בקשר לקופסא , זה לא האיצטדיון זה הקבוצה , מכבי נתניה היא פשוט מאוד קבוצה ביתית אי אפשר להתווכח עם זה את כל הנקודות אנחנו משיגים בבית ובחוץ בקושי 9 בעונה , קשה לנצח בקופסא וזה נכון , למה לא הייתה לנו קבוצה פאטית בעונת הירידה וניצחנו את מכבי חיפה "האלופה" פעמיים בקופסא?? השנה אין לנו קבוצה חלשה , אבלללל , אחרי ששיחררו את ויטלי נוצר חור פשוט ענקי בחוד , אין לנו חלוצים לעלות עם שלומי אדרי בחוד זה פשוט אסון . אתם רוצים את טלקר ?? קחו אותו בבקשה רק תקחו , שחקן כבד כזה לא ראיתי הרבה זמן , הוא יותר מדי עולה להתקפה ומפקיר את העמדה שלנו , הוא נקודת תורפה בהגנה שלנו , אבל מצד שני כל ההגנה שלנו היא נקודת תורפה , חרמון שלא לדבר בכלל כמה הוא מאכזב אותי , אכן צדקתם הוא לא מתאים לליגת העל רק ללאומית , חמודי בריק אין מה לדבר הוא לא מגן בכלל , ולאציץ' אי אפשר לדעת מה יהיה איתו. לסיכום, אני לא רואה את נתניה לא סופגת גול אחד לפחות במשחק , נצטרך שההתקפה בראשותו של מסודי תעבוד , גם הרבה תלוי בראזאק (שמישהו ישים לו מנוע בתחת כבר!) הפרימדונה .
יש השבת הרבה משחקים שהם מאוד מעניינים. כולם שווי כוחות ואין שום משחק עם באנקרים. עוד מעט נפתח משחק שלפי דעתי תיהיה לו השפעה גדולה על המשך העונה. אני מדבר על המשחק בין בני סכנין לאשדוד. עם כל הכבוד לאשדוד שרוצה לדבר אירופה. היא כרגע לפי דעתי אחת הקבוצות החלשות בליגה. אין לה שחקנים דומננטים לא מאמן טוב לא שוער טוב לא הנהלה ולא אוהדים. המצב שלהם נוראי וקשה לי ליראות אותם נותנים עונה טובה. מנגד סכנין קבוצה שמכירה כבר בעובדה שהיא קבוצות תחתית והיא החל מהמחזור הראשון התחילה במסע השארות שכל משחק שיש לה אפשורת לקחת בו נקודות היא תתן הכל. היא לא תבוא לנסות ולשחק אותה קבוצת צמרת או משהו כזה וזה יתרון גדול שיהיה לה במשחק היום. לפי דעתי בעוןד 10-15 מחזורים אנחנו נבין שהמשחק הזה היה על 6 נקוודת והקבוצה פה שתידע לקחת את הנקודות.. תעשה צעד ענק בשביל העתיד שלה בליגת העל.
בקשר לבית"ר אני יכול להגיד דבר אחד הכול תלוי איך בית"ר תפתח את המשחק וכמה אחוזי ניצול מצבים היו לה אם היא תשחק כמו מחצית ראשונה נגד ת"א אין לנתניה סיכוי יש לבית"ר קבוצה פוטנציאלית והשאלה אם עזורי יוצא את הפוטנציאל.
בית"ר לא נראית טוב בלי קשר לכושר שלה או לא.. עד עכשיו אם אני לא טועה הקבוצה כבשה שני שערים מתוך חמישה/שישה משחקים רשמיים בליגה ובגביע הטוטו.. זה מאזן דל ביותר לקבוצה שכוללת את אסולין/טוטואנה/זיו/מליקסון והשאר..
זאת ההתקפה ה"קטלנית" של אוחנה... אבל עזוב התקפה גילי: תראה איזו הגנת ברזל יש לבית"ר, ממש "קו מאז'נו" להלן התירוצים המוכנים של מעריצי אוחנה , לפי המקרה: 1. ניצחון - " זה הכל בזכות ההכנה המצויינת של אוחנה. בית"ר מציגה את הכדורגל הכי טוב בארץ. צריך מהר להחזיר את אוחנה לפני שרומן אברמוביץ' יחטוף אותו." 2. הפסד - " זה הכל בגלל שארקדי גרם לאוחנה ללכת. למרות ההפסד בית"ר מציגה את הכדורגל הכי טוב בארץ. צריך מהר להחזיר א אוחנה לפני שרומן אברמוביץ' יחטוף אותו." 3. תיקו - " היה משחק ברמה נמוכה , אבל כולם ראו שבית"ר מציגה את הכדורגל הכי טוב בארץ. צריך מהר להחזיר את אוחנה לפני שרומן אברמוביץ' יחטוף אותו."
