מחזור 2 בליגת העל: מכבי ת"א מנצחת 0:1 בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏26/8/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב אני רוצה לציין גם את בוזגלו שהיה טוב היום...ולא רק זה, הוא גם אשכרה הצליח להרים קרן אחת טובה, אפילו שתיים או שלוש...פששש בוזי, זה כמו גול לא?

2. Igi Member

:aaarofl:

3. Don Joan Roman Member

אני חושב שמן הראוי שאת כל "דיון קורנפיין" תעבירו לדיון של בית"ר כי זה דיון אחר לגמריי, אני רק אומר שאני לא מבין איך לאוהד הפועל חיפה יש את הידע הכ"כ רב הזה על בית"ר ואוהדיה ומה זה מעניין אותך בכלל? (ובאמת שאני מכבד אותך אחי אבל אני חשוב שהתמיהה שלי ברורה).

על אורי: בהחלט עד עכשיו היו לו 2 משחקים שהוא ניהל אותםג רוע מאוד והקבוצה לא מתפקדת כמו שצריך באופן שוטף אבל צריך לתת לו את הקרדיט ואת הזמן הדרוש, אם הוא יוכיח שהוא לא מתאים הוא הראשון שיילך.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/10
  4. Charlton Member

סתם שתדע לחיים- הרוב תמיד מפגר, ואני לא עושה מהלה פמייליה חסידי אומות עולם
    כל המערבי היום ששרו גיבורים גדולים בלתת ביקורת, מה הם נתנו מעצמם לבית"ר בדיוק? מי מרים את התצוגות? מי נוסע עם הקבוצה לחו"ל? מי תמיד בא לתמוך בנתב"ג(נתב"ג השנה היה ריק!! ריק!!)

מירו- קודם כל לפני שאני יגיב למה שכתבת אני מעריך אותך כאוהד בית"ר אמיתי ואתה באמת בחור על הכיפאק(מכיר אותך מימי ספורט אול תמיד אהבתי את הכתיבה שלך)

יש לי הרבה חברים אוהדי בית"ר, משפחה אוהדי בית"ר ואני די יודע מה קורה בפנים..
    אני לא מתייחס לאם ואיך בזכות איציק למה ופמה, איציק רחוק מלהיות השטן אבל אני שונא שקרים ואנשים צבועים, שלא יזיין לכם במוח, אני אומר לך ואני לא יגיד סתם שהבן אדם הזה הוא נחש ואינטרסנט שאמר לאנשים מהלה פמייליה שיעשו לשום את המוות ויגרמו לו להתפטר, מה אתה חושב לאנשים יש אינטרס סתם להגיד דברים? סתם לשקר?
    מנסים להיפגש איתו ולסגור עניינים- הוא לא רוצה
    הכול פה משחק, הכול פה אינטרס.. והאינטרס של איציק זה לצאת גדול כביכול ולהעיף את הלה פמיליה מטדי כדי שבתקשורת יעשו לו כבוד, הכול אינטרסים....

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסכים שאורי ניהל את המשחק הזה רע. אני חושב שניהול המשחק שלו היה די טוב, נכון שהוא שגא כשהעביר את עידן טל, בפעם השניה, אבל כנראה שזה בשל העובדה שהוא לא סומך על הצעיר, ועדיין חושב שעידן טל מסוגל לתת משהו בתור מגן, אבל אל תדאגו זה יתאפס עליו, זה לא שזה יקרה במחזור 34, במקסימום עוד שבועיים-שלוש, גג.

אני חושב שאורי דווקא העמיד את בית"ר די טוב, ההגנה עמדה מצוין מול אבידור ועטר, שהאמת יותר מזה שהם היו חלשים, בית"ר עשתה אותם חלשים, כי לכל כדור, גרשון ובן יוסף, הגיעו לפניהם וזה די הפתיע אותי נוכח היכולת החלשה שלהם. פרננדז, ברוכיאן את טל היו בסדר גמור במרכז השדה, ובלא מעט דקות היתה זו בית"ר ששלטה, בעיקר ברבע שעה הראשונה.

תמוז ובן שושן - ? - זה מה שאפשר להגיד. תמוז עם הראש בצ'מפיונס בבלומפילד, בן שושן לבד מול פאביצ'ביץ' וסטרול שנתנו היום משחק מצוין - אין לו מה לעשות עם זה.

סך הכל הסגל של בית"ר מאוד מוגבל, בשבוע הבא שוב משחק מול קבוצה שיש לה 0 נקודות, מול מכבי פ"ת באורווה, אהה וינטר, שזה סוג של אורווה, ובית"ר מסוגלת לחזור לפחות עם נקודה ראשונה, בטח נוכח היכולת היום.

