מחזור 2 בליגת העל :: בית"ר עם נוק אאוט להפועל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שגיא, Aug 24, 2007.

1. Fabio Junior Member

אתה חושב שברגע שהוא ראה אותו נופל הוא רשם איך ובאיזו דקה?

2. Raulito Madridista

חאלאס לשחק אותה אידיוט. אתה יודע בעצמך שבית"ר ירושלים גנבה אתמול נקודות מהפועל ת"א, עוד חוזר הניגון מהמשחק המקולל אשתקד אצלכם בטדי. בית"ר ניצחה במזל רב - בית"ר ניצחה בפוקס. זה לא ההצלות האדירות של קאלה - אלו ההחמצות הטיפשיות של ליאור אסולין וחוסר ריכוז של הפועל.
    אני חושב שהפועל צריכה לבדוק ברצינות אם ליאור אסולין לא מוכר אותנו, זה לא הגיוני הדבר הזה.
    הפועל שהיא קבוצה בינונית בסה"כ, עשתה אתמול לבית"ר עם כל המיליונים ובהרכב הכי חזק, בית-ספר לכדורגל וזה אמור להדליק נורה אדומה. אבל בית"ר מנצחת מהברקות של שחקנים, שום משחק קבוצתי לא רואים אצלה.
    אבל זה לא חדש.

או.קיי: דקה 1, דקה 2, דקה 38, דקה 60...
    מה אני נראה לך אידיוט? אני זוכר דקות ושניות שיצחקי נפל? כבר אי אפשר לספור.

אני את הדיון הזה גמרתי, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

3. King Kenny Member

בואטנג, העניין כאן הוא לא רק האגרופונים, הוא עשה עוד הרבה עבירות, בעיקר על דגו המצוין.
    וגם משהו טיפה דפוק בהגדרה שלך לשחקן מלוכלך, כמו שלירן אמר הוא גם מלוכלך וג פייטר, זה לא סותר אח ד את השני. אצל אלבארז המשחק אתמול לא היה חד פעמי, כבר במשחק הראשון מול קופנהאגן ראו איך שהוא משתמש בידיים.

Last edited by a moderator: Aug 27, 2007
  4. Don Joan Roman Member

אתמול גנבנו נקודות מהפועל ת"א, אף אחד לא אומר אחרת ואף אחד גם לא רוצה לומר אחרת.
    אני לא מבין על מה אתם מלינים פה? על זה שאתם לא הצלחתם להבקיע? מה אנחנו אשמים בזה?
    השורה התחתונה היא: הפועל שיחקה טוב יותר ולמרות זאת היא הפסידה 2:1.
    לא מבין מה הויכוח.

אני וכריס באמת מצטערים שלא נתנו לדגו לשחק לבד על המגרש ולהבקיע כמה שהוא רוצה, באמת חבל שלא רצינו להפסיד את המשחק.

עריכה: מול קופנהאגן הוא השתמש בידיים כמו שכל שחקן משתמש בידיים, הוא אל נתן לאף אחד אגרוף, לתפוס בחולצה של שחקן שנמצא בדרך של מתפרצת זו עבירה חכמה ולא עבירה מלוכלכת.

תגידו מה אתם רוצים? שאלבארז יוותר על כל כדור מראש וייתן לכם לחגוג עלינו עם שישיה ושביעיה?

Last edited by a moderator: Aug 27, 2007
  5. King Kenny Member

הוא כיסח את דגו, הוא לא הוציא לו את הכדור מהרגל בצורה נקייה אפילו פעם אחת (טוב, אולי פעם אחת).

6. שוונקי Member

זה בגלל שאתה סתם אומר דבר כזה ,סתם ,הוא לא עשה שום הצגה במשחק ,בטח שלא כמו דגו הכוסית .