הימורים שלי הפועל - מכבי 1-2(ואני אוהד מכבי חח) חיפה - מכבי פ"ת 0-2 הייתי מהמר בכיף על יתר המשחקים אבל אני לא יודע איזה משחקים יש חחח
נגמר 1-0 לאשדוד מול סכנין משער של אביידה. משחק מגעיל ששוחק בקצב מאוד איטי ולא התעלה לרמה שאפשר לצפות משחקנים מקצוענים... סכנין מסתמנת כאחת הקבוצות החלשות בליגה, אם לא הכי חלשה מכולן. לאן הלכו ה-700 אלף ש"ח שהם קיבלו מגאידמק ?
מכבי ת"א- הפועל ת"א הדרבי התל אביבי הוא אחד הדברים הכי מרגשים, טעונים, יפים שיש בכדורגל שלנו. כשיש דרבי, זה כבר לא עוד מחזור משחקים, כל אוהד ואוהד יודה בזאת. הטירוף ביציעים, הטירוף אצל השחקנים, ואפילו אצל בעלי הקבוצות. אין כמו הדרבי התל אביבי. הדרבי השנה התלהט עוד לפני שעלו השחקנים למגרש. מכבי ת"א רצתה להעביר את המשחק לר"ג, דבר שנדחה ע"י ההתאחדות לכדורגל. הצהובים לא ויתרו ועירערו לבית הדין העליון של ההתאחדות, וביחד עם תמיכת האדומים שלא הביעו את התנגדותם, זכו בערעור ונראה שהמשחק יתקיים באיצט' הלאומי. אך הסאגה רק התחילה, בהתאחדות לא אהבו את החלטת בית הדין וערערו על ההחלטה. דבר שגרם,לפתע ,לראשי הפועל ת"א להפוך עורם ולהתנגד להעברת המשחק לר"ג, ויחד עם חיזוקים שקיבלו מקבוצות הליגה האחרות, המשחק הוחזר לבלומפילד בצעד תמוה. מיותר לציין שבמכבי ת"א לא אהבו את מה שקרה והחליטו , כצעד נקמה, להכריז על שערים 4-5 בדרבי כשערים שמיועדים לאוהדי מכבי ת"א. הדבר הרגיז מאוד את הנהלת היריבה המושבעת שקבעה ששערים 10-11 בדרבי הבא ייושבו ע"י אוהדי הפועל ת"א. התלהטות היצרים הגיעה לשיאה, ועוד לא שיחקנו כדורגל. מכבי ת"א: הצהובים מגיעים לדרבי הזה, לאחר פגרה שעשתה להם רק טוב. כולם זוכרים את התחלת העונה האיומה של מכבי, שעלתה להם בהדחה ביזיונית מאירופה ובהפסדים משפילים בגביע הטוטו. שער אחד של אבי נמני בטדי הוריד את כמות הלחץ, שכבר הגיעה לשיא, וסוף סוף ראו חיוכים בצד הצהוב של ת"א. בפגרה במכבי עבדו בעיקר על חיבור הקבוצה, שלא נראתה כ"כ מגובשת בתחילת העונה. וגם מבונוס נוסף בדמותו של החלוץ אופיר חיים, שחזר לכושר מלא לאחר פציעה קשה. וסוף סוף למכבי יהיה חלוץ אמיתי בחוד. מלבד אופיר חיים, גם אבי נמני צפוי להיות בכושר מלא, והוא צפוי להחלים לגמרי מהפציעה שספג בנבחרת. ניר קלינגר צפוי לעשות מספר שינויים בהרכב כשאבי יחיאל יעלה במקום יובל שפונגין בעמדת המגן הימני. תמיר כהן ומשה מישאלוב צפויים להמשיך לשתף פעולה בקישור האחורי. כמו כן, יוג'ין טריקה חזר מפציעה, אך הוא צפוי לפתוח על הספסל. שווה לשים לב ל..: במכבי ת"א יש גלאקטיקו אחד שעוד לא הוכיח את עצמו, ג'ובאני רוסו שמו. בקבוצה יש אכזבה מסויימת מיכולתו, והיו שמחים לראות ממנו יותר. נראה שהשחקן יודע היטב שהחרב על צווארו, ושבמכבי לא יהססו להעלות את לירן כהן הצעיר במקומו. הקשר החל להתאמן באינטנסיביות כדי להגיע לכושר שיא לדרבי הזה. ובאימונים הוא נראה חד כמו בימים היפים שלו. ג'ובאני רעב וזה יעשה רק טוב למכבי ת"א. http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/616935/3_wa.Xxx הרכב צפוי: שטראובר, יחיאל, אבו