מחזור 19 בליגת העל: מכבי ת"א תופסת את ראשות הטבלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏23/1/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

התייחסתי למספר משחקים שב"ש שיחקה טוב, לפחות חלק מהמשחק, וגם התייחסתי למשחקים חלשים שראיתי.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר הרבה זמן אני טוען שחן עזרא הורג לנו את המשחק. לא יודע מתי למסור,החלוצים לא רואים ממנו כדורים,ועכשיו גם כולם כבר מכירים את התרגיל הידוע שהוא חותך לאמצע.
    ברגע שעטר חוזר לכושר, חייבים למכור את עזרא..

ב"ש פשוט מביכה,ואך ורק בגלל שהמאמן שלה הורג לה את המשחק.
    יותר מידי שחקנים לא מספקים את הסחורה העונה,אבל הכי בולט זה החיסרון בחלוץ,אמרתי ואני יחזור על זה שוב,עם חוד שכולל את ברדה וארביטמן אי אפשר לקחת אליפות,פשוט אין מי שישים את הכדור ברשת.
    חלוץ איכותי ישנה את המשחק של ב"ש מקצה לקצה,כל המסירות קדימה פשוט הולכות לאיבוד כי אין מי ישים רגל מסיימת.
    אם יש עוד ציפיות להשיג משהו מעונה הזאת.. טוטו תמוז,ומכה שיעלה יעלה.

3. עידן444 Member

4. South Boy Member

בכיינות לשמה, אין לזה שום חלק בהחמצה ואני מקווה שבמועדון לא ירכבו על זה ויצאו יותר עלובים ממה שהם עכשיו, המשטח היה עלוב והראיה לכך הייתה הקרן של בוזגלו בתחילת המשחק שעפה לעזאזל בגלל המשטח הגרוע, הוא לא למד ובעט עם המלא במקום עם הפס ועל טעויות משלמים. ראיוס הכניס על אותו משטח כך שכמה צעדים של קמארה לא גרמו לו להחמיץ

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

oranfu ו-עומר אוהבים את זה.
  5. עידן444 Member

לא הבנתי מי התבכיין

6. South Boy Member

זה רץ בווטסאפ בקרב האוהדים קיבלתי את הוידיאו הזה בהודעה מחבר אוהד באר שבע, שחלקם כנראה חושב שזאת הסיבה להחמצה של בוזגלו, ולכן זאת בכיינות לשמה.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

7. עידן444 Member

gs
    לא יודע אם זו הסיבה להחמצה. דבר אחד בטוח, אני כבר לא מחבב את הקמרה הזה...

8. Civil Anti Madridista

אני אובייקטיבי גם הפעם, אמרתי ואני חוזר שוב - מצידי שסמי עופר ייסגר עד לסיום העונה אם זה מה שימנע את המתפרץ הבא.
    ואם אתה מדבר על שוויון אז אני אשמח שהשופטים בארץ יפסיקו ללכת עם מכבי ולזמבר אותנו בסדר? גם זו אחידות.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

וברגע "השיא" הזה, ייפסק הדיון הזה שלא מוביל לשום מקום, בעצם הוא מוביל למקום מאוד מסויים. מחיקת תגובות נוספות.
    יש דיון חדשות, למרות שגם שם ספק אם תגיעו להסכמה שכל הצדדים יהיו מרוצים.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מחצית בקריית שמונה, 0-1 למארחים. שליטה ברורה של ק"ש עד שאדריאן רוצ'ט סופג 2 צהובים תוך 5 דקות ומחזיר את סכנין למשחק.

11. עידן444 Member

עכשיו נראה את האופי של הקריה. ב"ש עמדה במצב דומה שבוע שעבר והצליחה להשיג את הניצחון.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מדי פעם, שיש לי כמה מרשרשים בארנק, אני אוהב להסתכל בווינר על משחקים עם יחס של 1.3-1.4 לקבוצה מסויימת, ו3.5+ לתיקו ולקבוצה הנגדית ולשים X ועל הקבוצה המנצחת 100-100 כך שיש לי 66% לנצח ולצאת ברווח טוב. היום ב20:45 הסתכלתי על אחורי עיתון הספורט וראיתי שתיקו מניב 3.5 וניצחון סכניני 4.משהו ואמרתי לעצמי "פאק! איך פספסתי? ק"ש לא ינצחו בחיים".

וצדקתי. ק"ש וב"ש כבר כמה משחקים לא מראות כדורגל טוב התוצאות בהתאם. מכבי ת"א לא מראה כדורגל משהו במשחקים האחרונים וממשיכה לנצח. זה למה היא תיקח אליפות בקלות.

שי אוהב/ת את זה.
  13. עידן444 Member

אם רוצ'ט לא עושה את השטות שלו ק"ש מנצחת את המשחק הזה בקלות. אידיוט!

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ממש לא חושב. עובדה שלק"ש הייתה כמעט חצי שעה ללחוץ ולתקוף את סכנין והם לא סיכנו את השער של קדוש פעם אחת. גם ק"ש, כמו ב"ש, קבוצה טובה+- שנהנתה מפתיחת עונה טובה עם לא מעט יכולת אישית ומזל, ולאט לאט הקבוצות לומדות אותם, השחקנים נהיים פחות רעבים (גם כי יש תודעה כזו ששלושת הקבוצות במאבק האליפות ואין מצב לאבד את מקומות 1-3, למרות שבית"ר מחר יכולה לצמק את הפער מב"ש ל6) וככה הן משחקות.

15. עידן444 Member

פשוט ביאס אותי! גם היפת הזה הופ הופ, צהוב ועוד צהוב... העיקר שבסכנין-בית"ר שיחקו יותר בושידו מכדורגל ושם הוא החליט שאין אדומים...

* בלי קללות בבקשה.

מצב נושא:
הנושא נעול.