מחזור 2 בליגת העל :: בית"ר עם נוק אאוט להפועל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שגיא, Aug 24, 2007.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתמול דגו היה גדול עליו, את אף אחד לא מעניין מה היה לפני חודש, חודשיים או 4 שנים.

מדובר פה על הערב הנתון של אתמול.

2. Joshua Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx דיי Raulito הקנאה והעצבים נוטפים ממך! דיי עם התירוצים! פשוט די!

אני רוצה לדבר מקצועית בקשר לבית"ר,
    הקישור תקוע לגמרי, שום משחק עם שלוש קשרים הגנתיים (עידן טל, בואטנג ואלברמן).
    שום חייב לספסל את אלברמן או עידן טל ולהכניס את הPlaymaker הכי טוב בליגה - אבירם ברוכיאן.
    כל פעם שברוכיאן משחק, בית"ר תוקפת, עושה מהלכים יפים ושולטת.
    שום לא מוכרח להרכיב את טל+אלברמן+זנדברג בגלל שהם כוכבים בעלי שם, להפך - ברוכיאן עם היכולות המדהימות שלו יבנה לעצמו את השם ויהיה לשחקן גדול.
    יתרה מזאת, מי האלטרנטיבה למיכאל זנדברג? הבחור לא פוגע כבר מתחילת העונה וכולל המשחקים באירופה.

בליגה, יצחק שום חייב להכניס יותר שחקנים התקפיים (מירוסביץ', ברוכיאן) - מפעלים אירופאים זה משהו אחר.
    בנוסף, שיתחיל לתת דקות לבן שושן שחזר מפציעה טורדנית, אם עמית יהיה טוב, שיהיה שחקן הרכב.

הייתי מנסה משהו כזה:

קאלה
    זיו - גרשון - בנאדו - אלווארז
    בואטנג - טל
    זנדברג - ברוכיאן
    תמוז\רומולו יצחקי

אם הייתי יודע מי אמור להחליף את זנדברג הייתי כותב.

עריכה:

אתם עושים מגדו שחקן גדול בגלל משחק אחד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl:
    פאתטי ביותר! דגו נפל מכל נגיעה פצפונת - הבחור רכיכה :|
    אלווארז פחות טכני מדגו - נו ו...? התקשורת הציעה שדגו יהיה בנבחרת בגלל משחק אחד... פשוט עצוב.
    אם במשחק הכי חזק שלכם והכי חלש של בית"ר אתם הפסדתם, אני לא רוצה לדעת מה היה קורה במקרה ובית"ר היו באים לשחק כדורגל...

Last edited: Aug 27, 2007
  3. flash Member

לא, יכול להיות שאלברז תפס יום רע, הוא לא מכיר את דגו (באמת שכל מה שהיה צריך ז לעמוד מולו בלי לשלוח רגליים, דגו לא היה עושה כלום), אולי הוא לא עשה הכנה טובה כמו שעשה מול הדנים, וראינו איך הוא שיתק את גרונקיאר כמו שאמר שוונקי.

raulito, לא מבין למה הפועל היתה כל כך הרבה יותר טובה. מצפים מבית"ר להראות יכולת מדהימה כל שבוע, כשזה לא קורה, בכל דקה שעוברת בלי כמה פסים בחצי של הפועל אומרים שבית"ר רעה מאוד.
    עד השער הראשון של הפועל המשחק היה מאוזן מאוד. מבחינת מצבים, החזקת כדור, אולי הפועל שיחקה קצת יותר יפה. הדקות מהשער (דקה 39) עד המחצית היו של הפועל בלבד. מחצית שניה עד השער של בית"ר, הפועל היתה קצת יותר טובה. מהשער הראשון של בית"ר, הפועל התפרקה לגמרי ובית"ר שלטה (בלי יכולת גדולה אבל עדיין). בית"ר היתה טובה יותר עד הסיום, הפועל אולי קצת לחצה בתוספת זמן וזהו. ככה שאולי אולי הפועל היתה קצת יותר טובה (לדעתי תיקו היה משקף).

