לא מגיע למכבי חיפה להיות בפלייאוף העליון, היא לא ניצחה אף יריבה נורמלית בליגה, לא בבית ולא בחוץ וההישג שלה היה תיקו נגד באר-שבע, אבל עדיין קבוצה מסוימת צריכה לאייש את המקום השישי(נניח שמכבי פ"ת ורעננה כן ראויות). אגב, עמיר פלג כתב על זה ביום חמישי אבל שרוני לוי לא יעבוד עלינו שהוא משלב צעירים. לגבי באר-שבע - בית"ר: נכון שבית"ר בסגל חסר אבל זו שכונה ששכטר פותח ב-11 היום. הוא בכושר רע מאוד, גם מבחינה פיזית והוא התאמן בקושי אימון וחצי עם קבוצתו החדשה. לטווח הרחוק יותר, כלומר עד סוף העונה - הוא יוכל לעזור להבטיח את המקום השלישי ואני מניח שתהיה מלחמה על ההרכב ואין לו טאבו ב-11. כל עוד באר-שבע לא ניצלה את המצבים שלה והיא מובילה רק בהפרש של שער אחד - בית"ר עדיין בתמונה ובית"ר שווה גול בכל מגרש לדעתי בעיקר בזכות אצילי. ברק בכר עלה בהרכב התקפי יחסית נגד קבוצה כמו בית"ר שיודעת לצאת למתפרצות וזה מראה על הביטחון הגדול שיש לו בקבוצה שלו וזה טוב.
שי, הקטע הוא שברגע שהעונה הזאת נגמרת הזקן ימשיך בדיוק באותו הדרך. אנחנו מדי שנה מתרחקים משתי המוליכות בליגה הישראלית והקהל עדיין לא מבין מה השעה. לקבוצה עם אוהדים כאלה לא שאפתניים מגיעה זקן שהורס את מה שבנה. מי שראה עכשיו את השער של וואקמה בדיוק ראה את ההבדל בין איכות השחקנים שיש לב"ש ולנו...אגב אחרי השער חגגו וואקמה ואוגו ביחד. יחי ההבדל עם הזרים שלנו...
[QUOTE="Raulito, post: 1913139, member: 4731"]לא מגיע למכבי חיפה להיות בפלייאוף העליון, היא לא ניצחה אף יריבה נורמלית בליגה, לא בבית ולא בחוץ וההישג שלה היה תיקו נגד באר-שבע, אבל עדיין קבוצה מסוימת צריכה לאייש את המקום השישי(נניח שמכבי פ"ת ורעננה כן ראויות). אגב, עמיר פלג כתב על זה ביום חמישי אבל שרוני לוי לא יעבוד עלינו שהוא משלב צעירים. לגבי באר-שבע - בית"ר: נכון שבית"ר בסגל חסר אבל זו שכונה ששכטר פותח ב-11 היום. הוא בכושר רע מאוד, גם מבחינה פיזית והוא התאמן בקושי אימון וחצי עם קבוצתו החדשה. לטווח הרחוק יותר, כלומר עד סוף העונה - הוא יוכל לעזור להבטיח את המקום השלישי ואני מניח שתהיה מלחמה על ההרכב ואין לו טאבו ב-11. כל עוד באר-שבע לא ניצלה את המצבים שלה והיא מובילה רק בהפרש של שער אחד - בית"ר עדיין בתמונה ובית"ר שווה גול בכל מגרש לדעתי בעיקר בזכות אצילי. ברק בכר עלה בהרכב התקפי יחסית נגד קבוצה כמו בית"ר שיודעת לצאת למתפרצות וזה מראה על הביטחון הגדול שיש לו בקבוצה שלו וזה טוב.[/QUOTE] אני כבר עונה שנייה מתפלל שלא נגיע, מה אנחנו צריכים את הבושות מול מכבי ת"א ואולי גם ב"ש שהפעם אין לה אלישע? ששחר יקבל עוד הכנסות שלא מגיעות לו? על מה? אבל מה לעשות שהליגה פה דרעק ותמיד איכשהו אנחנו משתחלים לשם. זה מתסכל גם אותי.
כמה שבוזגלו נותן שערים, הוא עדיין שחקן שכונה. מאבד כדורים, לא יורד להגנה, לא לוחץ ומפקיר את המגנים. מעדיף את בן על פניו.
רחמים ג'וניור יושב כתף אל כתף לצד שמעון ביטון ומריץ איתו דחקות. ואחרי זה מתפלאים למה הוא קיבל כזה עונש מגוחך.
בסדר, אבל בחיפה הוא קיבל אדומים על הרבה פחות מזה. לא חושב שצריך להוציא אדומים על דברים כאלה. ממה שראיתי, ב"ש ממשיכה להיראות מצוין.
מצחיק שזה נגמר 2-1... משחק באמת חד צדדי, הראנו יכולת התקפית טובה, אבל שוב, אין קילריות, במקום לעשות את זה 4-0 משקף השחקנים מחליטים לנוח מדקה 80 ולתת ליריבה לאזן סטטיסטיקות... עשינו את המשחק הזה קל, מוקש לא קטן וזה חשוב מאוד.