חלטוריסת? מוכן לתת לך 3 שחקנים מבית״ר תמורת השריף. מה אתה רוצה ממנו? אתם קבוצה מפורקת. אלי חכמון הוא אחת מעשרת המכות של הכדורגל הישראלי.
המסקנה היחידה מהמחצית הזאת היא שחכמון ממשיך לבייש את הענף. קשה להבין איך שופט ברמה כזאת נמוכה מקבל כזה קרדיט מהאיגוד.
סתם שאלה. אם שוער נוגע מחוץ לרחבה עם היד זה לא כמו ששחקן רגיל נוגע עם הכדור מחוץ לרחבה עם היד? הרי היו עוד איזה 3 שחקני הפועל מאחוריי אדל. ונכון שזה רק 1:0 אבל הפועל בכלל לא במשחק. ורמוט חלש מאוד. חשבתי שכל הכדורים יילכו אליו כדי שיחזיק קצת בכדור אבל בפועל זה לא קורה, והוא די נעלם. השער השני של מכבי זה רק עניין של זמן. כשיגיע השני, זה לא ייגמר רק שם.
סארי פלאח במהלך כל הקריירה שלו נגע יותר פעמים בכדור עם היד מאשר עם הרגל, שחקן בדיחה. פנדל ברור(ברגר עוד מבוהל מהאירועים בנתניה?) הגיע למכבי, בנוסף אדל היה צריך לקבל אדום. מכבי משחקת מול קבוצה סופר נחותה ממנה, שולטת בצורה מוחלטת במשחק אבל כמה אפרוריות אלוהים ישמור, בקושי ראינו מצבים שנבעו מהתקפות מסודרות וגם השער היה סופר מקרי. אני לא מבין מה הבעיה של פאקו לוותר על איגיבור ולשחק עם זהבי בקישור הקדמי עם חלוץ אמיתי בשפיץ?
אדום לאדל, אדום לפאלח ופנדל למכבי. חכמון הגיע הערב לבלומפילד על תקן סדרן ולא על תקן שופט. מה הייתה הדעה שלך במשחקים נגד חיפה וב"ש? תן לי לנחש, העדפת להקטין ראש ולהתעסק בטיב היחסים בין שחר לשמעוני. נהדר, בצורה הזו ימשיכו לעבור לנו מתחת לראדר שחקנים כמו בן בסט, חמד, בוזגלו ורפאלוב לטובת בלופים מק"ש ונתניה.
לא השיפוט נגד באר שבע היה חלש והשופט חירבן במכנסיים. כמו כל שופט ברוב המשחקים בארץ. נכון שיש המון טעויות שיפוט נגד חיפה השנה. המון. אבל נגד קבוצה שלא משחקת כדורגל זה קל.
נו ומה קורה עכשיו? מה המדיניות של מעקב אחרי הבוגרים שיוצאים מן המחלקה? מי מתכנן משהו? אתה לא סותר אותי. עם הניהול הנוכחי שמתבטא גם בפיתוח שחקנים וגם בהתנהלות איתם אחרי שיוצאים מן המחלקה, אין הצדקה להשקעה כזו. נקבל אותה תמורה גם עם 2-3 מיליון שקל ובהפרש אפשר בכיף להביא שחקן איכותי כל עונה.
רק עכשיו ראיתי את זה, אתה פשוט מגוחך. כמו שאת האליפות ההיא לקחנו בצדק, גם אתמול ניצחנו בצדק, שחררו כבר.
עזוב אותי מסיסמאות, תנו לילדים האלה לשחק ואין לי ספק בכלל שנראה יותר טוב ואולי גם נרוויח שחקן אחד או שניים על הדרך. שאפו, סיבה מאוד הגיוניות.
תעשה לי טובה. קבוצה מפורקת לא מפורקת. בינתיים הפסד מביך לקבוצה מליגה שנייה בגביע, ונראים כמו קבוצה ליגה שלישית בדרבי. ברור שזה מוקדם לשפוט, אבל אני שופט את אלי כהן על כל השנים שלו כמאמן. מאמן בינוני ומטה, תסתכל כמה קבוצות הוא אימן ב-10 שנים האחרונות, תסתכל באיזה צורה הוא סיי את הקדנציות שלו בקבצות שלו(כולם בצורה גרועה, או שפוטר או שמתפטר שקצת לא הולך ובורח). מאמן מיושן. אני מעדיף לא מאמן גדול, אבל מאמן צעיר אם אמביציה על החלטורה הזה. אימן בכל הקבוצות הגדולות בישראל. למעלה מ-25 שנות אימון, ורק שתי תארים בקריירה. מוכן לתת לך אותו בחינם.
על סמך מה אתה אומר לתת להם לשחק? דווקא עכשיו כשהקבוצה במצב זוועתי וקרובה לקו האדום, זה הזמן האחרון פתאום להקפיץ סתם ככה שחקנים ממחלקת הנוער. אולי אפשר מישהו ספציפי כמו וייסמן כי באמת החלותצים שלנו היו חלשים, אבל אני לא רואה במחלקה איזה חשןק רציני שעתיד להשתלב בבוגרים
מהצעירים שלא מושאלים- חבשי, וייסמן ועטא מלפני כמה וכמה וכמה מחזורים היו צריכים להפוך (לפחות) לשחקני רוטציה. יותר גרועים מאלה ששיחקו הם לא יכולים להיות.
לא מבין איך זה לא עלה העונה. אבל הסירוס של דור מיכה העונה הוא שערורייה. מיכה הוא שחקן קישור שמשחק באמצע, השיבוץ שלו באגף היא שערורייה, הוא פשוט לא בא לידיי ביטוי במיקום הזה. שחקן אם פוטנציאל לנבחרת, מחלטר באגף.
מלבד הפועל עכו שהיא יורדת בטוחה, מהמקום הרביעי ומטה כל הקבוצות באותה רמה. לתת לבוקולי לשחק זה פשע, ככה שאין סיבה שג'באר עטאא לא יהיה באנקר בהרכב. כנ"ל לגביי וייסמן שמעמדו בקבוצה חייב להשתדרג כחלוץ השלישי אחרי שכטר ועטר. לגביי חבשי אין לי דעה נחרצת כי לא ראיתי אותו מספיק, אבל כשאני רואה את קינן, דגני וצ'וצ'אליץ' מדי שבוע זה לא נראית לי משימה קשה כ"כ להתעלות עליהם.