@rivaldo תסתכל כמה פנדלים כאלה נותנים למשל לברצלונה או ריאל...ברגע שאתה שם יד על הכתף של שחקן היריב הוא ייפול. זה לא משנה אם קוראים לך רוקאביצה, רונאלדו או סוארז. טהא פשוט עשה טעות.
השופטים בספרד יותר גרועים מהשופטים של הארץ , ואם אתה עוקב אחרי הליגה הספרדית אתה יודע את זה מצויין . ומה שנשרק למסי רונאלדו או סוארז לא נשרק למשל לשחקן בקבוצת אמצע טבלה בספרד גם . וזה ברור שמכבי חיפה תפגוש קבוצה שהיא תצטרך לתקוף מולה וליזום היא תתקשה
מי משחק בעשרה שחקנים? ב"ש או מכבי חיפה? מדהים. @rivaldo כעיקרון אתה צודק. בעיניי לפחות חצי מהפנדלים שנותנים ממש מתנות. לא רק בארץ ובספרד אלא בכל העולם.
שעתיים רצוף הייתה כאן התקפה של 3 על 2 של חיפה כששחקני באר שבע לא נראים באופק כדי לספק תגבורת. בכל מקום בעולם בערך זה נגמר בגול, אפשר לשחק סטנגה ולהגיע לשער. איכשהו אפילו לא נגמר באיום על השער. עכשיו 4 על 2 שנגמר בבעיטה לא נוחה. מדהים. לפחות זה נכנס, היה 2 על 2 בהתחלה.
משחק טוב שעמד בציפיות ובגדול אני מרוצה, יש ליגה. באר-שבע עם נקודה| מכבי ת"א עם 3| מכבי חיפה עם 3| בית"ר יכולה להיות מחר עם 6. באר-שבע עדיין הקבוצה הכי טובה בארץ ומדובר כולה בשני מחזורים, היא כן יכולה לחזור מ-'הפור' שהיא נתנה לליגה אבל אין ספק שיש אצלה עייפות החומר והיא פחות טובה מהעונה שעברה - מקצועית, מנטאלית ועוד. סימני החלודה היו לאורך כל הקיץ. מכבי חיפה מנגד אם הייתה מפסידה היום אני משוכנע שלא הייתה מצליחה להתאושש באופן משכנע. אבל שוב, חיפה יכולה לבעוט בדלי גם במחזור הבא כשתחזור להיות פייבוריטית. קטלתי את רוקאביצה ללא הפסקה, לא זוכר גולים שלו בנגיחה בבית"ר, אולי אני טועה, היום עשה את המוטל עליו. גם סלליך היה בינגו ושאפו לגיא לוזון. זה כלל לא חשוב איך מכבי חיפה ניצחה, היא שכחה כבר מה זה לנצח משחקים כאלה למרות מה שקרה בעונה שעברה. ורמוט תמיד היה מוסר ממצבים כאלה כמו שהראו והפעם הוא החליט ללכת לבד וזה בסדר(אני מדבר על כמה התקפות לפני הבישול). חיפה אמורה להיות עם הרכב חזק יותר שכולל את דמארי והאשליות יימשכו לפחות לשבוע. הפעם יש לה באמת סגל טוב. באר-שבע מנגד, לא מרשים לראות את ברדה הכבד עולה מהספסל ואני לא זוכר משחק בו היא מרימה כל-כך הרבה כדורים. ההרמה זו הפעולה כביכול הכי קלה וצפויה בכדורגל, אני בטוח שעם פקהארט אפשר לשחק כדורגל אחר גם אם הוא לא סילון כמו בן-שהר או גאדיר. התאכזבתי גם ממליקסון בעיקר ולא הייתי מוותר על מיכאל אוחנה כחילוף ראשון. לגבי המשחק השני, הצחיקו אותי כל הדיבורים האלה על האפשרות שאצילי יסופסל, נו באמת. הוא גם יותר גולר ממיכה. קטלו אותו בצורה מוגזמת אחרי המשחק הלא טוב נגד בית"ר.
הפסדנו לקבוצה מאוד חלשה, והיינו פחות טובים מהם, ברק בכר צריך לחשב מסלול מחדש כי מתחילת העונה אנחנו חלשים. והכל עליו, הפציעות לא מעניינות, ברק בכר צריך להוציא יותר. מחזור הבא זריהן במקום מליקסון בהרכב דחוף. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
בסדר זה מזכיר לי את המשחק שנה שעברה, עכשיו כולם יאוננו על הקבוצה של לוזון וכו'. גם בעשרה שחקנים הראינו דומיננטיות וזה מה שחשוב, לא היינו רחוקים מלהשוות.