מה הוא מצפה שיקרה? שמכבי ת"א יקבלו הפסד טכני כי לא באו עם סט תלבושת חוץ? הוא צודק שהוא רוצה לשחק עם המדים הקבועים שלו אבל זה לא יקרה היום אז מה בדיוק הוא חושב שיקרה? הוא הולך להיות מביך גם על הדשא אחרי הסאגה הזאת.
הרוש חייב לקבל הרחקה ממשחק אחד לפחות. נכון שזה 10 דקות, חוסר כבוד לאוהדים ביציע שגם ככה מסיימים את היום שלהם ב11. מה הוא יגיד אם יהיו אוהדים שיחמיצו רכבת או אוטובוס בגלל השטויות שלו?
או שפשכצקי סיפר סיפורים פה והפיל הכל על ב"ש. אם מכבי ת"א הגיעו עם 3 סטים של תלבושות כמו שהם טוענים אז אני לא מבין את הסיפור. הם צריכים לעלות בתלבושת שלא מתנגשת בזאת של ב"ש.
אפק - "תיקול נקי". בכדור הוא לא נגע ובבירור פגע והפיל את מליקסון. אני לא מאמין שזה יקרה אבל אם איכשהו בכר לוקח העונה אליפות הוא באמת חתיכת קוסם כי אין לב"ש כלים.
כנראה שהשכונה לפני המשחק הייתה פריויו הולם לכדורגל עצמו שהוא גרוע מאוד והתחיל כבר עם שני ההרכבים, שני המאמנים לדעתי עושים צחוק. מה הקטע של איביץ לפתוח עם הרכב חלש כשאין לו אירופה על הראש, ואחר-כך כישעלה את התותחים מהספסל יגידו 'איזה ניהול משחק יש לו'? ריקן לא קשר אגף, זה מעט הגנתי, מכבי הייתה צריכה לבוא בגישה של - באים לנצח, הרי ניצחון שלה והיא בפור של 5 נק'. גם אצילי וגם מיכה על הספסל ואין מי שימסור כדור נורמלי ועטר בפורמה מטורפת, זה לא גביע הטוטו נגד הפועל וזה לילדים ואלה דקות מבוזבזות. הפועל באר-שבע אמנם מובילה משער מרגש של אוגו, כמה הוא רצה את זה, איזה טירוף אחרי הגול, אבל זה גול בפוקס אחרי שגיאה מביכה של בלם שאסור לו לשחק ברכות ואדישות. תמוה למה ממן על הספסל, אני לא אוהב את השלושה בלמים במשחק בית ובאר-שבע פאסיבית ולא עושה כלום, אני לא זוכר אותה ככה בטרנר בעידן ברק בכר, אולי רק במשחקים מאוד-מאוד ספציפיים באירופה נגד יריבות שהיו טובות ממנה.
רמה נמוכה מאוד של כדורגל. נמוכה מאוד. אולי אי השיתוף באירופה והחיבור עם הזמן יגרום לשתי הקבוצות להיראות טוב בהמשך. אבל אם זה ימשיך ככה, אני לא אהיה מופתע אם תהיה כאן אלופה חדשה שהיא לא בש.
התכוונת שתהיה אלופה חדשה שהיא לא באר-שבע או מכבי ת"א? אני חושב שעדיין באר-שבע עם סגל עמוק ביחס לליגה וכל קבוצה מגיעה לטרנר בפחד חוץ ממכבי עצמה שעלתה היום בהרכב חלש. מילא אם בית"ר הייתה נשארת עם הסגל של שנה שעברה, מתחזקת בשלושה: בעלים נורמלי, מאמן טוב ובהגנה, אז הייתי אומר 'אולי'. מי תוכל להרים את האליפות שנמצאת על הריצפה? לא רואה אף קבוצה אחרת בארץ. חוץ מבאר-שבע ומכבי שפייבוריטיות בבירור בכל משחק, והרי את חדרה כבר 'הורידו ליגה' והיא ניצחה את הפועל - כל קבוצה יכולה לנצח את הקבוצה השנייה. על הנייר מכבי פ"ת הלהיט של המחזור ה-1 הייתה צריכה לתת בראש לבני-יהודה והנה זה נגמר 2:2, כל קבוצה משחקת טוב שבוע ואז נעלמת לשבועיים. אלה למשל הרכבים שהייתי רוצה לראות: באר-שבע: הרוש| ביטון, צדק, טהא, שיימן| אוגו, אייבינדר, ממן| מליקסון, עזרא ובן-שהר מכבי ת"א: ראיקוביץ'| דסה, פיבן, ייני, סאבוריט| גלזר, גולסה, ריקן| מיכה, אצילי ושכטר מה עדן בן-בסט תרם להפועל באר-שבע בדקות ששיחק? ובמכבי, נניח שאני מציב את מיכה כשחקן בשלישייה ההתקפית כדי 'לאזן' איכשהו ולוקח בחשבון שעטר אולי עדיין לא בריא או לא בכושר ל-90 דק'. ראבאק, זו כדורגל, צריכה להיות חגיגה.
לא ברור לי ההרכב של איביץ' שבוע שעבר היה את התירוץ של אירופה בשביל לפתוח עם שחקנים מרכזיים על הספסל. למה הוא שומר אותם עכשיו? עלה עם קישור חזק ואפור בשביל לפגוע במשחק של באר שבע וגם זה לא עבד בגלל החטיפה של אוגו, אין שם מישהו שישחק יצירתי קדימה. דור מיכה עוד פעם ישנה את המשחק?
אין לב"ש בכלל כלים בסגל. אין להם מה להציע ואני לא מבין איך הם הולכים לעונה כשזה הסגל שלהם. מביך כמה שלמכבי ת"א יש כלים התקפיים טובים יותר לעומתם.