו מנשה ורגל עקומה של כפיר אדרי הם לא ירדו מהמשחק הזה מפורקים לחלוטין.
    התקציר מראה כמובן את ההחמצה של דמארי אבל ששליו מנשה ובוקסנבוים הגיעו למצב דומה הם לא הראו, שגי'וואבה הסתדר עם 3 שחקני הגנה ובעט כדור מצויין לחיבור שנהדף מצויין אצל אוהד כהן הם לא הראו.
    תבין אחת ולתמיד התקציר יכול לשקר, וואו כמה הוא יכול לשקר.

    הרצליה לא קבוצה אדירה, לא הייתה ולא מתיימרת להיות וכמובן שאני לא עושה ממנה קבוצה אדירה.

    אתם מביאים עניין,אתם מביאים קהל, בראבו כל הכבוד גם אני מעדיף לראות דרבי על משחק בין כפר סבא לקרית שמונה אבל בגלל זה מגיע לכם להישאר בליגה? קשקוש.

    קבוצה שלא מנצחת בבית לא ראוייה לליגת העל? וקבוצה שלא משחקת כדורגל כן ראוייה, אם זה באמת מה שאתה חושב אוי ואבוי וחבל על הויכוח.

    אם אתה מכליל את המשחק הזה בתור משחק שראוי להערכה מבחינתו של גוטמן אז אני באמת מרים ידיים.
    עבר חודש בדיוק מאז אותו משחק ועד עכשיו אני לא משתחרר מהגועליות שבצורת המשחק הזו שלכם, שיהיה לכם לבריאות והלוואי ותמשיכו ככה בדרך לאיצטדיון גרונדמן,הלוואי.
     
  15. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    עמית,
    אתה החלטת משום מה שאני לא ראיתי שום משחק מלא של מכבי הרצליה, שיבושם לך.
    הפועל לא משחקת כדורגל גדול וגם מכבי הרצליה לא. אם אתה שואל אותי, הפועל לא נופלת מהרצליה, ממש לא. אם לא מגיע לנו להישאר, גם לכם לא מגיע. אתה מחליט שבכל משחק גנבנו גול ולקחנו נקודות. אתה צריך להבין שהמון משחקים שאמורים להיגמר בתיקו, ושתיקו משקף יותר, נגמרים בניצחון של קבוצה מסויימת. לא צריך לבעוט לשער מאתיים פעם יותר מהיריב על מנת לנצח ואתה יודע את זה.
    בקשר למשחקים שציינת -
    נגד אשדוד, החלוץ הגבוה שלהם, מקרייב, החטיא במצב קורץ מול ניצן במצב של 1-0 לקבוצה של חזן, אם הוא מבקיע אז המשחק נגמר. נגד מכבי פ"ת שני מצבים של 200% שער לא נכנסו להם, וגם השער של בוקנסבוים הגיע בעזרתו האדיבה של נאור פסר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/2/08