מחזור 19 בליגת העל: תיקו 0 בין מ.חיפה להפועל ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jan 22, 2010.

1. שגיא Guest

עזוב נו, החילוף הזה בדקה ה92 הוא בזיוני מבחינתי, והוא מסמל הכל. אלישע לא חיפש לנצח את המשחק. דווקא בדקות הטובות הוא בחר לעבות את מרכז המגרש. דבלשווילי וארבייטמן היו קרובים שניהם לכיבוש (עם הראש) כששניהם היו על המגרש. אחרכך כבר כל המשחק הפך למפוזר וללא מדוייק.

הפועל תל אביב הייתה כלכך מוגבלת, וזה המזל שלנו, כי הם היו טובים יותר, ולמרות הכל היינו לדעתי מסוכנים יותר ויכולנו לגנוב את הניצחון.

2. alexshw Member

עזוב דקה 92, הוא עלה בהרכב הכי חזק שלו בהתחשב באילוצים.
    מה זה לא רצה לנצח? לא קונה את זה.
    הרבה שחקנים היו חלשים היום. דווקא ההגנה עשתה את שלה כרגיל.
    בסופו של דבר אי אפשר להיות תלוי רק בקטן. ונמאס כבר לחכות לשחקן באגף שמאל.
    לרפאלוב אין את זה.

הפועל ת"א היו יותר טובים טקטית, אבל טקטיקה זה אמצעי ולא מטרה.
    הם רוצים לקחת אליפות עם מרעי וזהבי. זה מצחיק.

Last edited: Jan 26, 2010
  3. riquelme1 Member

אתה צודק ב100 אחוז, אלישע בא להוציא תיקו, תיקו משרת את חיפה ומשאיר את הפער 10 נקודות. זה לא בושה, אבל זה ממש לא יפה.

גאדיר עשה היום יותר הגנה מהתפה, וראו בבירור שהתפקיד שלו היה לסגור את היציאות קדימה של בן-דיין, בן-דיין הוא לא רוברטו קרלוס, אפילו לא קרוב, אבל גאדיר עשה את שלו.

בהפועל כמו שאמרתי, חסר עוד חלוץ, והמכירה של יבואה הייתה פזיזה מאוד באמצע עונה שנשאר עוד אירופה ומאבק לליגה, וכמובן נמנייה הסרבי האדיר.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הערה מצויינת על רפאלוב, אבל היות שרב הליגה משוחק נגד קבוצות חלשות אפשר 'לסלוח' לו. ברגע שגולסה בריא רפאלוב חוזר ישירות לספסל. גם מסכים לגבי גאדיר. אין לו שום עניין סתם לצאת לאירופה, הוא בכל מקרה עוד מאד צעיר.

יניב קטן היה היום חלש, אבל בוא לא נגזים איתו. מבחינתי קטן הוא בנתיים ה-MVP של הליגה ואולי ראינו היום למה. הקפטן לא בלט ואיתו למעשה כל הקבוצה. אלא שקוטלים איתו במלים כמו 'אפס' לא שווים התייחסות.

5. riquelme1 Member

יניב קטן היה חלש בכל משחק שראיתי את חיפה העונה, וזה לא מעט. יניב קטן היה ונשאר שחקן בינוני, הוא אומנם קצת טכני ופיזי, אבל הוא מאוד איטי בחשיבה שלו ובנגיעה הראשונה שלו. בגלל זה הוא נכשל באירופה, בגלל זה הוא אף פעם לא יהיה יותר משחקן ליגה ישראלית טוב.

הוא גם הודה שלעולם לא יעבור יותר לאירופה, הוא מודה לעצמו שהוא לאמתאים לזה. לעומת זאת, שחקנים כמו שכטר, ורמוט, גאדיר, גולסה מתאימים בול לכדורגל האירופאי.

6. שגיא Guest

ברור שהוא עלה עם ההרכב הכי חזק ורצה לנצח. אבל איפשהו בסביבות הדקה ה70 הוא ויתר על הרעיון, בעצם החילוף. חילוף בדקה ה92 נועד כדי למשוך זמן או כדי לתת פרמיות לשחקן צעיר במשחק שכבר גמור. החילוף הזה, לא קשה להבין, היה כדי להעביר את החצי דקה האחרונה, וזה מה שמפריע לי, מבחינה עקרונית.

מאוכזב כי יכולנו להוציא את הפועל מהעניינים היום ולא עשינו את זה.

