ושוב המחליפים עשו את השינוי. ביום חמישי האחרון אלו היו אבידור, מלול וכחלון והיום שוב כחלון ובעיקר דור מלול המצויין עשו את ההבדל. כל הקיץ כולם שאלו איפה הצעירים של מכבי ואני אמרתי שדור מלול ייקבל את הקרדיט שלו, אבי נמני מאוד מחזיק ממנו ורואים את זה על המגרש ומלול מחזיר בריבית. רק שימשיך ככה. בגדול לא היה משחק משהו, בלי הרבה הזדמנויות, אבל בסופו של דבר אני חושב שהגיע לנו לנצח. בית"ר נראתה הרבה יותר טוב מבשבוע שעבר וטדי מאוד עזר לה אבל עדיין היינו יותר טובים והניצחון מוצדק. הניצחון הזה ייתן לנו הרבה ביטחון להמשיך וטוב שיש פגרה כי יש לנו הרבה דברים לעבוד עליהם
כמה נקודות מהמשחק היום: במכבי- *אלירן עטר חייב להפטר המכדור יותר מהר,נראה השתן עלה קצת לראש והוא פשוט לא מוסר ועוד שהוא עושה את זה כבר הולך כל המומנטום,יותר מידי דריבלים מיותרים. פיספס שער בטוח במחצית הראשונה. סה"כ הוא אחד השחקנים שאני מאוד מחזיק מהם. *בוזגלו היום היה המצטיין במיגרש,משחק טוב מאוד שלו,עושה רושם שחוזר אליו הביטחון. *מלול גם היה טוב מאוד,והוא לאט לאט מתפתח להיות שחקן ליגה מוביל. בבית"ר- *סה"כ ההגנה עמדה טוב,סגרו טוב את שחקני מכבי,עד לפציעה של ברוכיאן. *השאלה שעולה היא מה בית"ר תעשה אחרי שטוטו תמוז יעזוב,הוא היה היום השחקן הכי מסוכן שלה,צרכים לחשוב שם על מחליף ומהר. אחרת בבית"ר בבעיה.
קרדיט גדול על השער אתם צריכים לתת לאורי מלמליאן שהכניס את האנטי כדורגל מויאל והציב את עידן טל כמגן שמאלי במקום לתת את התפקיד לראובן ולשים בימין את אלי דסה, אבל בסופו של דבר ניצחתם בצדק, הייתם מסוכנים יותר.
מכבי תל אביב הייתה טובה יותר וניצחה בצדק. מפתיע שהיא הבקיעה את השער דווקא כשרוב השחקנים המסוכנים שלה לא היו על המגרש. הצורה בה אלירן עטר תפס את העין אחרי המכה שקיבל הדאיגה מאוד. אם אבי נימני ויוסי מזרחי לא מוצאים לדור מלול בקישור, שישימו אותו בהגנה, כי קלמי סבן בינתיים מציג יכולת חלשה מאוד. אורי מלמיליאן צריך להבין שלהציב את עידן טל בצד שמאל בהגנה זה לא רעיון טוב כל כך כמו שזה נראה על הנייר.
אלון יפת בן של זונה אבל לא בגללו כמובן הפסדנו אבל צריך לציין שהוא אחד השופטים המעצבנים ביותר שיש, תופס מעצמו איזה קולינה. בית"ר קבוצה מסריחה, אפילו לא סיכנו במעט את מכבי שהייתה מאוד בינונית היום ועם קצת תעוזה היה אפשר לנצח אבל כמו שאמרתי בית"ר קבוצה מסריחה והכל צפוי ואיך יכול להיות שיש 3 מגנים ימניים ומגן שמאלי אחד שגם זה לא התפקיד שלו, מלמיליאן אגב עם ניהול משחק רע מאוד שאני ירחיב על זה יותר מאוחר. לא כיף להיות בית"ר בשנה וחצי האחרונות, מרגיש מניאק שעשיתי מנוי. היו 11,000 צופים בטדי היום, ודבר שני אני מעריך שחבר שלך שאוהד בית"ר גר בתל-אביב אז קודם כל שיילך לאהוד את אחת התל-אביביות ודבר שני אני ראיתי 10 אלף צופים שהריעו ליצחקי ואתה בחרת להתייחס רק לזה מסיבות מובנות כמובן.
הבאנו קרוב ל-2000 לטעמי, ולדעתי היה יותר מ-10 אלף בטדי, שגם זה הפתיע אותי נוכח כל התחזיות הקודרות... כיף לחזור מטדי עם ניצחון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx משחק? 4.5 לא יותר. מאדוניאנין? אבי נמני! הוא פשוט אבי, יש לו יכולת של שחקן ענק, הוא יכול להיעלם כל המשחק ואז בנגיעה אחת יקיש כמו נחש ויגמור את המשחק וזה מה שהיה. אבל! מאדוניאנין ואני אומר את זה כבר כמה פעמם, לא משחק בתפקיד שלו! למה? כי שירן ייני לא יודע לשחק קדימה אז הוא מורד אחורה, וזה מוציא ממנו את כל העוקץ. כשעטר יצא, זיו נכנס ראיתם את מאדוניאנין למעלה והופ נתן פצצה לחיבור שהרוש הדף בקושי וגם שער ניצחון. 4 רצוף על בית"ר בליגה. הרגע של המשחק: המפגש שלי ושל מוחמד MAMADU בטדי.
