שוב אתה מקשקש, אני כבר התיאשתי ממך. מה תשגיד: בואטנג הוא שחקן כסחן, אלבארז שחקן מלוכלך, גרשון הוא צבוע ומאיר הרוש הוא רוצח שכיר, ככה זה בבית"ר, קבוצה של פושעים.
אין מה לנתח את זה.. הטעות הגדולה היא בכלל לא של אניימה ההגנה של הפועל לא ספרה בכלל את רומולו, אף אחד לא ראה אותו וגם לא דואני שנגנב לו כדור מהמצח.. וישר לרשת :aaa031:
אתם יודעים מה.. שניכם קשקשנים שלא ראיתי בחיים זה כדורגל, וכדורגל זה משחק אגרסיבי גם מה לעשות.. אני אוהב את המשחק האגרסיבי של אנסומבו וכן גם את הלחימה וגם את המכות שאחרי, זה רק מראה על רצון ומלחמה. בואטנג כנראה גם הוקרץ מאותו החומר, כדורגל הוא גם משחק של אמוציות וזה כל היופי בו אז אל תתחילו להיות לי יפי נפש ולהגדיר מי נלחם ומי מלוכלך כי מי שאין לו לב להילחם על המגרש הוא לא שחקן שיגיע יותר רחוק מראובן עובד.. ואני מקווה שזה סוף הויכוח..
עברה שנה ושום דבר לא השתנה. למכבי נתניה ממשיכים לכבוש איתי שכטר ודדי בן דיין, היחידים. עירוני קריית שמונה ובני סכנין ממשיכות לפגוש אחת את השנייה. מכבי תל אביב שוב פותחת את הליגה בצורה רעה. הפועל כפר סבא שוב נראית מצוין בפתיחת העונה. מכבי חיפה מראה סימנים של המשכיות מהעונה שעברה. והפועל תל אביב ממשיכה לאבד נקודות מול בית"ר ירושלים, כמובן אחרי שהיא מובילה. בשביל מה יצאנו לפגרה? ואני אפתח את הניתוח שלי למשחק באותו משפט שפתחתי את הניתוח הקודם שלי לגבי המשחק של בית"ר ירושלים: עידן טל כל כך מיותר. הפרימדונה הזה לא עושה שום דבר חיובי במשחק של הירושלמים. לא מנסה להיות מעורב, לא מנסה להשפיע ואפילו לא מנסה להילחם. מה הפלא שבית"ר ירושלים התחילה לרוץ בשניה שהוא יצא ואבירם ברוכיאן נכנס? אני לא יודע מה גרוע יותר - שהוא מונע ממילובאן מירוסביץ (חייב לפתוח, כיוון שבתור מחליף קשה לו להשפיע על המשחק) או מאבירם ברוכיאן לפתוח בהרכב, או שהוא פשוט מעלים את גל אלברמן. בעצם, אני כן יודע מה הכי גרוע - שהוא כופה על יצחק שום לשחק עם 3 קשרים אחוריים וששחקני ההתקפה כל כך רחוקים אחד מהשני, במקום שיהיה איזה קשר יצירתי שיחסר אותם. אני ממש מתפלא אל יצחק שום שהוא לא רואה את זה. או שהוא כן והוא פשוט מפחד לספסל את הכוכב שלו. האוהדים של בית"ר ירושלים השיגו את מה שרצו - הם הוציאו לגמרי את ליאור אסולין מהמשחק הזה. בכל פעם שהוא הגיע מול קאלה, רעדו לו הרגליים והוא לא ידע מה הוא אמור לעשות. אני לא רומז שהוא חשש לחיים שלו במהלך המשחק, אלא סתם יצא מריכוז בצורה מוחלטת. הפועל תל אביב הייתה צריכה לסגור את הסיפור כבר במחצית הראשונה. קאלה לא היה מרוכז, אריק בנאדו לא היה יכול להיות מרוכז (היציאה היומית של קאלה) וכל בית"ר ירושלים הייתה גבויה. ברגע שהם לא עשו את זה, היה ברור שזה רק עניין של זמן עד שהם יספגו את השערים. וחבל, כי הפסד היה מכניס את בית"ר ירושלים ללחץ לא נורמלי. היו מספידים לגמרי את רומולו (אגב, שמתם לב ששני הברזילאים, גם פאביו ג'וניור, הבקיעו שערים ממש יפים?), מתחילים לערוף את הראשים של עידן טל ומיכאל זנדברג, מאשימים שוב קאלה ומכניסים את הקבוצה ללחץ אמיתי, שאולי היה מכניס יותר עניין לליגה. אם ההנהלה של בית"ר ירושלים מחשיבה את פועלה למועדון אירופאי, אז שלא יחכו לועדת המשמעת שלו תחליט כלוםץ בעצמם הם צריכים לקנוס את המגן הצ'יליאני, שלא מכבודי להזכיר את השם שלו עכשיו.
