מחזור 2 בליגת העל: ת"א צהובה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏15/9/05.

1. ReL Member

שלומי אדרי צפוי לפתוח כחלוץ בודד מול ביתר , עטר והטעויות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

אני לא יודע למה לצפות נגד ביתר , בלי חלוצים זה יהיה קשה

2. robson Member

עדיין לא הבנתי למה עטר ויתר כל כך מהר על לדינב אחרי שהרעיף עליו כל כך הרבה מחמאות..

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עם וילנר? למה הוא לא פותח?

4. ReL Member

הוא העיף את לדיניוב אך ורק בגלל שתפס עליו עצבים , בגלל שהוא לא יודע עברית ואנגלית .

עטר פשוט מפגר, עושה טעויות של טירון , למה לא להשאיר את ויטלי בסגל ? זה לא שתביא איזה אדריאנו עכשיו שיהיה גם שחקן חופשי אז למה לשחרר? יש לנו כולה 3 זרים , מה הטעם להישאר עם 2 חלוצים כמו אדרי ווילנר?

ווילנר בינתיים לפחות כבש גול ואפילו זה לא נותן לו מקום בגביע הטוטו

אחרי הכדורים הארוכים בשנה שעברה, לעטר יש שיגעון חדש , לפתוח עם חלוץ אחד בחוד , חושב שאנחנו הפועל ת"א

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/05
  5. נדב מיכאלי Member

הימורים :
    מכבי נתניה – בית"ר י"ם -נתניה בלחץ וזקוקה לנק',כנ"ל בית"ר שנפרדה באופן רישמי מאלי אוחנה,אבל בגלל אוחנה עוד אין לבית"ר בלמים,בקופסא מאד קשה לנצח ,הימור שלי : תיקו או ניצחון לנתניה.
    מכבי ת"א – הפועל ת"א -דרבי תל אביבי תמיד מעניין וטעון והפעם הוא טעון במיוחד כשמכבי פוגשת את הפועל ,אותה הפועל שהבקיעה 3 שערים לרשת מכבי בגביע הטוטו ,למכבי תל אביב אסור להפסיד,אסור לה לפשל שוב מול קשטן,וגם קשטן לא רוצה להפסיד,משחק מעניין או שההר יוליד עכבר?אין לי הימור.
    מכבי חיפה – מכבי פ"ת - מכבי חיפה תמיד מתקשה לנצח את מכבי פתח תקווה,וגם ביום שני זה ילך קשה אבל יגמר בניצחון של הירוקים.
    בני סכנין – מ.ס אשדוד - 2 קבוצות שפתחו את העונה עם הפסד לא רוצות להפסיד עוד פעם,סכנין קבוצה מאד חלשה,אשדוד תנצח אותה.
    הפועל פ"ת – הפועל נצרת עילית -גם הפועל פתח תקווה מנסה למצוא פנים חדשות,לבנות קבוצה חדשה,עד שהם יבנו יקח זמן,לעומת זאת איווניר בנה כבר בקיץ קבוצה שניצחה בטדי בשבוע שעבר,ניצחון לנצרת עילית (אולי גם בהפרש גבוה)
    בני יהודה ת"א – הפועל כ"ס -כפ"ס גם קבוצה שמחפשת את מקומה,בני יהודה קבוצה טובה ולא תיתקשה נגד החניכים של אלישע לוי.

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל נדב, לנתניה עולה עם שלומי אדרי כחלוץ יחיד, פלוס טלקר, חרבון וחמודי בריק בהגנה. אחד המשחקים היותר צפויים המחזור לדעתי, בן-יוסף וחודידה זה מרכז הגנה סביר, אוחנה הלך ואני לא רואה שום סיבה שלא ננצח. אגב, מכבי נתניה תתחיל למכור את כרטיסי הנוער בקופות בשבת, מנוולים. אין במכירה מוקדמת.

7. robson Member

מכבי חיפה – מכבי פתח תקווה

שני, 20:00, קרית אליעזר, ישפוט מאיר לוי..

