מחזור 2 בלאומית: קרית שמונה מנצחת את הפועל חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ozi, ‏9/9/05.

1. Spanish Weapon Member

זה הכל בגלל השרון חבזי הזאת שלכם שמבינה בכדורגל כמו שאני מבין בקריקט קרח.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. Spanish Weapon Member

מחר בע"ה סוף סוף משחק ליגה ראשון בבית.

אני אלך על אף כל האי סימפטיה שיש לי לז'ינו וזה מהסיבה הפשוטה שהבנתי שהקבוצה הכי חשובה לי , ואני לא יכול לא לעודד אותה ולדחוף אותה קדימה.

ד"א , ניר לוין מתכוון לסטות מהטקטיקה הרגילה שלו עד כה בב"ש של 4-4-2 והוא יעבור לטקטיקה של 4-5-1 כאשר אלומיידה בחוד כאמור.

3. idans Member

כוסאמק הקבוצה הזאת!! מקבלים גול כמו שרק הפועל ירושלים מסוגלת לקבל...נמאס לי מהקבוצה הזאת
    אין חלוץ אין כלום שלא נירד ליגה בסוף!! אני איתם גמרתי..
    מחצית שניה 45 דקות שוכבים על השער של ראשון מוצאים לנו את הנשמה כמה החמצות!!
    מי אמר שלראשון אין שוער?? אחד התצוגות היותר טובות שראיתי משוער, הציל מלא גולים כל הכבוד לו.

ועוד משהו אלי לוי של ראשון פשוט קופי אחד לאחד אבי נמני.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/05
  4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עידן,בשנתיים האחרונות תמיד הובלתם את הליגה בסוף הסיבוב הראשון והתרסקתם בהמשך. לך תדע,אולי עכשיו זה יהיה הפוך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

5. ozi Member

חיים מלכה הגיע למשחק כמו גם דודו בן שושן שעבר להפועל ב"ש, וכמו ברק יצחקי מבית"ר. ד"א- הוא גם הולך לכתוב השבוע טור לאתר האוהדים של הקבוצה.
    הפועל אשקלון הרוויחה היום לדעתי ביושר את התואר הקבוצה העלובה בליגה. כמו שכתבתי בהימור שלי המשחק הסתיים ב0:0 והתוצאה מתארת בדיוק את הרמה. רבעי מצבים לכל קבוצה, שום משחק מסירות, שום משחק לעומק. ד"א- עידן: קחו לנו בבקשה את שי אהרון בחזרה! הוא הורג אותנו!
    בינתיים אשדוד הציעה להפועל אשקלון את אייל אלמושנינו, חנן פדידה, אמיר אלקריף ויניב בן ישי תמורת השוער שלנו סאנדיי. ועוד דיווח (בלעדי שאני פירסמתי היום) מאשקלון: חוקרי מודיעין אזרחי הגיעו בשבוע שעבר לאימוני הקבוצה כדי לחקור שחקנים בקשר למעורבותו של הספונסר אזגי בניהול הקבוצה. אם יימצאו הוכחות לקשר הקבוצה עלולה לספוג עונש כבד מההתאחדות. אבל מצד שני זה אומר ששרון חבזי תלך הביתה. אז אני לא יודע מה עדיף.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/05
  6. idans Member

חח אתה מבין עכשיו למה אמרתי לך בזמנו תודה שלקחתם אותו...חכה זאת רק ההתחלה, אתה תראה עוד הרבה.

אבל תאמין לי שראיתי היום את החלוצים ששיחקו אפילו לשי אהרון התגעגעתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

7. ozi Member

תשמע- אני לא מגזים כשאני אומר שהוא השחקן הכי גרוע בקבוצה שלנו. יודע מה? הוא החלוץ הכי גרוע ששיחק פה ב-3 השנים האחרונות. ואני לא אומר את זה על סמך משחק אחד, אלא על סמך חמישה משחקים שבכל אחד מהם קיבל ממישל דיין קרדיט בלתי מוגבל (90 דקות בכל משחק!). ואפילו שהוא כבש שער הוא היה כ"כ גרוע הורס כל התקפה נורמלית שכבר יש לקבוצה. אני כבר מעדיף אפילו את אדוארדו פליגמן הליצן שהושאל לנו בעונה שעברה ממכבי ת"א- וזה כבר ממש "הישג" מבחינתו.

8. Spanish Weapon Member

הוא לא יכול לגנוב את תואר החלוץ הגרוע בליגה לוואג'די אבו יונאס.

9. idans Member

שי, תחשוב ששנה שעברה היו משחקים ששי אהרון שיחק בלם או קשר, אני באמת מקווה שלא תגיעו למצב הזה לטובתכם.

10. הרצליה Member

חלוואני הכפיל היום את כמות השערים שלו בשנתיים האחרונות.
    אם אולמיידה כובש מחר אני מתאבד!
    כל שחקן שעוזב את הרצליה מתחיל לפרוח.

המשחק מול רעננה כנראה יהיה בסוף ב-17:00.

11. ozi Member

שישחק שוער מחליף מצידי רק שלא יהיה על המגרש.
    איך העגלה הזה שם 14 גולים אצלכם עונה שעברה?

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקווה קטנה למחר, מי יתן ווסרמיל תהיה ככה בכל משחקי הפועל באר שבע עד שאלי זינו יעזוב:
    http://forumsgallery.tapuz.co.il/ForumsGallery/galleryimages/688_1409200442592.Xxx

13. idans Member

תשובה פשוט, בפנדלים.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הך הך הכח
    נכון שזה בסה"כ מחזור שני, אבל נחמד לראות שהקבוצה הכל כך סימפטית הזאת נמצאת במצב שקבוצות מפחדות לפגוש אותה.

15. Spanish Weapon Member

ואתה עוד קורא לעצמך אוהד.

גם אני ממש לא אוהב את ההתנהלות של ז'ינו , אבל הפועל אצלי היא מעל ומעבר ואני יודע שבלי אפילו תמיכה סימבולית של הקהל בקבוצה, לקבוצה אין עתיד והדרך לליגת העל מתרחקת.