מי שיקנוס את אלבארז צריך לקנוס אותו. עוד לא ראיתי בארגנטינה או בשום מקום אחר קונסים שחקנים על מלחמה, אלבארז לא עשה שום דבר מלוכלך במשחק, היום בבוקר ראיתי את התקציר לראשונה ובחיי שכשראיתי את האגרופון שאלבארז נתן לא הבנתי על מה כל המהומה, כשראיתי את הכביכול פנדל על אסולין גם צחקתי, שתיי שחקנים מחבקים האחד את השני ונאבקים, מה רציתם שאלבארז ייתן לו לעמוד חופשי? בחלומות שלכם ושל אסולין, אלבארז לא פראייר של אף אחד.
ביתר זכו כבר באליפות! אני אומר את זה כבר במחזור ה2 כי אין מה לעשות עידן ה$ של גאידמק עורס תליגה הליגה מכורה. עד שמר ארקדי $גאידמק$ לא עוזב את ביתר ותארץ האליפות מכורה
משחק לא טוב של ביתר. ממש לא טוב. אבל לפחות הוצאנו שלוש נקודות מבלומפילד,ואין דבר יותר מספק מניצחון על הפועל תל אביב לאחר שלא הצלחנו לנצח אותם בבלומפילד 7 שנים. אלבארז ממש לא הסתדר עם דגו וזה גרם לו להשתמש בתרגילים מלוכלכים ואני לא מצדיק את זה,להפך. אבל ככה זה בכדורגל. רומולו וברוכיאן שינו את המשחק. היה אפשר לחוש את השינוי באווירה שהם נכנסו. פתאום ביתר הראתה קצת כדורגל לאיזה כמה דקות והנה זה הספיק. כל הכבוד לרומולו איזה התרוממות נפלאה מעל דואני! ויצחקי עם גול נהדר לאחר דאבל פאס עם רומולו. ומי שאומר שהאליפות סגורה,שום דבר לא סגור,זה כולה מחזור שני,תתחילו לדבר לאחר סיבוב וחצי לפחות אז עוד פחות או יותר אפשר כבר לתת הימורים.
חזרתי הביתה שבור אתמול מהמשחק ולא יכולתי להגיב גם משום שהייתי מאוד עייף. בכל אופן, הפועל ת"א ביטלה את בית"ר ירושלים במשך 75 דקות. בית"ר כרגיל אלופה בלגנוב נקודות, פשוט מגעיל איך קבוצה עם תקציב כל-כך גדול ומנופח לא מצליחה להגיע לשער של קבוצה עם תקציב מועט הרבה יותר, קבוצה צנועה וקבוצה שאין לה הרבה מה להציע. הפועל ת"א כמו במחזור השני בטדי אשתקד, שלטה במגרש, רק הפעם המשחק היה 11 נגד 11, או שהפועל דווקא הייתה בנחיתות מספרית בגלל ליאור אסולין הטמבל! צריך לבדוק אם השחקן הזה לא מוכר אותנו, עוד לא ראיתי דבר כזה. משלושה מצבים לגול הוא לא נתן שער אחד, יכלנו לגמור את המשחק הזה עם חגיגה גדולה ולא לתת לבית"ר לשבור את הנאחס שלה בבלומפילד. פעם אחת הוא מחליק לי מול השער, פעם אחת הוא בועט גרוע ופעם אחת שיש לו את כל הזמן בעולם ושחקני ההגנה אפילו לא קרובים אליו, הוא בועט על קאלה. איך? איך זה הגיוני? ולבית"ר מספיקים שני מצבים כדי לחזור למשחק(כמה חבל שקיבלנו את הראשון מרומולו, דווקא ממנו הייתי בטוח שלא ייצא לבית"ר שום דבר חיובי. פעם אחת ההגנה נרדמה ושילמנו על זה ביוקר). השער השני של בית"ר זה קלאסה של יצחקי, אבל אניימה יצא מאחור מדיי וזו טעות גם של רמי דואני. הפועל יכלה להבקיע גם עם עוד מצב של אנטבי במחצית הראשונה ובעיטה טובה של אנסומבו שהייתה קרובה לחיבורים. מילה אחת על המצטיין: דגו. בסה"כ, אם כל הפסד שלנו ייראה ככה זה יהיה טוב, אבל נמאס שזה קורה, שהם גונבים מאיתנו נקודות כל הזמן, שאתה טוב ואתה לא מנצח, זה מעצבן. הספירה עולה ואנחנו 6 משחקים ללא ניצחון נגד בית"ר בליגה. עברה שנה, אבל התמונה מקרבות נגד בית"ר לא השתנתה: http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg768318.Xxx דגו, זה פשוט לא מגיע לו!!! ציונים: אניימה - 6 בונדר - 5 דואני - 6 דוס סאנטוס - 6.5 אנטבי - 6 אנסומבו - 7 באדיר - 6 אבדי - 5.5 דגו - 7 אסולין - 0 ג'וניור - 5.5 אהה ו... 'תודה לך הפועל' הרסת לי שבוע מושלם! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx * המשתמש בואטנג, קראתי רק עכשיו את הדברים שלך. אתה אומר שברוך דגו כוסית? אתה לא תגיד שזה נכון, אבל אני ראיתי אתמול דווקא את החבר שלך, ברק יצחקי, שעם כל הכבוד לשער הניצחון המדהים שלו, הוא שחקן כל-כך חלש וכל-כך עלוב, נופל מהרוח, כל פעם ששחקן רציני נכנס איתו למאבק הוא מפסיד, ככה צריך, כמו אנסומבו, לתקוף אותו ואז יצחקי הפחדן לא עובר אותך. סיכום העניין: אלבארז שחקן שנלחם אבל מהרוח הוא נופל וכנ"ל יצחקי. גם את עידן טל הייתי לוקח בתור שחקן תיאטרון.
