מחזור 20 בליגת העל - תל אביב אדומה, טייק טו!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏15/2/08.

1. M U Member

דבר ראשון זה לא משנה את העובדה שמכבי קיבל היום 3

דבר שני לא גוטמן אשם באיך שהפועל נראית אלא לוזון. הוא השאיר חורבה.

כשגוטמן בא להפועל הוא אמר "חשבתי שזה רע אבל לא חשבתי שעד כדי כך". וברוך השם מאז שהוא פה הפועל נראית יותר טוב. הוא הביא שני שחקנים מצויינים! פשוט מצויינים, בייחוד במונחים של הבאת זר במצב לחץ בינואר..

בקיצור. הפועל לא תרד אל תדאג.
    ומה שבטוח אנחנו יותר מעניינים מ3/4 מהליגה הזאת, ובטח שגם מהרצליה.

לילה טוב ואדום לך.

2. roeiuzan Member

אחרי שארבע-חמש עונות האחרונות בארץ המשחקי עונה ממש התדרדרו ולא מזכירים מאומה את המשחקי עונה של העבר הלא רחוק, אני חייב להודות שהפעם ממש נהניתי מהמשחק הזה, למען האמת גם הדקות הראשונות בין בית"ר לחיפה היתה תחושה באוויר שהולך להתפתח משחק גדול. היום שני הקבוצות באו במטרה לנצח, אמנם לא קרב על אליפות אבל ההד התקשורתי עשה את שלו. מכבי ת"א למרות הנאיביות בטח שלא נפלה מהפועל, עם רכש טוב ושיפור בחודש האחרון, הפועל מצידה מציגה את הבולגרים הנהדרים שלה. כולי תקווה שנחזור לימים היפים.

3. הרצליה Member

יותר מעניינים?
    אתם מביאים יותר קהל, אתה יודע מה הרבה הרבה הרבה יותר קהל, עושים יותר רעש בתקשורת בראבו.
    מה עם הכדורגל אדוני, כדורגל!!
    לטעמי מה שצריך לקבוע אם קבוצה ראוייה להיות בליגת העל או לא זה לא כמות הקהל, זה איכות הכדורגל ובהפועל המילה איכות לא קיימת.
    אל תאשים את גיא לוזון על היכולת בסיבוב השני כי מבחינת סגל השחקנים הפועל תל אביב(גם בלי שני הבולגרים) היא קבוצה הרבה יותר טוב גם מאשדוד,גם מבני יהודה,גם מהרצליה ומלא מעט קבוצות שנמצאות בחלק העליון של הטבלה.
    מי שאחראי לכך שהפועל תל אביב מגיעה לחלץ תיקו בכל משחק הוא אך ורק אלי גוטמן, שמגיע לחלץ תיקו באשדוד אחרי שהקבוצה הזו לא ניצחה סיבוב שלם, שאחרי שמוביל פעמיים בהרצליה מוציא במצב של שוויון את פאביו ג'וניור ומכניס את רמי דואני(מזל שיש תבריזי).

4. Apu Member

סבבה צודק להפועל לא מגיע להיות בליגה הראשונה. ניצחת.

פאקינג 3-1!!!!!!!!
    את מי זה מעניין?!

5. Jose Mourinho Member

פאביו ג'וניור עם 5 בליגה - אחד מול בית"ר, אחד בדרבי הראשון, אחד מול בני יהודה, ועוד שניים היום.
    יש לו גם אחד בגביע אופ"א. ואולי גם עוד אחד בגביע הטוטו, לא עקבתי במפעל הזה.

