רמאים? למה רמאים? כי בויאן צלל ובזבז זמן? כי פויול נתן מרפקים? או בעצם איניסטה נפל והשחקן לא באמת נגע בו. והנה ציטוט של הגאון אלי אוחנה "השחקן לא נגע בכדור, אבל זה לא פנדל..." אני מאמין שגם אתם חושבים שזה לא היה פנדל, השחקן באמת לא נגע בכדור ואיניסטה נפל מה...רוח. הבלון לא יתפוצץ לעולם, כי פשוט אין בלון, זה מה שיש לנו-מסי, מסי, איניסטה, מסי מסי מסי, צ'אבי, מסי מסי. פה נגמר הסיפור, ואנחנו יודעים שזה מה שיש. ותאמינו לנו, הרגשות שלנו הם הדדים לגמרי. תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
איזו דרמה במפגש של ברצלונה מול שחטאר. כמה אכזרי הכדורגל לפעמיים... על המחצית הראשונה של ברסה יש לאמר שללא מסי ברצלונה היא קבוצת חסרת מעוף וחסרת כל מחץ וחדות. זאת לא הפעם הראשונה שהקאטלונים נמצאים כחסרי אונים אל מול קבוצה עם משמעת טקטית כמו של שחטאר. היחיד שעוד מסוגל ליצור משהו זה אינייסטה, כמה מזל יש לבארסה שיש לה את השחקן הזה. אולם לבד נורא קשה לו, בארסה באופן כללי כפי שאמרתי לא מוצאת פיתרונות מול יריבות טקטיות שהופכות את המשחק שלה לאפור ומרובה פסיי רוחב חסרי תכלתית, למרבה כאשר מסי איננו. הגול הראשון של שחטאר היה די צפוי. עם שמירה אדוקה מאוד ויציאה להתקפות נגד אל מול ההגנה הרעוע של בארסה זה עבד יפה ואף הסתיים ב1-0 של אלסיניו המצוין. במחצית השנייה זה נשאר אותו דבר פחות או יותר כאשר בארסה מנסה לחפש את הפירצה ללא הצלחה. אולם הנה שוב מוכיח הכדורגל כמה הוא אכזרי. טעות איומה של השוער של שחטאר(ברח לי שמו)מאפשרת למסי את הגול הקל בקריירה שלו ולצמק את התצואה. ואז, עם האוכל בא התאבון... בפעם הראושנה במשחק שבארסה מצליח להכניס כדור עומק אפקטיבי ולהשאיר שחקן במצב של גול. אני בטוח שזה לא היה קורה אלמלא הגול הראשון והשטותי. אחרי הגול הזה שחטאר פשוט הגיע לידי קריסה ושבירה מנטלית. חבל לי מאוד על איבוד שלושת הנקודות הללו שלה. זה היה בידיים שלה ולבארסה לא הגיע כאן אפילו נקודה אחרי משחק משמים. אבל שוב, כאמור, זה הכדורגל ושוב ברצלונה מנצחת בדקות הסיום - ואולי כאן מסתמנת לה נקודת האור מבחינת הבלאוגרנה - אם פעם היה נדיר לראות את בארסה הופכת תוצאות, היום עושה רושם לאחרונה שברצלונה למדה לנצח משחקים גם כאשר היא לא ביום גדול.
תעשה לי טובה, תבדוק הודעות לפני שאתה כותב. טעויות? שכחתי שכדוגל משחקים 80 דקות ולא 90 דקות. מעט מאוד פעמים ברסה מתברכת בטעויות של היריבה. זה קרה נגד אספניול ועכשיו בטעות של השוער, אבל תראה לי שוב שהם ניצחו בעזרת טעויות של היריבה. מה רע בגול של מסי? התקפה גדולה שהסתיימה בשער גדול. נגד אספניול היא חטפה שער ראשון שזה אפילו בושה לקרוא לדבר כזה שער, עבירה ברורה על ואלדס שלא נשרקת, אצל כל ליגה בעולם שורקים עבירה על שוער, כמובן שהשופטים בספרד אוהבים לשרוק מה שהם מדמיינים. נגד שחטיור טעות בוטה בהגנה שמארקס עושה חור גדול ופויול מנסה לתקן אותו כמו בלם בליגה לאומית. אז על מה אתם מדברים לעזאזל?
