זה כמו שאנשים אומרים ששחקנים מקצוענים צריכים לשחק באותה רמה כמה משחקים בשבוע שצריך (אני לא מדבר על ישראל שבה לא מתמודדים עם שניים בשבוע אלא עם חו"ל שמאמנים עושים רוטציות וכו' בין לוחות זמנים עמוסים עוד יותר, ואוהדים מתרעמים). מספיק כבר לחשוב שרק בגלל ששחקן "מקצוען" אז הוא הופך לרובוט, או שהגוף שלו הופך לכלי עצום שעמיד בפני כל דבר. שחקן הוא עדיין בן אדם, וחום בהחלט פוגע בתפקוד שלו.
תבדילו. יש הבדל בין יכולת רעה לבין חוסר חשק ורצון לשחק. הדבר השני זה דבר שמבחינתי לא מתקבל ואסור שיקרה אף פעם,אתמול זה קרה. השריקות בוז לגיטמיות לחלוטין ואני בטוח שאף אחד במערכת לא מאשים את הקהל שברור שכבר במשחק הבא יגיע בהמוניו וידחוף את הקבוצה.
רואים שלא שיחקת מעולם כדורגל מקצועני במשך תקופה ומה זה מקצועני...גם נוער תופס. למרות שגם אם לא שיחקת, השכל וההיגיון הישר אמור להבהיר לך ש אין דבר כזה "לא צריכים להיראות ככה וזה לא תירוץ", שעה 17:15 חודש אוגוסט במדינת ישראל זו לא שעה אנושית למשחק כדורגל. כן הם היו יכולים להיראות יותר טוב, אבל בוא לא נשכח שמדובר פה בליגת לוזון(וכן מר לוזון היקר שהצהיר כי זו ליגת העל ולא ליגת לוזון,זו כן הליגה שלך ואתה הרסת במו ידיך שנתיים שלמות בכדורגל הישראלי אבל נעוזב את זה פה) ובשחקנים ישראלים במשחק חסר חשיבות אמיתית.
מכבי צריכה לבנות על המהירות של יובל אבידור ואלירן עטר כי עם כל הכבוד לשמעון גרשון ותומר בן יוסף, שניהם איטיים מאוד ואם כבר אבידור פותח אז הוא צריך לנצח את היתרון הכי גדול שלו כשחקן כדורגל. בכלל, לולא המהירות שלו, הוא לא היה מגיע למקומות אליהם הגיע. אין לו הרבה מלבד המהירות ולכן הוא חייב להביא את זה לידי ביטוי, במיוחד היום. דרך אגב, רוני גפני פותח במקום יואב זיו. מצד אחד רוני גפני זה רוני גפני וכולם כבר יודעים שהוא לא מתאים לשחק כדורגל... מצב שני יואב זיו עם תצוגת הגנה מחפירה ביום חמישי האחרון ויכולות ההגנה שלו לא כאלה טובות, למרות שלליגה זה דווקא יכול להספיק.
יופי ברקוביץ', "הפסד וכדור שלג מתגלגל אל זמן לא טוב" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
מחצית חלשה בטדי מסתיימת ללא שערים. אי אפשר להאשים את מכבי ת"א שצריכה מחזור שני ברציפות לשחק מול קבוצה לא פשוטה. אפילו הימים האלה בית"ר בטדי זו עדיין קבוצה טובה. העניין הוא שאלירן עטר חתיכת אגואיסט שזה מדהים. הבחור הזה משחק בשביל עצמו והכי גרוע שהוא מחטיא בצורה שלומיאלית. לדעתי מכבי ת"א בהחלט יכולה לנצח את המשחק הזה, אבל בית"ר עקשנית. אין לי מושג איך המשחק הזה יסתיים, אבל לדעתי בעיקר מכבי ת"א ממשיכה לאכזב. בנתיים אפשר לקצץ את המשכורת של השחקנים בחצי... אגב נחמד ביציעי בית"ר...
משחק עקר, מכל הבחינות - רמת הכדורגל, האווירה ביציעים, המלחמה על כר הדשא בין שתי יריבות...מזל שבמחצית השנייה הקצב גבר במעט, לא היינו רחוקים לסיים משחק כזה בלי אף שער. גם בדקות בהן בית"ר הניעה כדור באופן טוב יותר - מכבי הייתה יותר מסוכנת וידעתי שאם יפול שער אז מכבי תבקיע אותו. מגיעות ליוסי מזרחי מחמאות על החילוף המנצח של דור מלול במקום אבידור, אני אישית זילזלתי כשראיתי את השלט מונף ואני אוכל את הכובע. מדוניאין כבש שער יפה והוא חוזר לעיניינים אחרי משחקים פושרים. בית"ר ירושלים מאוד חלשה והוצאתו של הקפטן ברוכיאן כאשר הקבוצה בפיגור ושום דבר לא זז - מוכיחה את האכזבה הרבה שיש בבית"ר מהיכולת שלו, ברוכיאן מוותר על הכדור מהר מידי ותמיד מוסר או מרים. מכבי תקבל דחיפה מוראלית בעקבות הניצחון. טדי היה היום רחוק מלהיות מלא וזו לא מחמאה גדולה עבור אוהדי בית"ר ולא משנה כמה הקבוצה משחקת גרוע. דבר נוסף - חבר שלי אוהד בית"ר שנמצא במשחק שלי SMS ואמר:"מכבי שלום, מכבי שלום - יצחקי נפצע במחזור הראשון. איזה רעים". אז מה כל הטקס המכובד היה שווה אם אוהדי בית"ר שאומרים בכל הזדמנות שהם אוהבים ומעריכים את יצחקי, מסתלבטים על הפציעה הקשה שעבר?
מצחיק לשמוע את ברקוביץ אומר שלדעתו מכבי ת"א תהיה השנה בצמרת...וואו, כזה גאון כבר שנים לא פגשתי. בסה"כ מכבי ת"א יכלה גם לאבד נקודות היום, אני לא התרשמתי מהקבוצה הזאת, אבל היות שבליגה יש רק 2-3 קבוצות רציניות היא תתחיל עכשיו לנצח ברצף. גם בית"ר לא תרד ליגה כי לשחק קודם בנתניה ואחרי זה לשחק נגד קבוצת המיליונים של גולדהאר זה לא בדיוק משימה קלה. ברגע שהיא תתחיל לאבד נקודות מול קבוצות קטנות אז יש בעיה, כרגע לא הייתי ממש דואג. בית"ר תשאר בקלות בליגה. ודבר אחרון, איגי מזל טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
ממש גאון הדור, SMS של חבר שלך קובע על כל אוהדי בית"ר... אחד המשחקים החלשים שאני זוכר בטדי, אבל בכל מקרה אין לי ציפיות מבית"ר העונה. אם הגיע למישהו לנצח היום זה למכבי, אז מברוק להם. אני מקווה שהיכולת שלהם תשתפר, כי ככה קשה לי לראות אותם לוקחים אליפות.
משחק עלוב זה נכון, אסור לשכוח שזה טדי כשבית"ר נלחמים להבדיל ממשחקם האחרון נגד נתניה. אבל 3 נקודות חשובות ביותר. ואיזה כיף שדווקא מדו הוא זה שמנצח לנו את המשחק, כמה הוא צריך את השער הזה. סידיבה שוב פעם עם משחק גדול, משתק כל דבר שעובר לידו. מלול דחוף להרכב במקום ייני. ד"א, קרדיט גדול על השער היום למזרחי ונימני, עכשיו אני בטוח שלא נשמע פה מחלק מהאנשים על כמה שמזרחי מאמן פחדן.