מחזור 2 בליגת העל :: בית"ר עם נוק אאוט להפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏24/8/07.

1. Sergio Ramos Member

בוא נסגור את זה כך, אלבארז הוא לוחם, אבל מגזים, כי להביא אגרוף ולא משנה באיזה צורה, זה אדום אוטמוטי.
    דור לגבי אבוקסיס, אני לא מסכים איתך , אבוקסיס הוא שחקן מסריח ומגעיל וכסחן מנוול. הוא אחד השחקנים הטובים שידע הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות אבל האופי שלו תוך כדי משחק הוא זוועתי. היו מיליון ואחת פעמיים שאבוקסיס פשוט נכנס לרגליים בצורה ברוטלית איומה. כך את המקרה של דירסאו את הבעיטה שהוא חטף מאבוקסיס.

כל שחקן לפעמיים מאחר בגליצ'ים אבל לאבוקסיס יש המון מקרים שרואים בברור שהוא הולך לרגליים בכוונה לשפד את השחקן שמוצב מולו.

2. Fabio Junior Member

אבוקסיסכמעט ואף פעם לא היה נכנס בכוונה ברגל אלא עשה את הגליץ' במטרה להוציא את הכדור מהיריב, לפעמים הוא היה נסחף.
    במשחק אתמול אלבארז כמעט ולא עשה פעולה שמטרה הייתה לקחת את הכדור, אולי זאת הייתה מטרתו, אך עין קצת יותר חדה של יפת הייתה עוזרת לו ללכת עם הצדק ואלבארז היה יוצא עם אדום עוד במחצית הראשונה, כל עוד במהלך המשחק הוא עשה לא מעט עבירות ששוות צהוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/07
  3. REAL MADRID Member

לפי איך שאני ראיתי את המשחק היה נדמה שאמרו לאלבארז לעצור את אסולין בכל דרך.. אני ראיתי לפחות 3 מקרים שבהם היה מגיע לאלאברז צהוב ואולי אפילו אדום.

4. שוונקי Member

נו אז מה ?תראה לי אחד שאמר לפני שבניון הלך לווסטהאם שהוא מתאים לשם .לא יעזור כלום ,יצחקי שחקן גדול ,הוא צריך לצאת לאירופה ,רצוי לספרד כי סגנון המשחק שם זה הוא .בניון יותר טכני אולי מיצחקי ,אבל יצחקי שחקן עם המון המון טכניקה ברגליים ,ולא לשכוח שגם הבעיטות שלו מרחוק ,עולות על אלה של בניון בכמה דרגות ,יש לו גם סיומת נהדרת מול השוער ,אני לא רואה הבדל גדול ביכולת הגופנית וגם במהירות .

חוץ מהאגרופים ,כל הפעולות של אלבארז היו כדי להוציא את הכדור ,אבל שורקים פה דברים שבארגנטינה לא שורקים והוא צריך להבין את זה ,ומה לעשות שגם בעמדת הפרשנים יושבים לנו שתי זייני שכל כמו ארבל ואיציק זוהר שעל כל גליץ' קטן שלו משתגעים

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/07
  5. REAL MADRID Member

בניון הרבה יותר מהיר מיצחקי לדעתי וראיית המשחק שלו הרבה יותר טובה ונוסיף לזה את הדברים שאמרתי קודם.
    יצחקי חייב לצאת לאירופה היום אם הוא רוצה באמת להצליח שם, יש לו הרבה מה לשפר ורק אם הוא ייצא כמה שיותר מהר הוא יצליח לשפר אותם.

אני מדגיש, כל שחקן שיש לו הזדמנות לצאת לאירופה חייב לצאת! רוב הסיכויים שהוא לא יצליח אבל כשהוא חוזר לכאן הוא חוזר ברמת משחק הרבה יותר גבוהה, עם כושר יותר טוב, ועם מבנה גוף הרבה יותר חזק.

