מחזור 20 בליגת העל: תיקו משמים בין בית"ר ללוזונים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/2/07.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

בית"ר לא צריכה להילחץ גם במידה והיא לא תוציא תוצאה טובה בפתח תקווה יש לה את כל הכלים על מנת לזכות
    באליפות קורה שיש ירידת ביכולת לא קרה כלום.

ד''א מכבי תל אביב לא תנצח בקריית אליעזר כי הם יבואו במטרה לצאת עם נקודה משם בטוח כמו שהם עשו
    בטדי שיחקו 90 דקות בונקר מגעיל,גועל נפש.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא בדיוק בדיוק מה שאמרתי...?

3. Don Joan Roman Member

הקהל של בית"ר היה היום מצויין, כל הגוש הצפוני קפץ ושר 90 דקות שלמות ומחא כפיים אחריי המשחק למרות התוצאה המאכזבת, חלק נרחב מהגוש המזרחי עודדו רוב המשחק ורק המערבי מקללים חופשי = יציע ביזיון, רוב הקהל של בית"ר היה מצויין היום.

בקשר למשחק: כל מילה מיותרת: פ"ת באו לבזבז זמן, בית"ר לא שיחקו בחוכמה, 0:0 משעמם, ממשיכים הלאה.

4. Forever Green Member

איך אתם בכלל מסוגלים להשוות העונה את השריקות בוז של הקהל של מכבי חיפה לקהל של בית"ר?!
    אני אעתיק חלק ממה שכתבתי בנושא אחר כאן בפורום:
    "הקהל הירושלמי עוד הפעם הראה את הצד המכוער שלו אתמול..
    על הקהל של מכבי חיפה עשו עליהום תקשורתי וציירו אותם כמפונקים כאשר הם שרקו בוז לאחר 4-0 במחצית מול הרצליה ו-3-0 במחצית מול בית"ר כאשר הלחימה למען האוהדים, הסמל והמועדון הייתה אפסית,
    לעומת זאת כאשר אתמול בית"ר סיימה בתיקו 0-0,
    מול קבוצה לא חלשה בלשון המעטה,
    הם עדיין מקום ראשון בהפרש של 4 נקודות,
    ולמרות הכל בסוף המשחק השחקנים של בית"ר ירדו לחדר הלבשה לקול שריקות הבוז!"

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לבית"ר ירושלים יש בעיה קשה לשחק במגרש הביתי שלה מול קבוצות שיש להן התקפה מתפרצת קטלנית. זה קרה להם מול מכבי נתניה, שכולם סברו שאם היה לקבוצה חלוץ טוב יותר מאוקוצ'ה, היא הייתה מנצחת וזה קרה גם אתמול. אם החלוצים של מכבי פתח תקווה היו בכושר קצת יותר טוב, בית"ר ירושלים הייתה יכולה גם להפסיד את המשחק הזה.
    אני לא מסכים עם כך שמכבי פתח תקווה באה רק כדי לבזבז את הזמן. תכנית המשחק שהיא שיחקה בה אתמול, זו אותה תכנית משחק שגיא לוי משחק איתה כבר שנים. להתגונן נכון, חזק ואז לתקוף בשיא המהירות (אגב מהירות, ראיתם את האצן הסנגלי ההוא?).
    ועוד דבר אחרון שמציק לי, הליקוקים של מאיר איינשיין ושלמה שרף למיכאל זנדברג כבר נראים קצת פתאטיים. מיכאל זנדברג לא הלך לאמצע ולצד ימין, כי הוא מסוג השחקנים ששוטפים את המגרש, אלא כי סוף כל סוף בא מגן ימני, איסמעיל עמאר שמו, ושמר עליו חזק.

6. MHFC Member

בתור מישהו שראה את המשחק בטלוויזיה אני חייב להסכים איתך, היציע הצפוני עודד כל המשחק, ושאר האיצטדיון שרק בוז, שמעו גם בטלוויזיה'ביזי ששרו ון, ביזיון, ביזיון', שזה כבר ממש מוגזם בהתחשב לתוצאה וליריבה שעומדת בפני בית"ר ירושלים, שכמו שיוסי מזרחי אמר, היא לא באה לשחק כדורגל, היא באה להפריע לבית"ר ירושלים וזה מה שהיא עשתה. אבל מה שאני לא יכול להסכים איתך, יציע ביזיון? ביזיון להגיד שהקהל שרק בוז ולהגיד שלשיר 'ביזיון' זה כן, אבל להגיד שביזיון של יציע? אני כמעט בטוח ששם אלו האוהדים הכי וותיקים של ביתר.

