קח פס וסע לשלום. קודם תלמד לפרגן ליריבים שלך. מה אתה שווה כבר אמרו לך האוהדים של באר שבע לפני כמה שבועות. Sent from my iPhone using Tapatalk
עזבו את העונה הנוראית, מתי בפעם האחרונה קבוצה הפסידה ב-4 יום פעמיים בתוספות הזמן ? במקום שישחררו שחקנים באופן מאסיבי וייחתמו שחקנים מוותרים אצלנו בקלות, איזה התנהלות.
הבעיה שלי היא לא אם היה אדום או לא היה, כי גם הגדולים ביותר טועים בזה. הבעיה שלי היא השריקות הסתמיות, רגשי הנחיתות של הילד כאפות שחייב להיות השולט במגרש ולהבהיר כל דקה שהוא השולט. הוא, חכמון ורנשרייבר הם ביי פאר השופטים הכי פח בליגה הזאת בגלל הסיבות הללו, בנוסף לכך שמדי פעם הם טועים ובגדול.
קניוק שחקן בלתי נסבל. כל פעם שחבריו לקבוצה עם הכדור הוא דורש אותו וכועס כשלא מוסרים, אבל כשהוא אצלו אין לו בעיה לבעוט בסתמיות מטווחים רחוקים.
בעיניי ב"ש קבוצה יותר מאוזנת ממכבי ת"א. כולנו יודעים מה זהבי אחד יכול לעשות, אבל מבחינתי ברור שלעומק לב"ש יש יותר מה להציע. בעיניי השאלה הכי קשה לשאול היא האם מנטלית ב"ש מספיק חזקה? אם כן, היא תהיה האלופה. שוב, מבחינת כשרון היא עולה כקבוצה על מכבי. מילה אחרונה לגבי שני שחקנים. וואקמה ואוגו. שני זרים נהדרים. ב"ש הצליחה גם עם הובאן וסוארז. בשנים האחרונות יודעים לבחור שם זרים טובים.