מחזור 2 בסרייה א' :: ?The times - They are a-changin

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ADP, Aug 28, 2015.

  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,464
    Likes Received:
    7,362
    מאוד התפלאתי איך אנשים פה שופכים סופרלטיבים על סיניסה ומנגד יורדים על מאנצ'יני, כשחלק ניכר מהידע של הראשון הוא למד מהשני.

    אני לא שורף את סיניסה, כמו שלא עשיתי כל הקיץ, אבל אני חושב שכמה מהמשתמשים פה היו באופוריה מוגזמת לגביו. מנגד, אין לי ספק בכלל שפוטנציאל האימון שלו גבוה בהרבה משל אינזאגי ושהוא יכול לעשות במילאן דברים יפים, אבל יש סיכוי דומה שהוא גם לא יסיים את העונה. ימים יגידו.
     
  2. Roma מנהלים

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    12,449
    Likes Received:
    4,898
    רודי החליט לשגע את כולנו וכל אתר מדיה איטלקי מפרסם הרכב משוער אחר. כמובן העמדות שבסימן השאלה 2 המגנים ועמדת ההתקפה. למרות שכל האתרים טוענים שלוקא דין יפתח, רודי טען שייקח לו זמן להשתלב ולהסתגל לכדורגל האיטלקי.

    אופציה ראשונה, מאיקון פותח ופלרונצי עובר במקום ג'רביניו.
    אופציה השנייה והעדיפה מבחינתי, טוטי, סלאח ודז'קו בהתקפה ובעמדת המגן פלרונצי\מאיקון.
    אופציה שלישית והגרועה ביותר מבחנתי, יאגו פאלקה יפתח בצד הימני של ההתקפה.
     
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    למי שלא אוהב לחגות להרכבים הרשמיים:
    צ'סניי, דין, דה רוסי, מנולאס, פלורנצי, נינג׳הגולן, קייטה, פיאניץ', סלאח, דז'קו, פאלקה

    ביובה סטורארו מועדף על פריירה. נשארה התלבטות אחת בין ברצאלי לקסארס.
     
  4. Roma מנהלים

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    12,449
    Likes Received:
    4,898
    מקווה שאני טועה אבל למה דה רוסי בלם? גם קאסטן נפצע? באמת שזאת התקפה יותר גרועה מהעונה הקודמת.
     
  5. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,757
    Likes Received:
    14,982
    Gender:
    Male
    פשוט מדהים. הקבוצה מגיעה לגמר הצ'מפיונס ובמקום לנצל את המומנטום האדיר הזה ולמשוך שחקנים כדי לשמור על הלבל היא מאבדת את השחקנים הכי חשובים שלה(וידאל וטבס) וחמור מזה מביא רכש בינוני-לא הבנתם מנדז'וקיץ' זה בעצם מוראטה רק פחות טוב ועוד יותר מזה לא הבנתי למה הביאו לעזזל את חדירה שגם ב-2 וחצי משחקים שהוא לא פצוע הוא לא איזה עילוי. בקצב הזה לא רק שלא נתקרב למה שעשינו בצ'מפיונס גם יש מצב רציני שנאבד אליפות.
     
  6. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,879
    Likes Received:
    3,898
    Gender:
    Male
    ביובנטוס עדיין מתגעגעים לפירלו. כשהגעגוע יעבור להם אולי יתחילו להראות כמו אלופה. הפגרה אמורה (אני מקווה - לקראת המפגש מול סיטי) לשרת אותם.

    דה רוסי נהיה איטי מדי בכדי לשחק בקישור, וגרסיה לא יכול (במסגרת הפוליטיקה במועדון) להדיח מההרכב הן את טוטי והן את דה רוסי, לכן העביר אותו לעמדת הבלם.
     
  7. Alta Tensione Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    2,220
    Likes Received:
    918
    המולטיקסט עכשיו בערוץ הספורט */aaarse
     
  8. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8,234
    Likes Received:
    2,877
    Gender:
    Male
    זה פשוט מדהים, 15 שנה לא ישבו פה ודיברו על כדורגל איטלקי כל כך הרבה זמן. איזה כיף ש-ONE רכשו את הליגה הספרדית. עמרי אפק אפילו בסדר גמור, וגם אבי מלר.
     