4. Sergio Ramos Member

אם טל ימשיך ביכולת הזאת, יש סיבה טוב להוציא אותו כי ברוכיאן עד עכשיו היה יותר טוב ממנו בדקות שקיבל. טל אמור להיות המוע של ביתר, אבל במקום זאת הוא משוטט במגרש ללא חוסר מעש.
    השחקנים של ביתר אתמול שיחקו מרוחקים אחד מהשני, ולא הייתה שום יצירתיות בין השחקנים שלנו, מאז שעידן טל הגיע הוא חלש להחריד ואיתו גם זנדברג ואלברמן, גם בואטנג פחות או יותר לא הראה את היכולת שלו, משהו פה לא טוב . זנדברג ועידן טל משחקים אד על השני ואחד מפריע לשני, שום חייב לחשוב על איזשהו שינוי בצורת המשחק של ביתר.
    שלושת שחקניי ההתקפה שלנו, שנדברג תמוז ויצחקי משחקים מקדימה שמאחוריהם השלישייה של עידן טל,אלברמן ובואטנג, ובין שתי השלישיות האלה אין בכלל בכלל חיבור, משחקים רחוק אחד מן השני, אין מספיק תנועה והמשחק שלנו תקוע, בקיצור חוסר אטרקטיביות, נקווה לשיפור בהמשך, שום האו מאמן חכם מאוד ואם כלים כאלה הוא חייב לסדר משהו כמו שצריך.

אין קשר בין אלברמן לברוכיאן, אלברמן הוא הרבה יורת הגנתי, אם כבר, עידן טל משחק על העמדה של ברוכיאן ולרגע זה אני מעדיף את ברוכיאן, הוא מוסיף הרבה חוכמה למשחק ביתר וגם שלא מחזיק בכדור בעזרת התנועה הנהדרת שלו האו מוסיף הרבה תחכום למשחק שלנו.
    ברוכיאן יכול להתאין בול למערך של 4-3-3 כפליימקר שמאחוריו יש שתי שחקנים שמנקים את השטח.
    אם עידן טל לא יראה שיפור, שום צריך לשוח את ברוכיאן במהרה למגרש, כי את האחריות צריך להטיל גם על טל, הוא לא בא כדי לשוטט כמו שיכור על כר הדשא, הוא בא כדי להיות בורג מרכזי שיניע ויעיר את משחק ההתקפה שלנו.

לפחות אתמול אלבארז התקשה מאוד אם דגו שפשוט תפס יום מדהים לעומת יום חרא של אלבארז, לעשות עבירות זה דבר טבעי ואפשר לקבל את זה, אבל בואו נשתדל להיות אובייקטיביים אוהדי ביתר, היה מגיע לאבלבארז אדום וזו עובדה, לא משנה מהי עוצמת הבוקס, אלבארז פגע בשחקן בצורה של כאילו הוא בהיאבקות, וכבר בבוקס הראשון זה היה צריך להיות אדום.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סבבה אלברז תפס יום רע, עדיין אתמול דגו היה גדול עליו. לא מבין מה אתם לא מבינים בזה, הרי אתם לא עיוורים. את מי זה מעניין שאלברז "היה צריך לעמוד מולו"? נו ו....? הוא לא עשה את זה. הוא לא עצר את דגו בלי עבירות.

אין פה מה להתכחש, אתמול דגו עשה לו בית ספר.. לא כזה מסובך.

6. King Kenny Member

אני לא אכנס למה שאמרתי על זה שהוא נופל מכל נגיעה ואתייחס ליכולת שלו.
    דגו גם נגד נתניה ושירוקי היה טוב מאוד, עכשיו הוא בתקופה טובה מאוד. וכן, אפשר לתת לו הזדמנות בנבחרת כמחליף נגד קבוצה שהיא לא אנגליה או קרואטיה.

Last edited by a moderator: Aug 27, 2007
  7. FelaKaT Member

דגו אולי היה גדול על אלברז אתמול, אבל אלברז היה מספיק חכם בשביל להבין שהוא נמצא ביום חלש ולעצור אותו בעבירות לא קשות (בניגוד לכל גליץ' של באדיר ואנסומבו), בדיוק כמו שזאמברוטה היה עושה בימיו הגדולים ביובנטוס. כנ"ל אנטבי. אולי זה יפתיע אותכם, אבל זה חוקי.

