מחזור 19 בליגת העל: מכבי ת"א וב"ש בסטטוס קוו ; בית"ר ניצחה את סכנין

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Jan 15, 2016.

1. HBS2208 Member

מת על המושג "פנטסטי", פנטסטי זה אחד על אחד מול השוער. רק לשאול לאן הוא רוצה את הכדור ולפנק.
    פנטסטי זה יצחקי מהקו של השער, ברדה פעמיים מתיבת החמש לעננים. זה פנטסטי.

כדורים מ-20 מטר במונחים של שחקן ישראלי שהוא אינו ערן זהבי שלא נפצע או חולה לעולם, הם לא מצב פנטסטי. נותן לקניוק 50 בעיטות במשחק, 40 הוא מטיס לבני ברק.

עוז פרץ? איפה? במספרת או בכדור האלכסוני שגורש אסף בלי להתאמץ?

עזוב קשקושים, אין לי בעיה להגיד כשקבוצה משחקת טוב. רעננה שיחקה נגדנו מצויין והיתה טובה יותר, חיפה הגיעה למצבים פנטסטים בחצי הראשון.

פתח תקווה סתם הציקה והרימה כדורים מאמצע המגרש לצמד הבלמים ובהמשך לפריצה.

לא מעבר

hbs7, South Boy, oranfu and 1 other person like this.
  2. DRORIKO Member

זה יותר קשור למאמן . כי ראדי השנה נראה הרבה יותר טוב משנה שעברה.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא בסך הכל רואה יותר דקות.
    על ראדי אפשר לפתח דיון ארוך ומייגע, המספרים שלו נורא מטעים. לצד שערים ובישולים הוא יוצר המון איבודים וחורים שעלולים להוביל להמון כאב ראש. הוא מהשחקנים הפחות קריטיים בהרכב הבאר שבעי.
    במכבי היו לו אלטרנטיבות, בבאר שבע אין. לא סתם הם מחפשים זר לעמדה הזו.

4. DRORIKO Member

אני אוהב לראות אותו השנה, יש לו חלק משמעותי במשחק השוטף של ב"ש.
    אם נקפוץ רגע אל השניה בטבלה :p היחיד מבין הרביעיה שהוזכרה שיכול לתרום התקפית ברמה גבוהה זה אזולאי, שלושת האחרים(איגיבור,פרץ,אלברמן) הם כמעט ולא פקטור. ראדי זה פשוט מקרה של שחקן שנאבד אצל מאמן מסויים אבל מוצא את עצמו תחת מאמן אחר. זה משהו שקורה כל הזמן ולא שייך לרמתו של השחקן.

Last edited: Jan 17, 2016
  5. $zinedine zidane$ Member

דרך אגב הקבוצה שיש לה את הזרים הכי טובים מקום ראשון.

לא צריך לדחוף בכל פעם את הוויכוח של הגדלת מכסת הזרים - בעד או נגד, בסך הכל ציינתי נתון לא שגרתי.

מצב מסוכן זה מצב מסוכן, לא משנה אם זה ממצב נייח, מתפרצת או התקפה שעברו בה 30 מסירות. רק לפני שנתיים נתתם פייט על האליפות כשבערך שליש מהשערים שלכם הגיעו ממצב נייח ולמעשה גם אתמול, עד שבן שמעון התחיל לשחק על כל הקופה, כל המצבים שלכם היו ממצבים נייחים. חוץ מזה, אורימור ציין כבר כמה מצבים טובים שהגיעו גם תוך כדי משחק ובכלל, זה ממש לא היה משחק חד צדדי כמו שאתה מתאר.

עידן444 likes this.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ראדי היה נורא ואיום גם תחת סוזה.
    במכבי המשחק עובר קודם כל במרכז, עוד מימי אוסקר, ובבאר שבע מהאגף (לא ברמת האלישע, אבל כן). זה גורם לזה שהחסרונות של ראדי פחות בולטים ושיבוצו קריטי פחות.
    הוא עצמו פחות מושפע משיטת המשחק, אבל ההשפעה שלו מושפעת מזה. הוא עדיין שחקן פחות טוב ממיטרוביץ' לצורך העניין.

7. DRORIKO Member

אבל אצל אותו אוסקר הוא כן היה פקטור מרכזי.

ראדי של השנה הרבה יותר טוב ממיטרוביץ'. כמו שאתה אומר, יש שחקנים שבסגנן משחק מסויים יותר מוצאים את עצמם.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ראדי של אוסקר היה לפני 3 שנים. אז הוא עוד עשה הגנה ולחץ בצורה טובה, היה נייד ומדויק. וזו הייתה קבוצה פחות טובה ממכבי הנוכחית.

9. $zinedine zidane$ Member

אני מסכים שלמרות המספרים המצוינים, ראדי לא משחזר את היכולת מעונת אוסקר והוא לא מהשחקנים המשמעותיים בהרכב של באר שבע, אבל להגיד שהיה נורא והיום תחת סוזה ושמיטרוביץ' יותר טוב זה כבר הגזמה.
    הוא היה פחות טוב תחת סוזה ופאקו, אפילו מאוד בינוני, כי הוא מסוג השחקנים שצריכים לקבל בטחון מהמאמן וברגע שיורדים לספסל מאבדים את זה, אבל העונה הוא משחק יותר טוב מבעונות קודמות ויותר טוב ממיטרוביץ', שהדבר היחיד שהוא עולה עליו זה ביכולת המסירה, וגם זה לא בהרבה.

