הפועל ב״ש. ולהגיד בקלות זה עיוות המציאות, גם היום וגם נגד מכבי חיפה הם היו קרובים מאוד לסיים את המשחק בלי ניצחון.
בזמן שאנחנו מנצלים אולי עשירית מהמצבים, וקבוצות עושות גול משום מקום נגדנו (מבעיטה אחת לשער). אצל מכבי זה בדיוק ההפך, לא יודע כמה הקארמה הזו מעודדת להמשך.
לפי התקציר של המשחק שלכם נגד עכו. אתה די מעוות את המציאות. בשלוף גם המשחקים שלכם נגד הפועל חיפה וקרית שמונה היו די דומים. בש ומכבי די שוות.
אנחנו לא מבקיעים שערים משום מקום (ממש לא, אפילו מחמיצנים די גדולים. מה עם כל המקרים המפורסמים של נוסא ודור פרץ? למה אתה חושב שמחפשים חלוץ?) וגם לא ניצלים כמו היום בכל משחק, וגם אצלכם אתם לא מחמיצים כל כך הרבה ולא סופגים ככה ממצבים בודדים. באמת שאין לי מושג איך אתה מגיע לזה. מה שאני לוקח מהמשחק זה בעיקר את הניסיון של דסה בקישור. התפיסה הזו של מגנים שמשחקים כקשרי אמצע ולהיפך היא משהו שהמון מאמנים מחזיקים בו, בעיקר כאלה שדוגלים במשחק לחץ אינטנסיבי וקצב גבוה ובעיקר ב-4-3-3. דסה אכן מתאים לזה על פניו.
הם לא היו קרובים. לקבוצות פה בליגה אין מספיק שיניים לנצל את הטעויות שלהם ומצד שני יש את זהבי עם 95% מצבים. אפילו אם ננצח אותם פעמיים בפלייאוף, לנו הולך הרבה יותר קשה נגד כל השאר
יש פה הרבה ״אם״. גם אני יודע לעשות את זה. אם נגד חיפה הפנדל של זהבי נכנס ואם נגד פתח תקווה מיכה כובש במצב הקל שהגיע אליו, זה משחקים של 4-0.
בסיבוב הקודם בעטנו הכי הרבה לשער ומצד שני נבעטו נגדנו הכי קצת, לא יודע את הסטטיסטיקה כרגע, אתה מוזמן לבדוק. אבל אין ספק שההגנה שלנו הרבה יותר יציבה. בקשר להתקפה, אתה מוזמן לראות משחק שלם שלנו, ולהווכח בעצמך.
הבאת פה נתון בלי הוכחה ואתה עוד שולח אותי לבדוק אותו... או שתוכיח או שלא תביא. ראיתי מספיק משחקים שלכם העונה ואראה עוד. את עכו במקרה לא ראיתי. אגיד שוב, הקבוצות די שוות. אתה לא חייב להסכים עם זה.
הפעם באמת שלא הגיע לנו להפסיד. הגענו למספיק הזדמנויות בכדי להבקיע שער אחד לפחות, אבל חוסר הביטחון והמשקולות על הרגליים כנראה משפיעות על השחקנים. חיימוביץ זה אולי הדבר הכי עצוב שקרה בנתניה השנה, ממש כרוניקה ידועה מראש. כאילו לא היה ברור שבגללו יהיה הגול. שופט כלב, אפס מאופס. מהשופטים שמוסיפים דקה תוספת ולא מוציאים כרטיסים בזמן. איך שרקת לפנדל חוזר יא כלומניק?? הייתי יוצא מעודד מהמשחק אם לא היינו במרחק כזה מההישארות.
כפי שאמרתי- שוער של קבוצה קבורה מקום אחרון לוקח פנדל ואתה פתאום מפליץ פנדל חוזר על כניסה לרחבה זה מבחינתי כמו לשרוק שריקה נדירה כמו 3 שניות בכדורסל ברגע קריטי במשחק- לגמרי לחפש בכוח להשפיע. משום מה היד קלה על ההדק נגדנו- די דומה לאדום ההזוי לעומר ורד בהתחלה נגד הפועל ת״א. פשוט להתעלל בגופה- עוד שופט כלומניק שחיפש לגנוב את ההצגה- ממש הכוח העולה של שופטי העתיד! גועל נפש! Sent from my iPhone using Tapatalk
דיי נדיר שבאותו מחזור יש 2 אירועים של פנדלים חוזרים שבשני המקרים נגמרים בתוצאה אחרת מהפנדל הראשון שנבעט. בנתניה דני עמוס ספג ואז עצר, ובכפר סבא ברק לוי עצר ואז ספג.
מה שמצחיק זה שגם בפנדל של כפר סבא שחקנים שלהם נכנסו לרחבה . לא מאמין שהייתי מספיק מזוכיסט כדי לסוע ללויטה .
בדיוק. שיחקת אותה שופט קפדן? תשחק אותה עד הסוף. בשני אפילו זה היה עוד יותר ברור. בראשון זה היה באמת סטנדרטי ולא מוגזם, סתם החלטה רעה.