מחזור 2 בליגת העל - רק 0-0 בין בית"ר למכבי ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏12/9/08.

1. shabaaz Member

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3596719,00.html

1.בואטנג שחקן טינופת דרגה א' פשוט לא יאומן. אני זוכר קשרים אחוריים שהיו כאן בחיים לא היו נדבקים בעאריסיות הביתרי"ת הזאת שאם אתה לא מנצח או מפסיד אתה לא יודע לקבל את זה כמו גבר.
    פשוט עארס ממוצע.
    ועזוב את שאר השחקנים.גועל נפש אחד גדול.בלי לתפוס דלי ולהקיא על כולם.
    הייתי במיטה ושכבתי חולה כשראיתי מה קרה לבוזגלו ופשוט היה בה לי לתפוס מוט ולשבור לו את הרגל.
    כל פעם הוא מתחמק מכרטיס אדום ועוברים לו על זה בשקט.

2.לגבי עטר:עלאק עשה שינוי ואופי חדש בבית"ר.שום כלום.אותו דבר.שום היה מאמן לא פחות טוב,והליגה השתפרה.אתמול בית"ר אמםנם עדיפה.אבל כמו שראינו כשעומדת קבוצה שלא שמה ז** על כל הטראראם של בית"ר אין לבית"ר הרבה מה להציע.מקום אחרון.

3.לגבי הקהל של בית"ר:רוגמים באבנים אוטובוס אוהדים-נו מה חדש?
    ובכתבה איזי עין דור כותב "כנראה אוהדי בית"ר"(אלא מי אלה גדודי המופתי שהתעוררו מהקבר עם צעיפים צהוב-שחור?).הם יקבלו עונש דומה לשל הפועל ת"א?ברור שלא.
    כי אז קורנפיין ימרח את כולנו ויאמר "יש לנו קהל נהדר אבל למה אנחנו אחראים על איזה קומץ של קופים"

באמת מעניין,לא ראיתי בחיים קומץ של קופים מת"א או חיפה נוסע עד בן-גוריון כדי לרגום באבנים אוטובוס אוהדים-צריך כנראה הרבה רצון בשביל זה.ותאמינו לי קורנפיין מכיר כל קוף בקומץ הזה.כמו שהראל מכיר כל דביל שנהם ביציע.

נ.ב
    כמה 'קומץ' מכוניות ואוהדים צריך בכדי להכות יציע שלם,להטריד את בוזגלו ולרדוף ולרגום אוטובוס שלם?
    10?12?17 אוהדים?

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/08
  2. ufnik Member

בקשר לבואטנג... לא צריך להסחף - מה שקרה בסוף עם בוזגלו היה בבירור בטעות. בכל מקרה, דווקא הוא היה בין השחקנים היותר ספורטיביים על המגרש, אחרי עשרות עבירות מכוערות שמכבי ביצעו עליו, בלי אף תגובה מצידו

ואוהדי בית"ר... זה לא באמת הפתיע אף אחד, נכון? זה גם לא יפתיע אם לא יהיה עונש

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

shaabaz, הפעם אני לא מסכים איתך. בואטנג בטעות עשה את מה שעשה לבוזגלו, באמת אתה חושב שהוא עשה את זה במכוון? תסתכל טוב טוב ותראה שהגנאי פשוט ובתמים מאבד שיווי משקל ובכלל לא שם לב ששחקן מכבי ת"א שוכב מאחוריו. לא, הפעם נסלח לשחקן בית"רי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מה שכן, ההתנהגות הברברית מחוץ לאיצטדיון גם דבר שכבר מקבלים בארץ מחוליגני בית"ר. לא הגיע הזמן לראות איך אפשר למנוע מ'הקומץ' את ההתנהגות שיותר דומה לחבר'ה שבצדה המזרחי של מדינת ישראל?
    אוהדים צריכים לבוא ולעזוב בשקט, אם נרגם אוטובוס של הקבוצה היריבה, אז המשטרה לא יודעת מה לעשות ונכשלת במאמצים שלה להעביר את הערב הזה בשקט!

