מחזור 19 בליגת העל: תיקו 0 בין מ.חיפה להפועל ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/1/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב אני מציע לאוהדי הפועל לצאת מהסרט של "אניימה לא כאן הסיכויים שלנו פחתו" להזכירכם גם במפגש הקודם אניימה שיחק והפסדתם. גם בשנה שעברה בקרית אליעזר אניימה שיחק (היחידי) ועדיין הפסדתם. עם כל הכבוד לוינסנט, אם הפועל עצמה תשחק מחר, אברבאנל יצטרך יום בינוני בשביל לשמור על שער נקי כי אם הפועל תשחק כמו שהיא יודעת ברמה הגבוהה שלה, זה הסיכוי היחידי שלה לא להפסיד מחר.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/10
  3. Zico Member

המשחק היחידי שממש מעניין בליגה הזאת.
    על הנייר ניכר שהפועל היא הפיבוריטית, לא רק בגלל החיזוק האחרון אלא בגלל היכולת שראינו מהקבוצה השנה באירופה.
    במציאות חיפה פשוט תנצח, כי הפועל מקבלת רגליים קרות נגד חיפה ולא בפעם הראשונה.

דה רידר צפוי להשתלב במשחק?

4. Raulito Madridista

עוד פחות משעה אני יוצא למשחק, פעם שלישית שלי בקריית-אליעזר בתוך שנה אחת - מאזן מרשים. הבעייה היא שהמאזן של הפועל במגרש הזה כלל לא מרשים - אלא עלוב. הגיע הזמן לשבור את הנאחס. אני מבקש מהשחקנים בכל לשון של בקשה - אל תעלו לכר הדשא ברגשי נחיתות. תחשבו כאילו אתם ממשיכים את מסע הקסם באירופה. אם 50 אלף אוהדים גוערים של ראפיד וינה לא גרמו לכם לחשוש - אין סיבה שמול מכבי חיפה תחששו. הפערים בין הקבוצות לא עד כדי-כך גדולים ובמשחק אחד ספציפי אפשר לנצח אותם. הפעם תיקו לא יספיק לנו, פער של 10 נקודות הפרש ולא נגיע לשום מקום, ואסור לתת להם לשלוט במרכז השדה ולהעביר זמן. צריך לשחק בצורה חכמה. הרבה תלוי כמובן בשכטר, כי אני מניח שגילי שוב ייעלם ברגע האמת. לשכטר מצליח לרוב מול מכבי חיפה ואני מייחל למצב-רוח טוב שלו. שכטר לא עומד ומול שער ריק מגלגל פנימה. הוא יכול לצאת לבד למתפרצת, הוא לא רואה אף אחד ממטר כשהוא מדרבל והביטחון שלו תמיד נשאר יציב.
    התצוגה הנרפית מהשנה שעברה עדיין מחלחלת לי בראש ובסוף השבוע ראיתי בערוץ הגולד מספר משחקים בהם חיפה רמסה אותנו - פעם 3-0 אחרי שהגענו לשם מהמקום הראשון, פעם 4-0 בעונה הביזיונית עם שום וניר לווין, ופעם אחת - הכי כואב - השיוויון הלא מוצדק של קייסי בדקה האחרונה. אני מקווה לפחות שהפועל תציג הגנה שדומה במעט למה שהיה שם - גרשון בשיאו, דומב מטאטא הכל, אלימלך שקט. אבל אני סבור שהפועל לא מסוגלת לתת משחק הגנה מעל לבינוני, וזה לא יספיק, כך שהכל תלוי בהתקפה. מרוב שאני מתרגש למשחק ולא יכול לחכות לזה כבר הרבה זמן, המילים המתאימות לא יוצאות לי מהמקלדת. יאללה הפועל

5. alexshw Member

פייבוריטים?
    בגלל אירופה? אפשר היה לקבוע כך אם היו פוגשים את בורדו, באיירן ויובה.
    אם לא לוזון, בכרמל כבר היו קונים שמפניות.
    חוץ מזה שיהיו פייבוריטים.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלאס כבר, הבנאדם חושב שהפועל יותר טובה מחיפה, לא בכבוד שלך לקבל את זה? אתה הרי לא תשנה עכשיו את דעתו. אה כן, ואנחנו עם רגשי נחיתות והשטויות האלה. תפסיקו כבר להתגונן, אי אפשר לראות את זה.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הזה חשוב להפועל תל אביב יותר. קודם כל, כי אני לא חושב שהפסד של מכבי חיפה ישפיע יותר מדי על המערכת, כפי שקרה אחרי שהפסידו למכבי תל אביב, שהיא יריבה גדולה יותר. שנית, כי כל תוצאה אחרת תשרת את הירוקים, משום שאז יהיה ניתן להגיד שעוד מחזור חלף ועוד הזדמנות של הפועל תל אביב להתקרב הוחמצה.

