מחזור 19 בליגת העל: חיפה יוצאת סופית מהמירוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏7/2/08.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כבר שנתיים אני זועק להעיף את קטן ..., עד מתי????
    שיכניס את רפאלוב במקומו, יותר גרוע מקטן במחצית הראשונה הוא לא יכול להיות.ואפק במקום משומר. הכל עדיין פתוח!

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא רואה את ההבדל.
    בית"ר לחצה עד השער, הניעה טוב יותר את הכדור, ואף הבקיעה את השער. מהדקה ה 30 המצב התהפך, חיפה לחצה, בית"ר התגוננה.
    אני עדיין לא מבין את האמירה של ארבל שבית"ר פשוט גדולה על חיפה, שמשחקת כדורגל נפלא במחצית הזאת.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ושיהיה ברור, אני כן חושב שחיפה יכולה לצאת עם מישהו מטדי. אבל רבאק, קצת ערס במשחק, קצת התלהבות קצת חוכמה. בינתיים נאדה. אבל אם רפאלוב ואפק יכנסו זה בהחלט יכול לקרות.

4. GAL_XD Member

ממתי אימרות של פרשנים/קריינים חכמות ?

5. Sergio Ramos Member

מחצית נורא פושרת, של שתי הקבוצות. ביתר מתעלת על חיפה, ובמהלך אחד מצוין הצליחה למצוא את הרשת. מלבד כמה דקות של משחק קצת שוטף, חיפה מתקשת לצאת להתקפות ואין מספיק תנועה של שחקנים. פנדל אכן היה, והבעיטה של ראנטו... פשוט גרועה. נורא ושקוף בבעיטה שלו. בעת שבעט ראו שהוא לא ממש סגור על עצמו, וקאלה הצליח בקלות לקלוט את הבעיטה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/08
  6. Forza Haifa Member

אני שבור ומדוכא, ממש עצוב, אין לי מילים.
    אני ממש פסימי לקראת המחצית השנייה עם המאמן ה"טוב" בארץ.
    זה היה ידוע שרנאטו יחטיא, עכשיו רוני מנסה להחזיר אותו לעניינים, תן לבוקולי שיכניס את הכדור בשקט 1-1 ונהיה אופטימיים.
    אני לא רואה טובות במחצית השנייה.

7. GAL_XD Member

מחצית שניה הכי גרועה שראיתי העונה מצד שתי הקבוצות ,
    חיפה החזיקה יותר בכדור ... בית"ר ירדה לבונקר ושחקני חיפה לא ניצלו אפילו את זה ...
    מאכזב מאוווווד ...

קבוצות הצמרת בטבלה פשוט רקובות ,
    קריית שמונה פותחת את העונה בסערה ... מגיע המשחק ה"גורלי" נקרא לו ככה שיכול לצמק את הנק' בין
    קריית שמונה לבית"ר וקריית שמונה אפילו לא במשחק ...
    מכבי נתניה קורבה מתמיד להשוות את הנקודות עם בית"ר אך תמיד יש מעידה כלשהי ...
    מכבי חיפה ? ראיתם מה קרה על כר הדשא ... וכל מילה מיותרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

8. beitar4ever Member

בית"ר אומנם לא הציגה כדורגל יפה, אך זו קבוצה שיודעת לנצח במאני טיים ואם למישהי מגיע לקחת אליפות זה לה ולא לחיפה. חיפה למעשה יודעת להניע כדור והכול, אך הייתה חסרה לה יכולת הסיום במשחק וחוץ מכך, קבוצה שרוצה להתמודד על האליפות צריכה להלחם יותר למען הניצחון או לפחות על התיקו, ככה שלא יווצר פער בינה לבין הקבוצה המובילה, אבל כניראה שהעונה האליפות תישאר בבירה.
    נקודות האור במשחק הם ההגנה של בית"ר. בנאדו וגרשון הציגו משחק מעולה היום, וחסמו כל ניסיון התקפה של חיפה(אולי לא הכול אך מה שהיה באפשרותם למנוע) ,ממש הגנה לתפארת ,הגנה עם ניסיון שיכולה להמשיך עוד כמה שנים טובות.
    בסה"כ אני יוצא מעודד היום למרות שלא ראיתי משחק ענק, לקחנו שלוש נקודות חשובות שיתנו לנו אוויר עמוק עמוק לנשימה בהמשך העונה.

9. LiranSH Member

כן רוני לוי תשאיר את ליאור להתייבש על הספסל.
    כן רוני לוי תוציא את כיאל שהיה השחקן הכי טוב שלך במחצית בדקה 55.
    כן רוני לוי תשאיר את רוסו לסחוב אולי את כל המשחק ? אפילו בשכיבה מה זה משנה ?
    כן רוני לוי לידיעתך אתה יכול לקבל החלטה ולהגיד מי יבעט את הפנדל(או שמשום מה אתה יותר מטומטם ממה שחשבתי וגם לא רואה שרנאטו בתקופה לא טובה?).

רוני לוי עוף לי מהקבוצה

10. Igi Member

תכלס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

אחד המשחקים הגרועים העונה בליגת העל.
    אין קצב משחק, כל קבוצה מנצלת טעויות אחת של השניה(מזה באו הגול והפנדל). זה מה שקורה כשהקבוצה היוזמת כביכול, מכבי חיפה, משחקת בחוסר ביטחון והתלהבות משווע, ובית"ר ירושלים מצד שני, מתרכזת בהגנה ובהעברת הדקות עד לשריקה האחרונה. האמת שציפיתי לפני המשחק שהבזבוזי זמן, הצגות של השוער וכד' יהיו מצד חיפה והיוזמה מצד בית"ר וזה כנראה מה שהיה קורה אם התוצאה הייתה הפוכה.