אתה מגזים (מאוד) ,אלבארז עשה גליצ'ים כדי לחלץ את הכדור והוציא מדגו את הכדור בצורה נקייה ,מה לעשות שיש שופטים בארץ שעל כל גליץ' עוצרים את המשחק ,בטח שיעצרו שיראו את דגו בוכה כמו כוסית .הוא לא כיסח ולא שום דבר ,נתן לו אגרוף קטן ,בסדר ,היה מלוכלך ,אבל חוץ מזה ,אלבארז לא כיסח אותו ולא נעליים .בוא נראה את דגו משחק בחו"ל ושורקים על דברים כאלה .

Last edited: Aug 27, 2007
  7. Don Joan Roman Member

שוב: הוא עשה על דגו מספר עבירות אין צל צלו של ספק, אתה מצפה ממנו שלא יעשה את זה? שייתן לו לעבור חופשי בדרך לשער? אם כן תגיד לי אני אומר לו.

8. King Kenny Member

טוב, תגובה אחרונה בנושא.
    למען השם, שינסה להוציא לו את הכדור בצורה נקייה, זה לא ברור?!

9. Fabio Junior Member

אני חושב שכדאי שיצפו ממנו שישחק כדורגל, זה לא WWE..

10. שוונקי Member

אתה מגזים (מאוד) ,אלבארז עשה גליצ'ים כדי לחלץ את הכדור והוציא מדגו את הכדור בצורה נקייה ,מה לעשות שיש שופטים בארץ שעל כל גליץ' עוצרים את המשחק ,בטח שיעצרו שיראו את דגו בוכה כמו כוסית .הוא לא כיסח ולא שום דבר ,נתן לו אגרוף קטן ,בסדר ,היה מלוכלך ,אבל חוץ מזה ,אלבארז לא כיסח אותו ולא נעליים .בוא נראה את דגו משחק בחו"ל ושורקים על דברים כאלה .

11. Don Joan Roman Member

הוא ניסה, לא הצליח, עבירה.
    זה לא אומר שהוא שחקן מלוכלך.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אוהדי הפועל - תהיו פעם אחת אובייקטיבים.
    מתי טל, זנדברג ויצחקי נופלים מכל שטות ? אם כבר אז תמוז.
    בואטנג ? נופל מכל שטות ? אוי נו באמת.

סתם מחפשים איפה להשמיץ ולהוריד מערך שחקני היריבה ללא שום טעם וסיבה, חבל.

ותומר, מתי הוא תפס את אסולין ברחבה ?
    אה כן נזכרתי... בקרן ?
    טולי פנדל, אבל אתה יודע כמה פעמים זה קורה לכאן ולכאן, כך שזה ממש זניח...
    כמו שזה קרה על אסולין אני מתערב איתך שגם באחת הקרנות עשו את זה על שחקן בית"ר,
    לא תמיד התקשורת תופסת [או רוצה לתפוס].

13. Fabio Junior Member

גם הבוקס לאסולין וגם לדגו היו מכוונים וכל מי שראה את הבוקסים ראה את זה, בוקס לא מכוון זה ששחקן עושה תנועה לבעוט בכדור, מרים תיד ונותן לשחקן מכה בטעוץ. פה אלבארז נראה כאילו הוא גם מכוון איפה לפגוע.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

במילים פשוטות- אלברז לא יכול להסתדר עם דגו- דגו גדול עליו- אלברז לא מסוגל להוציא לו את הכדור בצורה נקייה- אז הוא ביצע עבירות.

הבנו את הנקודה. העניין סגור.

15. שוונקי Member

אם אלבארז שיתק לגמרי את גרונקיאר אז דגו זה ממש כלום בשבילו ,תפס יום חלש אלבארז ,להגיד שדגו גדול עליו ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אלבארז הוא המגן הטוב ביותר שמשחק כאן שגם טוב בהתקפה ,ביחד עם אנטבי ,הצד הטוב של אלבארז שגם בהגנה הוא שחקן גדול ,בניגוד לאנטבי .

Last edited: Aug 27, 2007