צ'מפיונטראש!!! יבוא יום והליגה העלובה הזאת תקבל גם קבוצות כמו בית"ר, אלופות לוכסמבורג לטביה וכאלה וזה כבר לא תהיה הפתעה יותר ממה שקורה בליגה כיום שיש את בוריסוב פגמוסטה ,באזל ,קלוז ,בורדו מראסי רומא ושאר הנמושות. הכי צבועה התקשורת שמפחדת להעביר ביקורת על הליגה המשעממת הזאת כי מתפרנסת ממנה ולא רוצה להבריח את הצופים.
מי זה הבעל, סליחה על הבורות? ראינו היום מחזור שלא התעלה לרמה גבוהה. עקבתי אחרי המשחקים של שתי הספרדיות ששיחקו היום. אתלטיקו היתה הרבה יותר טובה מיריבתה, אם כי קצת מוזרים לי החילופים של גרסיה וסינמה פונגול, שהיו טובים מאוד ועם עוד קצת זמן היו יכולים להגדיל את התוצאה. ואם העקב של מקסי רודריגז היה נכנס, בהחלט היה מועמד לגול השנה. בנוגע לבארסה-רק טאץ' של שחקן אחד הציל אותם מהפסד מביך. שחטיור לא היתה גדולה היום, אבל בארסה היתה פשוט איומה ושיחקה מאוד לא נכון. מסי שוב טו דה רסקיו.
חשבתי שהבית של ליברפול-אתלטיקו-מארסיי-פ.ס.וו יהיה קצת יותר שקול אבל ליברפול ואתלטיקו מראות עליונות די ברורה. אתלטיקו נראית נפלא עד כה, אגוארו חיה רעה, סקורר ענק- אתלטיקו בהחלט יכולה להגיע רחוק מאוד. קלוז' ופמאגוסטה (בעיקר) אלו הפתעות נעימות, אני לא מבין מה הבעיה ומה רע בקבוצות כאלו מדי פעם, קטנות, חדשות, שבאות ועושות צרות לקבוצות הרבה יותר עשירות ומנוסות... לא רואה פה בעיה. וברצלונה... חתיכת ניצחון, אני מקווה ששחטיור לא יבכו על האיבוד ניצחון הזה ונראה את הקבוצה הזאת בשמינית גמר.
1) אין יותר מתוק מניצחון שכזה וכמו זה שהיה בהר היהודים ביום שבת. היכולת חרבנא, העונה הזאת תופסת כיוון מעניין. 2) מאסתי לחלוטין באנרי. הוא שלב אחד לפני שחקן גמור. אם הוא לא מקבל כדור מול שער ריק הוא לא יצליח להבקיע (המצב שהוא החמיץ בתחילת המשחק היה מצחיק), הוא איטי ותוקע לנו לחלוטין את משחק ההתקפה. הוא לא זז כמעט, הוא לא מגוון. פשוט גולם בהתקפה שלנו. אי לכך, לאחר הקמפיין הארוך שלי שנה שעברה ובעונה שלפניה שקרא לגירוש האולגרע, אני פותח בקמפיין חדש הקורא לגירוש האנרי האיום ולתת דקות משחק לילד הנפלא שלנו בויאן. איזה שחקן נהדר בויאן, רבע שעה על המגרש וכל כך הרבה מהלכים חיוביים, הרבה תנועה, הרבה גיוון, הרבה רצון. כיף לי לראות אותו משחק. פפ, תן לילד לשחק!!! 3) כמה נקודות טקטיות. קודם כל ההגנה ממשיכה להיות מבזה בכל קנה מידה. כל שער שאנחנו חוטפים נראה כמו קומדיה של טעויות, ההגנה לא מתואמת, שחקנים עושים פעולות של שחקני חובבים. הכל מתחיל אבל מהצבה טקטית גרועה של פפ וציינתי את זה עוד במשחק מול ליסבון, אסור לנו לשחק במערך המעוות הזה. פויול בשמאל זה רע, רע, רע. ילסיניו כמעט העניש אותנו כמה דקות לפני השער שלו בדיוק מהאגף הזה ובכללי השחקנים נראים כאילו הם לא מבינים מה רוצה מהם גווארדיולה. 