מחזור 19 בליגת העל: חיפה יוצאת סופית מהמירוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏7/2/08.

1. ביתר ירושלים הגדולה Member

רואים כמה שאתה לא מבין בכדורגל..

מה אתה רוצה משום?הוא ניהל את המשחק מצוין ותבדוק בכל הקבוצות בעולם שמובילים דקה 85 ויש לחץ של היריבה מכניסים עוד בלם..
    תפסיק לחפש על מה להתלונן ועל מה לבכות כל הזמן
    ניצחנו וזהו.זה מה מחשוב.

2. Dimitar Berbatov Member

אם ככה נראה משחק העונה , אז אפשר להבין למה הכדורגל בארץ נראה איך שהוא נראה.
    מאוד התעצבנתי על שום - מאמן שתמיד מתפאר בכדורגל ההתקפי שהקבוצות שהוא מאמן מציגות. אבל אתמול, בטדי, במצב שהקבוצה שלך מוליכה 1-0, והיריבה לא ממש פוגעת בכדור, הוא מוציא חלוץ ומכניס בלם, שיא ההתקפיות. אני גם משוכנע שהירידה להגנה והבונקר (אי אפשר להגיד זאת אחרת) במחצית השנייה הם הוראה שלו. שום פשוט מפחד על התחת שלו. לשחק במגרש הביתי שלך עם 3 קשרים אחורים לאורך כל המשחק מראה על פחדנות.

נקודת האור היחידה שלי מהמשחק אתמול היא עמית בן שושן. כמה כיף לראות אותו פורח אחרי שבשנתיים האחרונות הוא בעיקר רואה ספסל. אני מקווה ששום אתמול סוף סוף הבין שבן שושן חייב לשחק באגף שמאל. הכניסות שלו מאגף שמאל למרכז, שיגעו אתמול את משומר, וגם הביאו לשער הנצחון. אבל על מי אני עובד. כאשר זנדברג יחזור, בן שושן יחזור לספסל, או שאלברמן (נהדר כהרגלו אתמול) יתבזבז על הספסל.

3. אלי מתחן Member

טוב אחי, אני לא מבין כדורגל ואתמול בית"ר שיחקה כמו שצריך...

קאפלו היקר אני מבקש ממך שתסתכל פה ותגיד לי איך מול קבוצה טובה בהרבה ממכבי חיפה (באופן יחסי כמובן), במשחק חוץ, הרבה יותר חשוב מזה שהיה אתמול, המאמן (הגרמני יש לציין) של ריאל מדריד לא הכניס בלם במקום חלוץ לקראת הסוף?
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=29991&lang=HE

אם הניצחון זה מה שחשוב, למה הקהל עשה לגוטמן את המוות?

4. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני נורא מאוכזב מיצחק שום. ציפיתי שהוא יעז, לא יפחד להתקיף ויאיץ את המשחק האיטי והמשעמם בו צפינו.
    אליפות מגעילה :aaaprot:

5. Igi Member

מחזק. הוא צריך לנסות בליגה את כיאל ולימה במרכז השדה ובוקולי, רנאטו ורפאלוב בקישור ההתקפי. לימה לדעתי, יכול להיות העידן טל הבא של חיפה ואפילו יותר טוב, אבל הכל תלוי בהתאקלמות שלו. מה שבטוח זה שהוא קשר בונה ולא קשר הורס ובשביל זה צריך את כיאל לידו. את בוקולי אסור להוציא מההרכב, כי הוא השחקן הכי טוב של חיפה כרגע יחד עם מסיללה. אי אפשר לדעת, אולי החזרה לאגף תעשה לו טוב...

אין כבר מה להפסיד בעונה הזו, הוא צריך לתת לכל הצעירים מקום קבוע בהרכב/רוטציה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/08
  6. ביתר ירושלים הגדולה Member

אתם אוהדים אתם?
    אליפות מגעילה עלק.
    מה אתם רוצים כל משחק 5 אפס?
    אז נתנו 5-0 לאשדוד,פעמיים 3-0 לבני יהודה,ניצחנו בחוץ את הקבוצה הכי קשה בליגה 3 אפס בלי מאמץ,מה אתם עוד רוצים?
    ביתר צועדת לאליפות בבטחה.עם לא מתאים לכל לקחת אליפויות אולי נחזור לימי פנגל והשכונה.
    גועל נפש של אוהדים .