  9. Alta Tensione Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    2,220
    Likes Received:
    918
    ת'אמת הם בעיקר מפגינים בורות מביכה. מילא אפק, אבל ממלר שמשדר את הליגה כבר כמה שנים טובות (ובאופן כללי הוא בנאדם רציני) אני מצפה לזהות את המתיחת פנים שעבר הפריולי המחודש ולהגיד עליו כמה מילים. במקום זה הוא קורא לו רנצו ברברה...

    בכל מקרה זה מבורך. חוסך זמן ועצבים בחיפוש לינקים נורמלים ומאפשר להתרווח בנחת ולהנות מכדורגל איטלקי.
     
  10. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8,234
    Likes Received:
    2,877
    Gender:
    Male
    אני דווקא חושב שמלר התבלבל, הם דיברו על כך מספר דקות לפני כן שהפריולי הוא מחודש ולא חדש (מלר תיקן את אפק).
     
  11. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8,234
    Likes Received:
    2,877
    Gender:
    Male
    אדר כרגע העלה את מחירו ב-5 מיליון יורו לפחות.
     
  12. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,879
    Likes Received:
    3,898
    Gender:
    Male
    ברוכים הבאים לסרייה A פאולו סוזה. וונטורה והאיטלקים שלו היו בהחלט יותר טובים.

    באשר ליתר המשחקים, לא יכול להרחיב, רק אומר שעוד לפני פתיחת העונה הזהרתי על ההגנה החלשה של לאציו והחסרון שיש לה בעמדת החלוץ, אבל אפילו אני מופתע מה 7:0 שהיא חטפה השבוע.
     
  13. eran.m Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    499
    Likes Received:
    11
    Gender:
    Male
    נראה לי שאפעם , לא 15 שנה...

    עריכה : יובטיץ'...!!!
     
    Last edited: Aug 30, 2015
  14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,765
    Likes Received:
    3,835
    ראיתי רק את המשחק של רומא ויובה היום,אז רק עליו אני יכול להגיב ברצינות.אין ספק בכלל שהנצחון הגיע לרומא למרות ששסזני מנע מאיתנו נסיון גנבה בשניה האחרונה(וואו איזה הצלה) . יש הרבה דברים מובנים,הסגל טרי,לא מחובר,פציעות וכו', אבל הגישה היא בלתי נסלחת.לא יכול להיות שנעלה למשחק בגישה כלכך תבוסתנית,שאננית כאילו רומא הם איזה קבוצת נערים,יש בעיה חמורה בהתקפה ואני לא מבין איך בההנהלה הרשו לעצמם להגיע לדקה האחרונה בלי קשר יצירתי,או לשחרר את קומאן(ולא יעזור שהוא ביקש,יכלו לשכנע אותו) או בלי מצבת קשרים מספקת. פדואין יכול להיות המון דברים,מגן,קשר,חלוץ,שוער,מנכל,זמר,שחקן,משורר . אבל אנדראה פירלו הוא לא.הציוות שלו שם מביך(אם כל זה שאלגרי רצה כנראה לשים שם את הקשר אם האוריינטציה הכי הגנתית ושעובד קשה) פריירה הכניס המון אנרגיות שהיו חסרות,פוגבה שוב חושך ובעיקר ההגנה בזיון,צריך לדאוג שזה לא יהיה כדור שלג. נקווה שזה לא יגרר. לגבי רומא? משחק לחץ טוב שלהם,אבל צריך להודות ששלב קבלת ההחלטת בחלק הקדמי מביך,ואם מישהו(אולי טוטי) שהיה מנווט את הדברים טוב יותר זה היה יכול להגמר מוקדם יותר,והרבה יותר מביך ליובנטוס. מה שכן,רומא צריכה להיות מרוצה מהגיוון שיש לה בחלק הקדמי.
     
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,464
    Likes Received:
    7,362
    יובטיץ׳: ״אני מחכה לאדר״.

    אחריי הגול שהוא הבקיע היום לא הייתי אומר את זה אלא הולך להביא אותו בעצמי. שני אלה ביחד עם איקארדי ופריסיץ׳ ירכיבו אחלה התקפה.