חזרתי מהמחשק.. היה משחק טוב מאוד של רעננה.. כל הכבוד... עמית, אמנם לא נפגשנו אבל אמרתי לך שגם אם יש לכם סגל יותר טוב, זה לא אומר שתנצחו. משחק מצוין של רעננה... חבל שנגמר רק 2.. יכל להגמר הרבה יותר... יחי, אבי מלכה לא כזה שחקן גדול.. חח יש לו כישרון, הוא משקיע המון, אבל הוא שחקן בעייתי מאוד - הוא כל הזמן מתעצבן, עושה עבירות מסוכנות, לא מפסיק לקבל כרטיסים - הוא צריך חינוך!
אני שמעתי שהרצליה שכבו על השער של רעננה כל המשחק, ורעננה הבקיעה ב-2 עקיצות. זה היה משחק הבית הראשון של חיים מלכה בהרצליה, וקבלו את הנוכחות האשקלונית במשחק: היו"ר והבעלים- שרון חבזי, הספונסר הראשי- פרוספר אזגי, מנכ"ל הקבוצה- צ'יקו מגיה, שחקני העונה שעברה: קרלוס צ'קאנה, ג'וני טטנבוים ומאיר בונפיטו, מנהל מחלקות הנוער- איציק כהן חיפה, עיתונאי רדיו דרום- יוסי פרטוק, והרשימה עוד ארוכה... בנוסף הגיעו גם כ-20 אוהדים אשקלונים למשחק..
מתוך הפורום שלנו: אולי החיזוק המשמעותי שציפינו לו כל הקיץ מגיע להפועל חיפה בדמותו של החלוץ המצויין ויטאלי לדנב. לדנב ששוחרר באופן מפתיע הערב ממכבי נתניה יגיע לחיפה כבר מחר ויטול חלק במשחק האימון מול עירוני קרית אתא (שעה 17.00 באיצטדיון בקרית אתא). רן בן שמעון ששמע כבר אתמול בערב כי בכוונת נתניה לשחרר את לדנב, בדק את העניין עם דימה אוליאנוב סוכנו של לדנב ושמע ממנו כי הדבר לא נכון. אולם להפתעתו של דימה ושחקנו קיבלו השניים הערב הודעה כי נתניה מוותרת על שירותיו. בן שמעון שמכיר היטב את לדנב מהמשחקים שקיים עם הפועל חיפה מול קבוצתו של לדנב דינמו מינסק במסגרת האינטרטוטו לפני כארבע שנים, מאוד מעוניין בשחקן ומתכוון כבר הלילה לנסות ולסכם עם יואב כץ על החתמתו. הפערים עם לדנב לא גדולים וגורם בקבוצה אמר כי "הם בהחלט ניתנים לגישור". החתמתו המקווה של לדנב תביא לויתור על הקשר הקונגולזי באפו פולה שבנתיים לפחות לא מרשים ביכולתו וככל הנראה גם על שירותיו של שי דהאן. הפערים עם דהאן כפי שכתבתי כבר בסוף שבוע שעבר גדולים מאוד מה גם שבן שמעון מתלבט אם הוא צריך אותו בקבוצה. רק קיצוץ משמעותי בדרישותיו ישאיר את דהאן בקבוצה. מי שעשוי כן לחתום הוא ארז ללוז קשר צעיר ממכבי פתח תקוה שמגלה יכולת טובה מאוד באימונים. המחשבה של אנשי הצוות המקצועי הוא לשחק בחלק הקדמי עם ליסאסי ולדנב ולשבץ את אבידור באגף. כמו כן יש כוונה להריץ כמה שיותר את יוסי ג'אנח שזוכה להרבה מאוד הערכה בקבוצה. רן בן שמעון אמר אתמול לאחד ממקורביו על יוסי ג'אנח כי מדובר בכישרון ענק ו"גולר שלא היה כמוהו הרבה שנים בהפועל חיפה". ימים יגידו אם הוא צודק. משחק גביע הטוטו מול הפועל באר שבע יערך ביום שבת בשעה שש בערב באיצטדיון קרית אליעזר.