מדהים אותי שאוהדי הפועל מרשים לעצמם להמשיך ולבכות על השיפוט, ברוך דגו היה צריך לקבל 6 אדומים על כל ההצגות שלו, אנסומבו היה צריך לקבל את אותו המספר על כל גליץ' שלו ווואליד באדיר היה צריך לקבל אדום אוטמטית, סתם כי הוא עלה לדשא.

קיבלם שער במתנה (הרי לבד אתם לא תצליחו להבקיע), על מה אתם בוכים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. Patrice_Evra Member

תעשה לי טובה לתת בוקס לשחקנים באמצע משחק זה חוקי?
    אני אוהד ביתר ואני יודע שזה היה מלוכלך.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Boateng - לא משנה איך מסתכלים על זה, מה שהמגן הצ'יליאני עשה זה מלוכלך. מה שהוא עשה, זאת האפסות הכי גדולה בכדורגל. זאת גישה של "אני לא יכול נקי, אז אני אתלכלך". אין לזה שם או הסבר אחר. אמיה טגה זה גם שחקן שנלחם ואתה בחיים לא תראה אותו עושה דבר שכזה. אפילו בן אדם עם חוש יצירתי ממש מפותח לא יצליח להריץ תמונה בראש שבה אמיה טגה מכה שחקן אחר. יש לחימה ויש לכלוך.
    זה מזכיר לי מאוד את מה שהלך כאן עם דוד אגאנזו - סיפרו לו שכולם כאן זבלים ושהוא יבקיע כל משחק 3 שערים ושהוא ראה שזה לא הולך לו, אז התחילו האגרופים, הסטירות, ניפוחי החזה והבריונות בשקל תשעים. אני מקווה בשביל הירושלמים שזה לא הולך לקרות גם הפעם.

10. Patrice_Evra Member

אם אתם זוכרים שפרננדז נכנס מאחורה באמיר טגה במהלכו של משחק?זה גם מלוכלך.
    זה קורה לשחקנים זרים שחושבים שהכל ילך להם פה בקלות וזה פשוט מ-ג-ע-י-ל!

11. Apu Member

אחלה נקודה,
    איך בית"ר מצליחה כבר שנתיים להביא את הזרים הכי מגעילים?
    פרננדז השחקן והמאמן, לרואה, אגאנסו, קאלה, בואטנג, אלברז..
    כאילו מישהו שם אשכרה מנסה..

12. Patrice_Evra Member

לא זכור לי שלרואה היה מלוכלך.
    אם תוכל להביא לי מקרים ספציפים אני ישמח.
    ובואטנג,לא הייתי אומר מלוכלך הייתי אומר שהוא משחק חזק,ואגרסיבי.
    ואם אתה מתכוון למה שהוא אמר אתמול על אסולין אני מסכים איתך במאה אחוז.אסור היה לו להתבטא ככה בתקשורת.

13. Apu Member

לרואה לא זוכר אם היה מלוכלך אבל היה שחצן, כנ"ל בואטנג.
    הכוונה מגעילים מבחינת אישיות.

לירן אתה מלך. :aaa8:

Last edited: Aug 28, 2007
  14. שוונקי Member

בואטנג מגעיל מבחינת האישיות ?אתה בכלל מכיר אותו שאתה מבלבל במוח ?זה שהוא אמר את מה שאמר על אסולין ,זה בגלל שהוא היה צריך להגיד ,למה מי זה אסולין שיתבטא ככה נגד בית"ר ?מה הוא עשה בחיים שלו ?שידבר במגרש לא מחוצה לו ,בואטנג בכל משחק ומשחק עושה את מה שהוא צריך על המגרש ,לא צריך לזיין את השכל בעיתונים לפני כל משחק .
    מה עם פאביו ג'וניור ?הוא גם שחצן ,גם אנסומבו שחצן וגם באדיר שחצן וגם אניימה שחצן .

נחש מה אתה ?

15. Patrice_Evra Member

בואטנג לא היה צריך להתבטא ככה בתקשורת!
    שישמור לעצמו את המחשבות שלו,ובוא אני יגיד לך מי זה אסולין:
    זה שחקן שכמעט כל עונה כובש 10-15 שערים.
    וזה שחקן שעזר לביתר מתי שהיינו צריכים אותו.
    והוא נהיה אדום רק כי שומי הגיע ושומי לא מעריך אותו כמו שהיו מעריכים אותו מאמנים אחרים.