7. omer80 Member

צודק ב100 אחוז..
    לדעתי האליפות הזאת הרבה יותר יפה משל שנה שעברה.
    ה5-0 על אשדוד, ה4-2 על הרצליה, ה4-0 על כפ"ס,ה3-0 על ק"ש והיו עוד משחקים יפים.
    מה אתם מצפים שכל משחק תנצחו 5-0, אז אולי זה קורא לפעמים אבל אי אפשר כל משחק.
    ותפסיקו לעשות מכל משחק סיכום עונה.
    משחק אחד מנציחם 3-0 כולכם בשמיים ומשחק אחרי זה לא ממש טוב כולכם אומרים "אליפות מגעילה".
    יש 33 משחקים בעונה ולא כולם חייבים להיות מושלמים.חלקם טובים וחלקם פחות.

8. Mr.Eko Member

כמה פה פיקפקו על זה שאמרתי פה פעם שעמית בן שושן חייב לקבל את ההזדמנות ויש לו הרבה יותר כישרון מזנדברג והנה ההוכחה לפניכם,במשחקים האחרונים של בית"ר הוא פשוט פורע את השטרות וגם כשהוא לא מבקיע הוא עושה דברים חיוביים,יופי של שחקן גדל לבית"ר.

בנוגע למשחק,היה משחק די משעמם למען האמת.... חיפה ניסו אבל בית"ר סגרו מצויין.... אני לא מבין את ההחלטה של רוני לוי לתת לרנאטו לבעוט את הפנדל,גם במפגש הקודם ביניהן טענתי שקטן חייב לבעוט וגם עכשיו אני חושב שהוא היה צריך לבעוט את הפנדל,חבל.

9. Robson de Souza Member

אני שונא בית"R.
    אבל חייב להודות שהשנה הם נתנו עונה במוכיחה שהם צריכים להיות אלופים.
    יצחק שום נשמה !! D:::

10. אלי מתחן Member

יא חתיכת טמבל מי אתה שתקרא לי לא אוהד?
    אין לי בעיה עם יכולת לא מרשימה ואני יודע שלא תמיד מנצחים אבל יש הבדל בין לא לשחק כמו שצריך לבין להכנס לבונקר מול קבוצה פחות טובה בטדי.

11. Don Joan Roman Member

ולר לא אמרתי שהחילוף מוצדק, אבל אפשר להבין אותו.
    משחק שכלום לא הולך בו, אפילו אלברמן שבד"כ מוסר מדוייק איבד כדורים כמו ילד בן 10, הקבוצה הייתה לחוצה לשערה ויואב זיו פעם אחר פעם אכל חצץ מרנאטו ומשומר, אז הוא הכניס בלם כדי שיעזור למשחק ההגנה, יש לי הרבה טענות לשום אבל לבוא ולהגיד שהוא לא צריך להמשיך רק בגלל החילוף של עמית בתומר זו הגזמה פראית, מה גם שאנחנו בעיצומו של שבוע מאוד גורלי וקובע שהמשחק מול חיפה היה המטרה האמצעית בו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/08
  12. אלי מתחן Member

אפשר להוציא את זיו להכניס את בן יוסף במקום, אבל לוותר על כל אפשרות להתקיף, במשחק בטדי מול קבוצה פחות טובה מאיתנו זה מוגזם באופן שאני לא מוכן לקבל.

13. Don Joan Roman Member

ואז מי ישחק כמגן שמאלי? אני או אתה?
    אני אישית הייתי בעד להוציא את אלברמן ולהכניס במקומו את תומר.

14. BeitaReaLiverpool Member

אחד משניכם, לי לא אכפת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אני מקווה שיביאו לשנה הבאה מגן שמאלי זר, או את ג'ונתן בורנשטיין שנשמע שחקן טוב. זיו פשוט חלש.

15. oren_s Member

:aa1: http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/lol.Xxx יאללה נתניה אנחנו מנצחים את ביתר בע"ה..