שפאביו ג'וניור משחק איפה שהוא צריך לשחק, כחלוץ מטרה נטו, רק אז הפועל תרוויח ממנו את האיכויות שכן יש לו. אם בעבר רומא שילמה עליו 15 מיליון דולר והוא זומן לנבחרת ברזיל אז כנראה שפעם הוא היה יודע לעבור שחקנים ולייצר לעצמו מצבים, אך לא זה הוא המצב כרגע ואין מה לצפות ממנו יותר מדי, אם בכלל, לעשות דברים בסגנון הזה. פאביו ג'וניור צריך לנתב את היכולות שנשארו לו(כוח פיזי, מיקום, ופיניש מול השער) למקום המתאים - רחבת היריב, וכך הוא יוכל להתחיל להבקיע בקביעות ולהפוך לאחד החלוצים המשמעותיים בליגה.

6. Igi Member

משחק גרוע של מכבי ת"א(לא שהפועל הייתה גדולה, אבל היא עשתה שלה ואין מה לבוא בתלונות).
    נחזור לצהובים- אם מול בית"ר היה אפשר להגיד שהם שיחקו טוב בגלל הנעת הכדור הנחמדה והם פשוט לא הגיעו למצבים כי זו בכל זאת בית"ר, הפעם זה כבר לא תירוץ. הם שיחקו מול קבוצה ברמתה ולא הגיעו למצב כיבוש אחד במהלך המשחק. ככה לא בורחים מהתחתית!
    יש להם מזל ששבוע הבא יש להם את המשחק הכי קל בליגה- הרצליה שעדיין לא ניצחו משחק אחד בבית... הפועל מצד שני תצטרך להתמודד מול מכבי חיפה במשחק הרבה יותר קשה. יהיה מעניין זה בטוח.

7. King Kenny Member

עוד כמה שחקנים עם משחק טוב ששכחתי להזכיר אותם בהודעה הקודמת שלי.
    אנסומבו היה טוב מאוד עם תיקולים מצוינים במרכז המגרש שהוציאו אותנו להרבה התקפות ויותר מזה, עצרו כאלו של מכבי.
    טופצ'ו כרגיל היה טוב מאוד בהגנה, הוא עצר את שחקני מכבי בהתקפה (בעיקר במרכז ולא באגפים, קנדה עשה עבודה טובה באגף שלו ואנטבי היה סביר) כמעט לבדו.

מכבי שלוש, מכבי שלוש.... :aaa021: :aaa021: :aaa021:

8. JR-Riquelme Member

לא הגזמנו? הוא השחקן אולי הכי טוב במכבי, שחקן נהדר. נפל למשחק לא טוב. קורה...

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תשמע, ראיתי את חדד פעמיים נגד מכבי חיפה ואתמול. אני לא ראיתי אצלו שום דבר שאין לדן רומן או עומר פרץ.
    מה שבטוח הוא אחד הפרובקטורים שיצא לי לראות ( מזכיר את קלינגר...מתאים לכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/2/08
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק לא טוב? זה תסריט קבוע במשחקים של מכבי. צריך להזכיר לבן אדם שבשנים האחרונות הוא לא הבקיע יותר מ-2 שערים ואני אפילו חושב שאני מחמיא לו עם הנתונים האלה. וכל משחק הוא חושב שהוא רונאלד קומאן אז הוא משחרר בעיטות סתמיות מ-30 מטר לפחות פעמיים. וכל פעם מכדרר כמו אידיוט ומאבד כדורים כמו טירון. שחקן מזיק, לא יעיל, ונכון לעכשיו שהוא לא לוקח את ההחלטות הנכונות הכישרון שלו שווה לתחת.
    השורה התחתונה זה שהוא מזיק הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר משהוא מועיל לכן הכישרון שלו.. לא מעניין.

הוא חושב שהוא בא לעשות פה שואו, הוא מנסה לעשות דברים יפים (יוצאים לו מכוערים), הוא לא בא לעבוד.

11. Proud Cockerel Member

הרצליה,
    אל תדאג, זה כבר לא יקרה. ואתה יודע למה...? כי -

אדומה. תל אביב אדומה ... !

ועוד,
    לחלץ תיקו...? אז בוא נביט רק על חמשת המשחקים האחרונים של גוטמן:

3-2 מול הרצליה, 2-1 מול מכבי פ"ת, 3-1 מול החלאות, ונכון, גם 1-1 מול אשדוד.