אי עמידת השחקן בקרן תרמה מאוד. טעות של אניימה, טעות של ההגנה - טעות של הפועל. תפסיק להיות סובייקטיבי למען השם.
עכשיו נרגעתי ואני יתחיל לנתח את המשחק מבחינה מקצועית. לוזון בנה לנו פה יופי של קבוצה, כדורגל יפה וטוב רק חסר מחץ בהתקפה אבל אולי אם וכאשר ליאור אסולין יחזור לכושר יהיה לנו את המחץ הזה, כנ"ל ג'וניור שעושה רושם של שחקן טוב. דגו נמצא עכשיו בכושר מצוין ובשלושת המשחקים האחרונים הוא משחק מ-ע-ו-ל-ה, נלחם, חוטף כדורים, נותן ספרינטים של כמה עשרות מטרים, מבשל ובאמת כל הכבוד לו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx עכשיו נעבור לזרים המצוינים שלוזון בחר. דוס סנטוס, איזה בלם מצוין, יחד עם דואני אמורה להיות לנו הגנה מצוינת בניגוד לעונה שעברה. אנסומבו, באמת נלחם, מחלץ כדורים כל כך יפה, לא מוותר. אניימה, שוער מצוין, איזה זינוקים הוא מביא, איזה הצלות וגם יש לו יציאות טובות שמזכירות במקצת את היציאות המצוינות של שביט. אבדי, עושה רושם של שחקן טוב, רק שבשני משחקי הליגה עד עכשיו רוב הפעולות הטובות הוא עושה רחוק מדי מהשער, למרות שאתמול הוא לא היה כל כך מורגש. ג'וניור, עושה רושם של חלוץ טוב, פיזי מאוד, אחד שלא אוהב לרוץ יותר מדי אבל ראו היום ניצוצות של חלוץ טוב. לסיכום נושא הזרים, לוזון עשה עבודה מצוינת בבחירתם. אנטבי, כן אתם בטח תגידו שאני סתם נתפל אליו אבל מבחינה הגנתית הוא פשוט כלום, מבחינה התקפית הוא בסדר גמור אבל הוא עדיין מגן.
עידן טל בדיחה הוא לא מצדיק את החוזה שלו.. ואם מסתכלים על זה יעקוב שחר עשה בשכל שלא הביא אותך בכוח.. (למרות שגםאם הוא היה שם את כל מה שיש לו ארקאדי היה שם יותר.) אבל חודשיים כבר עידן טל לא פוגע וחושך לגמריי... בקשר לבואטנג סתם שחקן מגעיל שירד לי מהעיניים עם כל הכבוד לו שחקן טוב והכל, אבל אתמול הוא הראה לכולם שהוא גם בלוף ויש לו פה גדול (אני מחכה ומקווה שיתנו לו ''קנס'' על מה שהו הוציא מהפה).. ממש הגעיל אותי הדיבור שלו על אסולין בתקשורת אחרי המשחק. (איפה אוגבונה כשצריך אותו שיוריד רגליים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx) וואלק אבירם ברוכיאן השחקן הכי מוכשר בביתר והוא על הספסל.. מי צריך זרים בכלל כשיש לך ישראלים מוכשרים על הספסל זה סתם עוצר אותם ופוגע בהם. ואחרי שאמרתי את מה שאני חושב הגיע הזמן שאני יגיד גם דברים טובים על ביתר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx קבוצה עם קור רוח ענק שאפילו הפועל כבשה ביתר לא נכנס ללחץ והמשיכה לשדר ביטחון על המגרש (למרות שהפועל שטפו את המגרש בחצי הראשון)זה לא הפחיד אותם ועדין ממשיכים לשחק כדורגל יפה ואטרקטיבי משחק פתוח..מהיר...כמו שכתוב בספר. ורומלו מתגלה כברזילאי הטוב מבין כל הרכבת שיצאה לירושלים מברזיל בשלוש שנים האחרונות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx הגיע הזמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
בואטנג אתה המשתמש הכי סובייקטיבי שקיים כאן, אתה מעוות דברים בצורה נפלאה, אתה קשקשן רציני. מלחמה? כנראה שאין לך מושג מה זה מלחמה, יש לך עוד כמה דברים ללמוד בכדורגל. האגרוף שאלברז הביא לדגו בגב זה מלחמה? האגרוף שהוא הביא לאסולין בצלעות ברחבה זה מלחמה? אתה מצחיק עד כדי עצוב... אין מה להתווכח איתך, אתה סובייקטיבי. וזה לא קשור לאנסומבו.... אנסומבו פרא אדם, זה לא אומר שאלברז הוא לא. אלברז מלוכלך.