DRORIKO likes this.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נורא ואיום.
    הסריח את הדשא, איבד חצי מהכדורים שהגיעו אליו ותקע את המשחק. לא כיפר על זה בהגנה אפילו טיפה.
    גם השנה, ויצא לי לראות חלק גדול מהמשחקים של באר שבע, הוא מאבד הרבה יותר מידי ולא מספק עבודה יוצאת דופן בהגנה. זה פשוט פחות קריטי למשחק שלהם.

מיטרוביץ' שחקן טוב ממנו בעיני. לא בצורה משמעותית במיוחד, אבל כן. בעיקר כי הוא מדויק בהרבה.

11. $zinedine zidane$ Member

אז לא נסכים. לדעתי, ראדי תרם הרבה יותר בעונת סוזה מאיינבינדר ומעט פחות ממיטרוביץ', שבעצמו הרבה לאבד כדורים במקומות קריטיים ובטח שלא שמע על משחק לחץ.
    העונה ראדי מכפר על האיבודים ב5 שערים, 5 בישולים ולא מעט כדורי עומק טובים.

מיטרוביץ' שחקן שמביא לך שני דברים - כדורי עומק טובים ובעיטות מרחוק. בכדורי העומק הוא עולה מעט על ראדי, אבל בבעיטות? אין מה להשוות. עם כמה שראדי מאבד כדורים, מיטרוביץ' מצליח לאבד לא פחות, הוא מאוד כבד ולא מסוגל לשחק תחת לחץ וראדי על רגל אחת עושה יותר לחץ מאשר מיטרוביץ', וזה נאמר יותר לרעת הסרבי מאשר לטובת הערבי.

12. amn Member

אם אומרים לי ראדי או מיטרוביץ' אני לוקח את ראדי (של פאקו, העונה הכי חלשה שלו במכבי) בכל יום על פני מיטרוביץ'.

גם אם ראדי רע הגנתית, מיטרוביץ' כל כך רך ו"אוויר" מהבחינה הזו, שאני אפילו לא יכול להגדיר אותו כרע. הוא באמת לא קיים.

Sir Alex Ferguson likes this.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. אי אפשר לדעת בישראל האם הדברים האלה מכוונים או לא (מזכיר לך ש - 7 שופטים כבר נתפסו לאחר שמכרו עשרות משחקים בליגת העל) -

פרשת שופטים באדום – ויקיפדיה

2. מזכיר לך את החשיפה של פרימו שיש שופטים שפוחדים לטעות כנגד מכבי בגלל שהם פוחדים שמכבי יבקשו לפסול אותם ואז הם לא ישפטו את המשחקים המרכזים של ליגת העל.
    מזכיר לך את הפנדל שלא נתנו בשנה שעברה לקריית שמונה כשהשופט מודה שהוא קפא, מה שמחזק את הטענה הזאת.
    כאוהד שראה כמעט את כל המשחקים של מכבי השנה (כשהם לא התנגשו עם המשחקים שלנו כמובן, ולרוב אנחנו בימים אחרים) השופטים קלים מאוד על ההדק כשמדובר בשריקות לטובת מכבי ולעומת זאת חושבים פעמיים ואפילו יותר כשצריך לשרוק נגדם.

3. אני מאמין שאנחנו יכולים לזכות השנה באליפות ואין לי בעיה לכתוב את זה.
    אם אתה פוחד לדבר על אליפות זה עניין שלך. אני מאמין בזה ואני מקווה מאוד שנזכה באליפות למרות שהשיפוט השנה מאוד מקשה עלינו ומאוד מקל על מכבי.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראדי השנה היה מצוין עד לחודש האחרון שבו הוא קצת בנסיגה (אולי גם בגלל העומס הגדול עליו ועל הקבוצה). מנהל משחק מהטובים שיש בישראל וגם מספק מספרים מצוינים לקשר. יש לו איבודי כדור ויש לו רגעים של חולשה הגנתית אבל במערך שלנו הוא הקידמי מבין שלושת הקשרים (אוגו - חובאן - ראדי) ולכן הוא נמדד בעיקר בניהול המשחק ובתרומה ההתקפית ושם עד לחודש האחרון הוא היה מצוין.
    אני חושב שהוא עדיף על מיטרוביץ', שהוא בעצמו זר מעניין מאוד שלדעתי מכבי פספסו השנה.

Last edited: Jan 17, 2016
  15. סמואל אטו Member

סטטיסטית זה ממש לא מדוייק.
    מיטרוביץ׳ בעונה האחרונה היה אחד השחקנים הטובים במכבי, עם נתונים טובים במסירות מפתח, חילוצי כדור והשתלטות על כדורים תועים( ז״א מיקום וקריאת משחק).

הבעיה של מיטרוביץ׳ זה שהסגנון שלו לא יפה לעין של כולם, הוא לא אתלט והוא כבד כשהכדור אצלו ברגל. אם היה יודע להשתחרר מלחץ כמו שאלברמן עושה, אז הסופרלטיבים היו נשפכים מכל כיוון.