הסתיים 1-0 לקרייה. עמאשה החמיץ הזדמנות מצויינת לעלות את קריית שמונה למקום הראשון ואת חיפה למקום ה-11.
קרית שמונה בסדר גמור,בניגוד להרצליה הם קיבלו הגרלה קשה עם 2 קבוצות מהחזקות בליגה כבר ב2 המחזורים הראשונים, והוציאו 4 נקודות.בהחלט מאזן לא רע.
ליסאסי אחד החלוצים היותר גרועים שהיו בשנים האחרונות בהפועל חיפה פשוט לא יודע לשחק הקשר שבין שקורי לכדורגל תמוהה לחלוטין כל הכדורגל שראינו שנה שעברה מסיבוני נעלם בין רגע יאללה מהר החוצה חייבים קשר קדמי שיכול לעשות הבדל... לא האגנים למניהם, אלה אחד שיעשה את ההבדל ואם משהו חושב שהבאתו של דהאן תבוא על אבידור אתם טיפשים! כמו שזה נראה היום ליסאסי בדרכו החוצה מהקבוצה! יוסי ג'אנח חוץ ממהירות אין לו כלום למרות שהוא נראה עדיף על ליסאסי בוזגלו דווקא הראה ניצוצות של כדורגל... קצת טכניקה לא יזיק לנו... אבל למה, למה ברוקס ובלסטרה לו פתחים במקום בן מרגי ושקורי???????? הפועל מתקעשת לשחק דרך האגף שאין לה שחקנים כאלו ואולי ברוקס ובלסטרה יוסיפו למשחק האגפים רמי עמאר הקשר האחורי הכי טוב שהיה לנו על המגרש (גילברט היה סביר, וסיבוני היה גרוע מאוד) ובכל זאת הוא יצא... לא אהבתי מאוד אתה חילופים ואת ההרכב שבן שמעון העלה היום עם כל הכבוד שיש לי עליו ויש הרבה מאוד כבוד, לא שמעתי אותו פעם אחת צועק על השחקנים!!! רוב המשחק הוא ישב!
לאוהד חיפה, אני מציע לא לדאוג כי יש לכם הרכב טוב רק חסר כמה שיפוצים. אל תעשו את הטעות שאנחנו עשינו עם שנקולוב, שזה להעיף חלוץ זר אחרי משחק אחד או שתיים, תנו לא זמן להתאקלם. חסר לכם קשר זר(לפי הבדיקות שלי פואה שחקן טוב מאוד, מה עוד שהוא שיחק בבלגיה), ועם ההצטרפות של השחקן הלא מקצוען שי דהאן, יהיה לכם קבוצה טובה. דרך אגב, אני התלהבתי מדודו אברהם ורמי עמר. שחקנים ברמה גבוהה מאוד!
תן לליסאסי צ'אנס, היום הוא היה חלש, מול עכו הצטיין, חלוץ רחבה קלאסי, חזק, שיודע לקבל כדור. אל תסיק מסקנות מהר מדי. כנ"ל לגבי שקורי, שלדעתי לא היה רע. אתה אומר שסיבוני היה טוב שנה שעברה, אז לא מוציאים שחקן החוצה בגלל משחק אחד, בטח שלא בקבוצה שלא מחכים אצלה שחקנים גדולים על הספסל. ולגבי בן שמעון בד"כ לא שומעים את המאמנים צועקים (אלא אם זה משחק באיי פארו) ולא רואים אם הם יושבים או עומדים כל הזמן ככה שזה לא רלוונטי. הפועל חיפה היתה היום חלשה באופן כללי. חוץ מדודו אברהם לא ראיתי שחקן אחד שניסה לעשות משהו. קריית שמונה היו הרבה יותר טובים והגיע להם לנצח לפחות 2-0 (למרות שלדעתי לא היה פנדל, אבל זה לא משנה).
יש לציין שעכו יותר טובה מב"ש כבר בדקה ב-11 רפי כהן הצליח לגלגל כדור מתחת לבטנו של רחמים, אך ינאי דרעי הצליח להרחיק ברגע האחרון, ובנוסף היו 2 החמצות של דה כלבו, והאגן.
*מההודעה הזאת אני מתחיל לערוך תוצאת סיום הפועל באר שבע 1- הפועל עכו 1 דקה 56: סתיו אלימלך מקבל כרטיס אדום
אם הפועל ב"ש לא תפטר את זינו, הם יכולים להסתכן מירידה, וזה לא צחוק! אגב, כל הכבוד לקריית שמונה, היה להם משחק נהדר! אגב, אני מקווה שאשקלון לא ימשיכו ככה...