סיאם, גונזאלס, סטרול; כהן, מישאלוב, נמני, ברקוביץ', רוסו; חיים. הפועל ת"א: הפועל מגיעה לדרבי הזה רגועה ונינוחה , לפחות כלפי חוץ. לפני הפגרה הפועל נצחה 2-0 את בני יהודה בבלומפילד, והיא מצויה בכושר מצויין. קשטן ממשיך "להתעלל" בשחקנים באימוני הקבוצה, אך עדיין קשה שלא לחוש את ההתרגשות בשחקנים. לעומת קלינגר, קשטן ייהנה מסגל (כמעט) מלא שיעמוד לרשותו,ואף שחקן מפתח לא ייעדר. לפיכך הוא לא צפוי לערוך שינויים בהרכב הקבוצה. שמעון גרשון, שנראה היה שהוא בספק למשחק, ערך אימון מלא והוא ייפתח בהרכב. יוסי אבוקסיס ממשיך בתהליך ההחלמה מהפציעה הקשה שספג עוד בעונה שעברה, אך הוא לא צפוי להיות בסגל הקבוצה בדרבי. הרכב צפוי: אלימלך, חליס, אנטבי, גרשון, דומב; דגו, פנסטיל, לאקיץ', באדיר; אוגבונה וברדה. שווה לשים לב ל..: מי אם לא, ברוך דגו. הקשר הצעיר שהוביל בעונות הקודמות את מכבי ת"א לאליפות, גביע המדינה, והופעה בליגת האלופות. סיים את דרכו בסוף העונה שעברה בקבוצה בטונים צורמים, אחרי שבקבוצה הודיעו לו שהוא לא בתוכניות לעונה הבאה. ומכל הקבוצות שהתעניינו בו, החליט לחתום בהפועל ת"א, היריבה השנואה. הקשר נראה באימונים האחרונים בטירוף מוחלט והוא נראה בכושר שיא לקראת הדרבי, אין בכלל ספק שהשחקן מת להראות למכבי מה הם הפסידו כשוויתרו עליו. מיותר לציין, שברוך דגו הפך לשנוא נפשם של אוהדי מכבי ת"א, והם מתכננים לו קבלת פנים חמה ביום ראשון. http://images.one.co.il/images/d/gg64003.Xxx קהל: כיאה לדרבי, כל הכרטיסים כבר נמכרו ואיצטדיון בלומפילד יהיה מלא עד אפס מקום. ביציעים יהיה יתרון ברור לאוהדי מכבי ת"א, מכיוון שאוהדי הפועל יאכלסו רק את שערים 6-7., ושאר השערים יהיו צהובים. שני המחנות מתכננים תצוגות עידוד מיוחדות, כדי להוכיח מי הקהל השולט בעיר, והדרבי יהיה צבעוני במיוחד. http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/210/057.Xxx http://ultrasgallery.dacho.co.il/derbim/43.Xxx יום ראשון, 20:50, בלומפילד. שידור ישיר בערוץ 10. אסף קינן ישפוט.
סכנין ואשדוד פשוט ביזו היום את ליגתת העל[וזה קשה] היו רגעים שממש נגעלתי[ועוד לחשוב שצריך לשלם לפעמים על זבל כזה] באמת בושה וחרפה היו קטעים שהם ממש הלכו על המגרש... חבל שאי אפשר להוריד ניקוד על משחק מגעיל, נקודות חיוביות - קונדיפני נראה שחקן מוכשר וגם ווירה היה גול במשחק.
בדיוק חזרתי מהקופסא , מ10 בבוקר עמדתי בתור לקופות , הקופות נפתחו רק ב12:45 , וכמובן שהקופה שלי לא נפתחה, פתחו רק קופה אחת מסכנה , ממש מזל שאנשים לא נמחצו למוות שם , אם לא נדחפים מהצד בחיים אי אפשר להשיג כרטיס נוער , אבל העיקר הכרטיס אצלי , עוד 3 שעות וחצי למשחק , טירוףףף
מסכים בהחלט. שערוריה, ראיתי ילדים קטנים נמחצים ועפים באוויר בעוד הרי אדם דוהרים להם בתורות, העיקר שאין שוטרים או סדרנים שיעשו סדר בדיר החזירים הזה...
זה הדבר שהכי מרתיח אותי בכדורגל שלנו, פשוט גועל נפש.. נתניה היו פושטים את הרגל אם הם היו שוכרים עוד חמישה קופאים לכמה שעות?.. יש מגרשים שכף רגלי לא תדרוך שם גם אם יהיה משחק של מכבי חיפה נגד היוניטד.. נתניה, פ"ת ועוד כמה מחראות כאלה..