מליקסון היה חייב לקבל צהוב על הגליץ' המסוכן הזה, גם אם הגיע לכדור. חייבים להתחיל להקפיד על בריאות השחקנים בכדורגל שלנו.
אני לא רוצה לפתוח פה, אבל אני מאוד מרוצה ממאבוקה. סוף סוף מגן שיודע להרים. גם אם הוא יטעה הערב, הוא רכש מצוין.
1-0 רוקאביצה. @סיונרה אחרי דקה וחצי קינן כיסח ללא שום תגובה. זה היה מינימום צהוב. גם אוגו היה צריך להכנס לפנקס. שמואליביץ פשוט רחמן.
מסתדר עם מה שאני אומר. השופטים בארץ מרחמים על עבירות אלימות ועל סיכון של בריאות השחקנים. אם אחד מהם היה מלטף בלי כדור שחקן והשני היה מתגלגל על הדשא הוא היה רואה אדום ישיר. מה יותר חמור?
המרחקים בין הקישור וההתקפה של ב"ש פשוט גדולים מדי. הקישור והמגינים לא מצליחים לדחוף את היריבה אחורה ולאפשר לוואקמה ומליקסון לקבל את הכדור קרוב לשער. אוחנה במשחק טוב יכול קצת לעזור אבל זה פשוט לא מספיק. לא סתם המשחק תלוי ביכולת של השניים לעשות קסמים, כשהקסמים לא קורים אז ב"ש לא מסוגלת לעשות שום דבר. יכול להיות שזה קשור לכושר הגרוע של כולם ויכול להיות שזה הפציעה של ויטור שמשנה את כל האיזון. בקצב הזה, ללא קשר ליכולת של מכבי, חיפה ובית"ר, ב"ש לא תיקח אליפות.
תגובות על המשחק של מכבי חיפה - הפועל ב"ש בדיון של...המשחק של מכבי חיפה - הפועל ב"ש. זה לא צריך להיות עד כדי כך מסובך, תודה.
חיפה סוגרת יפה . טוני החליט שהוא הפועל ב"ש והוא יציל את המולדת ולא ימסור וינסה לכבוש לבד , וזה רק יהרוס לנו את המשחק . אוחנה מא כזב אותי , צריך לקחת את המשחק עליו ולהניע את הקישור קדימה , כלום לא קורה לנו אחרי החצי , מאכזב . אוגו נותן שעה למאבוקה להרים כדור איך לא יהיה גול מזה
אין חדש תחת (ה)שחר. ב"ש הולכת קדימה, מחמיצה ואנחנו עוקצים. אם לא הייתי אוהד מכבי חיפה הייתי אומר שהתוצאה לא מוצדקת. אלי גוטמן: "מכבי חיפה עושה מה שבני יהודה עשו לה".