מחזור 2 בליגת העל :: בית"ר עם נוק אאוט להפועל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שגיא, Aug 24, 2007.

1. Barrel Roll Member

אניימה הוא אחד השוערים הגדולים שהגיעו לפה, אני מחזיק ממנו בטירוף.

אני לא מבין מה הוא עושה כאן בכלל, כמה זמן ייקח לאיזו קבוצה לחטוף אותו שלא קוראים לה בית"ר?

2. Dimitar Berbatov Member

דור, אל תרד לרמה הזאת. דגו אתמול היה השחקן המצטיין במשחק ביחד עם קאלה. הוא עשה בית-ספר לאלברז, ונתן את אחד המשחקים הטובים שלו בזמן האחרון. אבל אתה חייב להודות שאחרי כל עבירה של אלברז דגו הוסיף הצגה קטנה כדי לשכנע את השופט. אני לא מאשים אותו ולא קורה לו כוסית, אבל הוא לא כזה צדיק. אלברז היום היה אגרסיבי יותר מידי, זה ידוע שהוא חמום מוח אבל היום זה עבר כל גבול.
    יצחקי היה היום במשחק הכי חלש שלו העונה, אבל להגיד שברק שחקן חלש ועלוב זה טמטום, אני מבין שאתה עצבני ובצדק, אבל יצחקי הוא אחד השחקנים הטובים בליגה. גם במשחק חלש שלו הוא כובש שער יהייפיה ומנצח את המשחק.

3. King Kenny Member

נראה לי שהוא התכוון חלש פיזית.

Alexander Ubarov, אניימה אולי היה גורם בגול הזה אבל לא העיקרי וגם עדיין טעות אחת לא מבטלת משחק טוב שלם. זה מראה למה שוער זה התפקיד הכי כפוי טובה שיש בכדורגל.

4. Raulito Madridista

יניב,
    שאמרתי שיצחקי הוא שחקן חלש, הכוונה הייתה לפיזיות שלו. הוא נופל מהרוח, הוא צולל סתם, ואלו הביקורות שיש לי לתת עליו.
    לגבי הכישרון, אין מה להוסיף. הוא שחקן אדיר, כל קבוצה הייתה רוצה חלוץ כזה ולא אתפלא אם אחרי העונה הזו שבינתיים הוא מצויין, הוא יגיע לאירופה. מעט מאוד שחקנים יודעים להקפיץ כדור באומנות כזו כמו שברק הקפיץ מעל ויסנט אניימה.

5. Dimitar Berbatov Member

אוקיי. יצחקי הוא חלש פיזית, אבל הוא זריז מאוד, הוא עושה דברים נהדרים באגף ימין. מה שהוא עשה ליינסן, מגן שמאלי ברמה גבוהה מאוד, שחקן נבחרת דנמרק, שחקן פריימרליג לגיטימי, זה מדהים. נכון שיצחקי חלש פיזית, אבל הוא מכפר על כך במהירות, בדריבל מצוין, באחד על אחד מצוין. בנתיים, לליגה שלנו זה מספיק, אם הוא יעבור לאירופה, ואני מאמין שהוא יעבור לאירופה זה יהיה קשה יותר.

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אגב, אם היה באמת פנדל על אסולין - סמוך על התקשורת והפרשנים שהיו מראים את זה ומזכירים את זה שוב, ושוב ושוב.

7. הפועל_23 Member

הלו לא רק שהוא תפס את אסולין ומנע ממנו לזוז ...הוא גם דפק לו אגרוף....

אם זה לא פנדל .................................................................

8. Don Joan Roman Member

יצחקי אתמול נכנע לאגרסיביות של אנסומבו, דואני ודוס סאנטוס, שיתקתם אותו בצורה נפלאה וגם את משחק ההתקפה של בית"ר, עם זאת ברק עשה את מה שחלוץ ברמתו צריך לעשות: הבקיע שער במצב היחיד שהיה לו.

שחקן עם לב גדול שלפעמים גורם לו לבצע עבירות שמסכנות את היריבים אבל בגדול שחקן עם לב גדול ונשמה גדולה אבל עם יכולת טכנית ירודה ויכולת ניהול משחק גרועה.