מכיוון שמשחק כדורגל לא ממש היה כאן, אפנה לרמה האינדיבידואלית.
    אין ספק שבצדק מוחלט יניב קטן זכה היום בתואר "השחקן הגרוע". רוסו גם כן היה קרוב, אבל קטן הקריב את כל כולו בשביל התואר הנכסף ואי אפשר לקחת אותו ממנו אחרי העבודה הקשה... משומר התחיל את המשחק לחוץ בטירוף, אבל בסך הכל כשהמשיך המשחק ובית"ר נכנסה למגננה מוחלטת, הוא השתפר. ספק אם הדבר היה קורה במצב שבית"ר הייתה מנסה להגיע למצבים.
    אפילו מסיללה, שהיה אחד מהשחקנים הטובים בליגה העונה, היה מאד לא מדוייק בהתקפה(ובכל זאת הצליח לסדר מצב של 100% לאפק).
    פאנטיני בעוד משחק שמראה לי כי אין הרבה חלוצים בארץ עם השליטה שלו בכדור, אבל לא בשביל זה הביאו אותו לחיפה. הוא צריך להיות סקורר, וסקורר לא עושה את הדריבל המיותר הזה שהוא עשה במחצית השניה... אני מצפה ממנו שיתחיל להבקיע כמה שיותר מהר, כי יכולת יש לו.

ה'טובים' בחיפה היום היו כיאל שנתן משחק טוב במרכז השדה, אבל הוא פשוט לא שחקן שמפתח התקפות וכנראה שלא התאים באותו שלב למשחק. גם קרוסה(כנראה כי היה מחוסר עבודה) ובוקולי, שבאמת היה אחד מהשחקנים היותר לוחמים וטובים במשחק, נתנו משחק טוב.

בקיצור, לאף קבוצה לא הגיע לנצח. ההבדל היה ניצול המצבים המושלם של בית"ר והאופי שהפגינה במהלך המשחק. חבל...

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/08
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לדבר על המשחק הזה. ראיתי כמה משחקים חלשים מאוד השנה, גם מהצד של מכבי נתניה, אבל אני לא זוכר כזה חוסר אונים. משחק הכנפיים של שתי הקבוצות נראה רע מאוד. לבית"ר ירושלים זה פחות הפריע, כי את הכח העיקרי שלה היא שואבת משחקני מרכז השדה שלה, אבל למכבי חיפה זה לא התאים ורוני לוי לא עשה שום פעולה שתשנה את המצב. אלה היו אמורות להיות 90 הדקות החשובות ביותר של מכבי חיפה העונה. אני עד עכשיו לא מבין איך העסק הגיע לרמה כל כך נמוכה.

12. f.c gal Member

ברגע שקבעו שרנאטו יבעט,הייתי בטוח ב1000% אחוז שזה לא הולך להיות גול.
    משום מה גם כל החברים שלי היו ככה....
    מה רע בבוקולי או קטן בשביל זה?
    למה רפאלוב לא בפנים?

רוני לוי לא רמה. אבל אם לא הוא אז מי?

13. LiranSH Member

מצידי ששי בירוק יפרוש מכדורגל במפתיע יעבור לקריירת אימון ויבוא לאמן את מכבי חיפה.
    באמת שזה כבר הגיע למצב שלא אכפת לי מי יאמן רק שזה לא יהיה הדבר הזה שעמד היום על הקווים.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין לי בעיה שייקטלו את מכבי חיפה הערב, שיחקנו רע, והאמת? אני מופתע, אבל לא עד כדי כך. אנחנו פשוט משחקים לא טוב במשחקים האחרונים, ציפיתי ליכולת יותר נמוכה מזו שהצגנו הערב.

אבל בית"ר, זאת האלופה? קבוצה שבועטת פעם אחת לשער לאורך כל המשחק? כל כך הרבה דיברו על כך שבטדי בית"ר תשחק כדורגל התקפי, היא זו שתלחץ על מכבי חיפה, והחל מהדקה ה 50 היא יורדת לבונקר לאורך כל המחצית. גם החילוף של הוצאת בן שושן והכנסת בן יוסף, לא בדיוק הוסיפה לי להערכה שלי כלפי שום. כל המשחק צמד הגאונים מדברים על כך שחיפה כלום ושום דבר, שממנה מצפים להרבה יותר. ומבית"ר? הכל בסדר, לגיטימי שתשמור על התוצאה. מה כל כך לגיטימי בבונקר בטדי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/08
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בית"ר גדולה על חיפה אין מה לעשות. בית"ר עשתה בונקר מחצית וחצי אבל חיפה בשורה אחת פשוט אנמית, חסרת יכולות התקפיות, חסרת רצון וזהו...אין הרבה מה לומר. בית"ר נתנה ירדה לבונקר אמיתי וחיפה לא ידעה מאיפה להביא את הגול, עצב.
    ופאנטיני בינתיים נראה רע מאוד, הייתה לו הזדמנות פז בתחילת המחצית השנייה... אבל איזה כבדות... איום ונורא. רומולו היה קובר את זה ברשת.

ובית"ר בעוד משחק גרוע.. התרגלנו כבר שזאת האלופה שלנו פרט למשחק פה ושם. בונקר בטדי.... איך הם מפחדים בחיפה אין לי מושג.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/08