4. George Best Member

אתם חייבים לראות בynet את ארי שמאי ועוד כמה אוהדי הפועל בבלומפילד חוגגים את הפנדל של אבוטבול(להגנתם יאמר שגם מאיר אינשטיין בשידור חשב שזה שער) -
    priceless
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

5. JR-Riquelme Member

בואטנג הוא לא שחקן מלוכלך, הוא משחק חזק מאוד אבל הוא לא מלוכלך. לפעמים יש לו רגעים שהוא מתחמם ושובר, אבל בגדול הוא שונה משחקנים כמו אנסומבו. מה שהוא עשה לבוזגלו היה רחוק מלהיות מלוכלך, הוא נתן לו דחיפה שאולי שווה עבירה, אבל לא יותר, ואחרי זה בטעות הוא דרך על הפנים של בוזגלו, מישהו באמת מאמין שזה היה מכוון?

אני חושב שבית"ר שוב תזכה באליפות, כי אם ככה נראית היריבה מס' 1 שלה, אני לא רואה יותר מדי תחרות... שחקנים כמו פרננדס וברוכיאן גדולים על הליגה הזאת, וגם יצחקי יהיה גדול כשיכנס לכושר הרגיל שלו, ולדעתי אבראו היה חסר אתמול למשחק של בית"ר, תמוז סתם אגואיסט, אם הוא לא היה כזה אגואיסט מסריח הוא היה חלוץ מצוין, אבראו לעומת זאת שחקן עם ראיית משחק נהדרת ועושה מה שנראה הכי טוב לקבוצה.

ד"א, מה הסיפור עם עמית בן שושן? עד מתי יתנו לשחקן הכי אוברייטד בכדורגל לשחק? מה הוא תורם למשחק של בית"ר? איזה פעולות חיוביות הוא עושה חוץ מלהכניס שער פעם ב10 משחקים מערבוביות ברחבה? ועוד המשכורת שהוא מקבל... בושה וחרפה

6. Giallorossi Member

רודי חדד.
    גול חוקי ב100%, קאלה המשיך לשחק ואף אחד משחקני בית"ר לא היה מספיק להגיע לישראלביץ'.

7. George Best Member

בוודאי שהדריכה של בואטנג על בוזגלו לא הייתה מכוונת,
    אבל בואטנג בלי קשר הוא אחד השחקנים הכי מלוכלים בליגה.
    המון מרפקים לשחקני יריב, כניסות ברוטליות של אדום ישיר,
    אתמול הוא תפס בחולצה של קינן -
    רק חבל שהשופטים בארץ מפחדים להרחיק אותו.
    ראינו שבאירופה אין משחק שהגנאי לא מוצהב, ואפילו כמה פעמים מורחק.
    למה?כי השופטים לא עושים חשבון.

לגבי הקביעה שלך שבית"ר תהיה אלופה כי אם ככה נראית היריבה מס.1:
    גם אני מאמין שבסופו של דבר האליפות שוב תילך לגן החיות,
    אבל לא בגלל הקביעה שלך.
    מכבי באה לשחק על תוצאה, לא ניסתה כמעט להתקיף,
    בבלומפילד הדברים היו נראים אחרת לגמרי.
    בית"ר טובה ממכבי כי היא מחוברת יותר, שנה הבאה מכבי תהיה טובה יותר.
    ועדיין זה לא יהיה קל כמו בשנתיים האחרונות.

אני גם מאמין שהרומן בין עטר לבית"ר לא יחזיק הרבה זמן.
    מאמן פחדן שדוגל בכדורים ארוכים ומשחק מבוקר -
    לא בדיוק מה שאוהדי בית"ר דוגלים בו,
    וכשהאוהדים של בית"ר לא מרוצים - מישהו ישלם על כך.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מה אתם רוצים לעזאזל מבואטנג ? :|
    רואים בבירור שהוא לא התכוון לפגוע בבוזגלו, אלא הוא נפל אחורה ולא התמזל מזלו של בוזגלו ששכב מתחת לרגליו, זה חלק מהכדורגל אין מה לעשות, פציעות כאלו קורות...

