מחזור 2 בליגת העל - רק 0-0 בין בית"ר למכבי ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏12/9/08.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש פה משהו אחד שלא ראה לפני הבעיטה שגרשון מחמיץ את זה?

2. FelaKaT Member

לא, השער לא היה צריך להיות מאושר בכל מקרה. הקוון הרים דגל והשחקנים של בית"ר הפסיקו לשחק, תסתכל על גרשון ותראה.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פרשנות משעשעת למקרה...

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי כמה וכמה הילוכים חוזרים של המהלך ולא נראה לי שהשחקנים של ביתר ירושלים הפסיקו לשחק. יואב זיו ניסה להדביק את גיז'רמו ישראלביץ' וגם שמעון גרשון נראה כמי שהתחיל לרוץ לעברו. אני חושב שהיה צריך לאשר את השער הזה.

5. אלי מתחן Member

כולם היו עם הפנים לקוון והם ראו אותו מרים את הדגל, אם לא הרמת דגל לא היה שם שער.
    מכבי האחרונים שיכולים לבכות על משהו, מספירה שלי לא הייתה להם בעיטה אחת למסגרת.

אני יכול להיות מרוצה מאיך שבית"ר שיחקה, זה שתקשורת הספורט בארץ לא מתייחסת לשום דבר מלבד לתוצאה לא אומר שהיה משחק חלש. הנעת כדור שלא ראינו אצל שום, משחק סבלני והצירופים בהתקפה ילכו טוב יותר מול חיפה אני בטוח.

6. Mr.Eko Member

דבר חיובי לקחת מהמשחק הזה זה את העמידה הטקטית המצויינת של השחקנים,סוף סוף רואים מאמן עם טביעת אצבע שיודע להעמיד קבוצה... והדבר השלילי הוא העדר הניסיון ליזום בחלק ההתקפי,אולי נגד בית"ר בן שמעון רצה לצאת יותר בשלום היום ונגד קבוצות חלשות יותר הוא יגביר הילוך אבל אני לא אוהב את זה,אם בן שמעון רוצה לרוץ לאליפות עד הסוף הוא חייב לבוא לנצח במשחקים כאלה,כרגע זה נראה שבית"ר יותר קרובה לרוץ לעוד אליפות.

שחקנים שצריך לציין אצלנו,ישראלביץ' שממשיך להיות נהדר,דולי ג'ונסון עם מיקום מ-ע-ו-ל-ה במרכז השדה,מחלץ,טכניקה טובה מאוד והיום הוא דווקא דחף קדימה אבל הקישור ההתקפי לא עבד היום כמו שצריך. עוד דבר משמח זה מרכז ההגנה שהיה אחלה בחלה היום אבל המגנים... אחח המגנים... נקווה ששפונגין יחזור כמה שיותר מהר...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/08
  7. Number 8 Member

בגדול אני מרוצה מהתוצאה. להגיע למחזור השני נגד האלופה בטדי, שאנחנו עוד לא מחוברים כמו שכולם רוצים לראות, ועדיין לחזור הביתה עם תיקו - אחלה תוצאה. נפסל שלא בצדק שער נהדר של ישראלביץ', שהיה פותח את המשחק, לכאן או לכאן. פנדל אני עדיין לא בטוח שהיה, אבל העיקר שיבריץ' עצר ואין יותר מתוק שדווקא גרשון החמיץ. הפנים לשבוע הבא... בנתיים אני מרוצה מהפתיחה שלנו.

השחקנים של בית"ר לא עצרו ולא נעליים. שחקן מכבי(?) הכניס כדור ענק לישראלביץ' שעשה בית ספר להגנה של בית"ר. רואים שהשחקנים עדיין ממשיכים לשחק, וגם ככה לא היה להם סיכוי להגיע אליו, במיוחד שישראלביץ' בעט בנגיעה ראשונה. גול ענק ופעולה גדולה של הגמד.

8. Cup of Tea Liverpool, UK

WOW! כ"כ נכון! הייתי פשוט בטוח שהוא מחמיץ את זה.

קיצר, לא היה נבדל השופט פסק נכון אבל הקוון שיכנע אותו אחרת והרס לנו ניצחון. http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    ושוב, מה לעזאזל אורי שטרית חושב לעצמו כשהוא גולש ככה?!?

