חזרתי לפניי חצי שעה מהמשחק. אז כן לא הצגנו משחק כדורגל גדול, אפילו חלש אפשר לומר, הפועל ביטלו אותנו לאורך כמעט כל המחצית הראשונה, אמנם אחוזי האחזקה בכדור היו דיי שווים אבל מלבד מהלך-שתיים לא הצלחנו ליצור מצבים ושהפועל סגרה אותנו טוב מאוד, במחצית השנייה המשיכה אותה המגמה והפועל הייתה יכולה גם לעלות ל2:0 אבל קאלה שמר אותנו במשחק עד ששום שוב שיחק אותה עם החילופים שלו, בהתחלה הכניס את מירוסביץ' שחקן יותר התקפי מאלברמן אבל גם מאוד אחראי שלא יוצא במלוא התעוזה קדימה, אח"כ החליף את החלוץ שהיה חלש ובסוף הכניס את השחקן שיכניס פלפל למשחק של בית"ר ויהפוך אותו לטוב, הכניסה של ברוכיאן היא לדעתי הרגע המשמעותי במשחק כי מאז הפועל לא דיגדגה את בית"ר ולי לפחות היה ברור שמבלומפידל אנחנו לא יוצאים עם הפסד. לטעויות השיפוט שלדעתי היו אני אל רוצה להתייחס משום שהם אל השפיעו יותר מדיי על תוצאת המשחק ואל קבעו אותה, הפועל קיבלה גול מנבדל ברור ובית"ר קיבלה את זה שאלבארז המשיך לשחק, לא הגיע להפועל שום פנדל, בטח שלא על דגו הכוסית שנופל מכל נשיפה של שחקן בית"ר, סה"כ תצוגת שיפוט לא משהו של יפת אבל לא משהו לשתיי הצדדים ולא עם נטייה לצד אחר. ד"א 1: אלבארז לא שחקן מלוכלך, זה פשוט אופי שלו: מלחמה, מלחמה, מלחמה ועוד פעם: מלחמה. אז לפעמים הוא נותן אגרופונים קטנים כאלה ולפעמים הוא דוחף ולפעמים הוא חוסם והוא גם שורט ומכאיב אבל הוא שחקן מצויין שעושה הכל כדי שלא יעברו אותו, הוא גם מספיק חכם אחריי שהוא מקבל צהוב, לא לעשות עבירה שתגרור עמה כרטיס צהוב שני, מגן נהדר. ד"א 2 בקשר להתבטאות של בואטנג: כל הכבוד לו, למה מי זה אסולין הגמד שילכלך עלינו? פעם אהבתי אותו ואני עדיין חושב שהוא אחלה של חלוץ אבל הוא דיבר יותר מדיי מחוץ למגרש עד שהוא שכח שאת הקבלות הוא צריך לספק על הדשא וכמה סמלי שלאחר החמצה שלו, יצחקי הענק עשה 2:1 נהדר לירושלמים ושבר נאחס של 7 שנים. ולסיום אני רוצה לומר עוד 2 דברים. 1. הקהל של הפועל היה נהדר היום, כל הכבוד. 2. "לא רצינו את אירופה, רצינו לזיין אותכם" המשך שבוע מדהים.
זה אומר שיש לו אופי של שחקן מלוכלך, יש שחקן אגרסיבי ויש שחקן כסחן ומלוכלך, אלבארז הוא מהסוג השני ואת זה כבר אמרתי אחרי המשחק הראשון מול קופנהאגן. הוא גם מספיק חכם אחריי שהוא מקבל צהוב, לא לעשות עבירה שתגרור עמה כרטיס צהוב שני?! לעזעזאל אתה עיוור.