בית"ר הייתה עדיפה על מכבי, ללא ספק, במיוחד במחצית השנייה.
    אין ספור החמצות ומצבים [ואני לא מחשיב כרגע את הפנדל של גרשון] שפשוט סירבו להיכנס.

ברוכיאן מס' אחת בבית"ר, אין מילים, שימשיך ככה...

9. Raulito Madridista

המשחק אתמול היה מאוד מאכזב ולא עלה על הציפיות. נכון שהיו מספר מצבים לשערים, אבל כל קבוצה מסוגלת להרבה יותר. משחק בין הדאבליסטית לבין זו שמועמדת למנוע ממנה עוד אליפות, אמור לתת הנאה רבה לצופים וזה לא היה אמש. דיוק מצד שתי הקבוצות, משחק מהיר יותר, משחק עם יותר מחשבה, כל הדברים שציינתי כרגע אתמול לא נראו על כר הדשא. כמו שכבר אמרתי, שתי הקבוצות מסוגלות להרבה יותר.
    אני אתחיל במכבי. אני חושב שהיא שיחקה בונקר דוחה אתמול, ממש ככה. יבוריאן היה בודד בחוד, ישראלביץ עשה יותר הגנה מאשר התקפה, הקבוצה הניעה כדור ללא תכלית ובמחצית השנייה גם את זה לא עשתה. מכבי סיימה את המשחק עם בעיטה לשער. בן-שמעון היה צריך להמר אתמול ולהכניס את קמאנן, כי בהחלט היה אפשר לנצח אתמול את בית"ר, למרות שזו הייתה טובה יותר. בן-שמעון לא היסס לשחק עם שלושה חלוצים בק"ש, אז חבל שבמכבי הוא לא דוגל באותה שיטה. בוזגלו אתמול היה חלש מאוד, ציפיתי ממנו להרבה יותר. שום דבר לא הצליח לו. השניים שכן הצטיינו במכבי אלו דולי ג'ונסון עם משחק מצויין, וגם ז'אן, שהפתיע אותי מאוד מהשקט הנפשי שלו בעמדת המגן הימני.
    אבל למרות מה שאמרתי, מכבי יכולה להרגיש מקופחת עקב השער שנפסל לה. כשיש ספק, אז הקוון צריך ללכת לטובת ההפסקה. נכון שלמכבי לא הגיע לנצח, אבל בכדורגל לא פעם קורה התסריט הבא - קבוצה תוקפת ותוקפת ומחמיצה, ואז הקבוצה השנייה עוקצת. להגיד שהשופטים מכורים או שהם לטובת בית"ר זה מוגזם, אבל חייבים לומר שהשופטים כן מפחדים מבית"ר ועושים להם הנחות.
    עכשיו חזרה לבית"ר עצמה. למרות שפרט לברוכיאן אף שחקן לא היה בשיאו, בית"ר הצליחה להגיע לכמה מצבי הבקעה והייתה חייבת לכבוש. תמוז החמיץ ברשלנות למשל והראה שעדיין אי-אפשר לסמוך עליו. יצחקי פתח את המשחק עם תרגיל ראבונה נהדר, אבל לא עשה כלום. הבעיטה של ברוכיאן אתמול לקורה הייתה מדהימה, לא מעט שחקנים מליגת העל היו בועטים לעזאזל, אבל לא הוא. גם העקב לבואטנג היה נהדר. בואטנג של העונה שעברה היה מבקיע את הבעיטה, אבל הגנאי לא מרוכז מספיק. לדעתי עטר עשה חילוף נכון כאשר העלה את זנדברג במקומו של טל ששוב לא תרם כלום, אבל אפשר היה לעשות זאת לפניכן. בכל מקרה, בית"ר מסוגלת ליותר.
    נקודה אחרונה שברצוני לדבר עלייה - שמעון גרשון. גמר גביע ב-99, חצי גמר וגמר גביע ב-2000, פנדל נגד צ'לסי בדקה ה-88 בגביע אופ"א ב2002, פנדל ברבע גמר הגביע בעונת 04\2003, פנדלים מצויינים בטדי נגד בית"ר, במספר דרבים ועוד. גרשון פעם היה שחקן עם קור-רוח, עם ביטחון. מאז ימי בית"ר זה פשוט לא ככה, אני זוכר יותר מידי החמצות שלו - נגד חיפה בפנדל המצחיק לדוידוביץ, נגד סכנין בגביע בשנה שעברה, נגד מכבי פ"ת וגם אתמול. אני ידעתי שהוא ייבעט את הפנדל החוצה. קצת קשה להסביר מה קורה איתו. איפה השחקן שבועט פנדלים לחיבורים בלי למצמץ. גרשון גם פעם היה שחקן שתורם להתקפה. הוא תמיד היה עובר שחקן שניים ואז נותן פס חכם להתקפה. היום הוא סתם בועט כדורים למעלה. הוא גם עוצר שחקנים בעיקר בעבירות.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לפי מה שראיתי אתמול, בית"ר לא שיחקה על כדורים ארוכים,
    היתה הנעת כדור במרכז השדה והיו מספר מהלכים יפים, בסך הכל בתור הופעת בכורה של עטר על הקווים כמאמן בית"ר,
    מבחינת המשחק, הקבוצה שלטה אם כי קצת עזרה ממכבי ת"א, שלא השכילה להתקיף ברוב דקות המשחק והתמקדה יותר בהגנה.

