איזה עניין? אני זוכר בליגה של 12, כמעט כל משחק היה מזוויע, שיא צופים שלילי, והתוצאה הממוצעת ובד"כ במשחקי גדולות היתה 0:0.
יש לי שוער, דפק ת'ראש בהודו חושב שהוא קיפוד אפולה - אתה לא קיפוד! שער מתסכל מאוד מבחינת הפועל ת"א, גומר להם כמעט סופית את המשחק.
והנה פלאח שוב הופך את עצמו למועמד בכיר לסיים את המשחק מוקדם. אך איזה בלם פח. ואנשים עוד לא מבינים למה מחלקת הנוער שלנו היא בלוף. בדיוק בשחקנים כמו פלאח או טווטחה באה לידי ביטוי רמת המאמנים במחלקות הצעירות. אגב כמעו כל שחקני ההגנה שיוצאים מכבי חיפה כולל השוערים בכלל הולכים לליגה לאומית או ליגה א'.
אל תכליל אלכס, לא צריך לפסול את כל המחלקה כי פאלח יצא משם. מכבי כצפוי בשליטה מוחלטת, זה המשחק היחיד בעונה שאני רוצה לראות את זהבי מתפוצץ בו.
היה לנו את השוער של הבא של הנבחרת, העדיפו שוער בינוני כמו עמוס, הלך עמוס הביאו גרוע מימנו אדל- כל הספיוטמים של מועדון חולה. הלך לא מאמן, הביא חלטורסית אחר, אלי כהן שאימן ב100 קבוצות, ובאף אחד לא הצליח להחזיק מעמד יותר משנה שנתיים.
ואצלנו מייצרים כבר שנים רק שחקנים הגנה. אף חלוץ נורמלי לא גדל בקבוצה עם הכי הרבה מלכי שערים בארץ. אולי נשתף פעולה?