אוהדי בית"ר, ובמיוחד המערבי אתם ילדי שמנת לקקנים ואתם לא יודעים שום דבר על איציק קורנפיין חתיכת נחש הבן אדם הזה, שולח אנשים למעצר בלי שעשו כלום, פוגע באוהדים שהם גזענים ושונאים ערבים וכ'.. אבל הם האוהדים האמייתים שנוסעים לחו"ל ובאים לנתב"ג(כמה אוהדי בית"ר הגיעו לנתב"ג?) ומרימים לכם את התצוגות. אני יודע אישית שהבן אדם הזה כל הזמן אמר לאנשים בלה פמייליה לקלל את שום ולעשות לו ת'מוות והעיקר בראיון בערוץ 10 עם חיוך מרוח על הפנים אמר שאם אמר דבר כזה הוא מבטיח לעזוב את הקבוצה. בושה הקהל בישראל, בהפועל חיפה הרוב מגן על כץ, במכבי חיפה אחרי שנים טובות הבעלים לא פותח את הכיס בצורה מופרזת עושים אותו קמצן, ובבית"ר איציק הוא המלך! גועל נפש
הוא לא מאמן! אין לו שום דבר, כלום. כמו שזה נראה עכשיו אם בית"ר תגיע לפליאוף העליון זה יהיה הישג אדיר. איך יכול להיות שבדקה 88 יש 2 שחקנים בלבד בחצי המגרש של מכבי והמצב הכי מסוכן שהגעתם אליו זה בעיטה מסכנה מ30 מטר של טוטו לידיים של שטראובר. יופי שהוא נזכר להכניס את איילי ישר אחרי שהוא קיבל את הגול. עלוב.
צודק. הוא אפילו חזק יותר מהגנרל בנמלטים. הוא פועל נגד הגזענות ביציעים, אבל אתם יודעים שהוא גזען לא קטן בעצמו? אלה שרכשו את מנ.סיטי הציעו לו לרכוש את בית"ר לפני, אבל הוא לא רצה בגלל שהם ערבים.
חביבי, אם הנחש פוגע באוהדים גזענים -אז הוא אחלה נחש. שימשיך ככה. גילוי נאות: אף פעם לא ישבתי ביציע המערבי. במזרחי דווקא כן. היה מגעיל.
אין קשר בין הפעולות שלו נד האוהדים הגזענים (בצדק) לבין הפעולות שלו נגד האוהדים שעושים נזק לבית"ר שלא בצורה גזענית, שלטעמי הוא הרבה יותר גדול מהנזק של "הגזענות"... מה שכן המצטיינים במשחק של מכבי: סידיבה ופאביצ'ביץ' שלטעמי הוא פשוט רכש מצוין של מכבי, שום טעות, הרבה ניסיון, רוגע, אם ניבאלדו איתו שם, קשה לחדור אם בכלל את האמצע של מכבי... היום ההגנה של מכבי שיחקה טוב. נכון הקישור וההתקפה היו רעים, אבל ההגנה + שטראו-פח היו טובים.
אתה עובד אצלו? יליצן ערן לוי- איציק תופס את הקטע של ה"גזענות" ועולה על הגל מה שנקרא עם זה ומוכר לאנשים כמוך חרטות שהוא מטפל בזה, גם תומכיו הגדולים ביותר ישנאו ערבים ישירו עליהם וישנאו אותם... זה משהו שלא השתנה ולא ישתנה לעולם. העיקר ה90 אלף שקל כל חודש יכנס ב10 לחשבון בנק. עזוב שטויות
יש הבדל בין אם אני שר מוחמד מת(ואני לא ישקר ויאמר ש'הצטרפתי למקהלה' ושרתי אצ זה היום בלהט של המשחק) לבין להכות פועלי ניקיון ערבים בשירותים בטדי וכמעט להרוג אותם/לשרוק בוז בדקת דומיה לרבין/להיות מאחורי כל תקרית אלימות של הקבוצה כולל הפריצה לדשא מול מכבי הרצליה/להכתים את השם של בית"ר ובמקום לנצל את הכוח של הלה-פמיליה ואת התמיכה של ההנהלה למקומות חיוביים הם רק עשו רע למועדון. בסופו של דבר היום ראו שהרוב בעד קורנפיין שהוא האיש היחידי שאני רוצה לראות בראש בית"ר, בלי קורנפיין בית"ר היום בליגה הלאומית משחקת נגד נס-ציונות למיניהם. איציק קורנפיין מבריא את בית"ר, השילוב של הכסף של גאידמק+הניהול החובבני+יוסי מילשטיין הנחש+הלה פמיליה זה מה שהרס את בית"ר.