מחזור 19 בליגת העל: מכבי ת"א וב"ש בסטטוס קוו ; בית"ר ניצחה את סכנין

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Jan 15, 2016.

1. South Boy Member

למה הדיבור הזה? למה תמיד להזכיר אותם בלי קשר?
    אתה ממש נשמע כמו זקני היציע שעוד לא התבגרו, אני באמת אופתע אם אתה באמת מאמין למה שאמרת. מכבי לא מקבלים כל שבוע מתנות מהשופטים ואותנו לא כל הזמן מקפחים, הדברים האלה תמיד מתאזנים בסוף וטבעם של אוהדי כדורגל לזכור רק את הדברים שקרו נגדם ולא להיפך. די עם זה כבר.
    לגבי האליפות, לא חשבתי שיש בקהל שלנו זחיחות כזאת אבל כנראה שטעיתי, כל הכבוד על הביטחון העצמי אבל אתה ממש הוזה אם כבר הכתרת אותנו לאלופים במאבק מול יריבה הרבה יותר מנוסה מאיתנו ולא פחות טובה.

gilad16, לירן and orimor2212 like this.
  2. סמואל אטו Member

נגיעה ראשונה מרשימה ביותר של אמוטו בשער מול הפועל חיפה.

3. zivmay Member

כמה עוד נחמיץ מול השער? למרות שאנחנו מקום ראשון, אני בטוח שאנחנו נמצאים בתחתית טבלת ניצולי המצבים.

למזלנו השופט לא הכריע את המשחק, אבל הוא בכל זאת הקשה עלינו לגבי שבוע הבא.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

באר שבע כרגע עם 2 בלמים פצועים ועדיין מעמידה צמד בלמים מעולה של צדק-אוחיון. מכבי אם טיבי וטב"ח פצועים לצורך העניין מעמידה את קרלוס גארסיה ובלם מהנוער/אלתור של מגן או קשר כלשהו.
    גם באמצע רביעייה של אוגו-הובאן-ראדי-גורדנה עדיפה או לפחות לא נופלת מאיגיבור-אלברמן-פרץ-אזולאי.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם הקביעה השניה אני מסכים. עם הראשונה פחות, כי בסיטואציה שקבוצה בפיגור נדיר ששחקן אמצע במקום שחקן התקפה ישנה פתאום את מאזן הכוחות במשחק. במה שקרה היום, שקבוצה בפיגור מינימלי מוציאה במחצית את החלוץ היחיד שיש לה על המגרש ומכניסה במקומו קשר אחורי, לא נתקלתי באלפי משחקי כדורגל שראיתי בחיי.

6. Turgi Guest

מצפייה בתקציר בלבד, הזוי שהוא הוציא אדום לטהאה ורק צהוב לאלו. שופט של מכבי!

ברדה שחקן מאוס.

שאפו לבאר שבע. כמעט ולא סופגת.

עוד שבוע עובר וסמילאיניץ׳ מתקרב לפרישה...

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה זוכר שרק בשנה שעברה ראדי ליקט דקות בחוליית הקישור המדוברת, כן?
    ושכחת את ריקן.

EO11 likes this.
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לשים את עומרי בן הרוש כבלם זה בדיוק כמו לשים את מתן אוחיון.

9. Turgi Guest

פתח תקווה מתלוננת על השיפוט.
    די זה כבר ממש מבלבל! אולי נחזיר את הטבלה?