4) אני מקווה לא לראות את קייטה וטורה יחדיו לעולם יותר על כר דשא אחד. כמה סירבול, כמה חוסר תועלת. אין מחץ, הם לא משתלטים על מרכז המגרש בצורה יעילה. נורא ואיום. שניהם. 5) מתחילה לפקוע סבלנותי גם מחילופי המקומות חסרי התועלת בהתקפה. כמה התקפות מתבזבזות על חילופי המקום הלא מועילים האלו באמצע. אנרי בכל צד בהתקפה זה אותו הבלוף, אטו חסר תועלת בשני האגפים. בשביל מה? 6) מסי מתחיל לגבש מימד מאד ווינרי באופי שלו. כרגיל, שחקן של פעם בדור, לשבת לראות ולהתענג. 7) תן לילד לשחק!!!
תגיד מאיפה באתה פתאום ?!?! רומא נמושה ? מארסיי ממש לא נמושה , אני רוצה בבקשה שתתן הסבר הגיוני למה רומא , מארסיי וקלוז נמושות . מצפה לתשובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
האמת שאני אפילו לא כועס על ברצלונה כמו שאני כועס על ערוץ הספורט, זאת כי ערוץ הספורט התנהל אתמול כאילו קהל צופיה הם חבורה של אידיוטים, וכאשר אני נמנתי עם צופי הערוץ, הרגשתי שהם מזלזלים גם בי, רק למען המוניפולציה שלהם לטובת ברצלונה והכדורגל הספרדי. למי שלא יודע, וזו עיקר הבעיה, כיוון שערוץ הספורט כאילו העלים עדות ממשפט. שער השיוון של ברצלונה אתמול מול שחטיור דונייצק נכבש מכדור חוץ אותו הוציאו שחקני שחטיור כדי לטפל בשחקן פצוע. כאשר אחרי השער שחקני שחטיור רצו בזעם לעבר שחקני ברצלונה, יעקובי ואוחנה טענו שהם כועסים על עצמם ולרגע לא ציינו את האירוע, גם אחרי שריקת הסיום כאשר שחקני שחטיור סירבו ללחוץ את ידם של שחקני ברסה ואילו מאמנם הרומני מירצה לוצ'סקו תקף בזעם כל אחד שהשתייך לברצלונה, עד כדי שאנשיו הם אלו שנאלצו לעצור בו, גם פה השדר והפרשן שמרו על שתיקה. ציפיתי שלפחות בפרק התקצירים נשמע משהו על המקרה, אבל גם שם - באופן בל יאומן שלא ניתן להבין אחרת - אנשי הערוץ בחרו שלא לחשוף את צידה הרע של הקבוצה הקאטלונית, שהרי יש להם עוד שחדורים שלהם לשדר. אלו דבריו של לוצ'סקו מיד בסיום המשחק: "זו בושה מה שברצלונה עשו היום. אם זה קורה באיצטדיון אחר למשל באנגליה או איטליה הם לא היו יוצאים משם בעודם חיים. לנצח בצורה כזו זה לא הסגנון של ברצלונה וזה חבל מה שהם עשו לשמו של המשחק ההוגן". למרות שאני בהחלט מסכים עם דבריו, כשמקרה של ליון עדין טרי במוחי, אני מסכים עם כך שישנן כמה קבוצות בליגת האלופות שיודעות לנצח בסטייל, אבל זו אינה חוכמה, כי אם צריך לדעת גם להפסיד בסטייל, ובכל זאת לא על ברצלונה אני כועס, אלא על ערוץ הספורט.
