מחזור 2 בסרייה A: אינטר חוגגת על מילאן עם רביעייה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏28/8/09.

1. milanezi22 Member

הגשמת חלום התבוסה הזאת. אין כמו לראות את הקברניטים ביציע אוכלים את המרק הליצני שבישלו ב3 העונות האחרון. הגחמות המגעילות עם גאושו, המשכורות לאפסים, שכירי החרב, הכל הולך.
    אגב אוהדי מילאן שרים siam venuti fin qua'
    per vedere segnare Kakà

לא רוצה לחשוב חס וחלילה אם המשחק היה נגר בתיקו מה ברוסקוני היה אומר למחורת.
    לאונרדו כמובן השכיל לפתוח עם 2 נגרים , גאטוזו שוב פעם גורם לנו לתהות אם לא היה עדיף למכור אותו לבאיירן לפני בקיץ שעבר.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן היא השטיח שאינטר דורכת עליו בתחילת הדרך לעוד אליפות איטליה, זה מה שנשאר מהמועדון האדיר הזה, באמת שכלום ושום דבר, יש להם מזל שמארסיי וציריך איתם בצ'מפיונס אחרת הייתי אומר לכם שהם עוד יכולים לא לעלות.

אינטר היתה זקוקה למשחק כזה בשביל להחזיר את הביטחון, היכולת, ההרתעה. אני מקווה ששבוע הבא יהיה המשך ישיר ליכולת ונתחיל לתת את מה שנתנו כל הזמן ב-3 השנים האחרונות אבל עם טיפה יותר חן ויופי, אין סיבה שזה לא יהיה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/09
  3. Sergio Ramos Member

לא קל לשמוח עבור אינטר כשהקאברון שם, אבל אני לא יכול שלא כאשר החיוך של סניידר גרם לי להתמוגג מאושר. החלפתי ערוץ עשר דקות לפני שהוא יצא, הרווחתם שחקן כדורגל מושלם, אך אוי ואבוי אם ייפצע, רק לא.

בין אם זה האומללות של מילאן או בין לאו, המשחק הקבוצתי של אינטר נראה נפלא ושובה עין. הניצחון הזה מוריד טונות של לחץ מהגב של מוריניו.

4. milanezi22 Member

עוד לפני שהחלה העונה מילאן היא שטיח, לא היה צריך את הדרבי בשביל זה. מספיק להסתכל על משחקי ההכנה ועל האפסים שמרכיבים את הסגל כדי להבין עם מי יש כאן עסק.

אנחנו מדברים פה על תקציב של 140 מיליון אירו משכורות, חבורה של שכירי חרב.
    אין כסף לקנות מגן, אין כסף לשים על סניידר 15 מיליון אירו , אבל יש כסף לתת לגאושו ופירלו חוזים של 8 מיליון אירו נקי.
    התנהלות בריאה ללא צל של ספק

5. david silva Member

ראינו את השלמות שלו מול ברצלונה...

6. ACBenb Member

כמו שלאונרדו אמר שהמשחק הקודם לא היה מדד עבור מילאן, גם נגד מילאן זה לא מדד עבור אינטר.

7. uri מנהלים

רחמים רק על חברינו אוהדי מילאן שטסו למילאנו, יואב, יניב ובמיוחד אנדרי שהיה צריך לעשות כל הדרך עד לצפון איטליה כדי לגלות שסנטה קלאוס לא קיים.

משחק נהדר של אינטר.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל זה מדד למה אינטר מסוגלת לתת, מה שאי אפשר להגיד על מילאן בכל הקשור למשחק מול סיינה.

טוב סיכום משחק:

מושלם, אין דרך אחרת לתאר את הדרבי הזה, הניצחון הגדול ביותר שלנו כשמילאן מארחת מאז 74, וניצחון ראשון של יותר מגול מאז 98, גם אז ניצחנו בחוץ 3:0.

באמת משחק מצוין של אינטר, החלק האחורי למעט טעות אחת של לוסיו במחצית הראשונה, באמת שהיתה מצוינת, קיבו לא נראה לי עברו אותו פעם אחת, כנ"ל מאייקון, איזה שחקן, התקפית, הגנתית, פשוט ללקק את האצבעות, המגן הימני הטוב בעולם ביי פאר.

המשחק הזה היראה מה אינטר מסוגלת לתת כשיש לה יצירתיות בקישור, זה פשוט הבדל של שמיים וארץ, לא יאמן, לא להאמין שזו הקבוצה ששיחקה שבוע שעבר נגד בארי. גאטוסו עם השטות שלו גמר לגמרי את המשחק, אבל בואו נאמר את האמת, גם איתו זה היה נגמר בלמעלה מ-2:0, רחמים על מילאן פשוט כלום, כלום. אין לי מושג מה ליאונרדו עשה איתם בקיץ...

דז'אן אומנם בקישור האחורי ולא בעמדה הרגילה שלו, יותר קדמי, במשחק מצוין, שער אדיר, פשוט אי אפשר לתאר את זה, וואו. טיאגו מוטה היה מצוין היום, היהלום של מוריניו עבד בצורה מושלמת.

הופעת פתיחה טובה לסניידר, הםריע לי שהוא התעקש לקחת את הכדורים החופשיים כל הזמן וגם לא הפסיק לבעוט מ-30 מטר כאילו עומד בשער ילד בגובה 1.30, הוא יכל יותר לנצל את המהירות והנגיעה הרכה שלו בכדור במיוחד במחצית השניה בשביל להעמיד את מיליטו ואטו במצבים של אחד על אחד, אין ספק שאם אינטר לא היתה מחליטה לרחם על מילאן ושהיא מטווחת מרחוק זה היה נגמר בתוצאה מדהימה, ואני לא מדבר על 0:5.