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה מצוינת, ג'ו קול. הקבוצה שיחקה ממש טוב והראתה כדורגל יפה, מול קבוצה חזקה יחסית, ואלה הנקודות שצריך להסתכל עליהן. אני באמת חושב שעטר, בניגוד לכל הערסים האחרים שפורשים מכדורגל ומנסים מזלם באימון, יודע מה הוא עושה, ושיש לו אסטרטגיה ודרך. זה מאמן שלוקחים לכמה שנים, כדי שיבנה תהליך ויעשה שינוי יסודי בקבוצה, אבל חבל שיש לנו חולה נפש בתור בעלים, שמפטר את כל העולם אחרי שני הפסדים רצופים.

10. Number 8 Member

אף אחד לא ראה את הקוון, וגם אם כן, לאף אחד לא היה את הזמן הדרוש כדי להגיע לכדור. הבלם הראשון ששבר את הנבדל היה הכי רחוק מהאירוע, והבלם השני היה עם יבוריאן. אין שום קשר בין שניהם לישראלביץ'. היחיד שהיה באמת קרוב אליו זה אלברז, וראו בטלויזיה שהוא לא ראה את הקוון, ניסה להשיג אך לא הצליח. לאף אחד לא היה סיכוי כי ישראלביץ' בעט בנגיעה ראשונה. חבר'ה, יש עובדות בשטח, אז תפסיקו להמציא ולהתווכח עם האמת.

ואיך לא מזכירים, וכמובן שזה לא מפתיע אותי, שבואטנג היה חייב לקבל אדום כבר בדקה העשרים אחרי שתפס את ידו של קינן(וזה בלי 3-4 הצהובים שהיה מגיע לו).

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/08
  11. חל יל Member

ליגה זבל קובצות פח
    משנה לשנה רק עוד יותר חוסר ענין נהיית פה ליגת העל הפנים הזאת

12. FelaKaT Member

ומכבי צריכה לקבל הפסד טכני כי בן שמעון לא ירד לחדר ההלבשה. נו באמת.

תראה שוב את ההילוך החוזר של השער ותראה מה גרשון עושה.

13. Number 8 Member

אין פה חוכמות. בואטנג תפס ביד של קינן והיה חייב לראות אדום ישיר. נקודה.

ראיתי את ההילוך החוזר מיליון פעם ועכשיו אני עוד יותר בטוח שכולם המשיכו לשחק כרגיל. קודם כל, לגרשון לא היה סיכוי להגיע לישראלביץ' כי הוא היה צמוד צמוד עם יבוריאן. שנית, רואים אותו מסתכל על הכדור נכנס ולא עוצר לשניה. שלישית, רק אחרי שהכדור היה ברשת, הוא מסתכל אל הקוון ומרים את היד.

שער חוקי למהדרין. אף אחד לא עצר ולא נעליים. כמו שאמרתי, יש עובדות בשטח. פשוט וקל.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי טוב שהמשחק בטדי נגמר בתיקו. שתי הקבוצות לדעתי לא הוכיחו הרבה, אולי מבינה מנטלית מכבי ת"א לקחה את הקרב הזה בחלוקת נקודות של השופטים. היא הראתה שבית"ר עדיין לדעתי לא הבית"ר של לפני שנה. פנדל כן או לא, לפני שנה הקבוצה הירושלמית היתה לוקחת גם 'משחק רדיוס' של סכנין בחיפה וגם היתה כובשת את הפנדל בדקה התשעים.
    מכבי ת"א? הבנתי שהיא לא היתה הקבוצה היותר טובה, אבל ברגע שפוסלים שער חוקי מרגישים בצדק מקופחים. מה שכן כבר ראיתי עשרות מקרים כאלה בעונה ברחבי אירופה וגם אז שרקו לנבדל, הנה עוד סיבה למה אני בעד שימוש במצלמות הטלוויזיה. בכל מקרה היא חוזרת עם נקודה הביתה אחרי ביקור במבצר של האויב, הצהובים/כחולים צריכים להיות מבסוטים.

וגאיידמק? דיקטטור שעדיף שיעזוב מיד את הארץ. האיש בושה לכדורגל הישראלי ובושה למדינת ישראל כי עם כסף לא קונים שלטון בדמוקרטיה שלא לדבר על להתקיף בצורה מגעילה את אחד מהשחקנים היותר וותיקים בקבוצה שלו...בית"ר רחוקה לדעתי לצאת מהמשבר שלה!!!

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא נראה לי שקיים בחוקה שאם קוון מרים את הדגל לעבירה/נבדל צריכים להפסיק לשחק או אם מפסיקים לשחק אז כל מהלך שיבוא אחרי זה הוא לא חוקי. כל עוד השופט לא שרק הקוון יכול להרים ולזםזם על מחרתיים.