כזה אני.

מלחמה זה אלבארז.

בדיוק כמו שלכל אחד מאיתנו.

לא, זה התלהבות יתר שגורמת לביצוע שטויות כמו האגרופונים הללו, עם זאת אלבארז הוא שחקן לוחם, פייטר שנותן כל למען הקבוצה, מי שמכיר אותו יותר משלושה משחקים במדיי בית"ר ירושלים יודע שהוא פייטר מהלב והנשמה.

9. BeitaReaLiverpool Member

אין מה לעשות, יצחקי שחקן קטן יותר, אבל הוא גם ממש זריז.
    הזריזות שלו מביאה לכך שהוא לא צריך להתעמת הרבה עם שחקנים, וכשהוא עם הכדור, הדרך היחידה לעצור אותו זה בפאול.
    ראיתם אתמול את ברק יצחקי במשחק חלש מאוד, ובכל זאת שם גול באחד המשחקים המלחיצים בישראל.
    כמו ששגיא כהן אמר, ואני מסכים, לא רק שיש לנו אלופה, יש לנו גם את שחקן השנה.

10. REAL MADRID Member

יצחקי נחשב זריז במונחים ישראליים, במידה והוא יצא לאירופה הוא לדעתי לא יסתדר שם כי השחקנים שם פחות או יותר במהירות שלו. המבנה גוף שלו הוא לא המבנה גוף של טל בן חיים ולכן הוא יכול להפוך לשחקן גדול רק במידה וישאר בארץ, אותו דבר כנ"ל לגבי זנדברג, ועידן טל. טוטו תמוז יכול בקלות להשתלב באירופה.

11. Fabio Junior Member

איזה שטויות... אתה ראית מה אלבארז עשה לדגו (שם לו רגל ברחבה, נתן לו בוקס בגב ליד הרחבה.. וזה רק דוגמאות קטנות לכל מה שהוא עשה לדגו) או לאסולין?! (הוריד אותו ברחבה תוך כדי שהוא נותן לו בוקס בבטן)
    הפועל הייתה ראויה לשני פנדלים (דגו רץ ברחבה הצידה מאלבארז, שלא הספיק להגיע אליו ושם לו רגל) לא כולל שתי החמצות שביום רגיל אסולין עושה מהם שני גולים בטוחים.
    BeitaReaLiverpool, אני חושב שהתגובה שלך מאוד טיפשית, תסלח לי אם נעלבת.
    אסולין סקורר מצוין וטבלת השערים של העונת האחרונות מראה את זה, ובקשר לשחקנים שנתת, יכול להיות שהם לא שווים את המחיר אבל הם שחקנים מצוינים, אין על זה וויכוח.
    לא אני ולפי מה ששמעתי וראיתי גם לא איציק זוהר ואלון יפת ראו את דגו נופל סתם.
    מה שכולם ראו מלבד אלון יפת זה שאלבארז מתאים מאוד לקבוצת האיגרוף של ירושלים.
    מילא קאלה או גרשון המתנשאים, אך מבואטנג לא הייתי מצפה שיפתח ככה את הפה בצורה הכי לא מיקצוענית שיש והראה שהוא לא יודע לשמור את הכעס בפנים. כנראה שהכניסה של אנסומבו עוד כואבות.

Last edited by a moderator: Aug 27, 2007
  12. שוונקי Member

מתי יצחקי צלל ונפל מהרוח במשחק ?זה קרה פעם אחת במשחק ,והוא ממש לא נפל מהרוח ,אני לא יודע איזה שחקן זה היה אבל הוא הכניס לו רגל מאחורה,יצחקי יכל להמשיך את המהלך אבל בדיוק אנסומבו היה באמצע גליץ' של החיים שלו ומה לעשות שיצחקי לא רוצה להיפצע עוד פעם ,אז הוא לא רצה או לתת לו קטנה בין הרגליים הוא להיות עכשיו מגובס .חוץ מזה ,יצחקי זה שחקן עם כוח ,אבל אתה בכלל לא מבין את זה ,אתה רק רואה אותו מהצורה החיצונית ואתה ישר קובע דברים .אתה משווה בין דגו שהוא כן כוסית לבית יצחקי ?אני ראיתי עוד פעם את האגרוף הקטנטן שאלבארז נתן לו מאחורה ,ואם אני לא טועה תפסתי את דגו בוכה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

שתי מילים :יוסי בניון

Last edited: Aug 27, 2007
  13. REAL MADRID Member

לך על דוגמא אחרת, דרנטה עלה לריאל 14 מיליון יורו ולא 27..