שני הקבוצות מגיעות למשחק אחרי פתיחה חלקה של הליגה, המארחת האלופה מכבי חיפה שמארחת את סגניתה באה אחרי תבוסה שהנחילה לקבוצה האומללה של סכנין 4-1..החידוש הגדול בקבוצה במהלך הפגרה הוא צרופו של הזר הארגנטינאי החדש אדריאן לורפיס שמחליף את אורמאסבל שחזר לארגנטינה..מי שלא הפסיק לעשות בעיות במהלך הפגרה הוא רביד גזל שהושעה לתקופה מסויימת ולקראת אמצע השבוע שוחרר מהמועדון והוא כרגע במגעים גם עם בית"ר ואולי גם עם עוד קבוצות..חוץ מגזל למאמן רוני לוי יעמוד סגל מלא וחף מכל פציעה והרחקה כאשר כנראה להרכב יחזרו קולאוטי וטל שלא שיחקו נגד סכנין על חשבונם של גזל וארביטמן..כעת הסגל מבחינתו של המאמן רוני לוי מלא ומוכן לקראת המשימה היחידה שנשארה לקבוצה הגנה על תואר האליפות..לקראת המשחק מול הסגנית מכבי פ"ת שאותה התקשתה הקבוצה לנצח בשנים האחרונות אם בכלל הקבוצה מגיעה בביטחון מלא ביכולתה וכל תוצאה מלבד ניצחון חיפאי תהווה הפתעה מסויימת למרות שלא בדיוק סנסציה..
    לעומתה מכבי פתח תקווה שמגיעה למשחק אחרי ההפסד הצורב לפרטיזן בלגרד הערב בגביע אופ"א בבית 2-0 לא מגיעה במצב האידאלי ביותר מבחינתה..אומנם הסגל נסגר עם החתמתו של החייזר אמבמה שמשום מה קורא לעצמו חלוץ אבל ההפסד בוודאי לא הוסיף לביטחון של הקבוצה למרות הפתיחה הטובה של העונה עד עתה אך אסור לזכור שפ"ת שיחקה בעיקר מול נמושות ועדיין לא מול אחת הגדולות ובהזדמנות הראשונה להוכיח את יכולתה כקבוצה טובה מול יריבה ראויה היא כשלה..מבחינת ההרכב קשה להאמין שגם בקרית אליעזר יעלה המאמן גיא לוזון עם שני חלוצים בחוד וכנראה יחזור לשיטה האהובה עליו ביותר עם חלוץ חוד אחד וקישור מעובה שינסה לעצור את מכבי חיפה, השאלה היא מי ישחק בחוד גולן או אמבמה ומי ימלא את המקום שנוצר טועמה או אולי עמר כאשר משיח יוסט חזרה למקומו הטיבעי בקישור..למרות הכל הלוזונים בטוחים ביכולתם לנצח את האלופה במבצרה וישיחקו כנראה את המשחק הרגיל שלהם כאשר הם יתנו לחיפה להחזיק יותר בכדור וינסו לעקוץ במתפרצות קטלניות..
    הרכבים:
    מכבי חיפה: דבידוביץ', קייסי, בנאדו, אולארה, סבן/חרזי, טל, דרסאו, זנדברג, בוקולי, קטן, קולאוטי..
    מכבי פ"ת: כהן, עמר, גנון, בנאי, מגאמדוב, משיח, צמח, קלדיירה, טועמה, אדרי, גולן..
    http://wmh.walla.co.il/archive/145733-18.Xxx http://www.liga.co.il/leaguespic/1045680817benado7.Xxx
    עומר גולן, הלוזונים תולים בו הרבה תקוות..בנאדו, יצטרך לעצור אותו..

8. נדב מיכאלי Member

מה עם בנין,ראזק ומסודי ?הם יכולים לעשות בדיחה מהגנת בית"ר .
    חוץ מזה שתתפלא אבל שחקן כמו טלקר (כלבויניק) מאד חסר לבית"ר.
    ובקופסא תמיד אבל תמיד קשה לנצח.
    זה לא יהיה משחק קל.

9. robson Member

אתם קצת מצחיקים אותי, שנתיים אתם כוססים ציפורניים לרגע שטלקר יעזוב ויעוף מהקבוצה ועכשיו זה?..

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, אתה רואה נדב? אח"כ אתה אומר שאני מחפש אותך. אתה כותב פה שטויות שלא יאמנו, מה אתה רוצה שאני אעשה? נו באמת, עופר טלקר חסר לבית"ר, אלוהים ישמור...