9 שערים בחמישה משחקים.. ממש משעמם...

Shacham,
    ברור, הלא אפשר להקביל את היריבות בין רומא (הקומוניסטים) ללאציו (הפאשיסטים) לזו שבין הפועל (האדומים) למכבי (הגרMנים)...

ודבר אחד אחרון : קינג קני, גם פה אני חייב להזכיר לך - עם כל הכבוד לטלקיסקי, גאון בולגרי יש רק אחד...

(מה יש, אם אתה ממחזר הודעות, גם לי מותר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )

:aaarse:

12. Proud Cockerel Member

ואגב מיחזור הודעות, כולכם קצת שכחתם את עמרי קנדה. הבחור נתן תצוגה נפלאה אתמול. עם כל הלב. נלחם, תיקל (הצהוב הראשון לא הגיע לו, אבל זה התקזז עם צהוב שהוא היה אמור לקבל אחר כך).

שחקן צעיר, שחקן נשמה, שרואים שהוא מת להוכיח את עצמו בהפועל.

נאתכו היה מעולה אתמול. הוא יהיה גדול.

13. RH7 Member

ת"א אדומה!!
    האמת שהניצחון לא הפתיע אותי, אני הימרתי על ניצחון קליל.
    לא הרבה דיברו עליו פה כמו ששמתי לב... איזה ווינר הפאביו ג'וניור הזה.
    שחקן דרבים גדול, מקווה שישאר לפחות עוד שנה, רק בגלל הדרבים אנחנו חייבים לו, יש לו ניסיון במצבים של משחקים כאלו.
    טלקיסקי לא הפתיע, כמו תמיד השחקן מספר אחד במגרש, בדקות לפני שהוחלף הורגש שהוא היה עייף ואת מקומו תפס נאתכו שלא התרגש.. בכלל אני מרוצה מהדור הצעיר של הפועל, בעוד ששפונגין קופא בדרבים ובמשחקים גורליים קנדה מתנהג כמו איזה אנטבי קטן, ללא התרגשות ובנוסף הוא העיז לעלות הרבה למעלה שזה תכונה שאני אוהב אצל מגנים.
    עובד, בקצת זמן שהוא היה, היה אפשר להבחין שלשחקן יש כישרון (כמו שכבר ידוע) ובדרבי הוא עשה באמת את כל מה שהוא יכול, ואנחנו פחות או יותר ראינו מה הוא יכול.

מרוצה, מאוד מרוצה מהדרבי הזה.. עד לדרבי הבא, תל אביב אדומה!

14. Fabio Junior Member

מכבי שלום!!!!מכבי שלום!!!!!!! איך זה לראות, עוד דרבי אדום!?
    בקרוב אני יעדכן את החתימה שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. שגיא Guest

טוב, מסתבר שמכבי תל אביב ממש לוזרים. דווקא אחרי שחשבו שהנה הם מתאוששים ובורחים מהתחתית, דווקא היריבה העירונית שלהם החזירה להם בהפוכה.

השער הראשון של הפועל היה פשוט מדהים. טלקיסקי הזה נראה שחקן לא רע. גם כשהוא לא נוגע בכדור, הוא עושה תנועה ומטריד מגנים, וזה בדיוק ההפך ממה שהעמאלק הברזילאי עושה (ועזבו את שני השערים אתמול).

לגבי עומרי קנדה, בהחלט די הרשים. אמנם חסר לו כמה דברים כמו לדעת מתי לעשות את הגליץ' וכאלה, אבל סך הכל הוא בהחלט רץ ומשקיע, וגם יש לו הגבהות טובות, בניגוד ל90 אחוז מהמגנים בארץ, וזה כבר יתרון עבורו.

טוב שהפועל תל אביב ניצחו, ככה הם יוכלו להפסיד עוד שבוע למכבי חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/2/08