משחק מזעזע של בית"ר ומי אם לא הפועל ת"א שתנצל את זה הכי טוב, כמעט כל התקפה זה חצי גול. שני גולים שבאים באשמה הבלעדית של ההיפקרות של עטר. אני גם מסכים לגמרי עם ברקו שהתיאום בהגנת בית"ר פשוט נוראי... יש לו רבע שעה לערוך את השינויים ומחצית שלמה לשנות את המשחק.
ברקוביץ' אמר משפט נכון, על אף שאני לא נהנה לשמוע את השטויות שלו במהלך השידור, הוא אמר: "ראובן עטר לקח סיכון גדול שעלה עם הרכב כל כך התקפי", זה אכן נכון. בשביל מה כל כך הרבה שחקנים התקפיים בהרכב? עם כל הכבוד לרצון שלו לנצח את המשחק ולכבוש כמה שיותר שערים, הוא חשב יותר מדי התקפה וכתוצאה מכך שחקני בית"ר לא ידעו איפה למקם את עצמם, הנסיונות האמיתיים שלהם היו מבעיטות מחוץ לרחבה. בנוסף לתיאום הגרוע בהגנה הבית"רית, אין ספק שבנאדו מאוד מאוד חסר להם. אי אפשר להגיד שהפועל ת"א היתה טובה יותר כי מפתיחת המשחק היה לחץ בית"רי חזק ... אך ייאמר לזכות אלי גוטמן, שהקבוצה שלו פשוט יותר מסוכנת, הם יכלו להכפיל את התוצאה עם מספר המצבים שהיו להם. נראה מה יהיה במחצית השניה ואיך ראובן עטר יגיב לנעשה על כר הדשא.
אני לא הייתי מקשיב לברקוביץ'. הוא ממשיך לקשקש מה שהכי נוח. כל העונה הוא אומר ומעודד לעלות ב- 4-4-2, שואל למה מאמנים מפחדים לשחק עם 2 חלוצים ואומר שזאת מחלה, פתאום הוא אומר שעטר לקח הימור וטעה שלא פתח עם 4-5-1, הוא מקשקש בלי סוף, גיבור מהעמדה.
אני לפחות שמח ששתי הקבוצות מבינות שבלי ניצחון העונה הזאת עוד עלולה להיות ארוכה מתמיד. בית"ר פתחה מצויין, אבל האדומים חזרו כמו גדולים למשחק. ברקוביץ יכול לדבר עד מחר על "בית"ר עייפים", אבל האדון תמיד מדרבן אותנו על הכושר הגופני הלקוי בארץ, לא? אחרי 30 דקות נגמר הדלק? מה קרה? הקרדיט מגיע קודם כל להפועל ת"א. לפני היתרון ראיתי בעיה קשה עם אלירן דנין, משחק חלש ביותר שלו. האגף שלו היה פרוץ ומשם הפועל התחילה לתקוף. השערים הגיעו בגלל שההגנה של בית"ר פשוט פרוצה, השער הראשון היה קומדייה של טעויות אפשריות. למרות הקורה של בית"ר האדומים היו באמת קרובים לפרק את הירושלמים. אין ספק שבמחצית הזאת ראיתי הפועל ת"א הרבה יותר מרשימה מרב המשחקים של קבוצתי מכבי חיפה. העניין הוא שהאדומים לא יציבים וזאת כבר לא בעיה של אף אחד במחנה הירוק! אני מקווה שגוטמן לא יישתפן ויתן במחצית השנייה לבית"ר את כל היוזמה. לדעתי הבית"רים צריכים להזהר מפירוק לגורמים, אבל בוא נחכה לסוף המשחק.
הפועל ת"א פשוט עושה לנו בית ספר. את האמת, לא ניראה לי גם שחילוף יעזור לנו מכיוון שניראה שהם היו מוכנים לכול הרכב שעטר יביא. רואים שגוטמן עשה הכנה דקדקנית לקראת המשחק מול בית"ר, וזה בא לידי ביטוי בצרופי המסירות שלא רואים כל יום, בהנעת הכדור השוטפת, בהגנה הטובה ובלחץ שעושים שחקני הפועל על בית"ר וכו'.. זה ברור שקוז'וקין באמצע היה עוזר יותר מאשר תמוז באגף השמאלי מכיוון שאז לא היינו חשופים כ"כ בקישור האחורי, ומשמה כבר היינו יכולים לפצח את המהלכים של האדומים. אמסלם וכול חבריו להגנה עושים טעויות על גבי טעויות. אייאייי, איפה בנאדו? מה אפשר עוד להגיד? אדמי7, תגיד לי, באמת חשבת שבית"ר מסוגלת לקחת אליפות? תגיד תודה אם נסיים מקום שלישי, ואת האמת שגם את זה לא ניראה שנשיג.
