מחזור 2 בליגת העל: ניצחון גדול למכבי חיפה על באר-שבע

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Blanco 7, Aug 25, 2017.

1. Ajax Amsterdam Member

מסכים איתך, מה שחסר לישראלים זה בעיקר יכולות בסיסיות, לא מבין למה הבאנו חלוץ כמו פקהארט שביטון מרים כמו משומר

2. סיונרה Member

כל שאר האלמנטים במשחק שלהם גרועים, למה שסיומת תהיה שונה?

Raulito, orimor2212 and alexshw like this.
  3. Civil Anti Madridista

עם טיפה שכל ומחשבה היינו תופרים את ב"ש עם חמישייה.

מאבוקה במשחק פנטסטי, עשה עבודת קודש על השחקן מספר אחת בארץ והיה שותף מלא בתרומה להתקפה.
    מבחינתו הוא עשה הכל בשביל לסיים את הערב עם שלושה בישולים.

המבחן שלנו יהיה מול 90 אחוז מהליגה ששם נצטרך להכתיב את הקצב, לפצח צפיפות ולקחת נקודות - כל האספקטים שנפלנו בהם בעונות האחרונות.

Last edited: Aug 28, 2017
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שנה שעברה הכל הלך לנו , היינו מוציאים תיקו במשחק כזה וב9 שחקנים אפילו .

השנה כלום לא הולך , טעויות פציעות ובנוסף ברדה מציל גול שיוויון .

5. alexshw Member

משחק כזה הפסדתם 2:1 שנה שעברה אז במחזור 4.
    ובכלל כל הסיפורים של אפקט הדחה ממוקדמות האלופות זה חרטא. אם יש קבוצה חזקה זה יבוא לידי ביטוי בסוף.
    מכבי חיפה לפני אותו גומלין מול רוזנבורג עשתה תיקו ביתי מאכזב מול בית"ר, אחרי אותו משחק נראתה זוועה באשדוד, עדיין ניצחה 1:0 מגעיל ואז טסה קדימה.
    אחרי מאלמו פתחנו את הליגה עם 33 מ - 33.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההדחה לא קשורה לכלום , כי שיר צדק בכל משחק ששיחק טוטו,אירופה,ליגה נתן ליריבה גול (היום גול וחצי , החצי השני שייך לביטון) .

Ajax Amsterdam likes this.
  7. קשר שמאלי Member

קבוצה טובה הייתה נותת היום לבאר שבע שישייה
    בקריית שלום יכולים להיות אופטימיים

8. oranfu Member

הכושר הגופני שלנו כרגיל פח.
    קבלת החלטות כזאת לא ראיתי אף פעם אני חושב. מדהים איך הצליחו לחרב כל כך הרבה התקפות ביתרון מספרי.

ורמוט חוצפן ואני פשוט לא סובל אותו. כשהכדור לא אצלנו הוא בכלל לא חלק מהמשחק. כאילו אנחנו בעשרה שחקנים.

אין מה ללמוד פה יותר מדי. אין מה להתלהב.

מה שכן, מאבוקה נראה כמו חתיכת מגן. גם הסתדר הגנתית עם נוואקמה וגם מצוין בהתקפה. בשקט היה יכול לסיים היום עם 3 בישולים.

ב"ש נראים רע מאוד בהמשך לכל המשחקים הקודמים שלהם העונה. ההגנה בלי ויטור זה לא זה ובהתקפה הם נראים תלויים לחלוטין בנוואקמה. כל הכדורים כמעט הולכים אליו ומחכים לראות מה יעשה. מצד שני יש את בן-הרוש וורמוט (שלא עושה הגנה) ולא ניסו לעשות משם שום דבר מעניין חוץ מהגבהות.

מעבר לזה שהיה לו משחק טוב, וואללה התרגשתי לראות את סלליך חוגג את הגול שלו. גדל פה, לא קיבל קרדיט מהקהל (לא שהיה ענק אבל שרפו אותו מוקדם מדי), חזר בשקט בשקט למרות שנתן עונות טובות באירופה (0 התייחסות מבחינת התקשורת שלנו) וראו כמה זה חשוב לו הגול.

9. קשר שמאלי Member

ורמוט שחקן אוויר. יותר נזק מתועלת. בלתי נסבל. מאבוקה המצטיין במגרש
    קינן ובן הרוש לא מתאימים לליגת העל

de Middenweg, Bluekipper and oranfu like this.
  10. גלץ Member

העיקר שאנשים אומרים שבאר שבע פייבוריטים נגד סטיאווה ופילזן.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זו גישת האהדה לקבוצה הכי מגוחכת שנתקלתי בה.
    בכנות לא מבין את זה.

oFiRzZz and גלץ like this.
  12. alexshw Member

אולי אופטימיים כן, טובים יותר הם לא.