סקופ אדיררררררררררר ויטאלי לדנב במו"מ עם הפועל חיפה והפערים הכספיים קטנים מאוד היום ישתתף במשחק אימון מול קרית אתא וכנראה אם יתרשמו מיכולתו יחתום!! מה שכן אם לנדב יוחתם לבסוף זה יהיה על חשבון שי דהאן ועל חשבונו של הקשר ההתקפי פולה שמתאמן בקבוצה אך לא מרשים. מי שעוד מצטרף לקבוצה הוא קשר מכבי פ"ת ארז ללוז בן שמעון מאוד מרוצה מיוסי ג'אנח ומספר שלדעתו אחד הגולרים היותר טובים שראה בכדורגל אני אישית חולק על דעתו גולר הוא לא אבל מהיר בהחלט כן, ראו את המשחק מול קרית שמונה כהוכחה. בן שמעון כמו כן מרוצה מליסאסי ומשוכנע שכאשר יהיה לידו חלוץ חוד טבעי כמו שי דהאן או ויטאלי לדנב הוא יבלוט יותר ונראה את ז'אק פול בויאקה ליסאסי האמיתי!
למנהלים. מתחילות פה הודעות חדשותיות על קבוצות,שמוקמן בדיון שקיים כבר לליגה הלאומית.כאן אמורים לדון רק על משחקי המחזור.אפשר לסגור לדעתי פה את העיינינים
תגיד לי על מה אתה מדבר רעננה היו הרבה יותר טובים????? החוסר ניסיון של מורן ג'אן דיבר בעד עצמו. הגול השני של רעננה היו נבדל של 300 מטר. משחק מצוין של רעננה? בונקר של 9 שחקני שדה זה משחק מצויין???? מאז השער של סנדור הרצליה הייתה צריכה לרדת למחצית ב4-1 לטובתה. *ראדי בועט טיל מ-25 מטר הכדור פוגע בלוזון. *קדוסי מפרפר את המגן הימני שלכם מקפיץ מעל בצלאל וטולדו נוגח מעל השער נ-5 מטר(מה קרה פתאום הוא לא שחקן גדול) תמשיכו להלל אותו אחרי משחק בינוני שהוא מבקיע שני שערים להגנה של רמת השרון. *קדוסי,לוזון,טולדו שלושתם לבד מול בצלאל לוזון עוצר את הכדור ונופל-הלכה עוד התקפה. *קרן לוזון מקבל כדור על החמש לבד לבד מול בצלאל ובועט לו לידיים. וכל המצבים היו האלה היו רק במחצית הראשונה הכי איכזב אותי מאהרן ראדי-2 משחקים טובים שלו והוא התחיל משום מה לחשוב שהוא איזה רונאלדיניו ומנסה לי תרגילים בפיגור 2-0 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx . אוהדי רעננה תפסיקו לחיות בפנטזיות על עליית ליגה, יש לכם קבוצה חלשה ביותר עם הרבה מאוד מזל, אם זה משחק מצויין שלכם אז אלוהים ישמור למה אתם רגילים שם. אני לא אומר שהרצליה שיחקה טוב-ממש לא היינו חלשים בטירוף במיוחד במחצית השנייה אבל בכל זאת הרצליה הייתה יותר טובה מרעננה. תגידו לי מי זה מספר 18 שלכם? כל המשחק הוא מתגרה באילן בכר ורמי בן יצחק(פרחים כבר שלחתם לו?) מזהיר 200 פעם במשחק. ועוד משהו:בלבול תתעורר לפני שתגמור כמו ברמכר!
עמית, מישהו פה דיבר על עליית ליגה?! עזוב, אני אמרתי לך כבר שאני לא נכנס לריבים איתך... ניצחנו אתכם וזהו... לא איכפת לי כבר מה אתה חושב על רעננה וזה ממש לא מעניין אותי...
אלעד לא דיברתי עלייך בהקשר של עליית ליגה. אז ניצחתם נו אז מה? מה שהגבתי עליו היה שרשמת ששחקתם מצויין שבעצם שיחקתם עם 9 שחקני שדה בהגנה. ושבעצם היינו אמורים לרדת ביתרון של שני שערים לפחות למחצית. תפסיק כבר לחשוב שיש לי משהו אישי נגד רעננה כי זה לא נכון, התלהבת ממשחק חלש שלכם זה הכל אם הניצחון הזה משמח אותך שיהיה לך לבריאות. כל טוב.
סבבה אחי... אני לא מגיב כי אין לי כוחות לזה ואני די ממהר... בהצלחה בהמשך, אבל אותנו לא תנצחו השנה.. חחח