6. Fabio Junior Member

יצחקי אכן מתאים יותר לליגה הספרדית מאשר לאנגלית, ואם הזכרת את בניון, בניון הרבה יותר כשרוני מטל בן חיים, אבל הנה, בן חיים השקיע, התמיד, הפך להיות חסון מאוד והיום הוא נמצא בקבוצה בכירה מבניון (במעט) ומשחק כמחליף ראשון (כרגע בהרכב) שם על פני בניון שיושב כרגע ביציע. יצחקי באמת שחקן כשרוני מאוד אבל לא כמו בניון, אם הוא יעבור לליגה פיזית דוגמאת הליגה האנגלית (לא שהליגה הבלגית לא פיזית) זה יכול להשפיע על הקריירה שלו לרעה. אך לא נראה לי שזה הדיום המתאים דלון בו על "הסוגייה" הזו (איזה מילים גבוהות מצאתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx)

7. Raulito Madridista

איך בניון הגיע לכאן?
    בניון עשה צחוק מליגת העל בשנתיים האחרונות שלו כאן, 01\2000 ו02\2001.
    ברק יצחקי עוד לא עשה 30% ממה שיוסי בניון עשה כאן. בניון יותר מהיר, יותר חד, יותר טכני, אין מקום להשוואה הזו בכלל. ברק יצחקי תמיד היה פוטנציאל, עוד מ04\2003, אבל הוא באמת פרץ רק בשנה שעברה, בפיניש האדיר שלו בליגה אחרי פציעה קשה שמנעה מאיתו להיות בורג בבית"ר.
    אדון שוונקי, עוד משהו, אבוקסיס היה כסחן, בסדר, אבל מעניין אותי לשמוע מה אמרת עליו שהוא היה בבית"ר, אז הוא היה אליל, נכון?
    ובכל מקרה. לכסח זה לא בסדר, אבל גם לעשות את הדברים המכוערים שאלברז עושה זה ממש לא בסדר. אבל השופטים מפחדים מבית"ר וזה לא יעזור.
    אני יודע כבר מה תגיד, אין צורך, כבשו שער מנבדל. אתם ניצחתם בפוקס, קאפיש?
    פעם אחת השופט טועה לטובתינו, לא קרה כלום, אל תדאגו, גם אם במחזור הבא, הרצליה תשלוט כל המשחק, אתם תבקיעו את השער דקה 90.
    לסגור ת'ליגה.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ברחבה ? NO WAY.
    אסולין התחיל ליפול עוד לפניי שכביכול הרגל של אלבארז פגעה בו.
    אסבולין הוא לא שחקן כדורגל, הוא שחקן ב'הבימה', ואני רציני.

9. שוונקי Member

אני אוהב כמעט כל מי שמשחק בית"ר ,ושונא כל מי שעובר במיוחד להפועל .הוא אכן היה שחקן מוערץ עליי ,אבל בטח ובטח שלא אמרתי עליו שהוא לא היה כסחן ,כמו שאני אומר שאלבארז שיחק מלוכלך ,גם על אבוקסיס אמרתי כסחן .
    חחחחחח אתה מצחיק ,משווה שער בנבדל לניצחון בפוקס ,מה זה עוד פעם פוקס ?הרימו כדור קרן ,מה לעשות שרומולו נגח מצוין ?מה לעשות שאחרי ההחמצה של הגמד החרא בית"ר יצאו להתקפה בלי להסתכל עליכם ושמו גול ?זה ממש לא פוקס ,זה פשוט אתם לא סיימתם את המשחק שהייתה לכם הזדמנות .

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בואטנג, פייטר ומלוכלך לא מתנגשים אחד בשני. הוא יכול להיות גם פייטר וגם מלוכלך. ראה רוי קין. לוחם בדם אבל מלוכלך ביותר.

אז.... אלברז נלחם, צודק מאתיים אחוז, הוא נלחם, רוצה, משקיע אבל גם מאוד מלוכלך. זהו.

11. הפועל_23 Member

מה?
    אלברז תפס את אסולין בתוך הרחבה (אפילו קרוב מאוד לתיבת ה5) ונתן לו אגרוף לבטן....

על איזה רגל אתה מדבר?