מסכים לגמרי! האיש כל כך מלא מעצמו שזה כבר לא מצחיק, במקום לשמש כפרשן הוא מתנהג כמו איזה ערס ביציע. משום מה אני לא מבין למה הוא בעצמו לא מאמן בליגת העל הרי הוא יודע הכל יותר טוב.
לפתוח עם בן שושן תמוז ויצחקי זה בסדר , אבל למה עטר הרכיב את עידן ורד שתוקע התקפות ומעלים את בן שושן ותוקע את ברוכיאן באגף. אנ מצפה מרובן שיחליף את ורד ויכניס במקומו את קוז'וקין לעמדת הקשר האחורי לצד פרנדדס ויעביר את ברוכיאן לשחק מאחורי שלושת החלוצים. לירן , דווקא עד הדקה ה-30 עוד המשחק היה נורמלי אבל יש גבול לכל תעלול.
ועוד משהו קטן, לא ראיתי את עידן ורד יותר מדי העונה, אבל נראה שהוא לא כל כך מתאים לרמה הכללית בהתקפה של בית"ר. זה שיש לו נחישות ורצון להבקיע זה יפה, אבל הוא רוב הזמן פשוט הולך ראש בקיר... מחצית לא טובה שלו, בזבז לא מעט התקפות לבית"ר. לירן - לבולשיט שלו לגבי זה שכולם צריכים לעלות במערך 10-0-0 כבר מזמן הפסקתי להקשיב, אבל לפעמים יש לו הערות טקטיקות על המשחק שאני דווקא כן מסכים איתו.
אני חושב שדווקא עקב האכילס שלח בית"ר היום זה טוטו תמוז, בכלל השחקן הוא וואחד אוברייטד ולדעתי מהוא לא ברמה שמתאימה לבית"ר, את האמת? לא אחת מ-4 הגדולות, אף פעם לא החזקתי ממנו ואני חושב שהוא הרבה יותר מזיק ממועיל העונה ובפרט היום.
זה לא שהפועל כל כך גדולה.. כמו שרובן עטר טעה היום. הפועל תל אביב משחקת עם 4 שחקני קישור שיודעים להניע כדור. לעלות עם רק עם פרננדז בקישור האחורי זה שערוריה. ונכון שהיה להרוש משחק לא רע אבל לעלות עם שוער צעיר במשחק כזה זה גם שטות גדולה(קאלה לפחות היה משרה קצת שקט על ההגנה) ועוד מילה על וינסט אניימה לא להאמין שהשוער הזה משחק בארץ. ראיתי את אובראוב ואת צ'אנוב בשיאם. אניימה יותר מהם. שוער ענק.
בושה! פשוט בושה , אני לא זוכר מתי בית"ר ספגה רביעיה במשחק ליגה ישראלי אני מתבייש אבל לא עצוב כמו בהפסדים קודמים של בית"ר להפועל כי יש עתיד לקבוצה אם היה הגנה כנראה היינו נותנים פייט ראוי. חבל שהגולים לא נכנסו בתחילת המחצית השניה. עטר צריך לבקש סליחה מהאוהדים על הטעות הענקית שלו במערך של הקבוצה.
את הכעס של אוהדי בית"ר אני אולי יכול להבין, אבל לדעתי לבית"ר בהחלט לא הגיעה להפסיד ככה. הניצחון הזה מרמה כי במחצית השנייה בית"ר אפילו היתה יכולה להשוות. אין ספק שהפועל ת"א לא סתם ניצחה, אבל 4-0? בחיים לא. אני לא חושב שעטר צריך עכשיו להיות השעיר לעזאזעל. יכול להיות שהוא היה צריך לשנות דברים במהלך המשחק, אבל אני מדגיש את המשקופים והקורות...כמה סנטימטרים לצד הנכון ובית"ר אולי היתה מוציאה תיקו. הפועל ת"א שיחקה היום מצויין, בצורה הזאת היא הקבוצה הטובה בליגה, אבל מה לעשות שאלופה לא קובעים אחרי משחק אחד טוב! במחזור הבא משחק לא פחות חשוב בפ"ת ואסור לאדומים לאבד שם נקודות.