מחזור 2 בליגת העל: ת"א צהובה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏15/9/05.

1. Ampelmann Member

דווקא על זה לא חשבתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

איי איי, נכון שגם אני מאמין שחיפה תיקח את האליפות, ואני אוכל אפילו במצב מסויים להסתפק במאבק עד הרגע האחרון, אבל להכתיר אותה אחרי ניצחון על מכבי פ"ת? הלו תתעררו, הקבוצה הזאת סיימה מקומות 2-3 בשנתיים של קריסה אצל שתי התל אביביות, והשנה אם שתי אלה ימצאו את הפוטנציאל, ובית"ר תחזור לעצמה, הם יחזרו לאמצע הטבלה בשקט.

3. robson Member

אני מסכים עם מיכאל, מקום רביעי למכבי פ"ת יהיה הישג עצום מבחינת הלוזונים ובקונטציה מסויימת גם ייתן כרטיס לאירופה..
    חבל לי רק על הזלזול המופגן של הירוקים במחצית השנייה, אבל שימו לב ליניב קטן, שלושה שערים שני בשולים בשני מחזורים..
    ללא ספק הליגה הזאת קטנה עליו אבל הליגה האנגלית גדולה עליו, אני חושב שסאנטנדר תפורה עליו כמו כפפה ליד..

מה שמעניין אותי איך אותה הגנה קשוחה של מכבי פ"ת של שנה שעברה ספגה ארבעה שערים בשני משחקים והאם אוהד כהן היה פלא של עונה אחת?..ימים יגידו..

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ברגע שפ"ת תגמור עם אופ"א, והיא תגמור בקרוב ( לצערי) , הם יתרכזו רק בליגה ,
    לדעתי פ"ת מסיימת במקום השלישי-רביעי העונה, שלסגנות אני רואה מאבק בין התל אביביות עם יתרון קל כרגע לצהובים, אם כי לטווח הרחוק אני עדיין רואה את האדומים של קשטן שם( מספיק להיזכר בתכיפות הפציעות של בקקוביץ,רוסו וכו, בשביל להבין למה, ולא לשכוח מי המאמן של מכבי..)....

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יכול להביא כאן לינקים של שערי כל המחזור?

6. Rafael Member

בדיוק בשביל זה יש את לירן כהן
    אגב תכיפות פציעות, גם ברוך דגו לא בדיוק עופרת יצוקה. אם הפועל לא ישפרו דרסטית את המשחק שלהם מהדרבי האחרון, אני לא רואה אותם מדורגים גבוה.

לכל האנשים שקבעו כבר את גורל העונה - אין דבר כזה עונה קבועה מראש, אי אפשר לעולם לחזות מה יהיה מחר, ובטח שלא בעוד חצי שנה. תרדו מזה, אתם סתם תיראו טיפשים כשזה יתברר כלא נכון.

7. M_T_A Member

איזה בולשיט, כל אלה שעדיין קובעים בהתלהבות שהפועל תסיים בצמרת ומכבי במרכז טבלה לא באמת חושבים ככה הם רק רוצים שזה מה שיקרה. זה ממש זילזול בליגה הזאת (עד כמה שאפשר לזלזל בה וזה לא יהיה נכון...) להגיד שקבוצה כמו הפועל ביום ראשון תסיים מקום 2. ושמכבי תסיים מתחתיה זה כבר טיפשות. עכשיו תגידו בצדק שאסור לשפוט על פי משחק אחד, לא שזה מפריע לכם לשפוט את מכבי על כל משחק בגביע השוקו.

8. Apu Member

מה פה הזילזול בהפועל? יום שבת לקחנו אליפות וביום ראשון ירדנו ליגה?
    אז לא שיחקנו טוב מול מכבי, תראו את המחצית השנייה מול בית"ר, מול בני יהודה, המשחק מול מכבי, אז משחק אחד לא טוב וזהו?
    אותו דבר הפוך על מכבי.

9. ג'ררד Member

מכבי עכשיו התחברו ויתחילו לדרוס .
    במשחקים הראשונים היה חסר טיעום ורגל מסיימת עכשיו כולם התחברו ואנחנו נדרוס ת'ליגה!
    יאללה מכבי!