מחזור 19 בליגת העל: חיפה יוצאת סופית מהמירוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏7/2/08.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

בולשיט. כן - כולם נגדינו.
    עובדה שישר דובר מטעם ההתאחדות קפץ כדי להודיע ישר שיכול להיות שבית"ר תיענש בהפסד טכני.

לא היה גנרטור ? היה, ודאי שהיה - אפילו דובר ההתאחדות הזכיר זאת, אך השנאי שנשרף לא נתן להחליף מהזרם הראשי לחלופי.

הם יודעים הכל, והוא ציין זאת בעצמו, אבל מה לא עושים ומה לא ממציאים כדי לגרום למאבק האליפות להיפתח, ובמיוחד אם האלופה היא בית"ר ? סיבה משולשת, אם לא יותר גדולה.

בואו לא נשחק אותה תמימים.

2. שער 7 Member

תיכף תגיד שאבי לוזון ניתק ת'גנרטור.
    אם כבר הוא היה עושה את זה לנו, מעצבים על כך שהבן האהוב שלו קיבל בראש מהפועל.

חוץ מזה, בליגה שלנו ובאיצטדיונים כמו שיש לנו, צריך להיות מוכן לכל תרחיש.
    מתי כבר נבנה ת'איצטדיונים החדשים????

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/2/08
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

היה גנרטור באיצטדיון, אבל הוא היה מתאים רק לתאורת חירום. התקנון קובע (אגב, אלו גם הדרישות של אופ"א במשחקים רשמיים), בעת הפסקת חשמל, הגנרטור צריך לתת מענה, לפחות עד לסיום המשחק. ודובר ההתאחדות אמר גם, שאם אכן, היה גנרטור שהתאים לדרישות האלו, אך רק בשל השריפה הוא לא עבד, האשמה לא תהיה על בית"ר.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחר אמר שהוא לא ידרוש ניצחון טכני ככה שאני לא רואה סיכוי שיפגעו בבית"ר,האמת אני גם לא רוצה ניצחון טכני,רוצה ניצחון על המגרש.

ד"א מה קורה עם הצהובים שפאנטיני וכיאל קיבלו?הם יחשבו?

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כשהאור חזר לבסוף, היה אור כרגיל בדיוק כפי שהוא היה עד לדקה ה-7.
    זה תאורת חירום ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

לא טענתי שהוא עשה זאת [למרות שאת האמת - לא אתפלא XD], אמרתי שההתאחדות תנצל כל הזמדנות ולו הקטנה ביותר לדפוק את בית"ר.

לא, הם לא יחשבו.
    הרווחתם !

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/08
  6. BeitaReaLiverpool Member

סעמק, איזה באסה. שבוע חיכיתי למשחק הזה.
    אני גר קרוב לאצטדיון, ככה שהגעתי מהר.

חיפה, ניצלתם בנס.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רק שזה קרה לאחר יותר מחצי שעה, זה לא בדיוק זמן סביר.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אולי לא זמן סביר - אבל זה אולי מראה שגנרטור נורמלי אכן היה.

9. שגיא Guest

התאורה שחזרה, הייתה לדעתי מזרם של חברת החשמל ולא של הגנרטור, ועל כך ההאשמות.

10. Igi Member

הגנרטור לא היה נורמלי ואנשים שמבינים בנושא אמרו זאת בשידור.
    אני מאד מקווה שהמשחק החוזר יהיה עוד השבוע(לפי התקנון-תוך 3 ימים).

ד"א, בכל פעם מחדש שנכבה האור, לא משנה באיזה משחק, נופל לי הלב... סימפטום רוזנבורג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

11. a.m Member

די, בחייאת דייייי!!!! כל מקום אתם מכניסים את ההתבכיינות הזו, ההתאחדות לא עד כדי כך טיפשים, הם יודעים שבית"ר לא אשמה בזה והוא לא אמר שום דבר כזה, הוא עצמו אמר שנערכת בדיקה בכל משחק, אין מה לעשות בדבר כזה, אז למה בכוח לבכות ולצאת נגד כל הזמן? נראה לי שאתה משחק אותה תמים.

אני לא אתפלא אם במשחק החוזר יהיה חצי מכמות האוהדים שהיו היום בטדי, אל"ף בגלל שבדרך כלל אנשים לא שומרים את הכרטיס שלהם, בי"ת בגלל שלהרבה לא יהיה נוח להגיע לירושלים (אני מדבר על אלה שלא גרים בירושלים) באמצע השבוע, ילדים שאין להם כסף לעשות את הנסיעה הזו פעמיים, או יש חיילים למשל שמחר חוזרים לבסיס ובאמצע השבוע לא תהיה להם הזדמנות להגיע, או סתם אנשים שקבעו תוכניות, חבל, בהחלט חבל.

12. LiranSH Member

יאללה זה היה שקוף שיקפצו עכשיו אוהדי ביתר ויגידו שאם יהיה הפסד טכני אז כולם נגדם. מה אתם רוצים ? אשמת מי זה ? איך קורה דבר כזה שמשחק עונה מופסק באמצע(לא מאירוע בטחוני או משהו שאין שליטה עליו) ולא ממשיך יותר ? וזה עוד בלי לדבר על זה שיותר מ1500 אוהדים של מכבי חיפה שילמו גם הרבה כסף לנסיעות עד לירושלים חוץ מלכרטיס.

אני לא ממש בעד הפסד טכני. אבל בחיאת אל תבכו פה עונש מגיע לכם....

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/08
  13. Rudess Member

לא צריך להיות שום משחק חוזר, לפי מה שנאמר הגנרטור הספציפי הזה גם כך יכול היה לספק רק תאורת חירום ולא את התאורה הנדרשת. אם לא יצוצו עובדות אחרות בימים הקרובים, הרי שקיים סיכוי סביר שבית"ר תקבל הפסד טכני.

חוץ מזה, תשנו את הכותרת של הדיון הזה, ממתי משחק של מקום 1 נגד מקום 4 הוא "משחק עונה"? מה שהיה נכון ללפני כמה עונות, ממש לא נכון בעונה הנוכחית.

14. a.m Member

דווקא פתחנו די טוב את 6 וחצי הדקות הללו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx .

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אמרו שבגלל שהשנאי נשרף, וכדאי שחברת החשמל תזרים חשמל צריך להרכיב ארון חשמל חדש, מה שלוקח הרבה יותר זמן לעשות מאשר היה בפועל.

אף אחד לא אמר ? תיכנס לאתרי ספורט ותתעדכן בתגובת דובר ההתאחדות (אני מבין שלא שמעת בשידור, קורה...).