12. Don Joan Roman Member

זה תלוי מאוד מה ההגדרה שלך שחקן מלוכלך.
    אני מגדיר שחקן מלוכלך כזה שעושה הצגות ומטעה את השופט או לחילופין שחקן כזה שנכנס לשחקנים ברגליים באופן מאוד חזק שיכול גלרום לקטיעת הקריירה של השחקן הנפגע (וכמובן לא מדיי פעם אבל באופן שיטתי, אבוקסיס למשל הוא דוגמא ל-2 הדברים)
    שחקן כמו אלבארז אני מכנה לוחם ופייטר משום שהוא לא מבצע עבירות שיכולות לגמור קריירה של שחקן יריב, עם זאת לא הצדקתי ולו במשפט אחד את האגרופונים שהוא נתן לשחקני הפועל ת"א כי זה לא בסדר ואף יותר מכך הזכרתי שיפת טעה כשלא שלף לו את האדום כי זה אכן אדום.

אבל מכאן ועד ללכלך על אלבארז כמו שמלכלכים עליו כאן ולהוריד עליו גרדום רק בגלל שעשה 2 טעויות שלא אופיניות לו בכלל זה מוגזם בצורה פראית מאוד מאוד מאוד.

בקשר לכביכול פנדל של אלבארז על אסולין: אם אסולין לא היה תופס זה היה פנדל, ברגע שאסולין תפס זה מאבק בין שניי שחקנים שאלבארז ניצח.

13. Raulito Madridista

אני עוד המצחיק פה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
    אני חושב שאתה לא ראית את המשחק. אולי התבלבלת וראית אתמול משהו אחר.
    הפועל ת"א עשתה בית-ספר לבית"ר ירושלים. היא הניעה את הכדור כמו קבוצה גדולה, שיתקה את ברק יצחקי, מיכאל זנדברג ותמוז. עם שני קשרים באמצע הם התגברו על שלישייה של בית"ר ירושלים.
    הפועל הגיעה אתמול להרבה הזדמנויות לגול חוץ מהשער של ג'וניור.
    אסולין הגיע מול אניימה והחליק. הוא החמיץ גם את המצב ההוא שבית"ר יצאו למתפרצת וכבשו את שער הניצחון. אנטבי בעט וקאלה הדף נהדר. אנסומבו בעט כדור שדיגדג את החיבורים והיו לנו עוד החמצות.

ואפשר לצרף אליו גם את עדין טל(נופל מכל שטות), מיכל זנדברג שנעמד מולו שחקן רציני שלא מפחד לתקוף אותו, אין לו מה לעשות חוץ מלעשות את הפרצוף הבכייני שלו לשופט וה-מאסטר. ברק יצחקי שהרוח מפילה אותו ולא צריך לגעת בו בכלל.
    ועוד לא דיברתי על בואטנג.

14. שוונקי Member

מתי כתבתי שהפועל לא שיחקה טובה יותר מבית"ר ?אבל שוער הוא גם חלק מהשחקנים ,והשוער שלנו עשה בית ספר לך ולכל הבוצה שלך ,בפוקס בית"ר לא ניצחו ,הם יצאו להתקפות ,כבשו מכדור קרן ,שערים נורמלים ,בטח שלא שער כמו שאתם כבשתם .

אמרתי לך כבר ,תזכיר לי מתי הוא נפל במשחק הזה במקום לבלבל במוח ?

15. Sergio Ramos Member

מבחינת יכולת נטו על המגרש הפועל הייתה צריכה לקחת את המשחק ומגיע לה, אבל פוקס זה מילה גסה מדי, ביתר הוכיחה גדולה ואופי. לא משנה איך שיחקנו, מספיק שניצחנו גם לאחר משחק טוב זה מראה על העלינות שלנו על הרבה קבוצות בליגה. והוכחנו שאנחנו קבוצה אם אופי וגדולה, כי לשחק רע ולנצח משחק בסופו של סיפור זו גדולה.

עךידן טל עד עכשיו הוא אכזבה אחת גדולה, אני לא יודע המ עובר עליו, הבחור פשוט משדר שממה, הוא לא בא לקבל כדור, הוא לא מתערב התקפת נאדה פשוט נאדה. מעניין מהי הסיבה לכך, יכול להיות שהמערך, יכול להיות שבמערך ששום משחק איתו זנדברג וטל פשוט לט נכנסים יחד.