לכל קבוצה יש את היתרונות והחסרונות שלה, אצל נתניה כל היתרונות הם בקישור, אבל כשעטר עולה עם חלוץ אחד... זה לא כל כך יעזור לדעתי. החסרונות של נתניה גדולים מדי, הגנה ליצנית והתקפה לא קיימת בעוד בית"ר מגיעה כקבוצה הרבה יותר טובה מבמחזור הקודם (גיא עזורי הוא שיפור גדול מאד מאוחנה).

"בקופסא תמיד קשה לנצח" - אני שונא כאלה אמרות, זה כמו להגיד שקשה לנצח בטדי, אם בית"ר תשחק נגד קונוסים נתנייתים בקופסא היא תתקשה לנצח? מה שחשוב פה זה שבית"ר באה במצב הרבה יותר טוב וקבוצה יותר טובה ואנחנו צריכים לנצח.

11. אלי מתחן Member

אני לא מבין איך גיא עזורי נקי מאשמה על הכישלונות של אוחנה, אם קבוצה לא מסוגלת לסיים משחק ואחרי מחצית בקושי עומדת על הרגליים, אז זאת לא אשמת המאמן כושר?

12. הרצליה Member

אוהדי כפר סבא בכוננת שיא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    שימו לב:
    http://www.hapoel-kfs.co.il/likrat/bnei-kfs-15.9.05/logo.Xxx

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ככה זה בארץ, אף פעם לא מנקים עד הסוף,
    תמיד מחפפים, סטלנים אנחנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. נדב מיכאלי Member

אני אמרתי ששחקן כמו טלקר חסר,שחקן מהסוג שלו,שחקן כלבו שיכול לשחק במגרש בכמה תפקידים שונים.
    אין לבית"ר כלבויניק. ומה אתה מעדיף את חודידה או טלקר?
    ברור שטלקר.
    למרות שהוא בינוני במצב הנוכחי של בית"ר בלי הגנה (תודה אוחרא על עבודת סקאוטינג נפלאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx )בית"ר צריכה כלבויניק .
    בגלל שאין בלם בן יוסף לא משחק בתפקיד שלו ,אם טלקר היה נישאר אז בן יוסף היה יכול להיות בלם קידמי וטלקר בלם אחורי.
    לכן אמרתי ששחקן מהסוג של טלקר (לא טלקר עצמו) חסר.
    ולגבי הקופסא ,אין מה לעשות זה מגרש שקשה לנצח בו .
    זה לא אומר שאי אפשר לנצח שם ,אפשר ,ברור שאפשר אבל זה לא יהיה קל

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבלם אני באמת מעדיף את חודידה עם עיניים קשורות ורגל קטועה. טלקר על המשחק הראשון שלו בליגת העל בנתניה כבר סידר שער עצמי, אוהדי נתניה כבר הפנימו שהם עשו עיסקה נוראה. ואני לא מבין למה אתה קורא לו כלבויניק. כאילו, הוא מגן ימני, אפשר לשים אותו כבלם אבל טכנית אפשר לשים גם כל שחקן אחר בסגל שיעשה זאת טוב ממנו. מגן זוועתי, לא ברמה של ליגת העל.

בקופסא קשה לנצח רק אם יש שם קבוצה שקשה לנצח אותה. אם יש שם קבוצה פאתטית אז האצטדיון הוא לא פונקציה כאן. זה כמו להגיד שקשה לנצח בטדי - כשבית"ר זכתה באליפויות היא בקושי הפסידה בטדי פעמים בודדות ובשנים האחרונות היא מפסידה ללא הפסקה, עזוב שטויות, תסתכל על קבוצות ולא על אצטדיונים.

נ.ב גיא עזורי עד היום עשה את העבודה שלו על הפנים, שחקני בית"ר בכושר לא מספיק טוב לליגת העל. מה שכן, אי אפשר שלא לציין את השינוי החיובי מאד שהיה בקבוצה כשהוא אימן אותה במסעה באינטרטוטו. שיפור הוא כן, מאמן אידיאלי ממש לא. וגם לא מאמן כושר.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/05