אטו ומיליטו די פושרים ביחד אני עדיין לא גיבשתי דיעה על השילוב של שניהם אבל רואים שזה עדיין לא זה והם יצטרכו עוד להתרגל אחד לשני.

ניהול משחק מצוין של מוריניו, אני בדרך כלל קוטל אותו על הסגנון משחק שלו במיוחד בדרבי הראשון שנה שעברה קטלתי אותו כל הזמן, אבל הפעם אני חייב לתת לו מחמאות ניהול משחק מבריק, את האמת שהוא גם ריחם על מילאן, הוא יכל לגמור אותם עוד יותר אם היה רוצה.

9. milanezi22 Member

אנדרי פרס לנו תורה שלמה פה איך משחקי ההכנה לא קובעים כלום ומילאן מסוגלת לרוץ לסקודטו.
    אין כמו המציאות שתפתח קצת את העיינים של "שומרי הפסון"

10. JR-Riquelme Member

עם גאטוזו או בלי גאטוזו, זה פשוט לא כוחות... אינטר עשתה מה שהיא רוצה ברשותו של מאייקון שהוכיח בפעם המי יודע כמה מי המגן הכי טוב בעולם.
    למה באלוטלי לא שיחק?

11. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

משחק ראשון מזה שנים שאינטר שיחקה כדורגל. אני לא יודע אם זאת אינטר כזאת חזקה או שזאת מילאן כזאת עלובה, אך אינטר נתנה היום הצגה. הגול של הסרבי היה פשוט מדהים. מיליטו היה מצוין גם בישל גם כבש, מוריניו פגע בו בול.

12. Sergio Ramos Member

מצאת לעצמך את המדד המושלם לקביעת יכולתו של שחקן.

13. uri מנהלים

קריאה אחרונה למנהלי מילאן, קריאה אחרונה! יש פגרה עכשיו של שבועיים, זו ההזדמנות האחרונה להביא מאמן מנוסה וטוב ולא להסתפק בסוכן שחקנים שנאלץ לקבל על עצמו את תפקיד המאמן על מנת שיבטיח את שיתופו של רונלדיניו, סליחה אוסיין בולט של ברלוסקוני. יהיה זה לא הוגן מצידי לטעון זאת ברגע השפל הזה, להפיל הכל על משחק אחד בו הקבוצה נפלה לשאול, אלא שזו טענתי כבר יותר מחודש ימים והיא מבוססת על הרבה מעבר למשחק שהסתיים זה עתה. שלאונרדו יחזור לעסוק במה שהוא הכי טוב, להביא כשרונות נהדרים מברזיל. שרונלדיניו יחזור לעסוק במה שהוא הכי טוב, לרקוד על שולחנות של מסעדות פאר. מילאן חייבת לחזור! גם השונאים שלהם ירצו אותה חזקה בליגה ומהווה איום וחלום בליגת האלופות.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי לא צריך להגזים, אין לי מה לרצות לראות את מילאן חזקה, אני אשמח לראות את מילאן נאבקת על הישארות בליגה ביחד עם בארי וסיינה (אני נסחף) אין סיבה לפטר את ליאונרדו (ממש...) אין סיבה שהוא לא יהרוס אותם יותר, אם כבר אז עד הסוף, מזל שיש פגרה עכשיו...

אני זוכר שאמרתי ליניב לפני איזה חודש שליאונדרו לא מגיע לחגים (הנוצרים). ז"א כריסמס.

15. milanezi22 Member

אורי על גאושו אני מסכים ב100%
    בעניין לאונרדו, גם אם נצא מנקודת הנחה שהוא אשם , הקברניטים הם אלה שיצרו את הפסטיבל שהשאיר את האנרב כ"משיח" שהקבוצה נבנתה סביבו.
    גם אם אלישע לוי היה בונה קבוצה הוא היה קודם כל לוקח את גורקוף ומשלב אותו בהרכב.
    מתחילת הקאמפיין הזה ללאונרדו לא היתה שום מילה בבניית הסגל, הוא קיבל את הפשעים של אנצ'לוטי והקברניטים , והיה אמור לעשות עם זה משהו נורמלי.
    רק לשם כבוד בסיסי לענף הכדורגל אי אפשר לבוא ללאונרדו בטענות, כשדיי ברור מי מושך בחוטים.
    לא צריך להזכיר לך איך נראה הספסל של מילאן בהגנה ובקישור.

יכול מאוד להיות שאם סיידורף עם פלאמיני היו עולים במקום גאטוזו היינו רואים מילאן אחרת בקישור, אבל ההגנה גם כן לא שוס. נסטה עם חורים, סילבה הסתובב 360 כל המשחק.
    ושוב אנחנו מדברים פה על רגעים שהקישור ההגנתי של מילאן היה אמור למנוע מאינטר את המצבים האלה. פלאמיני וגאטוזו זה דיי והותר כדי שההגנה לא תראה כמו בית זונות.
    בפנדל גאטוזו מצא את עצמו אחרון בין אטו לסטורארי, זה רק מראה את המקצועיות ההגנתית.
    מה בדיוק סילבה ונסטה חיפשו כשאינטר מובילה 1-0? שערי בכורה העונה?