לא אתפלא אם הוא ישלח לו הביתה פרחים עם הכיתוב "גבר במשחק של גברים". כי האדום הזה די גמר את המשחק לרעננה.
לא אמרתי שמגיע או לא מגיע לו. שיעשע אותי שבמקום להתרכז ביכולת של לביא היה חשוב לציין שזה לא בזכות רוני לוי.
אני חושב שזה חשוב האמת, כי כרגע הוא רוכב על גל ה"מקדמים צעירים" אבל זה לא משהו שהוא רצה לעשות אלא זה סתם עלה תאנה עכשיו.
שלא יצליחו לצייר את זה כאיזה סוג של משהו שהוא לא כשלון טוטאלי העונה הזאת. רוני לוי נכשל בגדול והאוהדים והתקשורת צריכים לומר זאת בפה מלא. זה חשוב. ביקורת על המועדון היא חשובה.
@oranfu מסכים לגמרי. זה בלוף של כתבלבים שמנסים לצייר יעד מדומה שרוני בכלל לא הצהיר עליו בתחילת העונה. הקרחות היום ביציע זה סימן מעודד, זה מראה לי שהאוהדים שלנו לא מטומטמים כמו שחשבתי ולאט לאט הם קולטים את הלוקשים שמוכרים להם, ואפילו זה שהקבוצה מתייצבת ואוגרת נקודות לא עושה עליהם רושם, הם שמים לב שזה תקליט שחוזר על עצמו כל שנה.
אני עדיין לא מבין למה זה חשוב להכניס את הדעה שלכם כלפי רוני לוי. מדברים על היכולת של לביא, לא על מי הכניס אותו להרכב ולמה.
של רעננה מוצדק (פלט קיבל על דבר דומה אדום מול ב"ש). האדום של לואי טהא לא חד משמעי, זה לא היה תיקול לתוך הרגליים, אלא תיקול צדדי, ואני בספק אם השחקן של פ"ת היה מוותר על הגלגולים עדין היו שולפים לו אדום.
שתי הקבוצות הכי גזעניות בארץ נפגשות היום. המשחק הזה לא הכי חשוב לי, אבל מאוד מקווה שננצח, נביא קצת שקט בתקופה מאוד לחוצה ועל הדרך גם נסבל את סכנין.