לפחות ניר שמר על רשת נקיה עוד משחק.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שגיא, במה הם היו יותר טובים? בהחזקת כדור?
    מבחינתי הדוגמא הכי טובה היתה מה קרה בתוספת זמן. במשך כמעט 3 דקות הכדור היה ליד הקו, שום הרמה אפילו בשביל לסכן את שער חיפה. בכל המחצית השנייה הם לא בעטו פעם אחד לכיוון השער שלנו, החזקת הכדור שלהם היתה יפה במרכז השדה, אבל לא אפקטיבי. טשיירה שיחק היום מצויין ושלט ללא עוררין. הפועל ת"א היתה צריכה לנצח, אבל לעולם לא היתה מסוכנת. לי אין בעיה שהמשחק נגמר בלי שערים. עם ניצחון ירוק הפער בכל מקרה היה רק 6 נק', עכשיו 5...

8. alexshw Member

דווקא הכניסה של ארבייטמן ובוקולי קצת העירה את העניינים.
    אלישע לא ויתר על ניצחון, אבל מה לעשות שהיום זה לא היה זה?
    אחרי הכל זה רק המשחק השני מתחילת הליגה בו הקבוצה אל ניצחה.
    הפועל גם ככה לא בעניינים כרגע.

9. ישראל היום Member

משחק סיום העונה. הפועל פיספסה את ההזדמנות האחרונה שלה. מכבי שיחקה פחדני ועלוב, אבל מי יזכור את זה בחגיגות האליפות בקרית יענקל'ה?

תודות ללוזון, חלובה, והתגבורת החדשה קורנפיין, אנחנו נהנה מהמשך ליגה מהנה, ונתפנה למאושפז בכפיה, להשתלחויות באלונה, ולליצנים מפ"ת.

אני בקו 5 בדרך אל הים.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי החילוף בתוספת הזמן אני לגמרי מסכים איתך. אולי החילוף יותר נועד לעצבן את שי מיימון מאשר שום דבר אחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

11. alexshw Member

אגב כמה סמלי שדה פלופר נכנס ויצא בגלל פציעה. :aaagath:

12. שגיא Guest

היו יותר טובים בהסתכלות כללית. או שחיפה פשוט היו יותר חלשים. איך שלא תסתכל על זה. הפועל יזמה יותר, בטח במחצית השניה. לחיפה היו דקות בודדות טובות בפתיחת המחצית השניה, וכמה דקות אחרי הכניסה של ארבייטמן.

שי, ניצחון הוא רק בשביל הפער. ניצחון היום, מבחינה מורלית, היה גומר לדעתי את הפועל תל אביב. עכשיו עדיין יש להם שבבי תקווה, ובצדק. הפסד אחד של חיפה והפער הוא כבר פער שיהיה ניתן אולי לסגור במשחק אחד אחרי הקיצוץ.

13. riquelme1 Member

עכשיו יגיעו התגובות זה משחק עונה, בישראל אין כדורגל ובלה בלה.

הסופר-קלסיקו בספרד העונה, בין שתי הקבוצות אולי הטובות בעולם, היה אחד המשחקים הכי משעממים העונה. המשחק היום לא היה ברמה גבוה מאוד, אבל ממש לא ברמה נמוכה, שתי הקבוצות ביטלו אחד את השנייה, האחת באה להוציא תיקו והאחד התקשתה בהרכבה הנוכחי.

מי שרוצה לראות שערים שילך לראות את בייתר ומכבי, עם שתי הגנות עלובות והתקפות נחמדות.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה לי ברור שהמשחק לא יתעלה לרמה גבוהה, אבל לא ציפיתי למשחק כה משעמם מצידן של שתי הקבוצות. לא הייתה שום מחשבה מצד המאמנים ושום רצון אמיתי לנסות להבקיע. הפועל תל אביב יוצאת המופסדת הגדולה, כי עכשיו היא צריכה לסמוך על קבוצות אחרות שיעשו עבורה את העבודה. היא גם צריכה חלוץ במקומו של סמואל יבואה.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע שגיא. אני בהחלט מסכים שמבחינה מנטלית ניצחון חיפאי היה אולי סוגר את הסיפור, אבל משום מה 99 אחוז מהאנשים בארץ שוכחים את עניין הקיצוץ. אני לא מבין למה עכשיו כבר מסיימים את הכל ו'הולכים לים'. זה כאלה שטויות. ברצינות, אנחנו עדיין לא בחצי הליגה הרגילה. אולי אני סובל מפראנויה מיותרת, אבל אני בדיעה שהפועל ת"א עדיין יכולה לזכות באליפות.