6. Don Joan Roman Member

צ'ארלטון עזוב אחי, זה לא רציני לעשות את הדיון הזה כאן בטופיק הזה, תלך לטופיק של בית"ר אולי שם זה יהיה יותר רלוונטי למרות שכמעט ואין פה אוהדי בית"ר וזה לא מה שישכנע אנשים או ישפיע .

עומר הקבוצה עמדה מצויין טאקטית על המגרש, הוא הכין את הקבוצה בצורה מעולה אבל הניהול משחק שלו היה בינוני במקרה הטוב וחלש במקרה הרע, הניסיון הפתאטי לשים שוב את עידן טל בשמאל ויותר מזה להציב במקומו במרכז השדה את קובי מויאל היה מאוד מיותר וברגע שהחילוף הזה קרה כל האיצטדיון ידע שהגול של מכבי יבוא מאגף שמאל והשנייה היא ההכנסה של סרג' איילי, הוא ראה שלעמית אין כוח לנשום אז אם כבר אתה מכניס מישהו ומוציא את אבירם תכניס את חן עזריאל שעם המהירות שלו יוכל לעשות קצת צרות ותשלח את בן שושן למרכז הרחבה, הוא עשה טעויות, אחת קריטית, אחת פחות אבל סדר יש ושיפור יש ואני מקווה שנראה שיפור גם בהמשך.

נ.ב איבינדר עד שיצא נתן משחק גדול, כנ"ל הילד לבית ברוכיאן.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלמיליאן שגה קודם כל שלא הביא מגן שמאלי לסגל, יש 3 מגנים ימניים בסגל - אלבארס, ראובן ודסה ורק מגן שמאלי אחד - ריקן(גם הוא לא מגן טבעי אבל אין מה לעשות וזה מה יש), אז למה במקום ראובן לא להביא מגן שמאלי אפילו בינוני כמו ראובן שהגיע על עמדה שבה יש זר מצוין(כריס) והבטחה גדולה לעתיד(דסה) והיום ובשבוע שעבר אכלנו אותה בגלל זה שעידן טל מחוסר ברירה שיחק מגן שמאלי ופירפרו אותו שם.

לגבי ניהול המשחק, אז קודם כל נתחיל מזה שזאת בושה וחרפה שטוטו תמוז פותח בהרכב שאנחנו לא יודעים איפה הוא ישחק עוד יומיים, היום הראש שלו לא היה במשחק והוא היה כבד מאוד ולא עשה כלום, דבר שני למה שסטיבן כהן נכנס דווקא איינבינדר שהיה מצוין יצא ולא עידן טל החושך? דן הניע את הקישור, חילץ כדורים וניסה להצטרף קדימה, מהרגע שהוא יצא לא עשינו כלום בחלק הקדמי.

חילוף שני: קובי מויאל במקום אביתר ברוכיאן שנפצע, בשביל מה? יש לך מגן טבעי כמו דסה על הספסל, אפילו שהוא ימני ברגל תכניס אותו או את ראובן לשמאל ואל תשים שם את עידן טל, והנה הגול הגיע משם, מויאל לא תרם כלום מאז שנכנס ולא ממש נגע בכדור, חילוף כושל, החילוף השלישי הגיע מאוחר מדי ולמה דווקא איילי(לא שאם היה נכנס מישהו אחר זה היה שונה) אבל חן עזריאל יושב על הספסל והוא היה צריך להיכנס במקום אבירם ברוכיאן 10 דקות קודם כדי שעם המהירות שלו הוא אולי יעשה משהו.

בקיצור מלמיליאן היום לא הגיע למשחק(מלבד טוטו שנמצא במצב לא ידוע הרכב טוב דווקא) אבל החילופים לא עזרו ורק הורידו אותנו אחורה, אבל עדיין אני חייב לציין נקודת זכות למלמיליאן שהוא בניגוד ליצחק שום לא משקר אותנו האוהדים, הוא אמר את האמת ולא מפחד לקחת אחריות אחרי הפסדים ולא כמו שום שלפני המחזור הראשון אמר שהמטרה היא אליפות ואז כמה מחזורים אחר-כך בגלל כמה תוצאות לא טובות אמר שמקום 5-6 יהיה בסדר גמור, כרגע אורי צריך להמשיך לעבוד עד סוף העונה ולאחר הפליאוף נעשה סיכומים.

עריכה: מירו סיכמת את זה בדיוק כמוני, אני לא מבין איך כולם ראו מה שאורי לא ראה.

8. Carlo Zampa Member

מסכים. אייבינדר חייב, פשוט חייב לפתוח.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה נעים מאוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    רק תדאג לאחד את שני מחנות האוהדים שיש לכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. eran levy Member

הייתי מציע לך להפסיק לספר לכל העולם על השירים והשנאה שאתה וחברים שלך מפיצים נגד ערבים. אתה יוצא די גזען ובור מכל זה.
    קורנפיין לא מוכר לי כלום כי אני לא קונה כלום ממנו, והוא יכול להיות גם אדם מרושע אבל עובדה היא שה'לה פמיליה' המהוללת שלך נלחמת בו, יש לזה סיבה מספיק טובה.
    גם תומכיו הגדולים ביותר ישנאו ערבים וישירו עליהם...הכל אצלך מסתכם בשנאת ערבים, כולם שונאים ערבים, אין מצב שמישהו אוהב ערבים או נייטרלי.