לא ראיתי את המשחק. אתה רציני? הייתי אומר מה אני באמת מאחל לקבוצה הזאת, אבל ההודעה שלי תימחק. את השנאה שלי אל הקבוצה הזאת אי אפשר לתאר במילים, מאחל להם את כל הרע שבעולם. גועל נפש.
הוא רציני, הם באמת הבקיעו ככה. זה מה שקורה כשאין יכולת לנצח בכדורגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx מצד שני, לא צריך להיות תמימים, כל קבוצה גדולה הייתה עושה את אותו הדבר. אגב, השער השני של מסי פשוט גדול... איזה קור רוח אדיר.
עד כמה שאני זוכר, השחקן שהרחיק את הכדור (1) היה עם הגב לשחקן הפצוע והסיכויים שהוא הבחין בפציעה קלושים ו-(2) בדיוק נסגר ע"י שני שחקני בארסה, ולא ממש היו לו אפשרויות אחרות.
אני לא קבעתי את גזר הדין, אלא רק ציינתי מה ראיתי ומה ראה גם מי שצפה ביחד איתי. אלא שתסכים איתי שמדובר ברגע שנוי במחלוקת, שערוץ הספורט העדיף להעלים. אני מצפה שיכבד את צופיו ויתן לנו להחליט באם היה זה הוגן או לאו, אלא שהערוץ תוך זלזול בצופה החליט זאת בשבילו. עוד משהו בקשר לאירוע, אולי שחקן ההגנה של שחטיור נאלץ להרחיק את הכדור ולא היו לא אפשרויות אחרות, אני לטעמי חושב שזה פחות קריטי ומה שקריטי הוא ששחקני שחטיור לא התכוננו לנסיון ההתקפה של ברסה, אלא בתום ליבם חיכו ששחקני ברצלונה יחזירו להם את הכדור. לכל אורך המהלך שהביא את השער אפשר היה בקלות לזהות ששחקני שחטיור לא התגוננו וכמו כן ציפו שבכל רגע הכדור יוחזר אליהם. לכן, הם גם התלהמו כל כך אחרי השער, ולכן לוצ'סקו, נראה כפי שהוא נראה מיד לאחר המשחק (הוא פשוט התנפל בזעם על כל אנשי ברצלונה, לרבות צוות המאמנים, צעק עליהם תוך שימוש בשפת גוף בוטה וברורה כאחד). ושוב, זה לא סימן לכך שהצדק לגמרי עימו, אבל זה כן סימן לתקשורת ניטרלית לתת לקהל להחליט, ולא רגע מובן מאילו שניתן לדלג עליו.
אורי, זה חדש לך ? העיקר שארבל ישתלח בגרמניות, יעקובי באנגליות ובאיטלקיות וכן הלאה.. עם כל הזעם בעניין אלו האנשים שמובילים את הערוץ. מספיק לראות את הפרשנים שלהם כדי לראות עד כמה הערוץ הדרדר. לפני שבועיים כ"כ התייאשתי שעברתי לערוצים הערבים, פשוט סיוט לפעמים מה שהולך שם. אבל עזבו אתכם מזה, לא שווה שנשפוך עליהם מילים, מה עם פרופר כדורגל? מה קורה לפיורנטינה?
אתה צודק לחלוטין, השדרים היו חייבים להזכיר את האירוע. אני לא יודע איזה מהאפשרויות גרועה יותר - שהשדרים התעלמו בכוונה או שהם לא שמו לב. הייתי שמח לפחות לקבל הילוך חוזר, אבל זה כבר לא באחריות ערוץ הספורט עד כמה שאני יודע. יש לי הרגשה, שלפחות במקרה של אוחנה, הוא פשוט לא שם לב. כל המשחק הוא שחט את ברצלונה וטען שלא מגיע לה לנצח - אז דווקא במקרה הזה הוא התעלם בכוונה משער מעורר מחלוקת? התגובה שלי, בכל מקרה, הייתה מכוונת אל סרג'יניו...