13. Butragueño מנהלים

יש במשחק הרבה פרקי זמן מעניינים ששווה שאתעכב עליהם, כאוהד מכבי חיפה. אז כן, יש כאלה שיקחו את הניצחון הזה ויהפכו אותו לאפקט הכבשה השחורה. אני לא משקר לעצמי, אני מודע למה שאני רואה, זה גם קרה לנו בעונה הקודמת, כל עוד אין רצף של 5-6 ניצחונות, אין שום "מכבי חיפה" חדשה. מה גם שהמשחק הזה לא הראה לי שום דבר שלא ראיתי מחיפה בשנים האחרונות, ועדין, יש רגעים שונים.

מהדקה ה-70 נראינו כמו קבוצת תחתית שיוצאת לכל מתפרצת ולא מצליחה לייצר אפילו בעיטה לשער. משהו בין בני סכנין למ.ס אשדוד. היה קשה לראות את זה.

גילי ורמוט מוכיח שהוא שחקן של 30 דק' במשחק, לא יותר. ברבע שעה האחרונה יכל לסדר 2-3 שערים, אם רק היה חד, והאשמה היא כולה על המאמן שנותן לו לסיים 90 דקות. לגבי סולליך, אני מתנתק מרעשי הרקע שמדברים על "שיבוץ גאוני", "החתמה גדולה", "הברקה" וכו'. סולליך הורכב בשביל לסתום את החורים של בן הרוש, ולא יותר מזה. הוא נלחם, השקיע, רץ וכיאה קיבל כבונוס שער בכורה.

קצת על מאבוקה. במשחק מול בני יהודה מאוד התאכזבתי ממנו, וחשבתי שהולך להיות פה מריו מוסה 2. היום ראיתי ממנו הוצאת כדור מגולייאט. משהו שלא ראיתי מאף שחקן בליגת העל עושה ב-3 שנים האחרונות. כמובן שלא לבד. למרות שגיא לוזון טען שהוא מאוכזב מקוסטדינוב, אני דווקא אוהב את העקשנות של הבולגרי. הוא אמנם לא חזק וגדול כמו אוגו, אבל הוא יודע להיצמד לרגליים של שחקנים, וגם אם הוא לא מחלץ מהם את הכדור, הוא מעכב אותם. אגב חילוצים, אלברמן עם כמה חילוצים מרגשים היום בדקות הסיום.

דמארי עם החטאה סופר מביכה, אם לא היה מכניס את השלישי הוא היה נכנס למומנטום רע. נו טוב, לפחות זה. גיא לוזון חייב ללמד את הקבוצה לבעוט פנדלים. שיהיה לפחות פנדליסט קבוע. לא מבקש שלושה. אחד.

קינן ודוס סנטוס עשו מה שהם יכולים מול גולייאט והגמדים. אני לא רגוע עם גלזר בשער. בהחלט שהייתי מעדיף את לויטה.
    לגבי הצד האדום, אין שחקן שאוהב לכבוש מולנו כמו אייבינדר. לא סובל לשחק מולו. איכשהו יש לו סופר אנרגיות מולנו.

14. AS R Member

כמה שחקנים יש למכבי חיפה ? לא הגיוני הדבר הזה. יש לה את הסגל העמוק בארץ לדעתי.
    באופן מצחיק ניצחון של חיפה על באר שבע הוא באנקר יותר ממשחק ביתי נגד עכו.

מאבוקה וסלליך יכולים לתת הרבה לחיפה מבחינת מהירות ובישולים, גם נגד קבוצות שצריך ליזום התקפות מולן. השאלה אם החלוצים יצליחו לא לפשל בצורה מוגזמת במצבים שיקבלו.

15. קשר ימני Member

הוא תמיד עושה את זה. וכל שוער ישראלי חכם יעשה את זה. תראה לי שופט ישראלי שיש לו ביצים לתת בעיטה חוזרת.

משחק גדול שלנו.
    מבסוט על מאבוקה בעיקר.

לא מבין את התלונות על הפנדל. טאהא אידיוט. הוא מושך פעם ראשונה והשופט לא שורק. בפעם השניה לשופט כבר לא הייתה ברירה.