10. עידן444 Member

איך הוא בלם עם טאבו בהרכב- את זה גם אני לא מבין- בעיני זה גם עוול בשבילו שהכל נופל עליו. התשובות אצל דורה ואוסידון ששיחררו את שני הבלמים היותר טובים שהיו כאן בקיץ- ואפילו סיימנו את גביע הטוטו בלי לספוג- כולל נגד ב״ש. אמרת על בארי שבקבוצה אחרת אני אראה מה הוא שווה? אין לי ספק שגם ירין במקום אחר יראה יותר טוב. הבחור הזה צריך קצת שקט. גם ככה כשהוא נותן משחק טוב כמעט אף אחד לא שם לב וכשהוא עושה טעות כמו שבן הרוש היה עושה בעונת הירידה הקודמת- גומרים עליו. איך שחקן צעיר כזה יוכל בכלל לתפקד ולהתקדם? וירין חסן לא קפטן. כשפירס וטגה לא על המגרש- גם אז לא תמיד ירין היה הקפטן- וגם אם כן- מה הבעיה? מי אתה רוצה שיהיה? מצידי תבחר קפטן בהגרלה...
    פירס היה בלם נגד נס ציונה ולוגסי נראה נורא במקומו בקישור. מה טגה שווה בקישור ראינו אתמול. אפילו ליגה לאומית הוא לא שווה. לא ברור לי למה שלומי דורה הביא אותו כרכש ראשון אם גם בעכו הוא היה משתמש בו כחילוף דקה 87 להעביר זמן.
    לגבי גרשומוב נתתי לי ״עובדות״ לזה ששיחקנו עם שלושה קשרים אחוריים ואמרת אותו כקשר האחורי השלישי כביכול ליד סייף ולולה בק״ש.
    בינבנישתי קשר קדמי- בחיים לא יכול להיות 50/50 ואם הוא שיחק 50/50 והיה גרוע אני לא מתפלא...
    לגבי בארי- אין לי יותר כוח להתווכח- אני גם לא אומר שהוא לא שחקן. יש לו יכולות אבל הוא מאוד חד גוני בעיני. מי שאמר על ערן לוי שהוא תוקע את המשחק אין לו מושג. כל בן אדם עם עיניים בראש גם אם חשב ככה כבר לא חושב ככה- כי זה בדיוק להפך- מהיום שערן לוי נעדר הקבוצה הזו תקועה...
    קח את שני השחקנים שאתה הכי מחזיק מהם- נגיד ״שני מלכי השערים שלנו״- שים במקומם את ערן לוי ודיא והקבוצה הזו באמצע טבלה בלי למצמץ בכלל. חמזה בארי בנקודת הזמן הנוכחית שחקן שכונתי נטול תכלס כמו כל הקבוצה הזו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited: Jan 17, 2016
  11. עידן444 Member

בטבלה הזו נתניה עוד בחיים:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. $zinedine zidane$ Member

מכבי פ"ת עמדה יפה מול ב"ש , סגרה טוב והגיעה למצבים מסוכנים, אבל שוב יוצאת בלי נקודות. שבוע הבא יהיה התור שלנו לנסות לפרוץ את ההגנה המעובה שלה, הפעם עם דנינו בהרכב.

כפ"ס ממשיכה להתרחק מהקו האדום, אבל ממש לא מרשימה אותי. יש לה בעיה קשה של קבלת החלטות, נראה שלא משנה כמה שחקן יהיה פנוי, תמיד יעדיפו למסור לזה שיש עליו 3 שחקני הגנה. גם מעט השחקנים המוכשרים שיש שם לא מצליחים לשמור על יציבות.

ד"א, אתמול נכבשו 6 שערים, 5 מהם ע"י שחקנים זרים.

13. עידן444 Member

דרך אגב הקבוצה היחידה שמשחקת עם 5 זרים כבר סיימה את העונה.

14. HBS2208 Member

המצבים "המסוכנים" היחידים הגיעו מכדורים נייחים. שלא ימכרו לכם בלוף סטטיסטי של בעיטות ואיומים על השער. עכו איימה יותר.

יש להם בלם מה-UFC, תומא, שיחד עם גביש הופכים כל מצב נייח לחצי גול. מלבד קרנות ובעיטות חופשיות ממרכז המגרש(אגב, מעולם לא חשבתי שיש ממה לחשוש מכדור חופשי על עיגול האמצע, מסתבר שיש), הם לא סיכנו את השער ואגדיל ואומר, מלבד עשר הדק' האחרונות- לא עברו את החצי.

Sir Alex Ferguson likes this.
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

קניוק חירבן מצב פנטסטי פעמיים.
    עוז פרץ עוד פעם אחת.
    כליבאת סתם הרס כמה התקפות ממש כשהפכו למסוכנות.