לשפוט את עטר אחרי משחק ראשון זה פשוט לעשות לו עוול, נראה איך בית"ר תשחק במחזורים הבאים ואיך יהיו התוצאות.

11. gustavo_broccoli Member

עוד מעט לא יהיה מי שישלם.

יום אחרי הבחירות הוא ייעלם מכאן,לתמיד.

12. אלי מתחן Member

מעניין לחשוב על האופציה שלא ראית את המשחק, כמו גם ג'ורג' בסט, כי בית"ר שיחקה שונה לגמריי מאיך שהיא שיחקה אצל שום. אבל עם העובדה שהתוצאה מראה על 0-0 אף אחד לא מתווכח, הרי כל המשחקים שנגמרים ב0-0 הם אותו דבר. ו2-2 כמו בין הכח לבני יהודה שכל הגולים מפנדלים הרבה יותר מרתקים...

13. Igi Member

אני יודע שזה קצת לא קשור, אבל בשנה שעברה היה משחק של מכבי חיפה מול קריית שמונה בעונה שעברה שהסתיים ב-1:2 לחיפה בקריה בסיבוב ה-3, מה בדיוק קרה בשער של ק"ש? אני זוכר שהשופט שרק לנבדל בשער והקוון זיהה שלא היה נבדל ואז השופט פתאום והחשיב את השער אחרי השריקה או משהו כזה... וזה קצת מזכיר לי את כל הקטע ששחקני בית"ר "הפסיקו לשחק" אחרי הנפת הדגל, מישהו זוכר בדיוק מה היה?

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/08
  14. JR-Riquelme Member

המשחק הזה רק הוכיח שעטר עם כלים יכול לשחק משחק שוטף על הארץ ולא על כדורים של 50 מטר...

15. gustavo_broccoli Member

שחקני בית"ר עדיין לא הפנימו את שיטת ההתלהבות של עטר,והם שיחקו עדיין בשיטה הישנה והמחורבנת של שום שהביאה דאבל,ולכן ראית קצת כדורגל.

אחרי שהשחקנים יתרגלו לעטר, להרכב ולהוראות הטקטיות של ארקדי שניתנות כמו כל גאון כדורגל אחרי המשחק,אז נראה את בית"ר האמיתית, נתניה מודל 2008, כי ב 2009 עטר כבר לא יהיה בירושלים.