המשחק היום מזכיר לי מאוד את המשחק בין ביתר ירושלים למכבי נתניה לפני שנתיים. מקום ראשון מול מקום שני. נראה קרוב, אבל כל כך רחוק. למען האמת, אני חושב שגם נצחון של הפועל תל אביב לא ישפיע על מכבי חיפה לטווח הרחוק. בשביל לגרום למכבי חיפה זעזוע אמיתי, הפועל תל אביב תצטרך להביס אותה ולהראות לה שהיא טובה ממנה בכמה דרגות.

הראש אומר מכבי חיפה, המצפון אומר מכבי חיפה והקיבה צועקת מכבי חיפה.

8. alexshw Member

על סמך מה היא יותר טובה?
    על סמך ההחלטה של האוהדים שלכם בתקשורת.
    סבבה, מזל שהם לא מעניקים את הצלחת. עד אז אני שקט.

בתקשורת הפועל ת"א פייבוריטית וגם בגנבת דעת.

מכבי חיפה תהיה יותר טובה בלקחת תארים ובלהציג כדורגל.
    ושום משחק זה או אחר לא ישנה את זה.
    הכתר ישאר ירוק!

גוטמן עם רגשי נחיתות אדירים. אין ראיון שבו הוא לא מזכיר את מכבי חיפה לפחות פעמיים.
    במכבי חיפה מתייחסים להפועל ת"א(ובכבוד רב יש לומר) אבל רק לפני המפגש ולא כל העונה.
    בהפועל ת"א אחרי כל משחק רצים להשוות עם מכבי חיפה.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע בנאדם באמת שאני מתאפק להגיד את זה אבל אתה פשוט מטומטם. הדעה של הבחור היא שהפועל יותר טובה, זה לא עובדה ולא כלום. לדעתך חיפה יותר טובה, שיהיה לך בכיף. להגיד שהפועל תל אביב לא משחקת כדורגל כשכמעט כל בנאדם עם עיניים, שכל ואובייקטיביות אומר שהפועל משחקת יותר טוב מחיפה(לא מדבר עכשיו על יעילות) זה טמטום. להגיד שדעה של בנאדם לא נכונה(איך דעה יכולה להיות לא נכונה) זה עוד יותר טמטום.

10. alexshw Member

במיוחד היא משחקת יותר טוב מול הפועל עכו.
    אחרי השביעיה פתאום החליטו שהפועל ת"א יותר טובה.
    למה? כי מכבי חיפה הבקיע רק רביעיה באותה שבת.
    יופי של מסקנה.

ולמה החליטו? כי בעיתונות הכתירו את הפועל ת"א כמועמדת הבכירה לתואר והרי צריך להוביל דעת קהל בכיוון הזה ולעזאזל התוצאות במגרשים.
    ההשגעים בליגה המקומית של הפועל ת"א בשני העשורים האחרונים הם פיקציה ויצירה של עיתונאים.
    פרט להבלחה בעונת 99/00.

הכי מצחיק שבהפועל ת"א עוד באים ללמד אותנו כדורגל יפה, כאשר שנים זו הייתה קבוצה של 1:0 מגעיל.
    אל תמכרו קרח לאסקימואים.
    אני עוקב אחרי הכדורגל שלנו 15 שנים. לפני העונה הנוכחית, רק אצל שום הפועל שיחקה כדורגל אטרקטיבי ולפרקים בעונת הדאבל.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים אמרו את זה הרבה לפני אותה שביעייה. באותה שביעייה אני הייתי בצרפת ואני זוכר שכשהייתי שם באותו יום עוד לפני המשחק שלחתי לחבר SMS לעדכן על המשחק והוא אמר עוד לפני זה "בוא נראה אם הקבוצה הטובה בארץ תשים 3 או 4 לפ"ת". הוא בכלל אוהד בית"ר.

12. מרקו ואן באסטן Member

הפועל ת"א של השנה זאת פיקציה של התקשורת ואני מתכוון לכך במלוא הרצינות בלי שמץ של ציניות.

13. קטלוני Member

גם המבורג וראפיד וינה חושבות אותו הדבר...

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם סלטיק, טפליצ'ה, גטבורג..

15. riquelme1 Member

בוודאי. הרי קבוצה שניצחה את המבורג אולי הקבוצה השנייה בטיבה בגרמניה, דרסה לחתיכת גם בבלמופילד וגם באוסטריה את סגנית אלופת אוסטריה, 8-1 בכללי, ניצחה את סלטיק, ודורסת כמעט כל משחק בליגה- היא בלופ. אתה הבלופ ידידי.

ועכשיו למשחק, חיפה פיבורטיית, אין ספק, מאז שאני אוהד את הפועל(משנת 96), תמיד משחק נגד חיפה, והמשחק הראשון שלי בתור אוהד הפועל נגד חיפה היה ה2-1 של חיפה בבלומפילד משער של אלון מזרחי, תמיד הפועל מגיעה עם רגשי נחיתות נגד חיפה, לא משנה באיזה עונה ובאיזה כושר היא נמצאת.

חיפה קבוצה טובה יותר לדעתי, ויותר קשה לפיצוח, הפועל ביום נתון יכולה לנצח וחייבת לנצח כדאי להשאיר סיכוי לאליפות.

יאללה הפועל!