ואל תשוו את שריקות הבוז של הקהל של מכבי חיפה לבין שריקות הבוז לקהל של בית"ר ירושלים. הקהל העונה התפרע בקללות ובשירים כנגד המאמן לאחר שאתה מקבל רביעיה לאחר 35 דקות. זה לגטימי לשרוק בוז לאחר שאתה מקבל גול דבילי בדקה ה-90 מכפר- סבא ומאבד 2 נקודות. זה לגטימי לשרוק בוז לאחר שאתה מפסיד פעם שלישית ברציפות, מושפל 3-0 בבבית על-ידי ביתר ירושלים. למרות זאת זריקת החפצים הייתה מיותרת.

7. El Conejo Member

בואטנג הפך לניגרי מבלי שידעתי?
    משחק משעמם רצח, חוץ מכמה פריצות של דיאלו - פ"ת לא איימה על השער של בית"ר. תרגיל הקרן שלהם אמנם כמעט הביא להם גול, אבל הם נתנו חרא משחק - כמו בית"ר. נקווה שבמשחק המרכזי שבוע הבא, מכבי חיפה נגד מכבי ת"א, יהיה יותר מעניין - ומנסיון, משחקים בין שתיהן תמיד מעניינים.

8. אלי מתחן Member

שרו את זה בכלל לשיפוט, ולביזבוזי זמן של מכבי פ"ת ולא לבית"ר.

9. אורדון במכתש Member

ידיעות נתנו לבואטנג ציון 3....

מה קרה הוא לא הסכים להדליף או משהו?

10. Raulito Madridista

משחק בינוני מאוד היה אתמול, בונקר של פ"ת הצליח להוציא נקודות בטדי, הפער של בית"ר מהמקום השני 4 נקודות. בית"ר שיחקו לא רע אתמול ויכלו להכריע את המשחק, מדהים איך הקהל שרק בוז לשחקנים בסוף המשחק, אבל אני את דעתי על הקהל של בית"ר אמרתי, לא מבחינת כמות(מדהים איך שכל משחק לפחות עשר אלף אוהדים באים, גם אם היריבה לא הפועל, מכבי, או חיפה), אלא מבחינת הקהל, בהחלט קהל מלחיץ. אני כמו שלמה שרף לא התלהבתי בכלל משוונקי ולא מבין למה הביאו אותו, הצעירים בחוד של בית"ר חייבים לקבל קרדיט וביטחון. תמוז קיבל קרדיט כמה משחקים והחל להפציץ. שוונקי לא הראה אף פעולה חיובית מרשימה בהתקפה לדעתי, למה סתם להביא שחקנים? גם מטוטו לא התרשמתי. רמאליו שחקן טוב מאוד ומחלץ כדורים, אבל לא מובן למה הביאו אותו אם יש את שני הקשרים הטובים בארץ של מרגש המגרש: דרק בואטנג וגל אלברמן.
    יוסי מזרחי פחד להפסיד במתפרצת לפ"ת ויכל לעשות אולי חילוף התקפי יותר מוקדם. כאשר מיכאל זנדברג בינוני ופחות מעורב אין מי שיעשה בבית"ר את הפעולה הטובה בקישור. זנדברג היה חלש גם כיוון שאי אפשר כל המשחקים להיות נפלא, וגם בגלל השמירה הטובה של קובי גנון עליו, השחקן המצטיין פ"ת שלא איימה פעם אחת על השער. קאלדיירה לא קשר והוא היה אומלל באגף, מקווה שלוזון הבין.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם גם נתנו לאמיר טגה ולמזואה אנסומבו ציון 5, שלדעתי הגיע לכל אחד מהם לפחות 7. דרק בוטאנג לא היה אתמול בולט כל כך, אבל הוא עשה את העבודה שלו בצורה מושלמת והייתה לו רק איבוד כדור אחד, שגם הוא היה במקום ממש לא מסוכן עבור בית"ר ירושלים. אל תתייחס לציונים שיש בעיתונים, כי אני בטוח שאפילו אלה שכותבים אותם לא מתייחסים אליהם ברצינות.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שאבירם אמר אל תתייחס יתר על המידה על הציונים בעיתון. שים לב שכאשר קבוצה מנצחת כל שחקן מקבל מינימום 7 וכאשר קבוצה לא מפרקת, לפעמים מנצחת ניצחון דחוק, תיקו או אפילו הפסד כל הציונים פתאום יורדים ל 3-5. לא שנדבר על כך שתמיד יהיו את היוצאים מן הכלל שיקבלו את הציונים 1-2, שעם ציון כזה לא הייתי מגיע בכלל למגרש.