11. אלי מתחן Member

עם כל הג'ררם שעשו הקיץ, אנחנו מוצאים את עצמנו עם הרכב שבו יש בסך הכל 2 שחקני נוער, זה הכל.
    הצלחנו למרות בעיות תקציב לבנות קבוצה זקנה, שבעה וחלשה. טוטו לשמחתי עוזב, אני מוכן לחתום שתוך 3-4 משחקים הוא כבר מוצא את עצמו בעומק הספסל, כזה שחקן גרוע. מה עם בן יוסף? הפועל לא צריכה מישהו בהגנה?

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאתמול ספציפית הם היו די מאוחדים...

עכשיו מוחי בתור סדרן/א. קהל אולי כדאי שתיתן מדי שבוע טור על הקהל בארץ והמגרשי פח שאתה מבקר בהם? נראה לי יכול להיות אחלה

עודכן דיון הסטטיסטיקה:

נוספו ממוצע שערים פר משחק/מחזור, סה"כ שערים עד עכשיו/פר מחזור
    ממוצע הבקעה קבוצתי וכן ממוצע ספיגה קבוצתי.
    נתון קהל בית"ר ירושלים.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

די מוחמד היית שם? איזה קטע, אולי נפגשנו בלי לדעת..

צ'רלטון, אני עדיין מנסה להבין איך הרמת תצוגות ונסיעות לחו"ל (הרבה מאוד טרמפיסטים יכולים להתגאות בזה גם) ולנתב"ג פותר אותך מכל אחריות על נזק תדמיתי וכלכלי למועדון, שלא לדבר על נזק פיזי שנגרם לאנשים כאלה ואחרים על הדרך.

עומר - ייני תוקע את מדוניאנין? קודם כל ייני דווקא משחק קדימה לא רע, הוא לא עושה את זה הרבה, אבל זה גם לא התפקיד שלו. מדוניאנין עדיין רחוק מלהוכיח את עצמו כעסקה משתלמת, את השם אבי נמני בכלל אין מה להגיד בינתיים. אני מאוד אוהב אותו בינתיים אבל יש מעט מאוד תכלס ממנו. כמה דקות לפני העקב הזה הוא החמיץ מצב שנמני היה שם ב-100% וחוץ מהמצב הזה לא היה לו פשוט שום מוערבות במשחק הזה. נכון, הוא משחק אחורה מדי, אבל יש לי הרגשה שלאין-מאמן שלנו יש יותר השפעה על מיקום השחקנים (במיוחד כשזה ככה מהדקה הראשונה ועד האחרונה) ולא לשרן ייני.

11,000 היו? באמת? זה נראה פחות. מה שכן, הופתעתי לשמעו שהייתה כביכול מחאה של הפמיליה, טדי נשמע בדיוק כמו בד"כ, פעם בחצי שעה קופצים לאזיה 3..2..1 מלחמה, ועוד קצת לקלל ערבים, לא משהו מיוחד.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שהתחלתי לבדוק אנשים עמדתי ליד השער של הבידוק עם חלוק כתום . יש סיכוי גדול שאמרתי לך "אחי, חכה בצד לחברים שלך" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .

עומר, לגבי ההצעה שלך, עדיין לא ביקרתי במספיק אצטדיונים ועם תחילת הלימודים לא תהיה לי אפשרות לעבוד בכל שבוע, לכן אני מעדיף לחכות קצת עד שאהיה בעוד יותר מקומות, ואז אולי אעשה טור שמתייחס לכל אוהדי הקבוצות שהייתי במשחקים שלהן.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/10
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שמדוניאנין מתופקד אחורה מדי כי שירן לא יודע לנהל משחק ולא יודע לדחוף קדימה גם אם הוא מאוד רוצה ולכן יותר מדי פעמים אנחנו מוצאים את מאדוניאנין מגיע מצד שמאל במקום לשחק בתפקיד שהוא שיחק כשלמעשה נותרנו בלי חלוצים, מאחורי החלוץ, שבמקרה הזה היה בוזגלו. מה שכן את הכדור שהוא "החמיץ" כביכול, היה כדור אדיר לחיבור והרוש לקח אותו, ואין לי מושג איך, כי הוא היה כל כך חזק שזה מדהים...מה שכן אני מסכים איתך, הוא לא נתן לטעמי 10 אחוז מהיכולת שלו, אבל דווקא במשחק נגד מכבי חיפה עד שיצחקי נפצע הוא היה מצוין וכל כדור בהתקפה עבר דרכו.