אתה משווה בין יוסי בניון ליצחקי? הם אמנם דומים קצת בסגנון המשחק אבל בניון הרבה יותא אפקטיבי, יכול לשחק ביותר מקומות מאשר יצחקי ויכולות הדריבל שלו עולות על של יצחקי, יצחקי מבחינתי לא מתאים לכדורגל האירופאי הקשה והחזק. אני בכל זאת אומר שאם הוא רוצה להצליח באירופה אז שייצא לשם כבר עכשיו וישפר את הכוח והמהירות שלו.

14. Raulito Madridista

כל מי שמפנה את התגובה אליי, אז קודם כל שימו לב מה אני אמרתי. אתם לא צריכים להסביר לי כמה יצחקי חלוץ נפלא. תוך פחות מחודש הוא הבקיע שני שערים אדירים נגד הפועל, שערים שמעט מאוד חלוצים מסוגלים להבקיע. הראשון בטוטו שהוא סיבב את בונדר(את זה כל שחקן מסוגל לעשות, אבל הוא בעט ברגל הנגדית לפינה הרחוקה ועשה את המהלך מאוד מהר) והשני כמובן אתמול בטאץ' נהדר(או שלא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ), מעל אניימה. למעט מאוד שחקנים יש את היכולת שיש ליצחקי עם הכדור.
    אבל, אני הגבתי למשתמש Boateng, על כך שהוא טען ש'ברוך דגו הוא כוסית'. אז לא. ממש לא. ברק יצחקי אתמול נפל כל פעם שההגנה החזקה של הפועל הוציאה לה את הכדור מהרגליים. הוא נופל מהרוח והוא בטח שלא יותר טוב מדגו מהבחינה הזו.
    אגב, אני לא ראיתי אתמול פעם אחת ששחקני בית"ר חילצו לברוך דגו את הכדור בלי עבירה, הוא פשוט נותן עד עכשיו משחקים נהדרים, רק שימשיך ככה. דגו יכול להיות ההבדל בין קבוצת מרכז טבלה לבין מקום באופ"א.
    אם בפורום הזה היו טענות שלך(Boateng), לגבי יוסי אבוקסיס, שהוא נכנס ברגליים של השחקנים במטרה לפצוע, אז אני רואה את הארגופים הללו של אלברז כמעשה לא פחות חמור. אבוקסיס לא היה מכוון לרגל, הוא פשוט היה מאחר בגליצ'ים. לעומת זאת, אלבארז מחפש את המגע עם השחקן. לא ראיתי אותו מחלץ יותר מדיי כדורים בצורה נקייה.

15. שוונקי Member

אתמול אני הייתי קצת משוגע בלשון המעטה אחרי הניצחון ורק שטויות יצאו לי מהמקלדת ,אז בואטנג ,אתה ממש לא צודק עם מה שאתה אומר על אלבארז ,אומנם נותן מלחמה ,נותן את כל הלב שלו בשביל הקבוצה ,אבל האגרופים האלה לא היו נחוצים ,אחד שנותן אגרוף לשחקן זה לא מעיד על מלחמה זה מעיד על : "לתת בקטנה בלי שהשופט ירגיש" וזה באמת קרה
    אבוקסיס ,עבאס סואן ,וכל שאר הפאוליסטים שאתם מביאים פה כדוגמא כן הולכים על הרגליים ולא יעזור כלום ,בכמה גליצ'ים כבר אפשר לאחר ?למה דווקא לאבוקסיס יש את האיחורים האלה ?ושאתה מאחר בגליץ' אתה מקפל את הרגליים ,אם העיניים שלי לא מטעות אותי ,אבוקסיס ממש לא היה מקפל את הרגליים .