יש לו אופי ונשמה של לוחם, הוא פייטר, הוא גלדיאטור, הוא יודע מה זה ריבר נגד בוקה וקולו קולו נגד קאתוליקה, הוא מגיל אפס למד שבדרבי ובסופר קלאסיקו נותנים דבר אחד: מלחמה, מלחמה, מלחמה ועוד המון: מלחמה. שחקן מלוכלך זה לא שחקן שנלחם ומשחק עם הידיים לפעמים, שחקן מלוכלך זה כזה שנופל כשלא עושים לו כלום כאילו מכבש עובר עליו כי הוא בעצם מטעה שופט וזה דבר מלוכלך מאין כמוהו. עריכה: אני ראיתי התקפה של הפועל שהלכה לכיוון המתפרצת, אלבארז נאבק עם הגוף מול הכוסית דגו עד שבנאדו בא והוריד את הפרימדונה לדשא ובכך מנע מעצמו אדום, מבית"ר מצב מביך ומבנאדו כרטיס צהוב. אבל בסדר תקרראו לו שחקן מלוכללך, זה לא מזיז לא לי ולא לו כי שנינו יודעים טושנינו מאמינים שבדרבי וסופר קלאסיקוים צריך הרבה הרבה הרבה: מ-ל-ח-מ-ה
שחקן כזה נקרא שחקן רע, ואלבארז הוא בהחלט שחקן רע שמשחק לפעמים עם הידיים ולפעמים משחק בסגנון מאוד נוקשה אבל הוא בשום פנים ואופן לא שחקן מלוכלך. עריכה: אני ראיתי התקפה של הפועל שהלכה לכיוון המתפרצת, אלבארז נאבק עם הגוף מול הכוסית דגו עד שבנאדו בא והוריד את הפרימדונה לדשא ובכך מנע מעצמו אדום, מבית"ר מצב מביך ומבנאדו כרטיס צהוב. אבל בסדר תקרראו לו שחקן מלוכללך, זה לא מזיז לא לי ולא לו כי שנינו יודעים טושנינו מאמינים שבדרבי וסופר קלאסיקוים צריך הרבה הרבה הרבה: מ-ל-ח-מ-ה ולהיות רע עם היריב המר.
אה אלבארז שמשחק קצת עם הידיים ופה ושם שולח אותם הוא שחקן מלוכלך ואלים ואנסומבו שנכנס עם 2 רגליים קדימה ועוד יד בבואטנג הוא רק שחקן אגרסיבי, אתה צודק!
אני לא מדבר על המשחק הזה ספציפית או על העבירה הזאת ספציית. אגב, מה שבואטנג עשה אחר כך היה לא יותר טוב.
גרשון הוא כזה צבוע:" שבע השנים הרעות הסתיימו בשבילנו בבלומפילד, ברוך השם, מתחילות שבע שנים טובות". להזכירך אדון שמעון גרשון, אתה תרמת רבות לשבע שנים האלה.
וזה קשור בגלל ש? בוא אני אסדר לך בראש את ההגדרות כן? שחקן מלוכלך: ברוך דגו שנופל מכל פו שעושים עליו ומתקפל כאילו דרס אותו טנק מרכבה פירוט: בגלל שכך הוא מטעה את השופט וגורם לכך שהעונש יהיה גדול יותר וחריף יותר לאותו שחקן ולעיתים גם ימנע מהקבוצה השנייה את הכדור שזכתה בו בצדק. כסחן: מזואה אנסומבו שנכנס עם 2 רגליים קדימה ועוד יד בשחקן פירוט: בגלל שהוא מבצע עבירות שיכולות לגמור קריירה של שחקן אחר. שחקן רע: כריסטיאן אלבארז שמשחק לעיתים עם הידיים, דוחף, שורט, מכה קלות. פירוט: משום שהוא עושה הכל בכדי שהשחקן לא ייקח לו את הכדור/יעבור אותו אבל עדיין שומר על ספורטיביות ולא מבצע עבירות שעלולות לגרום לסיום קריירה ואף לא מבצע עבירות גסות של אגרופים ומכות. בואטנג? הוא פשוט שחקן לא אחראי במצבים מסוימים. בקשר לגרשון: הרי אתם שורקים לו בוז ומקללים אותו ומה לא, אז הוא מתייחס לעצמו כאל בית"רי כמו שצריך, ולביתרים היו שבע שנים רעות עם האדומים, היום בתור בית"רי הוא מקווה שיהיו לו ולירושלמים 7 שנים טובות. לא יודע איפה יש פה צביעות אבל מילא, אני מבין אתכם, צריך להתנחם במשהו כי זה כ"כ מתסכל שאתה טוב יותר ובכל זאת אתה מפסיד ועוד לאחת היריבות השנואות ביותר שלך.
נכון?! אתה עושה צחוק. מתחיל מזה שדגו עשה לאלבארז בית ספר אז אלבארז התחיל לכסח לו את הצורה. נמשיך בזה לגבי אנסומבו אתה מתרכז בעבירה אחת ספציפית, חד פעמית, הוא לא שחקן כסחן. אלבארז הוא לא שחקן רע, הוא שחקן מלוכלך, רוב ההגנה שלו מתבססת על עבירות. כשבואטנג עושה את זה אז זה בסדר, אבל כשאנסומבו.